Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 24. listopad 2020, 04:19

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 103 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  další
Autor Zpráva
 Předmět: Age of Empires III
PříspěvekZaslal v: po 10. leden 2005, 19:58 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 25. únor 2004
Nahoru
Už jste viděli obrazky z pripravovane hry Age of Empires III. Vypada to naprosto uzasne, bude to nejlepsi strategie tohoto roku. Na ty obrazky se muzete podivat treba na strance, kterou delam http://aoe3.wz.cz. Sice jeste neni hotova, ale screenshoty by mohly jít.

//Sent - upraven název threadu
//shadow - 11. 1. 2006 - upraven název threadu.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 10. leden 2005, 23:29 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. červen 2004
Bydliště: Strážnice
Nahoru
Jo taky sem je videl a taky sem slintal :oops: vypadají opravdu good !!! Mám tu taky jeden link na Czech fun stránku o AOE 3 . http://aoe3.gamecentrum.net/redakce.php :-D

_________________
procesor: Core i3-3220 deska: Msi B75MA-P45 paměť: 8 GB A-DATA XPG DDR3 1600 grafika: Radeon HD7770 1GB DDR5 hardisk: Seagate 250 GB + Samsung Sp.F3 1000 GB zvukovka: On Board Ps: Zalman ZM450-GS monitor: LCD 22" Hyundai *** NB : HP 655 \ Asus K55VD


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 11. leden 2005, 22:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. březen 2004
Bydliště: okr. Uherske Hradiste
Nahoru
vypada to husteee,doufam ze to bude minimalne tak dobre jako dvojka...to je nesmrtelna strategie...

_________________
AMD HD7870 OC by Gigabyte + Intel i5 3450 with freezer 7 + 5TB Hard_Field + Logitech Z-680 + Asus VE276N + Gigabyte Z77-D3H + 8GB Kingston HyperX blue + SEASONIC M12II-620W CABEL MANAGEMENT + Chieftec LBX-02B-B-B


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 11. leden 2005, 22:09 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. září 2003
Bydliště: Buštěhrad, Kladno, Praha
Nahoru
vypadá to mooooc dobře, dvojak je nesmrtelná, pařim jí po netu a na III se moc těšim.

_________________
CPU: Intel E2140 1,6GHz@3,2GHz (400x8) 1.4V + Noctua NH-U12F+120mm Xilence, MB: Gigabyte P35-DS3, MEMORY: 4GB (2x2GB) Transcend 800MHz, VGA: JetWay 8800GT 512 MB, DVDRW: Samsung S203N, HDD: WD 500GB SATA II+Seagate 320GB SATA II, CASE: Chieftec BH-01B-B-SL+2xXilence 80mm, 1xXilence 120mm, ZDROJ: SEASONIC S12II-520W, SOUND: Creative X-Fi Fatal1ty Champion Series, REPRO: Logitech X-530 5.1, MOUSE: Logitech MX1000, PODLOZKA: SteelPad 4D, LCD: Samsung 940BW, TV: Leadtek WinFast DTV1000 DVB-T, WEBCAM: Logitech QuickCam Messenger, Portable Audio: Apple Ipod Video 30GB+Altec Lansing UHP306, Console: XBox 360 Premium@D-Boss 20,1", Samsung 940BW Powered by Samsung S4 Notebook: Sony Vaio NS31S


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 13. leden 2005, 15:13 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. leden 2004
Nahoru
Je to hrozdně moc vymazlený.....doufám, že to bude i tak hratelný :-) už se na to moc těšim. Bo AOE2 už jsem docela přehranej, bylo na času 8)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 13. leden 2005, 15:39 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Brno (& UH)
Nahoru
kdy to ma vyjit?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 13. leden 2005, 16:15 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 25. únor 2004
Nahoru
Myslim ze nekdy kolem poloviny tohoto roku


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 13. leden 2005, 16:27 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. prosinec 2003
Bydliště: Praha 8
Nahoru
No vypadá to výborně, ale aby mi to v době kdy to vyjde ještě vůbec šlo ... :? Podle té grafiky to nebude mít zrovna nejmenší nároky ... Taky, čím lepší grafiky, tím větší ztráta na přehlednosti. Vypadá to sice výborně, ale hratelností se to AOE2 nemůže v žádném případě vyrovnat ...

_________________
MB: DFI LANParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon64 X2 3800+@5000+ 2.0 -> 2.6GHz (bez IHS) - Noctua NH-U12F RAM: GSkill 2x1GB 500@520 MHz 3-5-5-8 GPU: Gigabyte 8800GTS 320MB HDD: Hitachi HDS728080PLA380, Hitachi HDS722516VLAT80, Seagate ST3320620AS PSU: Fortron BlueStorm 500W TV: Leadtek DTV2000 H MOUSE: Razer DiamondBack KEYB: Microsoft ComfortCurve 2000 SOUND: Logitech Z-2300 THX CASE: AOpen H700B


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 13. leden 2005, 21:57 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 25. únor 2004
Nahoru
kuceraj napsal:
Vypadá to sice výborně, ale hratelností se to AOE2 nemůže v žádném případě vyrovnat ...


