Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 23. leden 2021, 12:37

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 190 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Autor Zpráva
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: po 23. listopad 2020, 14:28 
Začátečník
Začátečník

Založen: 19. leden 2011
Bydliště: Hradec Kralove
Nahoru
celou hru sem smazal, znovu nainstaloval. Zkousel sem starsi ovladace, zkusil ruzny tipy co se valej po netu, OC karty, a nic. Furt to pada klidne k 50fps.. je velku jedno jaky mam nastaveni... kdyz dam vse na high s 2xfilmic AA tak mam jen o cca 5-10fps mene nez vse uplne na low a bez AA... tvl to je strasny.

Kdybych nevedel ze mi to jelo krasne tak nic nerikam. V gulagu sem mel 140FPS.. ted max 100. Behem hry prumer 70... ale nejvic me vadej ty dropy k tem 50... kdyz na me nekdo vyskoci tak proste nemam sanci na nejakou odpoved pac ten fps drop je strasnej :( a sem dead

Takze jedine cekat? :D


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: po 23. listopad 2020, 16:04 
Začátečník
Začátečník

Založen: 08. květen 2015
Nahoru
na lepší FPS můžeš čekat na upgrade PC :). Jestli očekáváš, že po nějakým update hry se to zlepší tak za sebe říkám ne. Tady byly takový bugy, že sami nevěděli co s tím a fixli to až v dalším sezóně. Ukazatel metru nefungoval po celý s5, nejednou deaktivovali vozidla, bounty atd. rozbitý polygony u zbraně(na konzole bylo fix za 60Gb :lol: )a to se furt někomu děje. Náhodný crash bez jakýkoliv hlášení stává se to i na highend sestavách... Pak na twitteru veřejně ohlásili, že upravili systém update, aby to nebylo pokaždé cca 30Gb+ a jak vidíte nic se nezměnilo. Já jsem hrál Pubg od open beta po SanHok, kdy bylo plno bugu, ale ty vývojáře tehdy poslouchali komunitu! a to je důležitý. Umět naslouchat vzít feedbacky a změnit v nějaký prospěch.


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: po 23. listopad 2020, 23:25 
Začátečník
Začátečník

Založen: 19. leden 2011
Bydliště: Hradec Kralove
Nahoru
cha.. tak se mi to podarilo opravit.. postupoval sem podle tohoto "navodu" nechapu jak ale mam zpatky sve FPS (teda ne uplne jako na season 4) ale napr v gulagu mam zase 140FPS. Lita to ted kolem 80-110. :)

Kdyby nekdo mel zajem tak muzete zkusit : Dulezite VZDY NECHAT DOBEHNOUT INSTALACI SHADERU A NA NIC NESAHAT + nastavit optimalni nastaveni HRY v geforce XP (pak ve hre si to muzete nastavit zase zpatky) - nechapu jak todle muze fungovat ale funguje.

zde kroky:

open the NVIDIA Experience and reinstall the driver then reboot your system. Run the repair/game scan from Battle.net settings and launch the game when it finishes don't do anything just let it launch and install the shaders once it says installation complete quit the game and open the NVIDIA Experience again. Apply the game optimizated settings from the game menu in there, relaunch the game and let the shaders install completely again without entering any menus just let it sit and install. Once that's finished open the game's option menu and under graphics make sure your VRAM isn't in the red, if it's not verify that your render resolution is 100 and not 66 and that the game is in Fullscreen not Full Screen Borderless. If it's 100, you're in Fullscreen and your VRAM isn't in the red you should be ok.

If the Render Resolution is 66 and you're in the red there's an ini file under c:\users\yourprofilename\Call of Duty Modern Warfare\players

Called adv_options.ini open it and lower the VideoMemoryScale to like 0.75 or 0.80. Re-apply the optimized game settings from the NVidia Experience and relaunch the game letting the shaders install fully without entering any menus.

Definitely always allow the shaders to install fully before fucking around with any game menus everytime you launch the game from there forward.

This was the only thing that fixed my FPS issues with Warzone now the game runs smooth even on my laptop.


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: út 24. listopad 2020, 11:29 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. červen 2006
Bydliště: Vsetin
Nahoru
Jakou máš sestavu ?

