Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 24. listopad 2020, 05:51

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 103 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 23. říjen 2005, 11:27 
Začátečník
Začátečník

Založen: 02. březen 2005
Nahoru
jsem se zasekl hned v první misi ..... mám se ubránit nájezdum a jeste par ukolu vedlejsich... mám je všechny splněné a konec nikde ...... co mám udělat ?

_________________
-AMD A64 2800+ 1800@2160, MSI K8N Neo-FSR - nForce3 250, 2x512 Mram 400MHz , Leadtek Winfast A6600 TD 128MB 300/550@400/690, Leadtek Winfast TV2000 XP Expert, EC 400W, 80GB, LCD LG 1750S
3dmark01 16100b, 3dmark03 6600b
-NB HP 1,13GHz, 382 Mram, 15" LCD, 20GB


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 23. říjen 2005, 11:40 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 25. únor 2004
Nahoru
v prvni misi mas zapalit ten signalni ohen, ktery je nekde v levem kraji mapy a pak ti prijedou posily a s nima premuzes nepritele...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 23. říjen 2005, 18:12 
Začátečník
Začátečník

Založen: 02. březen 2005
Nahoru
no to sem zapalil pozabijel vsechny i sezbíral ty krámy ale porád mi tam chodí po třech nejací neskodní vojačci tak je pokazde zabiju ale chodili 15 min porad dokola tak jsem to vypnul :? a v objective mám vsechno za splnené

_________________
-AMD A64 2800+ 1800@2160, MSI K8N Neo-FSR - nForce3 250, 2x512 Mram 400MHz , Leadtek Winfast A6600 TD 128MB 300/550@400/690, Leadtek Winfast TV2000 XP Expert, EC 400W, 80GB, LCD LG 1750S
3dmark01 16100b, 3dmark03 6600b
-NB HP 1,13GHz, 382 Mram, 15" LCD, 20GB


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 23. říjen 2005, 19:16 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Někde jsem četl, že to je bug hry kdy se ti po splnění všech úkolů stejně neukončí mise ... máš nainstalovanej patch ?

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 23. říjen 2005, 20:20 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Taky sem o tom nekde cetl..uloz si hru pred tim a nahraj to nebo ji vypni a pak nahraj ten save..melo by to pak fungovat :wink:

_________________
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 3. listopad 2005, 14:52 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 13. červen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
:( mne vypadava zvuk v hre, zvukovka na P4P800E-Deluxe, najnovsie drivery, ani znizenie hw akceleracie zvuku nic :(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 4. listopad 2005, 15:45 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 14. srpen 2005
Nahoru
Joži napsal:
:( mne vypadava zvuk v hre, zvukovka na P4P800E-Deluxe, najnovsie drivery, ani znizenie hw akceleracie zvuku nic :(
To každýmu musíš si oddělat všechny mp3
už jsem to dohrál a je to dobrá hra, ale Age of Mythology bylo o dost lepší. :x


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 4. listopad 2005, 16:52 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 13. červen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
simpanc napsal:
Joži napsal:
:( mne vypadava zvuk v hre, zvukovka na P4P800E-Deluxe, najnovsie drivery, ani znizenie hw akceleracie zvuku nic :(
To každýmu musíš si oddělat všechny mp3
už jsem to dohrál a je to dobrá hra, ale Age of Mythology bylo o dost lepší. :x


potom aby nesiel zvuk vobec? :?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 5. listopad 2005, 18:29 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2003
Bydliště: Blansko
Nahoru
Joži napsal:
simpanc napsal:
Joži napsal:
:( mne vypadava zvuk v hre, zvukovka na P4P800E-Deluxe, najnovsie drivery, ani znizenie hw akceleracie zvuku nic :(
To každýmu musíš si oddělat všechny mp3
už jsem to dohrál a je to dobrá hra, ale Age of Mythology bylo o dost lepší. :x


potom aby nesiel zvuk vobec? :?


Taky me vypadava zvuk,a dost me to stve, stahnul sem si i patch 1.01 ale nepomohlo to, tak jak? Nechapu co chtel simpanc rict, co je to za postup? Ma na ten zvuk nekdo osvedcenou medicinu???

_________________
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 5. listopad 2005, 18:57 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 08. červenec 2005
Nahoru
S tím zvukem: Smažte všechny mp3 ve složce: AOEIII/Sound/Music/standard. Poté vše jede OK.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 5. listopad 2005, 19:51 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Mili napsal:
S tím zvukem: Smažte všechny mp3 ve složce: AOEIII/Sound/Music/standard. Poté vše jede OK.


A .exe soubor smazat nemam? :lol:
Me teda demo neblbne..
A v info o patchi sem se zvukem taky nic nenasel...

_________________
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 5. listopad 2005, 20:51 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. říjen 2003
Bydliště: Benešov u Semil
Nahoru
Na soundstormu jsem neměl problémy ani s full ani s demem :?

_________________
CPU: Intel Core i7-8700K Cooler: Corsair H115i PRO RGB MB: ASUS ROG MAXIMUS XI GENE GPU: GAINWARD GeForce GTX 1080 Ti Phoenix RAM: G.SKILL 16GB DDR4 3600MHz Trident Z RGB HDD1: Samsung 960 PRO 512GB HDD2: Samsung 960 EVO 1TB PSU: OCZ Fatal1ty 750W Case: Fractal Design Meshify C LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro:: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 10 Pro


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 5. listopad 2005, 23:35 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 14. srpen 2005
Nahoru
Dr.Evil napsal:
Joži napsal:
simpanc napsal:
Joži napsal:
:( mne vypadava zvuk v hre, zvukovka na P4P800E-Deluxe, najnovsie drivery, ani znizenie hw akceleracie zvuku nic :(
To každýmu musíš si oddělat všechny mp3
už jsem to dohrál a je to dobrá hra, ale Age of Mythology bylo o dost lepší. :x


potom aby nesiel zvuk vobec? :?


