Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 26. listopad 2020, 05:51

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Problem s rozlisenim ve hrach
PříspěvekZaslal v: so 8. září 2018, 20:36 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. červen 2006
Nahoru
Zdravim a moc prosim o radu.Mam problem s nastavenim rozliseni ve hrach.PC mam pripojene ke 4K televizi a pokud ve hre nastavim 4K rozliseni vse je v poradku,ale pokud chci dat jen full hd tak se obraz zmrskne jenom do leveho rohu do okna a nemuzu to zvetsit na celou obrazovku.Pomuze poze prepnuti zpet do 4K.Dela to skoro kazda hra.Predem moc ddekuji za kazdou radu.


 Profil  
 Předmět: Re: Problem s rozlisenim ve hrach
PříspěvekZaslal v: so 8. září 2018, 21:22 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. duben 2007
Bydliště: Jihlava
Nahoru
Když dáš v nastavení perform scaling na gpu a override, tak to nejde taky? V nastavení jako je tady na obrázku, nebo v adekvátním u amd.
Obrázek

_________________
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Problem s rozlisenim ve hrach
PříspěvekZaslal v: so 8. září 2018, 22:01 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. červen 2006
Nahoru
Je to porad stejny.Ted akorat po tomhle nastaveni pomuze to kdyz hru zapnu a po prenuti do full hd kdyz hra skoci do rohu tak musim dat zmenu na hru v okne a potom zpatky bez okna a pak to bezi jak potrebuju.Ale kdyz hru vypnu tak pak zase nabehne v rohu pokud je nastaveny full hd.


 Profil  
 Předmět: Re: Problem s rozlisenim ve hrach
PříspěvekZaslal v: so 8. září 2018, 22:36 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. duben 2007
Bydliště: Jihlava
Nahoru
Divné, tak potom ještě jedině zkusit nějaký nastavení scalingu v TV, víc mě nenapadá.

_________________
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Problem s rozlisenim ve hrach
PříspěvekZaslal v: ne 9. září 2018, 01:44 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
Že se to hází do rohu mi napovídá spíš na nějakou fičuru telky, protože při nižším rozlišení hry než displeje to grafiky hází na prostředek.

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Problem s rozlisenim ve hrach
PříspěvekZaslal v: ne 9. září 2018, 01:57 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 31. prosinec 2011
Bydliště: Nyíregyháza
Nahoru
https://i.imgur.com/sCbjGSD.jpg

ale tebe treba asi nieco ine


 Profil  
 Předmět: Re: Problem s rozlisenim ve hrach
PříspěvekZaslal v: ne 9. září 2018, 09:57 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. červen 2006
Nahoru
Tohle nastaveni tam nikde nemuzu najit.Mam GTX1070.Jinak se jedna o tuhle tv https://www.alza.cz/55-lg-55uj635v-d4798839.htm?o=1


 Profil  
 Předmět: Re: Problem s rozlisenim ve hrach
PříspěvekZaslal v: ne 9. září 2018, 10:07 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 31. prosinec 2011
Bydliště: Nyíregyháza
Nahoru
WTF ? jak nemuzes najit
co mas za driver na gpu ?


 Profil  
 Předmět: Re: Problem s rozlisenim ve hrach
PříspěvekZaslal v: ne 9. září 2018, 10:11 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. červen 2006
Nahoru
Driver mam posledni co vysel,ale tohle nastaveni nikde nemuzu najit.


 Profil  
 Předmět: Re: Problem s rozlisenim ve hrach
PříspěvekZaslal v: ne 9. září 2018, 10:27 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. červen 2006
Nahoru
Tak nastaveni sem uz nasel,ale pracuje to jenom se 4K rozlisenim.At stim posouvam jak chci tak na full hd se nedostanu.Kdyz to dam uplne nalevo tak se dostanu na 2880x1620 a samozrejme obraz neni na celou obrazovku a je na stredu.Jinak uplne v pravo to je 4K.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 9 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.