Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 8. srpen 2020, 16:58

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Dungeon Siege III.
PříspěvekZaslal v: st 15. červen 2011, 11:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. září 2004
Bydliště: Slovakia
Nahoru
http://www.youtube.com/watch?v=Q_yyg0WCnTw

Tak 1. a 2. ma dost bavili, toto podla trailera nevyzera najhorsie ale pocul som uz dost kritiky na ovladanie a hratelnost, uvidime

_________________
CPU: Core i7 8700K MB: ASUS PRIME Z370-A, RAM: 2x8Gb Gskill Trident RGB 3200Mhz, Storage: Samsung 970 EVO 250GB + 860 EVO 500GB, external Seagate ST-3000NM0033 - 3TB, GK: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Hybrid, Zdroj: Seasonic Gold 650W, Monitor: 27" AOC U2790PQU, OS: Win10/64


 Profil  
 Předmět: Re: Dungeon Siege III.
PříspěvekZaslal v: st 15. červen 2011, 11:45 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
Ovládání je ukrutně konzolovitý. Hrál jsem demo a vůbec jsem to ovládání nepochopil, aktivaci skillů, nebo co dělaj některý atributy ti tam pomalu nevysvětlej. Pak to demo hrál na mym PC kámoš a měl hned odzačátku vyboostěnou postavu, takže jak jsem ho sledoval, tak mně napadlo trochu to ovládání (nj, 3 skilly na stance, takže +ěš mně nenapadlo na spouštění skillů). A teď hraju plnou a už je to teda lepší. Předchůdcům to ale samozřejmě nešahá ani po kotníky.

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Dungeon Siege III.
PříspěvekZaslal v: st 15. červen 2011, 14:29 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 01. srpen 2004
Bydliště: Austerlitz
Nahoru
Bohužel ta hra opravdu utrpěla tím že je dělaná i pro konzoly. 1 i 2 jsem dohrál několikrát, ale tohle je opravdu hodně "zjednodušené". I předměty jsou ochuzeny o detailní popisky. Hrál jsem to sice jen chvíli ale nejsem z toho moc nadšen.

_________________
UFO PORNOOOOO!
"To není meloun!!!"
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Dungeon Siege III.
PříspěvekZaslal v: st 22. červen 2011, 12:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. duben 2010
Bydliště: Brno
Nahoru
Já se tak těšil, že tadle hra bude ideální na dlouhé čekání na Diablo III, ale to se nedá hrát...
S předešlýma dílama to nemá téměř nic společné, ovládání je katastrofa, skilly, předměty a vše co do pořádného RPG patří jakoby tam ani nebyli....
Odhodlal jsem se několikrát tu hru zapnout a zkusit to, dát tomu čas, ale ne, opravdu je to podprůměrná záležitost, bohužel radost vystřídal smutek :sad:

_________________
CPU: Core i7 3930K@4,5 + Corsair H100i, MB: Asus Sabertooth X79, RAM: Corsair 1600MHz 4x4 GB, GPU: Sapphire R9 290 TRI-X OC,
PSU:
Corsair HX850, Case: Thermaltake Level10 GT, HDD: Samsung 850 PRO 512GB + WD Velociraptor 300GB + Samsung 1TB + Samsung 2TB,
LCD: Dell 2408WFP, Zvuk: Creative X-Fi Titanium + Creative ProGamer G500


 Profil  
 Předmět: Re: Dungeon Siege III.
PříspěvekZaslal v: st 22. červen 2011, 15:40 
Začátečník
Začátečník

Založen: 22. srpen 2009
Nahoru
Přesně tak, taky mě to vůbec nebavilo, na gamepadu je to prý lepší, ale ten já nemám. Myslel jsem, že si zase po dlouhý době zahraju slušnější diablovku a ono nic. Snad to vynahradí Torchlight II, který doufám vyjde někdy teď v létě.


Naposledy upravil Lurz dne st 22. červen 2011, 20:22, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět: Re: Dungeon Siege III.
PříspěvekZaslal v: st 22. červen 2011, 17:22 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. leden 2005
Bydliště: chotebuz
Nahoru
Lurz napsal:
Přesně tak, taky mě to vůbec nebavilo, na gamepadu je to prý lepší, ale ten já nemám. Myslel jsem, že si zase po dlouhý době zahraju slušnější diablovku a ono nic. Snad to nahradí Torchlight II, který doufám vyjde někdy teď v létě.


souhlasim. a skoda ze se nechysta i titan quest 2

_________________
FD 500, SS G360, Z97i, i7-4980HQ, cnps10x, 2x8, 1050ti, 5100MAX
x850xtPE, x1950xtx, hd3870 - - 6800ultra, 7900gtx, 8800gtx, 9800gtx+


 Profil  
 Předmět: Re: Dungeon Siege III.
PříspěvekZaslal v: st 22. červen 2011, 17:23 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
Tak jsem to přeříz a musim říct, že když pominu ovládání (to je na facku klávesnicí) a délku (kolem 10 hodin, pokud se dobře pamatuju - DS1, po deseti hodinách konečně vylezeme s kámošem z dungu a před námi se objevěj zasněžený lesy ?Crystwindu? - uplně jiná liga). Ukrutně málo předmětů a vůbec všeho, co k dungeon siege patří (otevřenost). Ale příběh mně docela táhnul a outro mně vyloženě nadchlo, protože nic není černobílé a přesto, jak jsem si řikal, že jsem ze všeho parádně vybruslil se to "po skončení" nakonec vyvrbilo trochu jinak a ne tak růžově jak jsem si to maloval.

