Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 2. prosinec 2020, 07:37

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 186 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: čt 6. srpen 2020, 19:05 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. únor 2009
Bydliště: Chrudim
Nahoru
neshodilo to zase nějaký nastavení max fps apod? měl jsem to samý při minulym updatu a vyblitý barvy

_________________
s Intelem na věčné časy


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: čt 6. srpen 2020, 21:18 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2010
Nahoru
No a zase někteří si chválí jak jim to líta jak z praku. :)

_________________
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: pá 7. srpen 2020, 09:56 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. únor 2009
Bydliště: Chrudim
Nahoru
:-D no hlavně to je opětr fest zabugovaný, textury, zbraně, lidi nadávaj jak dávaj killy současně s protihráčem apod prostě klasickej korporát co není schopen vypustit na první dobrou update

_________________
s Intelem na věčné časy


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: pá 7. srpen 2020, 18:07 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2010
Nahoru
Tak je fakt, že jsem včera koukal na stream a právě jsem poprvé viděl jak si dali navzájem down. Ale tak proč né, lepší jak v PUBG...

_________________
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: pá 7. srpen 2020, 23:51 
Začátečník
Začátečník

Založen: 08. květen 2015
Nahoru
dneska je všechno zas Ok, tak fakt nevím čím to je. Ale nastavení jsem prošel, přeinstaloval shaders, i opravil hru v clientu nic... a dneska zas jde všechno jako máslo.


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: ne 9. srpen 2020, 13:06 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2014
Bydliště: Bučovice
Nahoru
Ovládání je divný, musel jsem toho hodně přenastavit, i když něco prostě nejde, třeba 2v1 optika se přepíná shiftem při míření, no ale když chci začít utíkat tak si ji hodněkrát nechtěně přepnu, sice jsem to změnil v nastavení, ale shift stejně pořád přepíná optiku...

Pak třeba C4 aby vybuchla hned po vyhození se aktivuje dvojzmáčknutím klávesy použít, ale třeba v TDM mi při tomhle vyhodí zbraně a vezme jinou, protože se tou klávesou zároveň berou zbraně a když je nějaká na zemi tak ji vezme...

_________________
AMD Ryzen 5 2600X 3,6GHz @ 4,2GHz boost; MSI GeForce RTX 2080 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6; MSI X470 GAMING PLUS - AMD X470; HyperX Fury Black 4x8GB DDR4 3200MHz @ CL18 (HX432C18FB2/8); SilentiumPC Navis RGB 280 AiO; M2 SSD WD Blue SN500 - 500GB, SSD Crucial MX500 - 1TB, SSD Crucial BX500 - 480GB, HDD Seagate BarraCuda - 4TB (ST4000DM004); ASUS DRW-24B5ST; Corsair RMx Series RM650x (v.2018) - 650W; SilentiumPC Armis AR7 TG RGB window; SilentiumPC Gear GK550 Omnis Kailh Brown RGB; SteelSeries Rival 310; Creative Sound Blaster Z; Edifier R1280T (42Watt RMS); Philips 436M6VBPAB/00 42,5" 3840x2160@60Hz (HDR1000+Adaptive-Sync); Microsoft Windows 10 Pro CZ 64-bit v1909


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: ne 9. srpen 2020, 14:41 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. červen 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
Ten projíždějící vlak je taky fajn. Je tam pár červených boxů.

_________________
MB: GIGABYTE X570 AORUS PRO Bios F30 CPU: AMD RYZEN 7 3700X + NZXT Kraken X52 GPU: SAPPHIRE NITRO+ RX 5700XT-8GB OC Edition RAM: 2x16GB - 32GB G.SKILL Ripjaws 5 Black DDR4 3600MHz CL16 SSD: APACER AS350 512GB SSD Data: M2 WD Black SN750 NVMe SSD 500GB Systém: ZDROJ GIGABYTE 750W GOLD Modular CASE: Cooler Master Cosmos S MONITOR: SAMSUNG 28" U28R550 IPS FreeSync 4ms - 4K SYSTEM: Windows 10 PRO 64BIT Build 2004


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: ne 9. srpen 2020, 19:59 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2014
Bydliště: Bučovice
Nahoru
jj, ale napoprvé jak jsem na něho padal, tak mi přejel haksny :-D, jinak padáme hodně i do vezení, pokud to zóna dovolí, dá se tam jít dobře zespodu "katakombami" a bývá tam dost věcí a skoro nikdo tam nechodí (ostatní padají na ty věže).

