Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 12. prosinec 2019, 12:22

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 131 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  další
Autor Zpráva
 Předmět: Euro Truck Simulator 2
PříspěvekZaslal v: po 22. říjen 2012, 10:18 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. září 2007
Nahoru
Zdravím,

ve hře je implementována možnost využití MLAA, ale nevypadá to vůbec dobře, napadlo mne vypnout tuto možnost (což je možné) a vynutit MSAA + popř. transparentní ssaa (hra jede nativně v dx9, podporuje i ogl), ale nejde mi to, nevím jakou kompatibilitu u nvidia inspector zadat.

Díky předem za rady


 Profil  
 Předmět: Re: Euro Truck Simulator 2
PříspěvekZaslal v: st 15. květen 2013, 22:19 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 01. duben 2006
Bydliště: Liberec
Nahoru
Ahoj, hraju Euro truck simulator 2 a jelikož se mi líbí, tak bych ho chtěl legalizovat koupením na steamu...Ale nevím, zda budu moct přesunout můj dosavadní postup (uložené pozice) na steam verzi...Co myslíte - půjde to, nebo budu muset hrát od začátku?


 Profil  
 Předmět: Re: Euro Truck Simulator 2
PříspěvekZaslal v: čt 16. květen 2013, 13:28 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 12. prosinec 2008
Nahoru
to Vaclav:

jednoduše zkopíruješ postup hry z dokumentů ve slozce ETS2 pod tvym jmenem nekam bokem, nainstalujes ze steamu a potom tam tu slozku zas hodis. :) podle me by to nemel byt problem.

viz. jedou jsem si stahl save, jednoduse jsem ho nakopiroval do dokumenty/ETS2 a po stusteni uz jsem jel na tom save, ktery jsem si stahl :)


 Profil  
 Předmět: Re: Euro Truck Simulator 2
PříspěvekZaslal v: po 23. září 2013, 16:31 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. leden 2012
Bydliště: Brno
Nahoru
Ahoj, když si nastavím AA na maximum a veškeré detaily taky, pořád mám nic moc grafiku a např. lano je šíleně kostičkované ...

_________________
PC: MSi Z77 MPower | i5 3470 + SilentiumPC Fera 2 | GeForce GTX 1070 Evga FTW edition | Corsair Vengeance 8GB 1600MHz | WD Blue 1TB + Samsung SSD 850 120GB | Cooler Master K280 | Seasonic M12II-620W | Win10 Pro 64bit
Periferie: BenQ BL2411PT | A4tech X7-747H | Xbox gamepad
Audio: Asus Xonar DX | Audio-Technica ATH-T500 | Yamaha AX-570 | Mission M71
NAS: Lenovo Iomega ix2 3TB
Gear: Huawei P9


 Profil  
 Předmět: Re: Euro Truck Simulator 2
PříspěvekZaslal v: po 23. září 2013, 19:27 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2009
Nahoru
V nastavení je to položka "změna velikosti". Nevim na kolik % to je v základu, ale čim víc, tim vyhlazenější to bude. Já to mám na 100% protože už takhle mi to ntb utáhne jen tak tak a v menších % už se nedá ani přečíst tachometr (už teď na to sotva vidim).

Snad je to ono:
Obrázek

A jestli tohle máš naplno a je to kostkovaný, tak nevim :D

_________________
Intel Core i7-9700K + Be quiet! Dark Rock Advanced; MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC; MSI GTX 1080Ti Gaming X TRIO 11G; Patriot Viper RGB Series 16GB DDR4 2666MHz; Crucial M4 128GB; Crucial BX100 1TB; Be quiet! Dark Power Pro 10 750W; 27" BenQ XL2720Z; 39" Samsung UE39F5000AWXBT; Asus GX1000; HTC Vive + Valve Steam Controller; HyperX Alloy Elite; Cougar Conquer; Creative Sound Blaster ZX; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + Antlion Audio ModMic 4.0


 Profil  
 Předmět: Re: Euro Truck Simulator 2
PříspěvekZaslal v: po 23. září 2013, 19:50 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 01. duben 2006
Bydliště: Liberec
Nahoru
Ahoj, vždy při spuštění (steam verze) se mě to ptá, zda pustit ETC2, nebo ETC2 s DirectX, nebo ETC2 s Open GL... Která volba bude mít nejlepší grafiku?


 Profil  
 Předmět: Re: Euro Truck Simulator 2
PříspěvekZaslal v: po 23. září 2013, 20:08 
Začátečník
Začátečník

Založen: 11. prosinec 2009
Nahoru
pouzivate niekto riadenie myskou? ja som si premapoval plyn na lave tlacitko, brzdu na prave a kolckom prehadzujem rychlosti. ovladam teda cely truck s jednou rukou.


 Profil  
 Předmět: Re: Euro Truck Simulator 2
PříspěvekZaslal v: pá 27. prosinec 2013, 12:29 
Nováček
Nováček

Založen: 31. říjen 2013
Nahoru
Zdravím, syn dostal tuto hru teď na vánoce a nesvítí mu hlavní světla. Original verze hry 1.5.2 - nesvítí, aktualizováno na nejnovější verzi 1.8.2.5 - nesvítí, v nastavení zobrazení položky "Hlavní světla" a "Vedlejší světla" zatrženo - nesvítí. Vždycky se mu po stisku "L" rozsvítí jen palubní deska, kontrolka světel a v zrcátkách je vidět, že svítí obrysovky návěsu, ale před tahačem černočerná tma. Poraďte prosím.


 Profil  
 Předmět: Re: Euro Truck Simulator 2
PříspěvekZaslal v: pá 27. prosinec 2013, 13:27 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 01. leden 2009
Bydliště: Rakovník/Praha
Nahoru
Aktualizace ovladače graf. karty by náhodou nepomohla? :wink:

_________________
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64


 Profil  
 Předmět: Re: Euro Truck Simulator 2
PříspěvekZaslal v: pá 27. prosinec 2013, 13:55 
Nováček
Nováček

Založen: 31. říjen 2013
Nahoru
Ovladač je aktuální.
Ještě mne napadá, jelikož je veškeré grafické nastavení hry na minimu (počítač je stará šunka), nepomohla by změna nastavení?


 Profil  
 Předmět: Re: Euro Truck Simulator 2
PříspěvekZaslal v: pá 27. prosinec 2013, 16:38 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. říjen 2003
Bydliště: Pardubice
Nahoru
jestli to bezi na minimum, tak muzou byt svetelne efekty dost omezene az zadne. Muzu zkusit hodit min a overit, ale momentalne nejsem u PC s ETS2

_________________
CPU: Intel Core i7 8700K @ 4700MHz / 1.224V - all cores AVX COOLER: Noctua NH-U12S MB: MSI Z370M PRO AC RAM: HyperX 2x 8GB DDR4 3200 CL16 VGA Gainward GTX1070 8GB SSD / HDD: WD Black 512GB M2 MVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fracral Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 24" IPS BenQ BL2411PT 1920x1200 REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM Xornet KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 10 Pro 64

Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Euro Truck Simulator 2
PříspěvekZaslal v: po 30. prosinec 2013, 18:33 
Začátečník
Začátečník

Založen: 11. prosinec 2009
Nahoru
tak som to skusil. ani pri minimalnych detailoch sa nestane ze svetlomety nesvietia. co sa vypne su svetlomety ostatnych aut. ale tvoj kamion svieti vzdy.


 Profil  
 Předmět: Re: Euro Truck Simulator 2
PříspěvekZaslal v: pá 28. únor 2014, 18:59 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. říjen 2003
Bydliště: Pardubice
Nahoru
nestava se vam nekomu ze hra jednou za cas poskubne? Jakoby se zastavila a pak frci dal? Vypada to na 60FPS, 1FPS a zas 60FPS? Je jedno jestli to mam na MAX ci MIN. Jine hry to nedelaji... Mozna blba otazka, nemuze to delat volant? Predtim jsem ho nemel a nevsiml jsem si niceho...

_________________
CPU: Intel Core i7 8700K @ 4700MHz / 1.224V - all cores AVX COOLER: Noctua NH-U12S MB: MSI Z370M PRO AC RAM: HyperX 2x 8GB DDR4 3200 CL16 VGA Gainward GTX1070 8GB SSD / HDD: WD Black 512GB M2 MVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fracral Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 24" IPS BenQ BL2411PT 1920x1200 REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM Xornet KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 10 Pro 64

Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Euro Truck Simulator 2
PříspěvekZaslal v: pá 28. únor 2014, 22:30 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. prosinec 2012
Bydliště: Jihlava
Nahoru
to mě to neškube ale občas "přestane pracovat"

_________________
CPU: i5-2500K 4.5 GHz CPUcooler: Corsair Hydro Series H100i | MB: ASUS P8Z77-M PRO| GPU: MSI GTX 960 GAMING 100ME 2G | RAM: HyperX Fury Black 16GB (2x8GB) DDR3 1866MHz CL10| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Green 2TB | SSD: HyperX 3K 120Gb@Read:555Mb/s, Write:510Mb/s /\ Intel 330 180Gb@Read:500Mb/s, Write:450Mb/s | CASE: CM Haf 932 | PSU: Corsair CX600 V2 | AC: ASUS Xonar DX/XD. | DVD-RW: LG GH24NS | LCD: Iiyama ProLite G2773HS 27" /\ Acer HR274H 27" | OS: W10 x64
Logitech G502
Kingstom HyperX
ROCCAT Isku


 Profil  
 Předmět: Re: Euro Truck Simulator 2
PříspěvekZaslal v: so 1. březen 2014, 02:09 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. květen 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Wiruz napsal:
nestava se vam nekomu ze hra jednou za cas poskubne? Jakoby se zastavila a pak frci dal? Vypada to na 60FPS, 1FPS a zas 60FPS? Je jedno jestli to mam na MAX ci MIN. Jine hry to nedelaji... Mozna blba otazka, nemuze to delat volant? Predtim jsem ho nemel a nevsiml jsem si niceho...

Zkus se při každym tom záškubu podívat do savů a zkontroluj čas. Byla doba, kdy mi mírný záškuby způsoboval autosave. Teď na posledním patchi a po upgradu na GTX760 to jede naprosto plynule. I když si nejsem jistej, jestli na tohle má gk vůbec nějakej vliv. Tam spíš záleží na rychlosti zápisu na disk.

_________________
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN


 Profil  
 Předmět: Re: Euro Truck Simulator 2
PříspěvekZaslal v: so 1. březen 2014, 07:46 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. říjen 2003
Bydliště: Pardubice
Nahoru
aha.. save by tak odpovidal dle castosti... ale ze by nestihal SSD disk... kazdopadne diky za napad, overim, odpojil jsem volant a je to stejne..., takze tim to nebude.

Jeste jedna otazka, nemam jeste objevene vsechny personalni agentury, ale momentalne nemam k dispozici zadneho volneho ridice. Agentura pise zkuste to zitra. Objevi se novy ridic nebo musim dohledat zbyle agentury? Netusite nekdo?

_________________
CPU: Intel Core i7 8700K @ 4700MHz / 1.224V - all cores AVX COOLER: Noctua NH-U12S MB: MSI Z370M PRO AC RAM: HyperX 2x 8GB DDR4 3200 CL16 VGA Gainward GTX1070 8GB SSD / HDD: WD Black 512GB M2 MVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fracral Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 24" IPS BenQ BL2411PT 1920x1200 REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM Xornet KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 10 Pro 64

Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Euro Truck Simulator 2
PříspěvekZaslal v: so 1. březen 2014, 10:30 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. květen 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Já mám v ETS 2 odježděno přes 300 hodin, měl jsem tenkrát projeto 99% a nějaký drobný všech silnic, objevený všechny prodejce, všechny agentury. Jestli si to dobře pamatuju, tak ve hře je 114 šoférů, takže jsem měl 115 kamionů (s jedním jsem jezdil já), firma vydělávala hroznou škváru, kamionů jsem mohl mít 10x tolik vzhledem k počtu měst, ve kterejch se dala koupit garáž, ale nemělo to smysl, protože by s nima neměl kdo jezdit. Tohle by měli vychytat, no.

Teď jedu ETS znova s TSM Map 4.5.9. a je to pecka. Konečně opravili chování AI v kopcích, takže když dřu kopec, tak do mě osobáky už nenarážej. To bylo prostě nehratelný, teď už je to konečně pohoda od Dánska až po severní Afriku, od Polska až do Portugalska. Kdo hrajete ETS2 tak TSM Mapu vřele doporučuju.

_________________
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN


 Profil  
 Předmět: Re: Euro Truck Simulator 2
PříspěvekZaslal v: so 1. březen 2014, 13:51 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. říjen 2003
Bydliště: Pardubice
Nahoru
Takze limit ridicu s DLC je 153 + ja, sakra.. Takze nevim za co budu utracet, kdyz mi nebude mit kdo ridit dalsi kamiony.

_________________
CPU: Intel Core i7 8700K @ 4700MHz / 1.224V - all cores AVX COOLER: Noctua NH-U12S MB: MSI Z370M PRO AC RAM: HyperX 2x 8GB DDR4 3200 CL16 VGA Gainward GTX1070 8GB SSD / HDD: WD Black 512GB M2 MVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fracral Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 24" IPS BenQ BL2411PT 1920x1200 REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM Xornet KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 10 Pro 64

Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Euro Truck Simulator 2
PříspěvekZaslal v: po 16. červen 2014, 20:40 
Nováček
Nováček

Založen: 16. červen 2014
Nahoru
Nainstaloval jsem Euro Truck Simulator 2 na kancelářské PC Leo rok výroby 2004. Minimalizoval jsem nastavení grafiky. Bylo to hratelné, ale v noci to nepropočítávalo osvětlení mými světlomety. Jel jsem v totální tmě. Paradoxně zpětná zrcátka viděla "dobře", s dostatečnou světlostí.
Po chvíli laborování jsem to vyřešil v nastavení grafiky hry. V noci maximalizuju jas. Jedu vlastně dále bez světel, ale v krajině několika málo nyní již rozeznatelných barev.


 Profil  
 Předmět: Re: Euro Truck Simulator 2
PříspěvekZaslal v: so 30. srpen 2014, 08:13 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. prosinec 2012
Bydliště: Jihlava
Nahoru
Chtěl jsem se zeptat,. kdo hraje MP jestli nějak nejde vypnout ten blbý omezovač.. ?

_________________
CPU: i5-2500K 4.5 GHz CPUcooler: Corsair Hydro Series H100i | MB: ASUS P8Z77-M PRO| GPU: MSI GTX 960 GAMING 100ME 2G | RAM: HyperX Fury Black 16GB (2x8GB) DDR3 1866MHz CL10| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Green 2TB | SSD: HyperX 3K 120Gb@Read:555Mb/s, Write:510Mb/s /\ Intel 330 180Gb@Read:500Mb/s, Write:450Mb/s | CASE: CM Haf 932 | PSU: Corsair CX600 V2 | AC: ASUS Xonar DX/XD. | DVD-RW: LG GH24NS | LCD: Iiyama ProLite G2773HS 27" /\ Acer HR274H 27" | OS: W10 x64
Logitech G502
Kingstom HyperX
ROCCAT Isku


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 131 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: r1pper a 5 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.