Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je ne 23. září 2018, 00:18

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Odpovědět na téma  [ 68 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: American Truck Simulator
PříspěvekZaslal v: út 16. únor 2016, 14:43 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Prostějov
Nahoru
Já to ještě nezkoušel, takže nevím jak to je přesně, ale ta optimalizace pokut by měl být přínos pro nové hráče, takže určitě je to +. Začátečníci by měly mít pokuty nižší než jsou teď a o to jde, veteráni budou mít asi takové, jak byly nastaveny doposud - realističtější.
Jinak level nevím přesně, asi 14+ Psalo to podnikatel :) vím že už jsem mohl koupit ten motor co má 500 koní.

_________________
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, 120GB Intel SSD 320, Samsung 1TB 103SJ, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Corsair HX520W


 Profil  
 Předmět: Re: American Truck Simulator
PříspěvekZaslal v: út 16. únor 2016, 18:04 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Prostějov
Nahoru
Tak jsem to otestoval - mám lvl 16 a pokuty jsem dostal:
za jízdu na červenou 700 USD
za srážku s vozidlem 900 USD
za rychlost jak kdy, běžně 1000 USD, jednou 500 když mě chvíli před tím zkásnul jinej poliš, a jednou v kombinaci s jízdou na červenou jsem dostal 1400
myslím že je to asi stejný jako předtím +/-, krom srážky. Tam bylo asi 1800 - tady to spadlo na polovinu

_________________
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, 120GB Intel SSD 320, Samsung 1TB 103SJ, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Corsair HX520W


 Profil  
 Předmět: Re: American Truck Simulator
PříspěvekZaslal v: st 17. únor 2016, 09:18 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. prosinec 2011
Bydliště: Československo
Nahoru
- tak ja teraz moc casu nemam, ale rad si sem tam hodinku zahram

* inak , ako najrýchlejšie zarobit ?
len sa orientovat na cenu prepravy za kilometer ?

_________________
i7 8700K - delid,GTX 1080 Ti ... + only G-Sync... powered by tichepc .sk


 Profil  
 Předmět: Re: American Truck Simulator
PříspěvekZaslal v: st 17. únor 2016, 11:25 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Prostějov
Nahoru
Jo, já si to nechám seřadit dle ceny za km, ale taky přihlížím k celkovému zisku za zakázku - raději vezmu delší zakázku s o něco míň za km, protože člověk stráví dost času něž k tomu přijede, nabere návěs a pak zase na konci zaparkuje. Taky se dívám na cestu, jestli nevede přes velký města kde musíš jet furt 30mil. Ona trochu napoví i ta vypočítaná doba jízdy. Na dálnicích a přímejch cestách se dá ušetřit spousta času když jedeš na max limit oproti tomu co to predikuje. A hlavně na křižovatkách a ve městech je obvykle mnohem menší komprese času, než když jedeš 70mil/h po dálnici - tam běží čas mnohem rychleji, takže ti uběhne cesta za pár minut reálnýho času.
Nastav si, aby ti to zobrazovalo limit rychlosti pro auta, a ne pro kamiony jak je to defaultně. Protože pokutu za rychlost dostaneš jen za překročení té pro auta.
Taky záleží jak máš přiřazené skill body. Já dávám jako první do důležitých zakázek, když tam dáš dva tak můžeš dělat i urgentní za který jsou extra prachy.
Pak do každého aspoň jeden bod, abys mohl vozit všechno, kromě ekonomické jízdy, ta je k ničemu. Dlouhá vzdálenost max 3 body, protože zatím víc jak 1000mil mapa neumožnuje. Nebezpečný náklad postupně všechny druhy.
A málem bych zapomněl, jak budeš moct půjčit od banky víc peněz (asi tak 400000 USD), tak hned rozšířit garáž (180k) a koupit dva levný kamiony + najmout řidiče ať vydělávaj. Zezačátku je to sice jen cca 1500 za den od každého, ale lepší něž drátem do oka a časem se to vyplatí.

_________________
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, 120GB Intel SSD 320, Samsung 1TB 103SJ, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Corsair HX520W


 Profil  
 Předmět: Re: American Truck Simulator
PříspěvekZaslal v: st 17. únor 2016, 13:12 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. prosinec 2011
Bydliště: Československo
Nahoru
dik za rady :wink:

_________________
i7 8700K - delid,GTX 1080 Ti ... + only G-Sync... powered by tichepc .sk


 Profil  
 Předmět: Re: American Truck Simulator
PříspěvekZaslal v: pá 19. únor 2016, 00:13 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. květen 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
A já včera koupil toho Kenwortha W900, co vyšel v prvním DLC, dal do něj 18tirychlostní skříň a jsem v extázi. Normálně jsem si říkal, jakej je v kabině bordel. Šel jsem schválně na Youtube a našel nějaký videa a opravdu ten motor dělá takovejhle bengál. Maj to fakt zpracováný dost přesně.

