Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 28. listopad 2020, 09:22

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Dragon Age Inquisition DX 12 problém
PříspěvekZaslal v: ne 6. květen 2018, 09:49 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. květen 2006
Nahoru
Dobrý den,neměl někdo problém,že v nastavení mu hra píše ,že jeho systém podporuje pouze DX 11 a DX 12 spustit nejde ??? V Tomb Raider,Deus EX vše běží normálně ... mám Win 10 64bit, GTX 1080 TI ,ovladače poslední ... jinak systém v podpisu ..... dík za každou radu,nic jsem nevygůglil :-(

_________________
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit


 Profil  
 Předmět: Re: Dragon Age Inquisition DX 12 problém
PříspěvekZaslal v: ne 6. květen 2018, 10:15 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Od kdy dragon age podporuje dx12?Pokud vim, tak podporuje jen mantle.

_________________
CPU-Ryzen 3700X,MB-MSI B450 Tomahawk,PAMET-2x16GB Kingston HyperX Predator 3333Mhz@3733Mhz CL16 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-Sapphire 6800XT 16GB,Zvuk-Sound Blaster Z,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
 Předmět: Re: Dragon Age Inquisition DX 12 problém
PříspěvekZaslal v: ne 6. květen 2018, 11:09 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. květen 2006
Nahoru
No,já tam mám na výběr mezi DX11 a DX 12 ,asi nějaká aktualizace na Originu,nevím,nehrál sem to zatím i když to mám už pěkně dlouho,čekám na češtinu,zkoušel jsem to dnes kvůli nové gr.kartě ... reinstaluju a uvidim

p.s. trochu si mě znejistil ,mrknu na to až se dokončí instalace .. z toho originu se to stahuje jen 2,5Mb/s ... tak ještě hodinu a půl :-(

_________________
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit


 Profil  
 Předmět: Re: Dragon Age Inquisition DX 12 problém
PříspěvekZaslal v: ne 6. květen 2018, 13:22 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. květen 2006
Nahoru
HEAD napsal:
Od kdy dragon age podporuje dx12?Pokud vim, tak podporuje jen mantle.


Máš pravdu,mě zmátla ta možnost přepínání ,která u mě nefungovala ... druhě políčko je bez nápisu :-D .....

_________________
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit


 Profil  
 Předmět: Re: Dragon Age Inquisition DX 12 problém
PříspěvekZaslal v: ne 6. květen 2018, 13:40 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. prosinec 2003
Nahoru
aj tak by to bolo asik len pomalšie D

_________________
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X32GB 3733 DDR4, Gainward Phoenix 3090 1,9/20GHz, H2O + Carbide 600Q,SF Leadex 1kW Ti, 6,5 TB SSD, Topping D50s + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38GN950, Mate 20 Pro, HTPC, ITX 8700k + 2060s + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X


 Profil  
 Předmět: Re: Dragon Age Inquisition DX 12 problém
PříspěvekZaslal v: út 8. květen 2018, 14:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. srpen 2004
Nahoru
Jo je to normální, taky mám dx11, mantle jen na amd. Si pamatuju jak jsem v mantle vkládal takový naděje, a dneska mrtvý, ale aspoň díky tomu vzniknul vulkan, ikdyž ho zatím taky moc nepoužívaj.

_________________
Ryzen 2700X, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 2080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 3 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: ChaoSborn a 14 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.