PCTuning
http://pctforum.tyden.cz/

CoD "WARZONE"
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=39&t=280895
Stránka 8 z 10

Autor:  Pepe3dx [ čt 28. květen 2020, 18:23 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

Jo..tak to pak asi jo. Já mám instalovaný jen ty warzouny.

Autor:  python.p [ čt 28. květen 2020, 21:17 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

Dneska peklo největší. Jakákoliv změna v menu - drop. Potom FPS jak z kalkulačky. Takže restart. No až jsem po 20 restartech mohl normálně hrát, tak polovina her končila DEV Errorem 6068... Fakt to nechápu, včera úplně v klidu, bez jedinýho problému...

Autor:  Pepe3dx [ so 30. květen 2020, 17:56 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

Tak už tam máte ty "Duos" squady.. :) :thumbsup:

Autor:  djstudio [ po 15. červen 2020, 09:46 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

Ten novej update zase vnucuje další mody a hodil mně na level 55 z 150týho.
Furt na to musej hrabat.

Autor:  3tp2 [ po 15. červen 2020, 11:05 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

Myslím že se rank resetuje s každou novou sezónou

Autor:  GaGy [ pá 19. červen 2020, 06:18 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

Tak sem koupil 32monitor qhd 144Hz a když sem koukal na grafiky tak ani 2080Ti to nedá při 144 Fps.. :cry: s mou 1080 občas dropy až na 60Fps a vyjmečně i pod... :evil: Řekl bych že na Radeonech to běží o něco líp. :|

Autor:  djstudio [ pá 19. červen 2020, 06:47 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

3tp2 napsal:
Myslím že se rank resetuje s každou novou sezónou


Tak nejradši bych Warzone smazal z disku. Mod Bank kterej jsem hral oddělali a k tomu rank snizili pak jeste nehorazne velke updaty. Asi se vratim zase k BF5.

Autor:  Chief4 [ pá 19. červen 2020, 08:02 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

GaGy napsal:
Tak sem koupil 32monitor qhd 144Hz a když sem koukal na grafiky tak ani 2080Ti to nedá při 144 Fps.. :cry: s mou 1080 občas dropy až na 60Fps a vyjmečně i pod... :evil: Řekl bych že na Radeonech to běží o něco líp. :|


https://www.nvidia.com/en-us/geforce/ne ... ing-guide/

doporucuju snizit vse a nechta textury na normal, txaa 1x, rendering resolution 75-90 cca a sharpen filter pres alt+z game filter (pres control panel je to zabugovany)

na 5700xt bylo hodne fps ale zase micro stutter (a pak uz i mega stutter :D ), vraceno


djstudio napsal:
3tp2 napsal:
Myslím že se rank resetuje s každou novou sezónou


Tak nejradši bych Warzone smazal z disku. Mod Bank kterej jsem hral oddělali a k tomu rank snizili pak jeste nehorazne velke updaty. Asi se vratim zase k BF5.


updaty sice bejvaj velky ale soubory se premazavaji, stahnes 30 a po instalaci bude hra vetsi o 5 treba, BFV taky miva 15 gb updaty.. mody prichazeji a odchazeji, ma to vyhody i nevyhody. Myslis plunder? Tak ten je zpatky

Autor:  djstudio [ pá 19. červen 2020, 08:53 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

Aha jo plunder mas pravdu je zpatky.

Autor:  Pepe3dx [ pá 19. červen 2020, 09:24 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

GaGy napsal:
Tak sem koupil 32monitor qhd 144Hz a když sem koukal na grafiky tak ani 2080Ti to nedá při 144 Fps.. :cry: s mou 1080 občas dropy až na 60Fps a vyjmečně i pod... :evil: Řekl bych že na Radeonech to běží o něco líp. :|


Mám taky 32" qhd 144Hz monitor a GK 1080Ti a vše mám na max (jen RTX mám vypnuté a pod 80 FPS mi to nepadne skoro nikde (kromě letadla na začátku, ale to je loading scena) tam to padne všem. A pochybuji, že na radeonech to beží někomu líp..)

Autor:  Chief4 [ pá 19. červen 2020, 10:20 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

tak to ti zavidim ze tuhle hru dokazes hrat na 80

dodatek: jo a vyzkousel jsem vsechny mozny kombinace nastaveni AA, filmic strenght, rendering resolution, nvidia sharpening filtru, abych dosahl co nejlepsiho pomeru viditelnosti/rozmazanosti a fps a input lagu, a vite co mi nakonec prijde nejlepsi? RR 100 a AA, filmic i sharpening vypnuto, viditelnost celkem slusna a 0 post procesing(0 potencionalni input lag - lepsi pro quick scope a flickshoty)

posledni dobou hodne jedu gunfight 3v3 snipers only (ale to je vlastne core to sem nepatri)

Autor:  GaGy [ pá 19. červen 2020, 14:02 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

Ano k těm 60fps jsou to jen dropy.. Normál to jede 80-100fps. Já grafiku nijak nenastavoval. Dal sem nějaké auto nastavení co dělá Nvidia geforce experience

Autor:  Chief4 [ pá 19. červen 2020, 14:07 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

samovolne nastaveni neni zrovna idealni, vetsinou mi to tam hodi 50 rendering resolution, windowed mody a dalsi blbiny, a vim to dobre protoze je to kazdou co chvili se to nastaveni samo restartuje a pri updatu ovladacu :)

Autor:  Pepe3dx [ so 20. červen 2020, 20:03 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

Přesně jak píše GaGy. Na těch 80 to jsou jen dropy stabilně jedu 100/110 FPS

Máš nastavené render resolution 2560x1440 ?

Vypnutou vert.syn. a nastavený framerate limit napevno na 144 ?

Anti-aliazing mám "Filmic SMAA T2X" Všechno co je pod tím "disable" a 0.00

A všechno ostatní "high" "extra" "ultra".

Autor:  tatka.troy [ st 24. červen 2020, 15:07 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

to bylo keců jak budou bojovat proti cheaterům a stejně to je snad kolo co kolo frajer s aimbotem a je jim to uplně jedno a ještě se smějou že stejně ban nedostanou, COD na tohle extremně dojede jednou

Autor:  stylar [ st 5. srpen 2020, 14:54 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

twl 55GB update a sosá mi to jak kdybych byl připojenej přes mobil, normálně bych to měl tak za 7min, třeba kdyby ta hra byla na steamu a ne na nějakým battle.net, kterej má slabý servery....

Autor:  ToxicTears [ st 5. srpen 2020, 15:08 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

stahoval jsem od 8 ráno a stahování mi jelo naplno. Určitě si trefil špičku. Nemají to moc dobrý.

Autor:  djstudio [ st 5. srpen 2020, 15:21 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

stylar napsal:
twl 55GB update a sosá mi to jak kdybych byl připojenej přes mobil, normálně bych to měl tak za 7min, třeba kdyby ta hra byla na steamu a ne na nějakým battle.net, kterej má slabý servery....


Mně dopoledne cca 3hodiny sosalo. Fajn je ten stadion co ted je zdemolovanej. Slusnej napad mneli.

Autor:  python.p [ st 5. srpen 2020, 15:26 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

Mě to jelo nějakých 5Mb/s, proto jsem to spouštěl radši hned ráno.

Autor:  logingame [ st 5. srpen 2020, 23:35 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

Po dnešní update mám cca 35fps :angry2: , jak v GW tak i BR... nevím čím to je. Předtím bez problému na 90-100fps. i7 4770,1060 6g, 16Gb Ram... na redditu jsou několik lidi s podobným problémem.

Stránka 8 z 10 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/