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Dungeon Siege III.
PříspěvekZaslal v: so 2. červenec 2011, 13:33 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 19. prosinec 2005
Bydliště: Nan Curunír
Nahoru
PC verzi Dungeon Siege III čekají úpravy ovládání
tak snad se to bude dát i koupit :)

_________________
AMD Ryzen 5 3600 | Arctic Cooling Liquid Freezer II 120mm | ASUS ROG STRIX B450-I GAMING |2x 8GB A-DATA XPG DDR4 3000Mhz | Gigabyte Radeon 5500XT OC 8G | Phanteks Evolv Shift Air | Corsair SF-450 | Dell U2410 | MAZDA enthusiast


 Profil  
 Předmět: Re: Dungeon Siege III.
PříspěvekZaslal v: so 2. červenec 2011, 15:19 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. duben 2010
Bydliště: Brno
Nahoru
Je pěkný, že tak rychle zareagovali :)
Uvidíme jak to nakonec s tím patchem dopadne, kdy přijde a jak moc PC verzi pomůže :roll:

_________________
CPU: Core i7 3930K@4,5 + Corsair H100i, MB: Asus Sabertooth X79, RAM: Corsair 1600MHz 4x4 GB, GPU: Sapphire R9 290 TRI-X OC,
PSU:
Corsair HX850, Case: Thermaltake Level10 GT, HDD: Samsung 850 PRO 512GB + WD Velociraptor 300GB + Samsung 1TB + Samsung 2TB,
LCD: Dell 2408WFP, Zvuk: Creative X-Fi Titanium + Creative ProGamer G500


 Profil  
 Předmět: Re: Dungeon Siege III.
PříspěvekZaslal v: čt 21. červenec 2011, 11:53 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. červen 2006
Bydliště: Vsetin
Nahoru
Nevíte jak to bude s češtinou ?


 Profil  
 Předmět: Re: Dungeon Siege III.
PříspěvekZaslal v: čt 21. červenec 2011, 13:44 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. březen 2004
Bydliště: Ostrava Poruba
Nahoru
GaGy napsal:
Nevíte jak to bude s češtinou ?


stačí se podívat na www.cestiny.cz Mrazík na ní pracuje ale datum vydání je neznámé.

_________________
Intel i5 10400@4.11Ghz / Gigabyte Z490M Gaming X / 16GB DDR4 Kingston HyperX FURY Black RGB 3200Mhz
Gigabyte GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC 3X 8G + Acer SA240YA
512 GB A-DATA SSD XPG SX8200 Pro / Seasonic Focus+ GOLD 750W
thx shorty25!


 Profil  
 Předmět: Re: Dungeon Siege III.
PříspěvekZaslal v: ne 2. říjen 2011, 08:26 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 19. prosinec 2005
Bydliště: Nan Curunír
Nahoru
čeština je vydaná :)
tady
http://www.dsogaming.com/news/dungeon-siege-3-pc-patch-is-out-now-and-includes-keybinding/
jsem si přečetl že snad patch který upravuje ovládání je už venku (pro steam) zkoušel to někdo i pro normální hru?

_________________
AMD Ryzen 5 3600 | Arctic Cooling Liquid Freezer II 120mm | ASUS ROG STRIX B450-I GAMING |2x 8GB A-DATA XPG DDR4 3000Mhz | Gigabyte Radeon 5500XT OC 8G | Phanteks Evolv Shift Air | Corsair SF-450 | Dell U2410 | MAZDA enthusiast


 Profil  
 Předmět: Re: Dungeon Siege III.
PříspěvekZaslal v: ne 2. říjen 2011, 09:15 
Černá karta
Černá karta

Založen: 04. březen 2008
Bydliště: Praha
Nahoru
Mám to na xbox a je to příšernost.


 Profil  
 Předmět: Re: Dungeon Siege III.
PříspěvekZaslal v: po 1. červen 2020, 14:32 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. květen 2006
Nahoru
Tak sem asi tak za stovku koupil všechny tři DS na GOG a pustil jsem se do trojky .... pominu-li ovládání při soubojích tak mě to baví ale zatím jsem nepochopil pár věcí ... především mám ve vybavení věci kterýma se mohu vybavit ale pak mám zbraně i oblečení/brnění v předmětech a vybavit se s nima nemohu .... hraju za toho legionáře Lucase , např. helmu, rukavice určitej typ, kalhoty, opasek, puška si oblíct nemohu, jelikož nejsou ve vybavení a ani pro ně tam není chlívek ..... dál nerozumím tomu, kde uvidím výsledek , když předmět neprodám ale rozeberu .... vím že to je stará hra ale je teď vcelku RPG/čeština sucho (mám sice poslední erpégéčka koupený ale v eng je nejsem schopnej hrát) ... pamatuje se někdo z vás, jak to je s těma předmětama/vybavením ??? Na netu jsou návody atp. ale nikde nic kolem, teda něco jako manuál, rady v menu nic neřešej ..... nebo třeba ty uhlíky k čemu jsou ( např. ohnivá yantra , radiační yantra ) , taky sbírám zlaté a stříbrné pruty a nikde je nevidím ani nevím k čemu by mi byly :-) ...

_________________
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB,2xHDD Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Google [Bot], Jey a 17 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.