Já to ted zkoušel na Radeonu 5700Xt a běhá to lépe než na 1080TI
Ale Radeon má zase mírný suttering, nicméně četl sam že ho může způsobovat riva tunner. Dnes to zkusím bez toho.

A pokud ti padají FPS tak je tam položka
on demand texture streaming tak zkusit dát off. Kámšovi to pomáhá

_________________
Ryzen 5800X │ 16Gb 3800Mhz - CL18 │ GTX 1080 TI ON WATER │ ASUS TUF GAMING B550-PLUS │ AG32CQ - 2K - 144Hz │ 650W PSU - GOLD │ Phanteks Eclipse P400A │ SSD - KC2500, M.2 - 500GB + A2000, M.2 - 1TB


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: út 24. listopad 2020, 12:23 
Začátečník
Začátečník

Založen: 19. leden 2011
Bydliště: Hradec Kralove
Nahoru
psal sem na predesle strane - i7 4770, gtx 1660ti, 32GB ram, hra na ssd. Ano, uz tu nekdo psal, ze to jede lepe na AMD, kazdopadne se to zda vyreseno, kolem tech 90fps je pro me ok, to uz se da. S tim cpu stejne o moc vic nedam.


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: út 24. listopad 2020, 12:47 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2010
Nahoru
Víc jak na 90FPS se s tím CPU nedostaneš. Proto je úplně jedno jak nastavíš grafiku, protože v tomhle případě je "brzdou" CPU.

_________________
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: ne 20. prosinec 2020, 10:36 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. únor 2009
Bydliště: Chrudim
Nahoru
ta nová mapa to je šílenost totální - každej tým obsadí nějakej barák a patro a jen čekaj

_________________
s Intelem na věčné časy


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: ne 20. prosinec 2020, 11:45 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. leden 2009
Bydliště: Cheb
Nahoru
ta nová mapa je taky pěkná blbost. Na to jak je to malý, tak tady FPS nemá snad nikdo a je to děsná kravina. Zkusil jsem 3x a vydržel jsem v průměru tak 20 vteřin.

_________________
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: R7 3700X|X470 Taichi|32GFlareX@3600CL14|5700XT|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB/Bykski|SimRacing Seat///PC2: G4560|Z170Gaming7 EK|8G2133|RX550|Custom water loop///NAS: Synology 1515+


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: po 4. leden 2021, 17:14 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. leden 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
no tak ti co někde obsadí patro a čekají stejně nikdy nic nevyhrajou, teda alespoň ve vyšším KD lobby tohle nefunguje. Nová mapa podle mě super, už tam máme desítky winů a nikdy nekempíme, jen začnem na jednom konci a pročistíme to postupně. Klíčový body jsou střecha uprostřed a dole na jižní straně.
Je to celý rychlejší hlavně začátek, někomu to sedí někomu ne. A zaznamenal jsem na nový mapě daleko míň cheaterů, asi protože jsou to lamy a ani s cheatama nepřežijou.


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: po 4. leden 2021, 22:39 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. červen 2006
Bydliště: Vsetin
Nahoru
Panove Warzone sem hrál každý den ale po posledním velkém updatu to stojí za hovno. Všichni jedou DRM a .Mac nebo dvě devítky. Proti tomu kombu není obrana na dvě rány vždy mrtvý. Předtím se dalo trosku bojovat Osobně se mi ta hra díky tomu strašně zhnusila. Konzole autoaim, takže se jim teď fakt lehce zabijí a těch cheateru za poslední dobu taky rapidně přibylo.
Cely den warzone jde brutálně do sraček. Škoda ze to odnášime my obyčejní hráči.
ty cheaty snad autoři prodávají. Jinak si to nedokážu vysvětlit. Jako fakt se divím ze s tím autoři něco nedělají.
Přemýšlel sem o cold war ale za to co s tou hrou udělali moje peníze neuvidí ..

_________________
Ryzen 5800X │ 16Gb 3800Mhz - CL18 │ GTX 1080 TI ON WATER │ ASUS TUF GAMING B550-PLUS │ AG32CQ - 2K - 144Hz │ 650W PSU - GOLD │ Phanteks Eclipse P400A │ SSD - KC2500, M.2 - 500GB + A2000, M.2 - 1TB


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 190 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: _marduk_, Bing [Bot], stylar a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.