https://www.youtube.com/watch?v=KIw_ZfM26Hw

Nevím, proč tam má tak 'malou' řadící páku... :)

_________________
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Zotac GeForce GTX980 AMP! Extreme Edition, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501


 Profil  
 Předmět: Re: American Truck Simulator
PříspěvekZaslal v: pá 19. únor 2016, 11:28 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Prostějov
Nahoru
Ty voe, to musí být fakt "blázen" s takovou řadičkou :lol:
tady má video jak jede se třema klackama https://www.youtube.com/watch?v=8lEYaTvvq4g

Ten W900 je fakt nádhernej, taky jsem ho hned zkusil, ale pak jsem se vrátil k T680, je z něho lepší výhled kolem. U W900 jsem měl trochu problém se držet v pruhu, asi jen otázka zvyku. Když nasadíš ty velký výfuky, tak při vyklonění z okýnka je blbě vidět kam couváš. Ale určitě se k němu ještě vrátím, zatím s ním jezdí třetí zaměstnanec

_________________
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, 120GB Intel SSD 320, Samsung 1TB 103SJ, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Corsair HX520W


 Profil  
 Předmět: Re: American Truck Simulator
PříspěvekZaslal v: pá 19. únor 2016, 13:49 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
v takovim randalu jezdit x hodin to by me asi jeblo.Vsak tam nemuze slyset ani radio :)

_________________
CPU-i7 6700k@4.5Ghz 1.33v,MB-ASUS Z170 PRO GAMING,PAMET-2x8GB Kingston HyperX Fury Black 2133Mhz@3000Mhz CL14 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-MSI 1080TI gamingx@2038/12600,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
 Předmět: Re: American Truck Simulator
PříspěvekZaslal v: pá 19. únor 2016, 14:00 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. květen 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Stačí trochu poladit v nastavení hlasitost zvuku vs hudba a je to. Nebo to přeřveš hudbou a stáhneš celkovou hlasitost, to je v pohodě.

Jája: to video se třema klackama jsem taky viděl... jak tam řadí i levou rukou :lol:
Jinak já s tím KW900 nemám problém, protože jsem se s ním hodně najezdil už v ETS2, ve kterym mám asi 40 módů včetně tohohle + KW100 a KW200.

V ETS2 momentálně jezdím s tímhle: http://i.imgur.com/psZC1bv.png

Jako fakt očekávám, že s tím zahejbou co se týče aut. KW100 a 200 tam časem bejt musej, Peterbiltů jsou taky mraky. Dále značky International, Freightliner a Mack - věřím, že v SCS vědí, jak by měl časem ATS vypadat a neomezej se jen na KW a Peterbilt.

_________________
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Zotac GeForce GTX980 AMP! Extreme Edition, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501


 Profil  
 Předmět: Re: American Truck Simulator
PříspěvekZaslal v: pá 19. únor 2016, 16:44 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Prostějov
Nahoru
To řazení dvouma rukama zároveň, a že tam má tři páky, to fakt nechápu, to jde mimo mě :lol:
Já mám v ETS2 naježděno celkem dost, ale nikdy jsem tomu nedal moc v jednom kuse tak jako v ATS ted a jezdil jen průběžně. Proto jsem nikdy moc mody neřešil, jen jsem zkoušel nějaký ty na úpravu fyziky a MP, ale nakonec sem se vrátil k originálu. Teď psali, že dělají na rozšíření mapy Francie.

ATS vypadá slibně, doufám že co nejdřív vydají Arizonu, ať je kde jezdit.

_________________
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, 120GB Intel SSD 320, Samsung 1TB 103SJ, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Corsair HX520W


 Profil  
 Předmět: Re: American Truck Simulator
PříspěvekZaslal v: pá 19. únor 2016, 17:23 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. květen 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Tři páky - podle mě by to mohlo být: jedna páka na velký rychlosti, druhá na malý a třetí na přepínání mezi velkou a malou řadou. Usuzuju z toho, jaký skříně měly naše tahače, když měl táta firmu a já s ním jezdil. Dneska je to všechno v automatu, nebo ty tiptronicy atd. v tom už se nevyznám. Ale když jsem s tátou jezdil a pak i řídil - pamatuju si, že první, co jsem táhnul, bylo 24 tun melounů z Maďarska do Prahy :lol: tak skříně měly 16 kvaltů. Dvě 'háčka' vedle sebe, jako v autě, ale dvě vedle sebe. Tzn. 1-2-3-4, pak páka od sebe, tím to skočilo do velký řady a řadilo se 5-6-7-8. A každej ten kvalt se dal páčkou pod koulí šaltpáky přepůlit tzn. dohromady 16 rychlostí.

