Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 2. červenec 2020, 08:11

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 155 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Zpráva
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: čt 28. květen 2020, 18:23 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 14. květen 2012
Bydliště: MB
Nahoru
Jo..tak to pak asi jo. Já mám instalovaný jen ty warzouny.

_________________
MB: Asus CH6E CPU: Ryzen 3700X Cooler: Be Quiet! D.R.P. 4 RAM: Ballistix Sport LT 2x16GB @ 3800Mhz CL 16 GPU: Geforce GTX 1080ti Gaming X PSU : Seasonic F.P. Gold 850 FX SSD: Corsair Force MP510 960 GB HDDs: Seagate BarraCuda 7200 2+3TB + 2+2TB ext. Case: Phanteks Evolve X (5x140 fans) LCD: Acer 32" @ 144Hz Mouse+Keyb : Logitech G900 / Corsair K70 LP (red) Sound: Creative Stage 2.1 + HyperX Cloud Flight Sys: Win 10 Pro


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: čt 28. květen 2020, 21:17 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2010
Nahoru
Dneska peklo největší. Jakákoliv změna v menu - drop. Potom FPS jak z kalkulačky. Takže restart. No až jsem po 20 restartech mohl normálně hrát, tak polovina her končila DEV Errorem 6068... Fakt to nechápu, včera úplně v klidu, bez jedinýho problému...

_________________
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: so 30. květen 2020, 17:56 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 14. květen 2012
Bydliště: MB
Nahoru
Tak už tam máte ty "Duos" squady.. :) :thumbsup:

_________________
MB: Asus CH6E CPU: Ryzen 3700X Cooler: Be Quiet! D.R.P. 4 RAM: Ballistix Sport LT 2x16GB @ 3800Mhz CL 16 GPU: Geforce GTX 1080ti Gaming X PSU : Seasonic F.P. Gold 850 FX SSD: Corsair Force MP510 960 GB HDDs: Seagate BarraCuda 7200 2+3TB + 2+2TB ext. Case: Phanteks Evolve X (5x140 fans) LCD: Acer 32" @ 144Hz Mouse+Keyb : Logitech G900 / Corsair K70 LP (red) Sound: Creative Stage 2.1 + HyperX Cloud Flight Sys: Win 10 Pro


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: po 15. červen 2020, 09:46 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. červen 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
Ten novej update zase vnucuje další mody a hodil mně na level 55 z 150týho.
Furt na to musej hrabat.

_________________
MB: GIGABYTE X570 AORUS PRO Bios F20a CPU: AMD RYZEN 7 3700X + NZXT Kraken X52 GPU: SAPPHIRE NITRO+ RX 5700XT-8GB OC Edition RAM: 2x8 - 16GB Kingston HyperX DDR4 3333MHz CL16 Predator SSD: CRUCIAL MX500 250GB SSD: M2 WD Black SN750 NVMe SSD 500GB : ZDROJ GIGABYTE 750W GOLD Modular CASE: Cooler Master Cosmos S MONITOR: AOC 27" U2777PQU 4ms - 4K SYSTEM: Windows 10 PRO 64BIT 2004


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: po 15. červen 2020, 11:05 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2012
Nahoru
Myslím že se rank resetuje s každou novou sezónou

_________________
CPU: i7 8700K@5Ghz -Custom Water Cooling- MB: MSI Z370 GAMING PRO CARBON RAM: Kingston HyperX Predator 16GB DDR4 3200Mhz GPU: MSI GeForce GTX 1080Ti GAMING X 11G SSD: Crucial Mx100 256GB HDD: Western Digital Green 500GB PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 CASE: NZXT H440 Monitor 24" BenQ XL2411Z 144Hz


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: pá 19. červen 2020, 06:18 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. červen 2006
Bydliště: Vsetin
Nahoru
Tak sem koupil 32monitor qhd 144Hz a když sem koukal na grafiky tak ani 2080Ti to nedá při 144 Fps.. :cry: s mou 1080 občas dropy až na 60Fps a vyjmečně i pod... :evil: Řekl bych že na Radeonech to běží o něco líp. :|

_________________
Ryzen 3700X - Fera 3 - MSI B450 Gaming Plus - Kingston Predator 16Gb, 3466Mhz CL16 T1 - MSI Nvidia 1080 Aero - SSD Samsung 960 EVO 250GB M2 nvme - Kingston Hyper 240Gb Sata - Creative Sound Blaster Z - PSU 500W Cooler Master - Case PHANTEKS Eclipse P400A - LCD MSI 31.5 Qhd Optix AG32CQ
Dell Vostro - Intel i7 3612qm 4/8 - Radeon 7670m


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: pá 19. červen 2020, 06:47 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. červen 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
3tp2 napsal:
Myslím že se rank resetuje s každou novou sezónou


Tak nejradši bych Warzone smazal z disku. Mod Bank kterej jsem hral oddělali a k tomu rank snizili pak jeste nehorazne velke updaty. Asi se vratim zase k BF5.

