Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je čt 21. červen 2018, 23:35

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Odpovědět na téma  [ 216 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Origins
PříspěvekZaslal v: ne 4. únor 2018, 15:26 
Moderátor
Moderátor

Založen: 24. červen 2004
Bydliště: Thessaloniki
Nahoru
Ani odstranit nejde a nikdy nesla a jeji vliv na vykon je neprokazatelny. Kazdopadne tady se resi gameplay. Tech. veci jinde.


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Origins
PříspěvekZaslal v: út 20. únor 2018, 19:27 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. březen 2012
Bydliště: Písecko
Nahoru
Tak dneska vyšlo interaktivní Discovery Tour, které mám již v Season Pass...Bohužel jsem nepochopil, proč v něm nejsou české titulky stejně jako v celé hře včetně prvního DLC. To pak je v podstatě o ničem...Hezky to v jednom článku píší - "Tentokrát tak nejde ani tak o hraní, jako spíše o vzdělávání díky virtuální prohlídce starého Egypta"...ovšem zřejmě mají na mysli i učení nějakého cizího jazyka k tomu... :roll:

_________________
MB: Gigabyte Z370 HD3P - Intel Z370, CPU: Intel Core i7-8700 Coffee Lake – COL: Noctua NH-U12S, RAM: HyperX Predator Black DDR4 16GB, GPU: Gainward GeForce GTX 1080 GLH Phoenix, SSD: 2xCrucial MX100 512 GB, PSU: Seasonic X-560 80 Plus Gold, CASE: Fractal Design Define R5, SB: Asus XONAR DX/XD, SBR: Creative GigaWorks T3.


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Origins
PříspěvekZaslal v: st 21. únor 2018, 02:42 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Tak jsem před chvílí dohrál hlavní dějovou linku, ten konec byl pro mě docela nečekanej, pořád jsem doufal, že to bude nějak pokračovat dál, no co se dá dělat, ještě tam mám možnost si zahrát ty mise na Sinaji, tak uvidím, jestli se mi bude chtít :)

Ze začátku hraní to byl WOW efekt, v průběhu se dostavila určitá repetetivnost, ale souboje mě celkem bavily a prozkoumávání egypta taky.

Za mě pěkných 9/10 ale znova už bych to nehrál páč jsem splnil skoro všechny možné úkoly a prozkoumal všechna území a nevěřím, že by to při druhém průchodu bylo nějak zásadně jiné.

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Origins
PříspěvekZaslal v: st 21. únor 2018, 15:51 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. červenec 2006
Nahoru
Donic napsal:
Tak dneska vyšlo interaktivní Discovery Tour, které mám již v Season Pass...Bohužel jsem nepochopil, proč v něm nejsou české titulky stejně jako v celé hře včetně prvního DLC. To pak je v podstatě o ničem...Hezky to v jednom článku píší - "Tentokrát tak nejde ani tak o hraní, jako spíše o vzdělávání díky virtuální prohlídce starého Egypta"...ovšem zřejmě mají na mysli i učení nějakého cizího jazyka k tomu... :roll:

Kdesi jsem četl, že ta angličtina tam není tak složitá. No a i kdyby. Není to perfektní příležitost k tomu, se konečně ten jazyk naučit? Jestli ti není 70+, tak se ti bude angličtina určitě hodit.

_________________
CPU |i5-2500k@4.5GHz
GPU |MSI GeForce GTX 1060 6GT OC
RAM|
Kingston 16GB@1600MHz
MB|
Asus P8P67


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Origins
PříspěvekZaslal v: so 24. únor 2018, 08:42 
Začátečník
Začátečník

Založen: 03. prosinec 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Kdyby měl někdo zájem o voucher Intel Gaming Q4: Assassins Creed Origins+ Total War Warhammer II, tak nabízím.

_________________
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | GPU GTX 970 4GB (GIGABYTE N970WF3OC-4GD) | RAM Kingston 16GB KIT DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS High Sierra


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Origins
PříspěvekZaslal v: so 24. únor 2018, 11:47 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. červen 2006
Nahoru
Za kolik?


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Origins
PříspěvekZaslal v: so 24. únor 2018, 12:20 
Začátečník
Začátečník

Založen: 03. prosinec 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
honzicek1982 napsal:
Za kolik?


Viz SZ.

