Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je út 23. leden 2018, 22:29

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 621 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 28, 29, 30, 31, 32  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Battlefield 1
PříspěvekZaslal v: čt 18. květen 2017, 21:22 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. únor 2009
Bydliště: Chrudim
Nahoru
dneska opět wtf bug kdy střílim a nic - škoda že nevim jak točit videa - frajera kosim samopalem a vono nic ani škrábnutí - jak kdybych střílil do ducha - opět šlo zabíjet jen bajonet, nuž a granáty

edit : tak jsem poguglil a nejsem sám kdo s tim má problemy po nějakym jarním updatu - problem je v pingu a že se mužou dojít k timeoutu serveru

_________________
s Intelem na věčné časy


 Profil  
 Předmět: Re: Battlefield 1
PříspěvekZaslal v: pá 19. květen 2017, 16:13 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. říjen 2014
Nahoru
omg problém je v jejich serverech jako nevím proč všichni najednou mají ping 100-150 ms to se nedá hrát a si dělají kozy, s DX12 to haže úplně disconnecty, teda prej ho budou vylepšovat nic moc

_________________
AMD Vishera FX-8300@4,4GHz; MSI 970 Gaming; Crucial 16GB DDR3 1600MHz CL9; Sapphire Radeon NITRO+ RX 470 4GB (flash na RX 570+OC); HDD WD Blue 1TB+500GB; SSD Crucial MX300 275GB; Seasonic S12II 520W; Zalman Z9 U3


 Profil  
 Předmět: Re: Battlefield 1
PříspěvekZaslal v: čt 1. červen 2017, 23:15 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. říjen 2014
Nahoru
při custom cfg enormní nárůst výkonu hlavně v min fps, jinak DX11 mi to vždy dropuje na min 40 fps, v DX12 už je to lepší 50 fps + generování shader záseky, ale s cfg povolující naplno využít 8 vláken v DX11 50 fps, v DX12 70 fps minimálních fps, ale fakt hodně vzrostlo vytížení CPU snad jak Prime95 :-D ale fps běží každá mapa 80-100 fps pouštní atakují limit 100-120 fps stabilní bez propadů to celkem jde na staré FXko jinak jen conques 64 players ultra detaily fullHD

Kód:
GameTime.MaxVariableFps 120
Thread.MaxProcessorCount 8
PerfOverlay.DrawFps 0
PostProcess.DofMethod 0
PostProcess.BlurMethod 0
PostProcess.DynamicAOEnable 0
PostProcess.DynamicAOMethod 0
Render.VSyncFlashTestEnable 0
RenderDevice.ForceRenderAheadLimit 0
RenderDevice.VSyncEnable 0
RenderDevice.TripleBufferingEnable 0
RenderDevice.RenderAheadLimit 0
WorldRender.FxaaEnable 1

_________________
AMD Vishera FX-8300@4,4GHz; MSI 970 Gaming; Crucial 16GB DDR3 1600MHz CL9; Sapphire Radeon NITRO+ RX 470 4GB (flash na RX 570+OC); HDD WD Blue 1TB+500GB; SSD Crucial MX300 275GB; Seasonic S12II 520W; Zalman Z9 U3


 Profil  
 Předmět: Re: Battlefield 1
PříspěvekZaslal v: pá 21. červenec 2017, 06:12 
Začátečník
Začátečník

Založen: 08. září 2006
Nahoru
ja to stale nemozem hrat od vydania uz som zufaly kazdu chvilu server disconected ked sa dam na priamo do dsl hra ide normalne ale ako idem cez microtik stale ma vyhadzuje ani technicka podpora neporadila slecna mi len tvrdi ze mam zly net ako mozem mat zly net ked na priamo to ide samozrejme vsetke hry mi idu online od nich ako bf3, bf4, sw battlefront len bf1 roby toto dokonca beta to nerobila nehrate kto cez router? mam konkretne Mikrotik RB750r2