_________________
AMD Ryzen 5 2600X 3,6GHz @ 4,2GHz boost; MSI GeForce RTX 2080 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6; MSI X470 GAMING PLUS - AMD X470; HyperX Fury Black 4x8GB DDR4 3200MHz @ CL18 (HX432C18FB2/8); SilentiumPC Navis RGB 280 AiO; M2 SSD WD Blue SN500 - 500GB, SSD Crucial MX500 - 1TB, SSD Crucial BX500 - 480GB, HDD Seagate BarraCuda - 4TB (ST4000DM004); ASUS DRW-24B5ST; Corsair RMx Series RM650x (v.2018) - 650W; SilentiumPC Armis AR7 TG RGB window; SilentiumPC Gear GK550 Omnis Kailh Brown RGB; SteelSeries Rival 310; Creative Sound Blaster Z; Edifier R1280T (42Watt RMS); Philips 436M6VBPAB/00 42,5" 3840x2160@60Hz (HDR1000+Adaptive-Sync); Microsoft Windows 10 Pro CZ 64-bit v1909


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: st 12. srpen 2020, 14:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2010
Nahoru
Já musel přeinstalovat celou hru... Nějaká chyba klienta a nic nepomohlo, ani novej systém. Takže pecka.

Nicméně včera jsme chtěli hrát a kámoš měl celou dobu chyby s plnejma serverama a dokonce nás to pak i kicklo hned po hře. Super. Nadávali jsme na pubg teď nadáváme na tohle...

_________________
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: st 12. srpen 2020, 14:34 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. leden 2009
Bydliště: Cheb
Nahoru
Včera to byl masakr obecně. Kolegové same deverror a jeden se ani nemohl napojit do hry, protože mu nešel synchronizovat profil. Sekl se v načítací obrazovce a neměl tam nic. Já ho viděl jako online, ale on prostě main menu neměl. Ani přes VPN, ani přes mobilní data nic. Pak to vyhodilo nějakou brutální chybu a podle toho je možné se dozvědět, že to je na straně Activision. Nenačte se herní profil a neuděláš nic.

_________________
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: R7 3700X|X470 Taichi|32GFlareX@3600CL14|5700XT|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB/Bykski|SimRacing Seat///PC2: G4560|Z170Gaming7 EK|8G2133|RX550|Custom water loop///NAS: Synology 1515+


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: st 12. srpen 2020, 19:12 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 14. květen 2012
Bydliště: MB
Nahoru
Mně to teda jede normálně s původním nastavením jako před tím updatem..kámoš ze squadu s tím měl taky problém a pomohlo mu až když dal "check game error".

Jj vlak není špatnej, ale lepší jsou ty červený karty. Už jsme otevřely dvakrát bunkr a to je docela funy.. :)

_________________
MB: Asus CH6E CPU: Ryzen 3700X Cooler: Be Quiet! D.R.P. 4 RAM: Ballistix Sport LT 2x16GB @ 3800Mhz CL 16 GPU: Geforce GTX 1080ti Gaming X PSU : Seasonic F.P. Gold 850 FX SSD: Corsair Force MP510 960 GB HDDs: Seagate BarraCuda 7200 2+3TB + 2+2TB ext. Case: Phanteks Evolve X (5x140 fans) LCD: Acer 32" @ 144Hz Mouse+Keyb : Logitech G900 / Corsair K70 LP (red) Sound: Creative Stage 2.1 + HyperX Cloud Flight Sys: Win 10 Pro


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: čt 13. srpen 2020, 06:48 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2010
Nahoru
DEV Errory dělají nejvíc "particle" teda co jsem zkoušel různé nastavení...

Jinak chyba u mě byla: blzbntagt00000bb8

- zkoušeno 2 stroje - nic
- chcdsk + sfc /scannow + DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth + DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth - nic
- přeinstalace klienta - nic
- kontrola hry negativní, protože se to nepřipojí.
- čistá instalace woken - nic
- pomohlo až smazat hru a stáhnout ji znovu - pecka, fakt se mi chce stahovat 200GB jen tak z hecu (mám tam i klasický MP)

Potom to jelo jak kdyby se nemetlo všechno v pohodě a klidesu.

Podle tohoto náavodu: https://prosettings.net/cod-warzone-bes ... ons-guide/ to vypadá relativně dobře a FPS je stejně jako když to má člověk všechno na LOW.

Jenže ! Particles -> dev error. Vypnul jsem je a zase dev error -> dal jsem všechno na LOW a jedete to, naštěstí. :)

_________________
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: čt 13. srpen 2020, 20:52 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2010
Nahoru
Jupí ! A dneska pro změnu -> https://us.battle.net/support/en/article/29676

Hru jsem instaloval 2 dny zpět. Pecka! Fakt, umělci, to se musí nechat!