_________________
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Zotac GeForce GTX980 AMP! Extreme Edition, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501


 Profil  
 Předmět: Re: American Truck Simulator
PříspěvekZaslal v: pá 19. únor 2016, 18:34 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Prostějov
Nahoru
Tak to je mazec, že to tahle funguje, já sem nikdy v ničem takovym neseděl :)

_________________
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, 120GB Intel SSD 320, Samsung 1TB 103SJ, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Corsair HX520W


 Profil  
 Předmět: Re: American Truck Simulator
PříspěvekZaslal v: po 22. únor 2016, 13:36 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. prosinec 2011
Bydliště: Československo
Nahoru
Panove a ako kupim garaž , to je od nejakeho levelu ?

_________________
i7 8700K - delid,GTX 1080 Ti ... + only G-Sync... powered by tichepc .sk


 Profil  
 Předmět: Re: American Truck Simulator
PříspěvekZaslal v: po 22. únor 2016, 14:38 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Prostějov
Nahoru
Garáž můžeš koupit kdykoli, jen mít prachy. Stačí k ní jen přijet a na tom "aktivačním" místě zmáčknout enter. Jestli nevíš, jak taková volná garáž vypadá, tak je to takovej domeček v šedým čtverečku na mapě - ve větších městech
Nejdřív bych ale rozšířil stávající garáž, stojí to stejně.

_________________
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, 120GB Intel SSD 320, Samsung 1TB 103SJ, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Corsair HX520W


 Profil  
 Předmět: Re: American Truck Simulator
PříspěvekZaslal v: po 22. únor 2016, 15:23 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. prosinec 2011
Bydliště: Československo
Nahoru
blbo som sa opytal , garaz mam ale iba tu zakladnu ,
je tam iba jeden slot , takze ked chcem viac slotov tak co ?
Chcel by som si aj najat tych vodicov

_________________
i7 8700K - delid,GTX 1080 Ti ... + only G-Sync... powered by tichepc .sk


 Profil  
 Předmět: Re: American Truck Simulator
PříspěvekZaslal v: po 22. únor 2016, 15:51 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Prostějov
Nahoru
V menu zvolíš správa společnosti / garáže (nebo stačí klávesa G) vybereš garáž a dáš vylepšit.

_________________
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, 120GB Intel SSD 320, Samsung 1TB 103SJ, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Corsair HX520W


 Profil  
 Předmět: Re: American Truck Simulator
PříspěvekZaslal v: po 22. únor 2016, 15:58 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. prosinec 2011
Bydliště: Československo
Nahoru
aha dik :wink:

_________________
i7 8700K - delid,GTX 1080 Ti ... + only G-Sync... powered by tichepc .sk


 Profil  
 Předmět: Re: American Truck Simulator
PříspěvekZaslal v: út 1. březen 2016, 10:44 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. prosinec 2011
Bydliště: Československo
Nahoru
OK, tak dnes mam trochu času na hranie,
kupil som dvoch vodičov a dva kamiony,
ale ako zadam robotu tym zamestnancom ? :oops:
či oni zacnu makat automaticky ?

// aha tak zacali makat :)

_________________
i7 8700K - delid,GTX 1080 Ti ... + only G-Sync... powered by tichepc .sk


 Profil  
 Předmět: USA Truck - AA
PříspěvekZaslal v: po 11. duben 2016, 12:24 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. září 2007
Bydliště: Socket H2
Nahoru
Měl bych dotaz - viz screen - nejde nějak vynutit MSAA + Supersampling? Je to dost kostkaté a MLAA ve hře skoro není poznat, i když dám render na 400%, tak to je sice lepší, ale stále tam jsou "hrany", SGSAA použít nechci, přijde mi že to "maže". Hra podporuje DX9/OGL API, tak by to snad mohlo jít nějak vynutit ne? U ETS mi to kdysi šlo... :) Nebo jakákoli jiná metoda (FXAA?) co nemaže. Díky, grafika je nVidia.

PS: Screen je právě 400% render. :roll:

_________________
i5-2500K - GTX 970 - 16GB DDR3 - 1920x1200p TFT - Win 10x64


 Profil  
 Předmět: Re: American Truck Simulator
PříspěvekZaslal v: po 11. duben 2016, 13:01 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. prosinec 2012
Nahoru
Maju v plane spravit vsetky staty USA a aj celu strednu europu.
Ale vraj to bude trvat aspon 2 roky.

_________________
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 68 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 5 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.