_________________
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | GPU GTX 970 4GB (GIGABYTE N970WF3OC-4GD) | RAM Kingston 16GB KIT DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS High Sierra


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Origins
PříspěvekZaslal v: so 24. únor 2018, 14:15 
Moderátor
Moderátor

Založen: 24. červen 2004
Bydliště: Thessaloniki
Nahoru
Hosi tady neni bazar.


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Origins
PříspěvekZaslal v: so 24. únor 2018, 14:46 
Začátečník
Začátečník

Založen: 03. prosinec 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Hladis napsal:
Hosi tady neni bazar.


OK, sorry, v případě zájmu prosím jen do SZ, ať to tu nespamujeme. Díky.

_________________
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | GPU GTX 970 4GB (GIGABYTE N970WF3OC-4GD) | RAM Kingston 16GB KIT DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS High Sierra


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Origins
PříspěvekZaslal v: po 26. únor 2018, 15:20 
Moderátor
Moderátor

Založen: 24. červen 2004
Bydliště: Thessaloniki
Nahoru
https://games.tiscali.cz/preview/bayeka ... onu-309719

Jinak mam v tom 68 hodin a v pribehu jsem se nikam jeste nedostal a prozkoumane to taky nemam cely. Podle me to s velikosti mapy trochu prehnali a je tam znat jista repetitivnost.


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Origins
PříspěvekZaslal v: po 26. únor 2018, 16:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 01. září 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Já mám 95% za 86 hodin hraní, chybí mi pár vedlejších questů, pár římských táborů a několik otazníků. Mapa mi už tak velká nepřipadá jako při prvotním wow efektu, hlavně docela velká část mapy na jihu je poušť kde nic není.

_________________
i5 3570k | GTX 970 | 8GB DDR3 | 240GB SSD | 1TB HDD | ARC MIDI | AOC I2481FXH | Logitech G403 | Xbox One X


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Origins
PříspěvekZaslal v: po 26. únor 2018, 16:52 
Moderátor
Moderátor

Založen: 24. červen 2004
Bydliště: Thessaloniki
Nahoru
Pro me, kdo nema rad "otaznicky" a nevyreseny Questy, tedy ten kdo to cisti komplet, to zacina byt moc velky a herni obsah neni tak zajimavy (neberu ted vizual) na takovou velikost, jelikoz to je vetsinou cely o "cisteni" lokace a ty postrani questy jsou na jedno brdo. Po nejaky dobe to proste uz neni zajimavy. Mozna to je tim, ze nejedu zatim hlavni pribeh.


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Origins
PříspěvekZaslal v: po 26. únor 2018, 17:09 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Já jsme hlavní linii a vedlejší questy jel tak nějak nastejno, pak když jsem se dostal z mého pohledu dost daleko v main příběhu tak jsem pak několik herních seancí jenom čistil mapy, což se mi povedlo až na Memphis (mě se to město nelíbilo) a část Heraklionu a po čase to opravdu bylo lehce nudné a stereotypní, díky bohu za fast travel funkci. Pak jsem si řekl, že se posunu v příběhu ... a on už byl skoro u konce, tak jsem ho dohrál a na Memphis a Heraklion už se nedostalo a když jsem to teď před pár dny zapnul, tak bez toho motoru, že mě ještě něco čeká v hlavní dělové lince už mě to nebavilo.

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Origins
PříspěvekZaslal v: po 26. únor 2018, 18:37 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. květen 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
To mě se Memphis líbil snad nejvíc, jak se to dá celý projet na lodi. Já to mám dohraný na 99%, chyběj mi 3 skilly, na který potřebuju 12 skill pointů a jediný jak je získat, je aréna, nebo ty questy pro Redu a to je nadlouho... Jinak jsem si Origins moc užil, vybírání otazníků mi nikdy nevadilo, já miluju immersion, jsem asi postiženej, nepoužívám fast travel a dokud se neprozradím, tak všechno stealth a klidně 20x dokola u 20ti otazníků...