_________________
MB: GIGABYTE X570 AORUS PRO Bios F20a CPU: AMD RYZEN 7 3700X + NZXT Kraken X52 GPU: SAPPHIRE NITRO+ RX 5700XT-8GB OC Edition RAM: 2x8 - 16GB Kingston HyperX DDR4 3333MHz CL16 Predator SSD: CRUCIAL MX500 250GB SSD: M2 WD Black SN750 NVMe SSD 500GB : ZDROJ GIGABYTE 750W GOLD Modular CASE: Cooler Master Cosmos S MONITOR: AOC 27" U2777PQU 4ms - 4K SYSTEM: Windows 10 PRO 64BIT 2004


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: pá 19. červen 2020, 08:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. leden 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
GaGy napsal:
Tak sem koupil 32monitor qhd 144Hz a když sem koukal na grafiky tak ani 2080Ti to nedá při 144 Fps.. :cry: s mou 1080 občas dropy až na 60Fps a vyjmečně i pod... :evil: Řekl bych že na Radeonech to běží o něco líp. :|


https://www.nvidia.com/en-us/geforce/ne ... ing-guide/

doporucuju snizit vse a nechta textury na normal, txaa 1x, rendering resolution 75-90 cca a sharpen filter pres alt+z game filter (pres control panel je to zabugovany)

na 5700xt bylo hodne fps ale zase micro stutter (a pak uz i mega stutter :D ), vraceno


djstudio napsal:
3tp2 napsal:
Myslím že se rank resetuje s každou novou sezónou


Tak nejradši bych Warzone smazal z disku. Mod Bank kterej jsem hral oddělali a k tomu rank snizili pak jeste nehorazne velke updaty. Asi se vratim zase k BF5.


updaty sice bejvaj velky ale soubory se premazavaji, stahnes 30 a po instalaci bude hra vetsi o 5 treba, BFV taky miva 15 gb updaty.. mody prichazeji a odchazeji, ma to vyhody i nevyhody. Myslis plunder? Tak ten je zpatky

_________________
i9 9900k, Kraken X62|GB AORUS Z390 PRO|HyperX 3200Mhz 16GB|RTX 2070 SUPER|Acer XB270HU


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: pá 19. červen 2020, 08:53 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. červen 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
Aha jo plunder mas pravdu je zpatky.

_________________
MB: GIGABYTE X570 AORUS PRO Bios F20a CPU: AMD RYZEN 7 3700X + NZXT Kraken X52 GPU: SAPPHIRE NITRO+ RX 5700XT-8GB OC Edition RAM: 2x8 - 16GB Kingston HyperX DDR4 3333MHz CL16 Predator SSD: CRUCIAL MX500 250GB SSD: M2 WD Black SN750 NVMe SSD 500GB : ZDROJ GIGABYTE 750W GOLD Modular CASE: Cooler Master Cosmos S MONITOR: AOC 27" U2777PQU 4ms - 4K SYSTEM: Windows 10 PRO 64BIT 2004


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: pá 19. červen 2020, 09:24 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 14. květen 2012
Bydliště: MB
Nahoru
GaGy napsal:
Tak sem koupil 32monitor qhd 144Hz a když sem koukal na grafiky tak ani 2080Ti to nedá při 144 Fps.. :cry: s mou 1080 občas dropy až na 60Fps a vyjmečně i pod... :evil: Řekl bych že na Radeonech to běží o něco líp. :|


Mám taky 32" qhd 144Hz monitor a GK 1080Ti a vše mám na max (jen RTX mám vypnuté a pod 80 FPS mi to nepadne skoro nikde (kromě letadla na začátku, ale to je loading scena) tam to padne všem. A pochybuji, že na radeonech to beží někomu líp..)