Taky me vypadava zvuk,a dost me to stve, stahnul sem si i patch 1.01 ale nepomohlo to, tak jak? Nechapu co chtel simpanc rict, co je to za postup? Ma na ten zvuk nekdo osvedcenou medicinu???


Citace:
To každýmu musíš si oddělat všechny mp3
už jsem to dohrál a je to dobrá hra,

Jo tím jsem myslel, že to je osvědčené :lol:
2 joži :
Zvuk jede ten není v mp3 ale v jednom souboru. Akorát ti nepojede hudba. :-D


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 8. listopad 2005, 07:47 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2004
Bydliště: Český Brod / Praha
Nahoru
Nezdá se vám že 2. epizoda z tech 3 je mnohem lehčí než první? Sem čekal že mě PC začne drtit a některé mise mě netrvaly ani 5 min.

_________________
PC1:Intel i5 2500K@5GHz 1.38V watercooled Cawedog Zouy 2, Gigabyte Z68XP-UD5, Kingston 2x4Gb 1600MHz 9@8.9.9.28 1.65V, ZOTAC GTX560Ti AMP GPU 1000MHz 1.05V /MEM 4800MHz watercooled Laing DDC 3.2 with XSPC TOP |Crucial M4 SSD 128Gb|1x WD RED 3Tb 7200Rpm 64Mb, Samsung 2Tb 32Mb watercooled|NEC 3551A | NEC 20WGX2 PRO 20" | Chieftec BX-02B-B-SL | Seasonic X-760 | Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer 2.0 | Genius SW-HF 5.1 5000 | Dolby Keyboard |


 Profil  
 Předmět: Age Of Empires III The Warchiefs
PříspěvekZaslal v: ne 22. říjen 2006, 13:34 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. únor 2005
Bydliště: Slovakia :)
Nahoru
Age Of Empires III The Warchiefs
Tak priblizne po roku tu mame datadisk a hned mam snim aj prvy problem ... vzdy pri spusteni mi grafu resetne na zakladne 2d frekvencie (cez ATT ju mam taktnutu na 735/1660 ) V ziadnej inej gamese sa mi to nestava takze ak xcem aby sa ta gameska solidne hybala musim ju pauznut a znovu loadnut ulozeny profil z ATT.
Mate niekto podobny problem :?

_________________
*Zeny ,vino, auta, zpev to je moje :-D
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *


 Profil  
 Předmět: Re: Age Of Empires III The Warchiefs
PříspěvekZaslal v: ne 12. listopad 2006, 13:20 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. září 2004
Bydliště: SR
Nahoru
Age Of Empires III The Warchiefs Expansion (cakalsom viac, ale tie indiani su ...)
niekedy mi odchadza zvuk!
po spusteni funguje vsetko ok a zrazu mi to neide
pls help, u ostatnych gamesoch vsetko v poho


 Profil  
 Předmět: Re: Age Of Empires III The Warchiefs
PříspěvekZaslal v: ne 12. listopad 2006, 22:45 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. srpen 2005
Bydliště: Slovakia
Nahoru
sTano11 napsal:
Age Of Empires III The Warchiefs Expansion (cakalsom viac, ale tie indiani su ...)
niekedy mi odchadza zvuk!
po spusteni funguje vsetko ok a zrazu mi to neide
pls help, u ostatnych gamesoch vsetko v poho

precitaj si cely thread... pomohlo zmazanie vsetkeho z adresara mp3 tusim


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 27. prosinec 2007, 13:48 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Ahoj mel bych dve otazky..dostal sem AoE3 ale anglickou verzi koukal sem ze vetsinou je verze s titulkama :( tak by me zajimalo jestli je nekde na to cestina, ale mam na tom nejspis ten nejnovejsi patch tak nevim jesstli cestina bude na to...a 2. otazka je jak muzu rotovat kamerou ? v hotkeys sem nasel ze se rotouje ctrl-left a Ctrl-right...ale to enfunguje...sem asi lamka

_________________
Skylake i5 - 6600, 16GB ram, MSI GAMING Z GTX 1070 8GB, SSD250 + Hybrid 1TB


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 19. květen 2008, 17:57 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
zdarec lidi .....chtel sem se zeptat jeslti nekdo hraje mp ?! a zeptat jeslti pri hre vam to taky tak divne polagovava..zhruba kazdych 5 vterin mirny poskubnuti obrazu...jakoby (nejspis) spatnej ping :( dela to nekomu taky?!

_________________
Skylake i5 - 6600, 16GB ram, MSI GAMING Z GTX 1070 8GB, SSD250 + Hybrid 1TB


 Profil  
 Předmět: Re: Age of Empires III
PříspěvekZaslal v: pá 4. prosinec 2009, 15:04 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 29. listopad 2007
Nahoru
čau, oživuju toto téma.Problém LCD televize LG32 palců HD ready.Když chci pustit hru,tak to normálně nabíhá,ale nejde obraz a televize píše nesprávný formát(zkoušel jsem měnit všechno možný).Zvuky jdou a nabíhá to..ale prostě obraz nic.Jako kdyby si to s tou TV nerozumělo.Někdo víte co s tim?dík


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 103 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 19 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.