Já bych neporovnával, dokud hra nevyjde...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 13. leden 2005, 22:13 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. prosinec 2003
Bydliště: Praha 8
Nahoru
Jasper napsal:
kuceraj napsal:
Vypadá to sice výborně, ale hratelností se to AOE2 nemůže v žádném případě vyrovnat ...


Já bych neporovnával, dokud hra nevyjde...

Jasně, ale obecně si myslím, že čím lepší, prokreslenější a detailnější grafika, tím menší přehlednost i hratelnost ... :?

_________________
MB: DFI LANParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon64 X2 3800+@5000+ 2.0 -> 2.6GHz (bez IHS) - Noctua NH-U12F RAM: GSkill 2x1GB 500@520 MHz 3-5-5-8 GPU: Gigabyte 8800GTS 320MB HDD: Hitachi HDS728080PLA380, Hitachi HDS722516VLAT80, Seagate ST3320620AS PSU: Fortron BlueStorm 500W TV: Leadtek DTV2000 H MOUSE: Razer DiamondBack KEYB: Microsoft ComfortCurve 2000 SOUND: Logitech Z-2300 THX CASE: AOpen H700B


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 13. leden 2005, 22:23 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 25. únor 2004
Nahoru
kuceraj napsal:
Jasper napsal:
kuceraj napsal:
Vypadá to sice výborně, ale hratelností se to AOE2 nemůže v žádném případě vyrovnat ...


Já bych neporovnával, dokud hra nevyjde...

Jasně, ale obecně si myslím, že čím lepší, prokreslenější a detailnější grafika, tím menší přehlednost i hratelnost ... :?


To asi jo, zda se mi, ze na nekterych screenshotech je divne umistena kamera. Ve hre to bude doufam vychytanejsi


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 13. leden 2005, 22:29 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. prosinec 2003
Bydliště: Praha 8
Nahoru
Jasper napsal:
kuceraj napsal:
Jasper napsal:
kuceraj napsal:
Vypadá to sice výborně, ale hratelností se to AOE2 nemůže v žádném případě vyrovnat ...


Já bych neporovnával, dokud hra nevyjde...

Jasně, ale obecně si myslím, že čím lepší, prokreslenější a detailnější grafika, tím menší přehlednost i hratelnost ... :?


To asi jo, zda se mi, ze na nekterych screenshotech je divne umistena kamera. Ve hre to bude doufam vychytanejsi

Jj, taky doufám, vypadá to úchvatně ... :razz:

_________________
MB: DFI LANParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon64 X2 3800+@5000+ 2.0 -> 2.6GHz (bez IHS) - Noctua NH-U12F RAM: GSkill 2x1GB 500@520 MHz 3-5-5-8 GPU: Gigabyte 8800GTS 320MB HDD: Hitachi HDS728080PLA380, Hitachi HDS722516VLAT80, Seagate ST3320620AS PSU: Fortron BlueStorm 500W TV: Leadtek DTV2000 H MOUSE: Razer DiamondBack KEYB: Microsoft ComfortCurve 2000 SOUND: Logitech Z-2300 THX CASE: AOpen H700B


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 13. leden 2005, 22:30 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. prosinec 2003
Bydliště: Praha 8
Nahoru
kuceraj napsal:
Jasper napsal:
kuceraj napsal:
Jasper napsal:
kuceraj napsal:
Vypadá to sice výborně, ale hratelností se to AOE2 nemůže v žádném případě vyrovnat ...


Já bych neporovnával, dokud hra nevyjde...

Jasně, ale obecně si myslím, že čím lepší, prokreslenější a detailnější grafika, tím menší přehlednost i hratelnost ... :?


To asi jo, zda se mi, ze na nekterych screenshotech je divne umistena kamera. Ve hre to bude doufam vychytanejsi

Jj, taky doufám, ale jinak co lze soudit ze screenshotů to vypadá úchvatně ... :razz:

_________________
MB: DFI LANParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon64 X2 3800+@5000+ 2.0 -> 2.6GHz (bez IHS) - Noctua NH-U12F RAM: GSkill 2x1GB 500@520 MHz 3-5-5-8 GPU: Gigabyte 8800GTS 320MB HDD: Hitachi HDS728080PLA380, Hitachi HDS722516VLAT80, Seagate ST3320620AS PSU: Fortron BlueStorm 500W TV: Leadtek DTV2000 H MOUSE: Razer DiamondBack KEYB: Microsoft ComfortCurve 2000 SOUND: Logitech Z-2300 THX CASE: AOpen H700B


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 8. září 2005, 09:18 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. červen 2004
Bydliště: Chomutov
Nahoru
Tak uz nam vyslo demo :-D Hra zatim super,ale grafika jaksi nestiha.Kdyz jsou nastaveny shadery na max.(asi PS 3.0), tak hra je s Ge6600gt prakticky na hrane hratelnosti. :? Jinak je to postva pro oci,rozdil mezi max a "jen" high je obrovskej. :) Na hrani jsem mel jen 5 minut ale s nejakou Ge6800 nebo lepsi by to melo bejt v pohode :razz:

