Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 9. duben 2020, 15:52

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: King of The Hill - Arma III
PříspěvekZaslal v: čt 21. březen 2019, 21:07 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. červen 2008
Bydliště: Liberec
Nahoru
Zdravím Vás, hraje tu nekdo Armu III online a King of The Hill? Chtel bych se zeptat na par otazek k hrani. Dost veci mi unika.

Treba nevim, proc nemam k zakoupeni zbran SPMG .338 ale jen k propujceni?

_________________
Mainboard: ASUS RAMPAGE V EXTREME/U3.1 - Intel X99 , CPU:Intel Core i7-5820K 3.3GHz, RAM: Kingston HyperX Savage Black 32GB (4x8GB) DDR4 3000, GPU: ASUS STRIX-GTX980TI-DC3OC-6GD5-GAMING, 6GB GDDR5, PWRS: OCZ ZX Series 1250W , OS: Win7 64bit,COOLER: Noctua NH-D14, CASE: Zalman Z11 NEO, modrá/černá , HDD: Transcend SSD370S - 512GB, Seagate Desktop SSHD - 2TB, Monitor: ASUS ROG PG278Q - 3D LED monitor 27"


 Profil  
 Předmět: Re: King of The Hill - Arma III
PříspěvekZaslal v: st 27. březen 2019, 21:10 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Občas jsem to hrával, ale nevím zda ti odpovím na všechny otázky a jestli vůbec správně. Každopádně pokud jde jen půjčit tak to může být třeba nastavením serveru a nebo nemáš dostatečný level na zakoupení. Některé zbraně jsou myslím dostupné snad jen s některými perky.

_________________
Skylake i5 - 6600, 16GB ram, MSI GAMING Z GTX 1070 8GB, SSD250 + Hybrid 1TB


 Profil  
 Předmět: Re: King of The Hill - Arma III
PříspěvekZaslal v: čt 28. březen 2019, 04:52 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. červen 2008
Bydliště: Liberec
Nahoru
No, je mi divné že jedna zbraň ze všech a jde jen půjčit a né koupit. Tak že nevím. Pak jsem nikdy nepřišel na to, jak se ovládají stíhačky. Vím, že když měla stíhačka shazovací bomby, tak si cíl nejdříve označila laserem a pak shodila bombu, která dopadla přímo na cíl. Nikdy jsem nepřišel na to, jak na to.

_________________
Mainboard: ASUS RAMPAGE V EXTREME/U3.1 - Intel X99 , CPU:Intel Core i7-5820K 3.3GHz, RAM: Kingston HyperX Savage Black 32GB (4x8GB) DDR4 3000, GPU: ASUS STRIX-GTX980TI-DC3OC-6GD5-GAMING, 6GB GDDR5, PWRS: OCZ ZX Series 1250W , OS: Win7 64bit,COOLER: Noctua NH-D14, CASE: Zalman Z11 NEO, modrá/černá , HDD: Transcend SSD370S - 512GB, Seagate Desktop SSHD - 2TB, Monitor: ASUS ROG PG278Q - 3D LED monitor 27"


 Profil  
 Předmět: Re: King of The Hill - Arma III
PříspěvekZaslal v: čt 28. březen 2019, 07:41 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. květen 2014
Bydliště: Slovensko
Nahoru
Hraval som pred updatom - level 150+ a chvilu po nom (level okolo 50).

SPMG kupit nemozes proste tak to je. Neoznacuje sa ciel s laserovym zameriavacom? Pozri youtube

_________________
"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."


 Profil  
 Předmět: Re: King of The Hill - Arma III
PříspěvekZaslal v: čt 28. březen 2019, 09:55 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. červen 2008
Bydliště: Liberec
Nahoru
A taky se mi stává a nevím proč, když hraju protiletadlovou obranu třeba Tigriss nebo jak se to pise, tak mi nejdou zamerit letadla nebo vrtulniky pro predsazeni pro strelbu s kanonu...

_________________
Mainboard: ASUS RAMPAGE V EXTREME/U3.1 - Intel X99 , CPU:Intel Core i7-5820K 3.3GHz, RAM: Kingston HyperX Savage Black 32GB (4x8GB) DDR4 3000, GPU: ASUS STRIX-GTX980TI-DC3OC-6GD5-GAMING, 6GB GDDR5, PWRS: OCZ ZX Series 1250W , OS: Win7 64bit,COOLER: Noctua NH-D14, CASE: Zalman Z11 NEO, modrá/černá , HDD: Transcend SSD370S - 512GB, Seagate Desktop SSHD - 2TB, Monitor: ASUS ROG PG278Q - 3D LED monitor 27"


 Profil  
 Předmět: Re: King of The Hill - Arma III
PříspěvekZaslal v: út 9. červenec 2019, 06:31 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. červen 2008
Bydliště: Liberec
Nahoru
Po dlouhé době zase otravuju. Chtěl bych si zahrát po delší době zase KoH ale servery mám červené. Pamatuji se, že jsem hrával na verzi v11 a nyní je tam verze v13. Jak mam hru aktualizovat aby bylo vše v pohodě a šlo se připojit na server? Vůbec nemám tušení :/

_________________
Mainboard: ASUS RAMPAGE V EXTREME/U3.1 - Intel X99 , CPU:Intel Core i7-5820K 3.3GHz, RAM: Kingston HyperX Savage Black 32GB (4x8GB) DDR4 3000, GPU: ASUS STRIX-GTX980TI-DC3OC-6GD5-GAMING, 6GB GDDR5, PWRS: OCZ ZX Series 1250W , OS: Win7 64bit,COOLER: Noctua NH-D14, CASE: Zalman Z11 NEO, modrá/černá , HDD: Transcend SSD370S - 512GB, Seagate Desktop SSHD - 2TB, Monitor: ASUS ROG PG278Q - 3D LED monitor 27"


 Profil  
 Předmět: Re: King of The Hill - Arma III
PříspěvekZaslal v: út 9. červenec 2019, 08:40 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Stahni nejnovejsi update

_________________
CPU-Ryzen 3700x,MB-MSI B450 Tomahawk,PAMET-2x16GB Kingston HyperX Predator 3333Mhz@3733Mhz CL16 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-Sapphire 5700XT Nitro+@2050/14880,Zvuk-Sound Blaster Z,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
 Předmět: Re: King of The Hill - Arma III
PříspěvekZaslal v: út 9. červenec 2019, 10:11 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. červen 2008
Bydliště: Liberec
Nahoru
Jako myslíš přes steam? To jsem udělal ale nic....

_________________
Mainboard: ASUS RAMPAGE V EXTREME/U3.1 - Intel X99 , CPU:Intel Core i7-5820K 3.3GHz, RAM: Kingston HyperX Savage Black 32GB (4x8GB) DDR4 3000, GPU: ASUS STRIX-GTX980TI-DC3OC-6GD5-GAMING, 6GB GDDR5, PWRS: OCZ ZX Series 1250W , OS: Win7 64bit,COOLER: Noctua NH-D14, CASE: Zalman Z11 NEO, modrá/černá , HDD: Transcend SSD370S - 512GB, Seagate Desktop SSHD - 2TB, Monitor: ASUS ROG PG278Q - 3D LED monitor 27"


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: meca, Still.Lord a 7 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.