Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 17. leden 2021, 05:21

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: commandos 2 - nastaveni vyssiho rozliseni
PříspěvekZaslal v: so 16. září 2006, 13:37 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Veselí n./M.
Nahoru
vi nekdo, jestli jde nejak nastavit vyssi rozliseni u teto hry, nez je 1024x768? zkousel jsem projit instalacni slozku, ale zadny soubor k editaci, kde by to slo pripadne neastavit jsem nenasel. dival jsem se na netu taky po nejakem patchi, ktery by to umoznoval, ale nikde nic.
diky


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 16. září 2006, 14:57 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. květen 2005
Bydliště: Libice nad Cidlinou
Nahoru
Commandos 2 nepodporuje vyšší rozlišení jak 1024x768.


 Profil  
 Předmět: Re: commandos 2 - nastaveni vyssiho rozliseni
PříspěvekZaslal v: ne 29. listopad 2020, 20:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. březen 2005
Bydliště: d syty of prak
Nahoru
Na tomto poli doslo k nejakemu pokroku, predpokladam?

Nasel jsem par threadu, kde je zaruceny navod jak to spustit v 1920*1080. Ale nefunguje mi to :-) Hrali jste nekdo ve vyssim rozliseni?

Diky,
BRKO

_________________

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 24inch@60Hz, zowie fk1


 Profil  
 Předmět: Re: commandos 2 - nastaveni vyssiho rozliseni
PříspěvekZaslal v: ne 29. listopad 2020, 21:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. březen 2007
Bydliště: Bratislava
Nahoru
Hmm? https://store.steampowered.com/app/1100410/Commandos_2__HD_Remaster/

Ale nemam to overene, len som to zaregistroval zaciatkom roka..

_________________
Main PC - i7 8700k@4.7 + NH-D15, Strix Z390-F, 16GB 3200MHz, MSI RTX2080, Superflower 650W, Meshify C, LG 27GL850, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFFPC - Ryzen 7 2700@3.5, Strix B450-I, 16GB 3000MHz, MSI GTX970, Corsair SF750, Raijintek OPHION EVO, EIZO EV2750
+ PS4Pro


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 6 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.