Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 29. leden 2020, 18:21

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 386 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 20  další
Autor Zpráva
 Předmět: Counter Strike : Source
PříspěvekZaslal v: so 29. leden 2005, 20:22 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. listopad 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Tak jsem tu založil fórum pro CS nadšence, s následujícím dotazem :
Mám HL2 nelegálně a CS:Source mi jede v pohodě. Ale nefunguje mi příkaz pro dodání botů, mám 56k modem a přes net to ehm nejde.
Nejsou někte boti ke stáhnutí ????


 Profil  
 Předmět: Re: Counter Strike : Source
PříspěvekZaslal v: so 29. leden 2005, 21:37 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Brno (& UH)
Nahoru
Captain_Pepek napsal:
Tak jsem tu založil fórum pro CS nadšence, s následujícím dotazem :
Mám HL2 nelegálně a CS:Source mi jede v pohodě. Ale nefunguje mi příkaz pro dodání botů, mám 56k modem a přes net to ehm nejde.
Nejsou někte boti ke stáhnutí ????


jake rpikazy pro boty ti konkretne nefunguji? jinak vis co je to google? boti do cs:s se menuji treba z-bot, vygooglit link ke stahnuti neni problem.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 29. leden 2005, 22:13 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. březen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
žádný warez se zde neřeší :jaw:
jinak zkoušel si příkaz v konzoli bot_add(_c,ct) nebo něco jiného ?

_________________
Core i5-6400 - Kingston 16 GB DDR4 - ASUS B150 PRO GAMING - MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB - Samsung 850 EVO 250 GB - WD Blue EX 1 TB - Zalman 500 W - Zalman Z3 Plus


Naposledy upravil Wixe dne ne 30. leden 2005, 12:10, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět: Re: Counter Strike : Source
PříspěvekZaslal v: ne 30. leden 2005, 00:22 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
Captain_Pepek napsal:
Ale nefunguje mi příkaz pro dodání botů


bot_add_ct
bot_add_t
bot_difficulty_X obtížnost od 0-2

_________________
note:Acer Aspire 5920G (t7300, 2gb, m8600gt, 750gb + HP 2465 OS: MS Windows 7 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. leden 2005, 10:40 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. duben 2004
Nahoru
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. To je roflózní příspěvek, to ti teda jede cs source v pohodě když ti to beztak nejde po netu :-D

_________________
MB: MSI K8N neo2 -54g CPU: ATHLON 64 3000+@2250 Mhz - BOX VGA: MSI gf5900xt 128MB 390/700@450/850 RAM: 2x512 MB Kingmax HC 500MHz HDD: hitachi S-ATA 160 GB DVD-RW: LG-4160 CD-RW: Yamaha CRW-F1 zdroj: Forton 400W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. leden 2005, 10:52 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 10. duben 2004
Bydliště: Liberec
Nahoru
ty karfovi příkazy jdou akorát v betaverzi .. v tý full - Steam verzi nejedou, boti na stáhnutí zatim nejsou.. zmínka o nich je na webu RealBot.. zatim neni možnost jak to hrát s botama.. pro ty co maj legální kopii to má Valve uvolnit na Steamu..

2 PepíkHřebík: za to tvuj post má informační hodnotu převyšující Lidový a Hospodářský noviny, že jo.. ;)

2 ALL: 1.5 rulezz :)


Naposledy upravil lMarky dne ne 30. leden 2005, 12:09, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. leden 2005, 11:20 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
lmarky napsal:
v tý full - Steam verzi nejedou, boti na stáhnutí zatim nejsou.. zmínka o nich je na webu RealBot.. zatim neni možnost jak to hrát s botama.. pro ty co maj legální kopii to má Valve uvolnit na Steamu..


no flame ale další důvod zustat u CS 1.6 :wink:

_________________
note:Acer Aspire 5920G (t7300, 2gb, m8600gt, 750gb + HP 2465 OS: MS Windows 7 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. leden 2005, 11:41 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Brno (& UH)
Nahoru
karf napsal:
lmarky napsal:
v tý full - Steam verzi nejedou, boti na stáhnutí zatim nejsou.. zmínka o nich je na webu RealBot.. zatim neni možnost jak to hrát s botama.. pro ty co maj legální kopii to má Valve uvolnit na Steamu..


no flame ale další důvod zustat u CS 1.6 :wink:


lol no urcite kvuli botum, s tema fakt casto hraju :lol: :lol: :lol: :lol:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. leden 2005, 19:51 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. listopad 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
GRRRRRRRRRR (Jasně, jaký jiný příkazy asi, žádný tam nejsou než bot_add a tak dál. Píše to BotCreate error či co)
Takže Z-BOT ? hm, se am kouknu, nevím jak to s tím telephonem stáhnu.
Jen tak mám 5 diskovou verzi HL2, neoriginální, sice se steamem ale cracklou. . .
//KOfisi tak mi ten link vygoogli, fšude jsou Z-Boti pro CS 1.6, sice
Valve mělo uvolnit 17.1 boty pro Source ale nic z toho nebylo, a krom toho je to pro steam . . .