_________________
desktop
Xenon X5675 6/12T@4,2Ghz 12GB DDR3 1600; AMD Asus HD7950@1100/7000; Kingstom HyperX 120GB SSD; WD 1,5TB BE, 2*Samsung Green 1,5TB, SB X-FI Titanium HD; Corsair HX620; LG W2600HP; Logitech G510 + G600
laptop 1
Acer V15 Nitro black i7 4720HQ; 16GB Ram; NV GTX960M; 120GB SSD M2; WD 1TB + 2TB WD Ultra metal
laptop 2
XMG 502(CLEVO P150EM) i7 3920XM; 16GB Ram; 250GB SSD EVO 840PRO; GTX680M 4GB; BD-DVD


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 8. září 2005, 09:23 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 02. květen 2005
Bydliště: Kladno
Nahoru
mikecv napsal:
Tak uz nam vyslo demo :-D Hra zatim super,ale grafika jaksi nestiha.Kdyz jsou nastaveny shadery na max.(asi PS 3.0), tak hra je s Ge6600gt prakticky na hrane hratelnosti. :? Jinak je to postva pro oci,rozdil mezi max a "jen" high je obrovskej. :) Na hrani jsem mel jen 5 minut ale s nejakou Ge6800 nebo lepsi by to melo bejt v pohode :razz:

Tak to je super, necekla sem ze to bude ta narocny - i kdyz treba je to demo jeste nedoladeny... :oops: a finalni verze bude jeste narocnejsi...

_________________
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 8. září 2005, 10:04 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. leden 2005
Bydliště: Lomnice n. Pop.
Nahoru
zůstanu u dvojky, mam jí jako originálku a prostě mě to stačí.

_________________
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 8. září 2005, 10:56 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. prosinec 2003
Bydliště: Praha 8
Nahoru
mikecv napsal:
Tak uz nam vyslo demo :-D Hra zatim super,ale grafika jaksi nestiha.Kdyz jsou nastaveny shadery na max.(asi PS 3.0), tak hra je s Ge6600gt prakticky na hrane hratelnosti. :? Jinak je to postva pro oci,rozdil mezi max a "jen" high je obrovskej. :) Na hrani jsem mel jen 5 minut ale s nejakou Ge6800 nebo lepsi by to melo bejt v pohode :razz:

Kde se dá stáhnout to demíčko ? Nikde to nemůžu najít :? .

_________________
MB: DFI LANParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon64 X2 3800+@5000+ 2.0 -> 2.6GHz (bez IHS) - Noctua NH-U12F RAM: GSkill 2x1GB 500@520 MHz 3-5-5-8 GPU: Gigabyte 8800GTS 320MB HDD: Hitachi HDS728080PLA380, Hitachi HDS722516VLAT80, Seagate ST3320620AS PSU: Fortron BlueStorm 500W TV: Leadtek DTV2000 H MOUSE: Razer DiamondBack KEYB: Microsoft ComfortCurve 2000 SOUND: Logitech Z-2300 THX CASE: AOpen H700B


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 8. září 2005, 11:04 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 25. únor 2004
Nahoru
treba tady:
http://games.tiscali.cz/clanek/demo.asp?id=9628


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 8. září 2005, 13:20 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. červen 2004
Bydliště: Chomutov
Nahoru
Tak i zbytek je bombicka,aaaaaaaaaaaaaaauu se nemuzu dockat az to vyjde,narocny to je hlavne na grafiku...jednotky maj super pohyby atd jeste to nemam vsechno prolezly,ale co jsem ted hral tak boze to je nadhera :lol:

_________________
desktop
Xenon X5675 6/12T@4,2Ghz 12GB DDR3 1600; AMD Asus HD7950@1100/7000; Kingstom HyperX 120GB SSD; WD 1,5TB BE, 2*Samsung Green 1,5TB, SB X-FI Titanium HD; Corsair HX620; LG W2600HP; Logitech G510 + G600
laptop 1
Acer V15 Nitro black i7 4720HQ; 16GB Ram; NV GTX960M; 120GB SSD M2; WD 1TB + 2TB WD Ultra metal
laptop 2
XMG 502(CLEVO P150EM) i7 3920XM; 16GB Ram; 250GB SSD EVO 840PRO; GTX680M 4GB; BD-DVD


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 8. září 2005, 14:35 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 25. únor 2004
Nahoru
Tak sem to taky zkusil. Mam Athlon64 3000+, 512RAM, 6600GT a jede mi to v rozliseni 1280x1024, vse na max, jen shadery mam misto na max, tak na high. Grafika je pekna, hratelnost je vynikajicí. Jeste se trochu nechytam v tom HomeCity a dalsich novinkach...


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 103 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 23 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.