_________________
CPU:i7 5930k@4500 MHz Thermaltake Water 3 0 Pamet:Kingston HyperX Predator 32GB (4x8GB) DDR4 3200Mhz MB:Asus Rog Rampage V Extreme VGA:ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX1080Ti OC Hdd:120GB SSD Intel 520 Series + 2x Seagate SSHD 4TB 8GB SSD Zdroj CORSAIR RM1000 Monitor:BenQ XL2720Z Keyboard+mouse:LogitechG510 Logitech G500:Logitech G29 Driving Force Win 10 x64 Pro


 Profil  
 Předmět: Re: Battlefield 1
PříspěvekZaslal v: ne 13. srpen 2017, 17:41 
Nováček
Nováček

Založen: 13. srpen 2017
Nahoru
S těma bugama mě už taky štvou občas se mi stane že nemůžu střílet


 Profil  
 Předmět: Re: Battlefield 1
PříspěvekZaslal v: po 14. srpen 2017, 13:40 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. únor 2009
Bydliště: Chrudim
Nahoru
to už opravili po nějaký aktualizaci - mě se to již nestává

_________________
s Intelem na věčné časy


 Profil  
 Předmět: Re: Battlefield 1
PříspěvekZaslal v: út 5. září 2017, 21:13 
Začátečník
Začátečník

Založen: 26. duben 2013
Nahoru
Tak co říkate na nový ruský mapy? Za mě supr.

Jen po dnešním update nemůžu hrát na DX12. Menu bylo děsně zpomalené, tak sem googlil a pomohlo přepnout na DX11.


 Profil  
 Předmět: Re: Battlefield 1
PříspěvekZaslal v: út 5. září 2017, 21:20 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 01. září 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
No.. po celým dni co jsme to hráli jsme se shodli na tom, že dál budeme hrát převážně ty základní.. smutný.

Ještě smutnější je že už druhej den všechny servery kure*sky lagují.

_________________
i5 3570K | GTX 970 | ASUS Z77-A | 8GB DDR3 | 240GB SSD | 1TB HDD | S12II 620W | Fractal D. ARC MIDI | AOC I2481FXH | Logitech G403


 Profil  
 Předmět: Re: Battlefield 1
PříspěvekZaslal v: út 5. září 2017, 21:23 
Začátečník
Začátečník

Založen: 26. duben 2013
Nahoru
Já sem si každou mapu teda projel jenom 1x a docela mě to bavilo, tak uvidím po delším čase.


 Profil  
 Předmět: Re: Battlefield 1
PříspěvekZaslal v: út 5. září 2017, 21:40 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 01. září 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Nejsou špatný, jen některý trochu nevyvážený (hlavně Tsaritsyn) a nebo jsou většina hroznej sniper fest.
Jsem zvědavej na další DLC, protože zatím vyšla dvě a my hrajeme s kámošema hlavně ty mapy co byli v základní hře :|

_________________
i5 3570K | GTX 970 | ASUS Z77-A | 8GB DDR3 | 240GB SSD | 1TB HDD | S12II 620W | Fractal D. ARC MIDI | AOC I2481FXH | Logitech G403


 Profil  
 Předmět: Re: Battlefield 1
PříspěvekZaslal v: ne 1. říjen 2017, 19:35 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. červen 2008
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Nahoru
Kdo by sel plnit se mnou Hellrieger defensive? Chtěl bych tu zbran ale potřebuju 25 Killu at minama, že by jsme si vypomohli navzájem :D


 Profil  
 Předmět: Re: Battlefield 1
PříspěvekZaslal v: út 10. říjen 2017, 11:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. únor 2009
Bydliště: Chrudim
Nahoru
není problem - pokud bude čas tak hraju hlavně o víkendech BF1

_________________
s Intelem na věčné časy


 Profil  
 Předmět: Re: Battlefield 1
PříspěvekZaslal v: st 11. říjen 2017, 18:36 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. květen 2009
Bydliště: Praha
Nahoru
BF3 tema tu nemuzu najit..Nevi nekdo nahodou proc s Limited Edition nemuzu hrat back to karkand,driv vse normalne fungovalo,ted jsem to po letech instnul pise to ze b2k vlastnim ale nemuzu se pripojit na zadnej server. Zkousim je kontaktovat pres ten origin help/chat nejak se mi to nedari.Zakladni hra + close quarters ktery zrejme davali zdarma mi funguje.