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. leden 2005, 21:27 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. březen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Captain_Pepek napsal:
GRRRRRRRRRR (Jasně, jaký jiný příkazy asi, žádný tam nejsou než bot_add a tak dál. Píše to BotCreate error či co)
Takže Z-BOT ? hm, se am kouknu, nevím jak to s tím telephonem stáhnu.
Jen tak mám 5 diskovou verzi HL2, neoriginální, sice se steamem ale cracklou. . .
//KOfisi tak mi ten link vygoogli, fšude jsou Z-Boti pro CS 1.6, sice
Valve mělo uvolnit 17.1 boty pro Source ale nic z toho nebylo, a krom toho je to pro steam . . .

sežeň si betu nebo si počkej až nějaké Valve uvolní...

_________________
Core i5-6400 - Kingston 16 GB DDR4 - ASUS B150 PRO GAMING - MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB - Samsung 850 EVO 250 GB - WD Blue EX 1 TB - Zalman 500 W - Zalman Z3 Plus


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 8. únor 2005, 20:57 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. listopad 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
//edit Sentenced - tohle bylo naposledy, co si tady resil nelegalní kopie her :wink:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 9. únor 2005, 08:29 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Jotunheim
Nahoru
Upozornuju (už po nekolikáty) za cracklý a podobny verze se tady proste neřeší.

_________________
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään



 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 9. únor 2005, 17:45 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. listopad 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Škoda, řeší to přes 60 % populace, ale tak já se teda podřídím vyššímu principu.
//Jinak mi připadá Source hratelnějí víc než 1.6, jen je škoda malé podpory v hernách :-(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 14. únor 2005, 10:13 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. březen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Captain_Pepek napsal:
Škoda, řeší to přes 60 % populace, ale tak já se teda podřídím vyššímu principu.
//Jinak mi připadá Source hratelnějí víc než 1.6, jen je škoda malé podpory v hernách :-(

mě se taky víc líbí CS:S než CS 1.6 :wink:

_________________
Core i5-6400 - Kingston 16 GB DDR4 - ASUS B150 PRO GAMING - MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB - Samsung 850 EVO 250 GB - WD Blue EX 1 TB - Zalman 500 W - Zalman Z3 Plus


 Profil  
 Předmět: spustit CS
PříspěvekZaslal v: po 14. únor 2005, 12:38 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 29. červen 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
...takovy trapny dotaz. :oops: Jak se spusti CS? To je samostatna instalace nebo se instaluje spolecne s HL2? Mam toho na disku cca 5GB (HL2). poradte pliz....

_________________
AMD Athlon XP 2600+ Arctic-cooling Copper Silent 2 TC | 2x512MB DDR333 | combo Toshiba SD-R1312 | HDD WD1200JB, MSIKT4V-L, Leadtek A6600GT, NoiseKiller 500W | LCD Viewsonic VP191s


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 16. únor 2005, 15:31 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. červenec 2003
Bydliště: Frýdek-Místek
Nahoru
Čest pařani,mohl by mi někdo pleas hodit příkaz na CS 1.6 na zobrazování fps :oops: přímo ve hře díky


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 16. únor 2005, 15:41 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 23. leden 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
kuku_666 napsal:
Čest pařani,mohl by mi někdo pleas hodit příkaz na CS 1.6 na zobrazování fps :oops: přímo ve hře díky

cl_showfps 1
asi

_________________
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 16. únor 2005, 15:56 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2004
Bydliště: okolie BA
Nahoru
Marian napsal:
kuku_666 napsal:
Čest pařani,mohl by mi někdo pleas hodit příkaz na CS 1.6 na zobrazování fps :oops: přímo ve hře díky

cl_showfps 1
asi

alebo net_graph 1-3

_________________
Intel Core 2 Duo E6300@3220Mhz,Asus P5B Deluxe,2GB DDR2 800MHz CORSAIR TWINX XMS2@1150MhzCL4,MSI OC 8800GT,250GB 7200.10 16MB Seagate SATA2,320GB 16 MB Samsung Sata2,Audigy 4+Logitech Z5500,DSL 4 MB 1:1
DENIUS
BOOk:MSI M655X-Turion 2GHz,1GB RAM,100GB,x1600@550/1400DDR3


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 16. únor 2005, 17:08 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. únor 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
CS: S je pochopitělně lepší než předešlé verze... zase o krůček realističtější.
Ale i já ještě pařím 1.5 8-)

Wixey rači pomlč... říká ti něco to tvi EMPORiO ???


Jinak ta obtížnost botu v CS:S de nastavit až do 3ky (teda alespoň mě).
Jednou kámoš (jak sem s nim hrál po netu) kecal, že tam dal boty obtižnost 9;))) -lamer!

WolfET Rulezzz (ale už sem dlouho nepařil... namám stáhlé mapy*;((()

_________________
 MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 16. únor 2005, 17:58 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. listopad 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
HM ale já chci pařit SOURCE ONLY. TAk jsem si sehnal betu HL2, je to na DVD jakoby nainstalované ale bez spouštěcího souboru na source. Je to pirátina, takže to tady nebudu rozebírat.
Jinak mi připadá CSS nejhratelnější, a až budu mít pozítří net od chella . . . 2MBIT . . tak . .
8)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 386 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 20  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: stoRmjE a 7 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.