_________________
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Zotac GeForce GTX980 AMP! Extreme Edition, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Origins
PříspěvekZaslal v: po 26. únor 2018, 18:50 
Moderátor
Moderátor

Založen: 24. červen 2004
Bydliště: Thessaloniki
Nahoru
Memphis mam prolezlej a tam asi nektreri meli problem se zorientovat v podzemi, jinak je vyobrazen pekne. Ja jsem ted v zelenych horach, kde jsou usazeny Rimani. Jinak taky me bije do oci uzivani stale stejnych objektu. Ty baraky a chatrce jsou jak pres kopirak a bije do oci pouzivani stale stejnych soch, atd... Mapa je tak sice velka, ale moc jde videt copy/paste objektu a obsahu a po urcitym case se to uz zajida. Treba v ty rimsky casti je to vylozene jen skakani od jedny genericky pevnustky k druhy a jejich vybijeni jak pres kopirak, aby zmizel otaznicek. Samo nikdo me nenuti to delat, ale je to uplne zbytecny tam takhle davat. Neni tam vic ruznorodyho kontentu a je to porad jen opakovat to same do zblbnuti.


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Origins
PříspěvekZaslal v: po 26. únor 2018, 19:01 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 01. září 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Já jsem po čase ty pevnosti přestal vybíjet, jen jsem vybral poklad/zabil kapitána a velitele a šel dál. Ze začátku jsem to čistil způsobem, že každou lokaci jsem prolezl jak to jen šlo, takže jsem vybíral každou vázu a balík který šel, zabil všechny nepřátele. Jenže oni se tam stejně po čase objeví znovu, tak jsem se soustředil jen na ty úkoly v lokaci.

_________________
i5 3570k | GTX 970 | 8GB DDR3 | 240GB SSD | 1TB HDD | ARC MIDI | AOC I2481FXH | Logitech G403 | Xbox One X


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Origins
PříspěvekZaslal v: po 26. únor 2018, 19:23 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Na konci jsem do těch menších najížděl na koni, rychle zabil ty úkolový cíle, vybral poklad aby zmizel otazník a spěchal dál :)

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Origins
PříspěvekZaslal v: po 26. únor 2018, 19:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 01. září 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Taky možnost :D

_________________
i5 3570k | GTX 970 | 8GB DDR3 | 240GB SSD | 1TB HDD | ARC MIDI | AOC I2481FXH | Logitech G403 | Xbox One X


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Origins
PříspěvekZaslal v: po 26. únor 2018, 19:36 
Moderátor
Moderátor

Založen: 24. červen 2004
Bydliště: Thessaloniki
Nahoru
Podle me to ma byt uplne jinak. At tam ty otazniky jsou, ale proc by tam mel byt genericky ukol nekoho zabit a neco sebrat a odskrtnout si splnenou lokaci ? Proste si tam zajedes, odhalis lokaci a klidne at tam nemusis delat nic a pokracovat. Ukoly v urcitych lokacich maji byt jen pres napadity zadavany questy (nemyslim ty genericky questy, kde se opakuje stale stejna cinnost), ktery te az nasledne poslou nekam neco udelat. Ale opet aby ty questy nebyly jen copy/paste. Takhle je ta hra genericka se sterilnim obsahem, jen na krasny velky mape a v hezkem prostredi. Nevyuzity potencial. Kdyz uz to chteli udelat takhle genericky, tak at ta mapa je mensi a v jinym prostredi, kde to clovek dodela driv, nez se dostavi stereotyp a nuda. Radsi bych se vratil do mestskyho prostredi a treba dalsi dil udelal v antickym Rime na mensi mape. Assety pro rimsky stavby uz nejaky evidentne maji.

PS: Neznam moc lore, ale naprosto jsem nepobral prechody z egyptsky hrobky do nejakych podivnych konstrukci, kde se spusti nejaka mluvena sekvence, ktera nedava absolutne zadny smysl a je to jak proslov dusevne choreho. Mam zkusenosti treba z MaM, kde to balancovalo mezi sci-fi a fantasy, ale stale to tam melo nejaky smysl a logiku. V datadisku AC:U taky na konci byla lampa v podivny konstrukci, vysvetleni tam nebylo zadny a nabouralo to hru.


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Origins
PříspěvekZaslal v: po 26. únor 2018, 20:06 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. květen 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Jo to jsem taky moc nepobral. Vůbec celá ta paralelní linka s Abstergem mi vůbec nesedí. AC série měla bejt od začátku výlet do historie bez všech těch seků ze současnosti. Proto se mi tak líbí KCD - žádná vycpávková vata kolem toho, žádný rádoby 'cool' zvraty, co tu ještě nebyly.

_________________
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Zotac GeForce GTX980 AMP! Extreme Edition, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 216 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: CageJ, Swat a 5 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.