_________________
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: pá 14. srpen 2020, 00:58 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2014
Bydliště: Bučovice
Nahoru
graficky rozbitý polygonový glitche na zbraních je fakt úlet, prakticky nehratelné momentálně...

_________________
AMD Ryzen 5 2600X 3,6GHz @ 4,2GHz boost; MSI GeForce RTX 2080 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6; MSI X470 GAMING PLUS - AMD X470; HyperX Fury Black 4x8GB DDR4 3200MHz @ CL18 (HX432C18FB2/8); SilentiumPC Navis RGB 280 AiO; M2 SSD WD Blue SN500 - 500GB, SSD Crucial MX500 - 1TB, SSD Crucial BX500 - 480GB, HDD Seagate BarraCuda - 4TB (ST4000DM004); ASUS DRW-24B5ST; Corsair RMx Series RM650x (v.2018) - 650W; SilentiumPC Armis AR7 TG RGB window; SilentiumPC Gear GK550 Omnis Kailh Brown RGB; SteelSeries Rival 310; Creative Sound Blaster Z; Edifier R1280T (42Watt RMS); Philips 436M6VBPAB/00 42,5" 3840x2160@60Hz (HDR1000+Adaptive-Sync); Microsoft Windows 10 Pro CZ 64-bit v1909


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: pá 14. srpen 2020, 13:17 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. únor 2009
Bydliště: Chrudim
Nahoru
já problemy nemam ani na jedny sestavě - příklad i5 6600k + 1060 6gb a funguje to OK a mám to na high, jo vykreslování stromu v dálce je prostě kostičkovaný,ale jinak vše OK.
Včera jsem si dal tag klanu BIDEN a šel na us severy - no slušnej hate sem schytal :-D

_________________
s Intelem na věčné časy


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: pá 20. listopad 2020, 20:17 
Začátečník
Začátečník

Založen: 19. leden 2011
Bydliště: Hradec Kralove
Nahoru
nehraje to jeste nekdo?
Sem to po dlouhe dobe zapnul a vim, ze sem mel kolem 90-110FPS .. v tech jo hodne narocnejch prestrelkach to padlo na 80. Hral sem to na sezone 4.
Ted o dve sezony dal mam vetsinu casu 65-75fps a pada to k 50-55fps .
i7 4770, gtx 1660soc, 32GB RAM. nevite co s tim? To se neda hrat... vse na low... FHD.


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: so 21. listopad 2020, 14:05 
Začátečník
Začátečník

Založen: 08. květen 2015
Nahoru
Ta hra je teď těžce „rozbitá“ jak píšeš tak to není jen tebou. Od season 5+ je to špatně optimalizovaný, stěžuje si na to hodně lidí jak na forum tak i na redditu, ale bohužel s tím nic moc nedělají. Májí teď už jiné priority a to ColdWars... :(


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: ne 22. listopad 2020, 18:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. leden 2009
Bydliště: Cheb
Nahoru
Koukal jsem, že lidi nějak nemají FPS, pak jsem se zeptal co mají za grafické karty. Já to hraju od prvního nouzáku snad někdy květen? A psal mi i kolega že na GTX1080 měl kolem 120FPS a teď má už jenom 90 v průměru, někdy i méně. Já jsem teda s Radeonem 5700XT (pozor, žádný flame) měl v půrměru 120FPS v tom květnu, ale na vyšší rozlišení 2560x1080, oni mají fullHD a teď po těch všech updatech a ovladačích mám peaky klidně na 180FPS, 90FPS mám akorát mezi mrakodrapy, jako low FPS, jinak spíše 100-110 a v prizonu v průměru kolem 140-150FPS.

Kolega to dokonce hraje na prastarý R9 390 a valí to tam od 60-90FPS.

Obecně zrovna COD valí lépe na Radeonech, když 5700XT v testech je jako RTX 2080.

_________________
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: R7 3700X|X470 Taichi|32GFlareX@3600CL14|5700XT|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB/Bykski|SimRacing Seat///PC2: G4560|Z170Gaming7 EK|8G2133|RX550|Custom water loop///NAS: Synology 1515+


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: ne 22. listopad 2020, 22:55 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. červen 2006
Bydliště: Vsetin
Nahoru
Doporučuji smazat celou hru a znova nahrát jen Warzone ,poté to jede líp

_________________
5800X │ 16Gb 3800Mhz - CL18 │ GTX 1080 TI ON WATER │ ASUS TUF GAMING B550-PLUS │ AG32CQ - 2K - 144Hz │ 650W PSU - GOLD │


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: ne 22. listopad 2020, 23:41 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2010
Nahoru
Je to sakra rozbité, co update to méně FPS a jako bonus ti nastaví Resolution Scale na 66% jo !

_________________
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 186 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 11 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.