Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 21. říjen 2020, 12:19

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 243 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  další
Autor Zpráva
 Předmět: Assassin’s Creed Empire
PříspěvekZaslal v: út 28. únor 2017, 07:59 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 31. prosinec 2011
Bydliště: Nyíregyháza
Nahoru
Leaknutý obrázok z Assassin’s Creed Empire potvrdzuje zasadenie v starovekom Egypte

Obrázek

http://www.sector.sk/novinka/131093/lea ... egypte.htm


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Empire
PříspěvekZaslal v: út 28. únor 2017, 12:00 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. srpen 2004
Nahoru
Zrovna Egypt a poušť mě moc neláká :/
Ale tvrdí že se inspirovali z hlediska designu u Witchera, tak uvidíme.

_________________
Ryzen 2700X, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 2080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 3 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Empire
PříspěvekZaslal v: út 28. únor 2017, 12:07 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 24. červen 2004
Bydliště: Varnsdorf - Thessaloniki
Nahoru
A to ja bych si něco ze starovekyho Egypta dal. Uz dlouho něco takového z Egypta nebylo a pokud vytvori dle realnych predloh zivouci rekonstrukci (a Ubisofti grafici umej), tak to muze byt zajimavy.

_________________
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Empire
PříspěvekZaslal v: út 28. únor 2017, 21:06 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. květen 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
A já už dlouho tvrdím,že to chce např.Japonsko 15./16. století. Nebo Čínu. Ale Egypt taky dobrý.

_________________
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Empire
PříspěvekZaslal v: út 28. únor 2017, 22:14 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. červenec 2006
Nahoru
Mohli by udělat nějakou verzi pro asijský trh no. V číně a hrál bys za pandu.

_________________
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Empire
PříspěvekZaslal v: čt 2. březen 2017, 16:43 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. leden 2017
Nahoru
Bohužel tohle už není ono. Ale co si budeme nalhávat. Ty poslední díly už taky s assasins creed neměli nic společnýho.


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Empire
PříspěvekZaslal v: pá 3. březen 2017, 06:24 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 25. červenec 2011
Nahoru
Durman napsal:
Bohužel tohle už není ono. Ale co si budeme nalhávat. Ty poslední díly už taky s assasins creed neměli nic společnýho.


Proto taky Ubisoft upustil od vydávání dílu každý rok a odložil další o několik let dál. Podle mě to bude dobrý z hlediska příběhu a možností, ale jak znám Ubisoft, tak optimalizace bude zase na bodu mrazu.

_________________
CPU: AMD Ryzen 9 3900X@4350Mhz 1.34V // MB: ASRock X470 Taichi // RAM: xxx xxx 4x8GB xxxx@xxxx xx-xx-xx-xx // GPU: Asus ROG Strix GTX 1080 Ti // Storage: Corsair SP510 480GB + Corsair SP510 960GB + Crucial Opal 1100 2TB // PSU: Corsair HX1000i + CableMod // Case: Phanteks EVOLV X // Cooling: EK Supremacy EVO + EK-GTX 1080 Ti Strix + EK-XRES 140 Revo D5 + Alphacool NeXxXos X-Flow 360 + EK-CoolStream PE 360 + 6x NoiseBlocker NB-Eloop B12-PS PWM // LCD: Dell Alienware AW3418DW // NTB: Asus ROG Zephyrus G14 - R5 4600HS + GTX 1650Ti + Apple Macbook Pro 2017 13" //


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Empire
PříspěvekZaslal v: pá 3. březen 2017, 08:52 
Nováček
Nováček

Založen: 08. prosinec 2013
Nahoru
Já si myslím že super nápad, moc her s Egyptskou tematikou není.


 Profil  
 Předmět: Assassin’s Creed Origins
PříspěvekZaslal v: út 13. červen 2017, 20:21 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 24. červen 2004
Bydliště: Varnsdorf - Thessaloniki
Nahoru
https://games.tiscali.cz/prvni-dojmy/e3 ... bre-298834

_________________
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Origins
PříspěvekZaslal v: st 14. červen 2017, 11:17 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. leden 2017
Nahoru
Podle mě už tohle prostě není Assassin’s Creed. Jsem pořád fanoušek těch starších dílů. A co mi příjde úplně hrozný je Assasin se štítem. Proč by měl mít štít? Vždyť je to elitní bojovník a štít prostě nepotřebuje.


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Origins
PříspěvekZaslal v: st 14. červen 2017, 12:27 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. únor 2012
Bydliště: Praha
Nahoru
ten článek psal google translator? To se nedá.


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Origins
PříspěvekZaslal v: ne 25. červen 2017, 14:24 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 05. únor 2017
Nahoru
celkem chytlavě to ale uvádějí, zmínky z příběhu že se možná dozvíme začátek asasinů... no asi do toho půjdu :)


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Origins
PříspěvekZaslal v: ne 25. červen 2017, 14:26 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. červen 2009
Nahoru
Na toto sa nahodou tesim :)
Asi po dlhej dobe siahnem opat po AC serii. Doba a miesto, plus velka otvorena mapa je pre mna velkym lakadlom. Ten boj na videach vsak vyzeral divne a aj podla videneho loot systemu mozme potvrdit pritomnost microtransakcii. Dufam, ze nebude do ekonomiky hry priliz zasahovat. Transakcie myslim malo aj Syndicate a tam sa mi to zdalo byt este ok.
Sice o hlavnej postave mnoho povedane nebolo, mne sa zda byt dost priemerny az nudny. Pripomina toho indiana v AC po black flag. Uz si jeho meno nepamatam. Na Evie to mat asi nebude :)

_________________
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Origins
PříspěvekZaslal v: ne 25. červen 2017, 15:17 
Červená karta
Červená karta

Založen: 28. listopad 2016
Nahoru
Durman napsal:
Podle mě už tohle prostě není Assassin’s Creed. Jsem pořád fanoušek těch starších dílů. A co mi příjde úplně hrozný je Assasin se štítem. Proč by měl mít štít? Vždyť je to elitní bojovník a štít prostě nepotřebuje.

S tym stitom bude ako assassin nenapadny :D :D


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Origins
PříspěvekZaslal v: po 26. červen 2017, 09:55 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. květen 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Přece ten štít nevnutěj hráči natvrdo. Určitě půjde odložit, ne?

_________________
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Origins
PříspěvekZaslal v: po 26. červen 2017, 12:36 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. leden 2017
Nahoru
To doufám, že půjde dát pryč, protože jak píše Mr_Trollfan. AC bylo vždycky o nenápadnosti a splynutí s davem.

T1ger napsal:
Pripomina toho indiana v AC po black flag.

Jmenoval se Connor a byl v AC3, takže před Black flag.


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Origins
PříspěvekZaslal v: út 27. červen 2017, 10:23 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. červen 2009
Nahoru
jj mas pravdu. Bolo to pred Black Flag.

_________________
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Origins
PříspěvekZaslal v: út 27. červen 2017, 10:28 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. leden 2017
Nahoru
Dost lidem se Connor nelíbil, ale mě přišel super. Žádný keci a všechno řešil pomocí sekery. :D


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Origins
PříspěvekZaslal v: út 27. červen 2017, 16:50 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. červenec 2006
Nahoru
Já měl AC3 celkem rád.

_________________
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin’s Creed Origins
PříspěvekZaslal v: st 28. červen 2017, 08:52 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. červen 2009
Nahoru
Mne sa tam najviac pacilo to lovenie zvierat. V tom som stravil desiatky hodin :D

_________________
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 243 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Walker a 6 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.