_________________
MB: Asus CH6E CPU: Ryzen 3700X Cooler: Be Quiet! D.R.P. 4 RAM: Ballistix Sport LT 2x16GB @ 3800Mhz CL 16 GPU: Geforce GTX 1080ti Gaming X PSU : Seasonic F.P. Gold 850 FX SSD: Corsair Force MP510 960 GB HDDs: Seagate BarraCuda 7200 2+3TB + 2+2TB ext. Case: Phanteks Evolve X (5x140 fans) LCD: Acer 32" @ 144Hz Mouse+Keyb : Logitech G900 / Corsair K70 LP (red) Sound: Creative Stage 2.1 + HyperX Cloud Flight Sys: Win 10 Pro


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: pá 19. červen 2020, 10:20 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. leden 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
tak to ti zavidim ze tuhle hru dokazes hrat na 80

dodatek: jo a vyzkousel jsem vsechny mozny kombinace nastaveni AA, filmic strenght, rendering resolution, nvidia sharpening filtru, abych dosahl co nejlepsiho pomeru viditelnosti/rozmazanosti a fps a input lagu, a vite co mi nakonec prijde nejlepsi? RR 100 a AA, filmic i sharpening vypnuto, viditelnost celkem slusna a 0 post procesing(0 potencionalni input lag - lepsi pro quick scope a flickshoty)

posledni dobou hodne jedu gunfight 3v3 snipers only (ale to je vlastne core to sem nepatri)

_________________
i9 9900k, Kraken X62|GB AORUS Z390 PRO|HyperX 3200Mhz 16GB|RTX 2070 SUPER|Acer XB270HU


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: pá 19. červen 2020, 14:02 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. červen 2006
Bydliště: Vsetin
Nahoru
Ano k těm 60fps jsou to jen dropy.. Normál to jede 80-100fps. Já grafiku nijak nenastavoval. Dal sem nějaké auto nastavení co dělá Nvidia geforce experience

_________________
Ryzen 3700X - Fera 3 - MSI B450 Gaming Plus - Kingston Predator 16Gb, 3466Mhz CL16 T1 - MSI Nvidia 1080 Aero - SSD Samsung 960 EVO 250GB M2 nvme - Kingston Hyper 240Gb Sata - Creative Sound Blaster Z - PSU 500W Cooler Master - Case PHANTEKS Eclipse P400A - LCD MSI 31.5 Qhd Optix AG32CQ
Dell Vostro - Intel i7 3612qm 4/8 - Radeon 7670m


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: pá 19. červen 2020, 14:07 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. leden 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
samovolne nastaveni neni zrovna idealni, vetsinou mi to tam hodi 50 rendering resolution, windowed mody a dalsi blbiny, a vim to dobre protoze je to kazdou co chvili se to nastaveni samo restartuje a pri updatu ovladacu :)

_________________
i9 9900k, Kraken X62|GB AORUS Z390 PRO|HyperX 3200Mhz 16GB|RTX 2070 SUPER|Acer XB270HU


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: so 20. červen 2020, 20:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 14. květen 2012
Bydliště: MB
Nahoru
Přesně jak píše GaGy. Na těch 80 to jsou jen dropy stabilně jedu 100/110 FPS

Máš nastavené render resolution 2560x1440 ?

Vypnutou vert.syn. a nastavený framerate limit napevno na 144 ?

Anti-aliazing mám "Filmic SMAA T2X" Všechno co je pod tím "disable" a 0.00

A všechno ostatní "high" "extra" "ultra".

_________________
MB: Asus CH6E CPU: Ryzen 3700X Cooler: Be Quiet! D.R.P. 4 RAM: Ballistix Sport LT 2x16GB @ 3800Mhz CL 16 GPU: Geforce GTX 1080ti Gaming X PSU : Seasonic F.P. Gold 850 FX SSD: Corsair Force MP510 960 GB HDDs: Seagate BarraCuda 7200 2+3TB + 2+2TB ext. Case: Phanteks Evolve X (5x140 fans) LCD: Acer 32" @ 144Hz Mouse+Keyb : Logitech G900 / Corsair K70 LP (red) Sound: Creative Stage 2.1 + HyperX Cloud Flight Sys: Win 10 Pro


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: st 24. červen 2020, 15:07 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. únor 2009
Bydliště: Chrudim
Nahoru
to bylo keců jak budou bojovat proti cheaterům a stejně to je snad kolo co kolo frajer s aimbotem a je jim to uplně jedno a ještě se smějou že stejně ban nedostanou, COD na tohle extremně dojede jednou

_________________
s Intelem na věčné časy


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 155 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: RaZZoR, Still.Lord a 7 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.