_________________
i5 4670K / gtx 960 WF II / Msi z97 / 2x4GB ddr3 1600MHz / WD 3.8TB / CM stacker 830 Nv ed. black
evga 750 G2 / Xonar Essence ST / Senn HD 555 mod / Kurzweil KS-40A / Logitech G25


 Profil  
 Předmět: Re: Battlefield 1
PříspěvekZaslal v: st 11. říjen 2017, 21:12 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. leden 2013
Nahoru
nechybí ti nějakej update? Mně to psalo u BF4 že musim dostahnout comunity operations a ještě něco..


 Profil  
 Předmět: Re: Battlefield 1
PříspěvekZaslal v: st 11. říjen 2017, 23:56 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. květen 2009
Bydliště: Praha
Nahoru
Vyresil jsem to pres podporu,neco mi tam fixnul nejakej veteran status,nevim.. facha to.

_________________
i5 4670K / gtx 960 WF II / Msi z97 / 2x4GB ddr3 1600MHz / WD 3.8TB / CM stacker 830 Nv ed. black
evga 750 G2 / Xonar Essence ST / Senn HD 555 mod / Kurzweil KS-40A / Logitech G25


 Profil  
 Předmět: Re: Battlefield 1
PříspěvekZaslal v: út 12. prosinec 2017, 14:55 
Začátečník
Začátečník

Založen: 08. září 2006
Nahoru
ide vam po vcerajsiom update dlc hrat mp ? mne len ostane loading game a nic ine

_________________
CPU:i7 5930k@4500 MHz Thermaltake Water 3 0 Pamet:Kingston HyperX Predator 32GB (4x8GB) DDR4 3200Mhz MB:Asus Rog Rampage V Extreme VGA:ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX1080Ti OC Hdd:120GB SSD Intel 520 Series + 2x Seagate SSHD 4TB 8GB SSD Zdroj CORSAIR RM1000 Monitor:BenQ XL2720Z Keyboard+mouse:LogitechG510 Logitech G500:Logitech G29 Driving Force Win 10 x64 Pro


 Profil  
 Předmět: Re: Battlefield 1
PříspěvekZaslal v: út 12. prosinec 2017, 15:39 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 01. září 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
hraju v pohodě :)

_________________
i5 3570K | GTX 970 | ASUS Z77-A | 8GB DDR3 | 240GB SSD | 1TB HDD | S12II 620W | Fractal D. ARC MIDI | AOC I2481FXH | Logitech G403


 Profil  
 Předmět: Re: Battlefield 1
PříspěvekZaslal v: st 13. prosinec 2017, 08:53 
Začátečník
Začátečník

Založen: 08. září 2006
Nahoru
rano sa mi stiahlo dlc od vtedy to neslo teraz som skusil update hry stiahlo este 124 mega patch a uz to ide :-D ....

_________________
CPU:i7 5930k@4500 MHz Thermaltake Water 3 0 Pamet:Kingston HyperX Predator 32GB (4x8GB) DDR4 3200Mhz MB:Asus Rog Rampage V Extreme VGA:ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX1080Ti OC Hdd:120GB SSD Intel 520 Series + 2x Seagate SSHD 4TB 8GB SSD Zdroj CORSAIR RM1000 Monitor:BenQ XL2720Z Keyboard+mouse:LogitechG510 Logitech G500:Logitech G29 Driving Force Win 10 x64 Pro


 Profil  
 Předmět: Re: Battlefield 1
PříspěvekZaslal v: ne 17. prosinec 2017, 12:07 
Začátečník
Začátečník

Založen: 26. duben 2013
Nahoru
Tak co říkáte na nové mapy? :wink:


 Profil  
 Předmět: Re: Battlefield 1
PříspěvekZaslal v: ne 17. prosinec 2017, 12:09 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. červenec 2016
Bydliště: Humenné
Nahoru
Achi baba - sa mi páči najviac


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 621 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 28, 29, 30, 31, 32  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Google [Bot], Paul a 4 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum