Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 21. leden 2020, 11:44

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 246 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  další
Autor Zpráva
 Předmět: Age of Empires 1 a 2
PříspěvekZaslal v: čt 25. prosinec 2003, 23:06 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. prosinec 2003
Bydliště: kladno
Nahoru
vzpominate.pro me jeste dneska nestratili nic ze svyho kouzla.
piste a vzpominejte....


//Thellwin - upraven název


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 26. prosinec 2003, 18:41 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 04. listopad 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
ja jsem hral jenom age of empires 2: the age of kings... takze nemuzu soudit co je lepsi......


 Profil  
 Předmět: ...
PříspěvekZaslal v: pá 26. prosinec 2003, 19:34 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 08. listopad 2003
Bydliště: Matička měst, Michle
Nahoru
jednička byla podle mě lepší! ale je to docela pařba :-))


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 26. prosinec 2003, 21:58 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. červen 2003
Bydliště: Milín - okres Příbram
Nahoru
Tak ja hral oboje, pekny vzpominky.....
U jednicky sem stravil dost casu, u dvojky uz o poznani mene :oops:

_________________
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 26. prosinec 2003, 22:25 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. prosinec 2003
Bydliště: Chomutov
Nahoru
:-D joooo! 25 hodin denně bylo málo :twisted:

_________________
Barton 2500+ @2200MHz (11x200 1,675V)+ WhisperRock IV + sání a výfuk (38°C při netu 56°C v P95), MB DFI NFII Ultra AL, 1x DDR Seitec 512MB 400MHz (11-3-3-2CL), Hitachi 7K250 160GB + cool, combo DVD Teac 16x 48x24x48, MSI FX5900SP VTD 128MB (450/780), AOC Klr 19'', Logitech klávesnice a myš, pohon 300W v case Sweex Xenon XB


 Profil  
 Předmět: super
PříspěvekZaslal v: so 3. leden 2004, 00:23 
Začátečník
Začátečník

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Znojmo City
Nahoru
Hned jak jsem se začal věnovat jedničce, tak přišla dvojka, a od té doby mě nepustila (jen se časem transformovala do Conquerors 1.0c) :) . Sice jsem měl pár delších přestávek, ale od doby, kdy jsem začal s multiplayerem, tak jsem doslova závislej. Mj. je to jeden z důvodů, proč čekám na adsl :-D , a taky jediný důvod, proč si pořád ve skříni držím modem (laggg) :huh: , jinak na web chodím přes GPRS (menší zlo). Compl je blbej (na hardest to ale de, to pak ale není žádnej Flush :)). Tažení jsou dost dobrý, především atilla a montezuma v conquerors, ale proti člověku je to - asi jako v každé hře - úplně o něčem jiném. Tak si nemyslete, že by snad Age of Empires II mohl být po smrti!!!

např:
http://www.fopt-clan.de/portal/clan_rank.php?mode=aok&PHPSESSID=ba6a106c5448fabc964f22bc6270cd01
http://age2.wz.cz/index.php
http://www.phyrexian.wz.cz/main.htm
http://www.gamezone.cz/

aok forever :onfire: 8)

_________________
Veselé Velikonoce!


 Profil  
 Předmět: Re: super
PříspěvekZaslal v: so 3. leden 2004, 00:49 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. prosinec 2003
Bydliště: kladno
Nahoru
kahi napsal:
Hned jak jsem se začal věnovat jedničce, tak přišla dvojka, a od té doby mě nepustila (jen se časem transformovala do Conquerors 1.0c) :) . Sice jsem měl pár delších přestávek, ale od doby, kdy jsem začal s multiplayerem, tak jsem doslova závislej. Mj. je to jeden z důvodů, proč čekám na adsl :-D , a taky jediný důvod, proč si pořád ve skříni držím modem (laggg) :huh: , jinak na web chodím přes GPRS (menší zlo). Compl je blbej (na hardest to ale de, to pak ale není žádnej Flush :)). Tažení jsou dost dobrý, především atilla a montezuma v conquerors, ale proti člověku je to - asi jako v každé hře - úplně o něčem jiném. Tak si nemyslete, že by snad Age of Empires II mohl být po smrti!!!

např:
http://www.fopt-clan.de/portal/clan_rank.php?mode=aok&PHPSESSID=ba6a106c5448fabc964f22bc6270cd01
http://age2.wz.cz/index.php
mas pravdu serie age neni mrtva oba 2dily hraju do ted... :D
http://www.phyrexian.wz.cz/main.htm
http://www.gamezone.cz/

aok forever :onfire: 8)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 25. prosinec 2007, 16:46 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Našel by se někdo, kdo by byl ochotný dnes večer zahrát tuhle hru přes Hamachi ?

Zatím je počet účastníků 3 + 1 potencionální.

Hrálo by se AoE2 + AoQ patchnuté na verzi 1.0e

A jsme lamy, takže žádní profi hráči se hlásti nemusí :razz:

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 25. prosinec 2007, 19:34 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. březen 2007
Bydliště: Bratislava
Nahoru
Ja hravam este stale AoE II. PARADNA hra.
To Thellwin: Ak to este plati tak by som sa pridal, ale tiez niesom naj. Patch mam a hravam velmi pokojnym stylom (aspon do 4 doby, potom zacinam bojovat :) )

_________________
Main PC - i7 8700k@4.7 + NH-D15, Strix Z390-F, 16GB 3200MHz, MSI RTX2080, Superflower 650W, Define Meshify C, LG 27GL850, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFFPC - Ryzen 7 2700@3.5, Strix B450-I, 16GB 3000MHz, MSI GTX970, Corsair SF750, Raijintek OPHION EVO, EIZO EV2750


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 25. prosinec 2007, 20:11 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Tak tio nám bude vyhovovat ... teď nejsem doma, ale za chvíli budu a pak se domluvíme :)

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 25. prosinec 2007, 21:35 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. říjen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
Ja jestli nekde vyhrabu stary CD s nema, tak bych zajem mozna mel...

_________________
CPU - Core i7 4790k @ 4,8 GHz | MB - Asus Maximus VII Hero | RAM - 16GB Kingston HyperX DDR3 2400MHz | VGA - MSI SeaHawk GTX 1080


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 25. prosinec 2007, 21:37 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. březen 2007
Bydliště: Bratislava
Nahoru
Thellwine ja by som si zahral dakedy ak proti tomu nic nemas.

_________________
Main PC - i7 8700k@4.7 + NH-D15, Strix Z390-F, 16GB 3200MHz, MSI RTX2080, Superflower 650W, Define Meshify C, LG 27GL850, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFFPC - Ryzen 7 2700@3.5, Strix B450-I, 16GB 3000MHz, MSI GTX970, Corsair SF750, Raijintek OPHION EVO, EIZO EV2750


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 27. prosinec 2007, 18:33 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Dnes kolem 9 bude zřejmě další hra ... zatím předpokládáaná účast cca 5 lidí, takže kdyby měl někdo zájem, ať sem dá vědět.

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 28. prosinec 2007, 15:52 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 10. červenec 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Dneska by mohla být další hra kdyby měl někdo zájem.

_________________
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 28. prosinec 2007, 15:54 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Jj, včera jsme hrali 3 na 2 ... ne všichni byli s hrou na 100% spokojení no :)

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 29. prosinec 2007, 00:17 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 10. červenec 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Dobrá hra ... nádherný pocit drtit Wilika :-D

_________________
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 29. prosinec 2007, 00:19 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Jj, dneska to stálo za to. A Wilik dostal na prdel i když se zase poukoušel bednit až do poslední chvíle :razz:

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 31. prosinec 2007, 16:19 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 13. listopad 2007
Bydliště: Olomouc
Nahoru
Age of Empires hraju už od dob kdy jsem si koupil originálku za 2900,- (hned po vydání) u této hry jsem strávil stovky hodin. Bohužel koupil sem HD2600 a hlásí mi nelze detekovat váš grafický systém... Prosím pomozte...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 31. prosinec 2007, 16:22 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Jaké používáš ovladače ? Já jsem hrál s Cat 7.1, 7.3, 7.9 a 7.11 a na všech bez problémů (originálka smaozřejmě).

Jiné hry fungují v pohodě ?

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 31. prosinec 2007, 19:04 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. březen 2007
Bydliště: Bratislava
Nahoru
Este dodam ze funguje aj s 7.12

_________________
Main PC - i7 8700k@4.7 + NH-D15, Strix Z390-F, 16GB 3200MHz, MSI RTX2080, Superflower 650W, Define Meshify C, LG 27GL850, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFFPC - Ryzen 7 2700@3.5, Strix B450-I, 16GB 3000MHz, MSI GTX970, Corsair SF750, Raijintek OPHION EVO, EIZO EV2750


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 246 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 8 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.