Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 9. červenec 2020, 05:37

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 155 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: po 16. březen 2020, 21:47 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Posledni ovladace zda se vyresili pady.Ale muj predeslej stabilni undervolt ted haze artefakty ve hre.
Jinak operatori/hratelne postavy taky nejsou zadarmo a clovek si musi koupit puvodni hru.Celkove je tam toho zampnutyho docela dost.

Edit:hre nestaci 8GB vram.

_________________
CPU-Ryzen 3700x,MB-MSI B450 Tomahawk,PAMET-2x16GB Kingston HyperX Predator 3333Mhz@3733Mhz CL16 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-Sapphire 5700XT Nitro+@2050/14880,Zvuk-Sound Blaster Z,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: út 17. březen 2020, 00:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 14. květen 2012
Bydliště: MB
Nahoru
Nemáš přetaktovanou GK? Nezdá se mi, že by CPU házelo artefakty. To by spíš házelo rovnou BSOD.

_________________
MB: Asus CH6E CPU: Ryzen 3700X Cooler: Be Quiet! D.R.P. 4 RAM: Ballistix Sport LT 2x16GB @ 3800Mhz CL 16 GPU: Geforce GTX 1080ti Gaming X PSU : Seasonic F.P. Gold 850 FX SSD: Corsair Force MP510 960 GB HDDs: Seagate BarraCuda 7200 2+3TB + 2+2TB ext. Case: Phanteks Evolve X (5x140 fans) LCD: Acer 32" @ 144Hz Mouse+Keyb : Logitech G900 / Corsair K70 LP (red) Sound: Creative Stage 2.1 + HyperX Cloud Flight Sys: Win 10 Pro


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: út 17. březen 2020, 02:25 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. leden 2004
Nahoru
HEAD napsal:
Edit:hre nestaci 8GB vram.

hraju ve 4k na normal a stačí


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: út 17. březen 2020, 10:13 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. leden 2009
Bydliště: Všestary
Nahoru
HEAD napsal:
Posledni ovladace zda se vyresili pady.


Zajímavý, mám 20.2.2 a padá pořád. Tak nevím, jestli je nemám zkusit odstranit a znovu nainstalovat...

_________________
Intel Core i7-4930k + SilentiumPC Grandis 2 | Gigabyte GA-X79-UP4 | Kingston HyperX 16 GB DDR3 1866 MHz (4x4 GB) | AMD Radeon RX Vega 56 + Raijintek Morpheus II | SSD Intel 520 240 GB + Crucial MX300 1TB | Corsair HX620 | Fractal Design Define R6 | HP LP2475w + HP ZR22w | HyperX Alloy FPS Pro | Gigabyte M8000X


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: út 17. březen 2020, 10:34 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 01. září 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Dá se nějak hrát solo?? Proti ostatním, co jsou solo? :?


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: út 17. březen 2020, 10:52 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. leden 2004
Nahoru
Riku napsal:
Dá se nějak hrát solo?? Proti ostatním, co jsou solo? :?

nedá (myslím že spousta věcí přijde časem)
pokud jsi sám tak tě to doplní do squadu 3 lidí

edit : už to přidali


Naposledy upravil Banana dne út 17. březen 2020, 19:22, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: út 17. březen 2020, 12:52 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. leden 2009
Bydliště: Všestary
Nahoru
Riku napsal:
Dá se nějak hrát solo?? Proti ostatním, co jsou solo? :?


V lobby je myslím volba "Fill" a "Not fill"... Ale nezkoušel jsem to...

_________________
Intel Core i7-4930k + SilentiumPC Grandis 2 | Gigabyte GA-X79-UP4 | Kingston HyperX 16 GB DDR3 1866 MHz (4x4 GB) | AMD Radeon RX Vega 56 + Raijintek Morpheus II | SSD Intel 520 240 GB + Crucial MX300 1TB | Corsair HX620 | Fractal Design Define R6 | HP LP2475w + HP ZR22w | HyperX Alloy FPS Pro | Gigabyte M8000X


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: út 17. březen 2020, 12:56 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 01. září 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Jo to mě ale hodí samotnýho do hry proti ostatním, kteří jsou po třech takže úplná blbost. Nechápu, proč nedali na výběr jako v pubg, já chci prostě hrát solo a ne se na někoho spoléhat


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: út 17. březen 2020, 14:05 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Banana napsal:
HEAD napsal:
Edit:hre nestaci 8GB vram.

hraju ve 4k na normal a stačí

Nestaci se vsim na max ani ve 1440p.

_________________
CPU-Ryzen 3700x,MB-MSI B450 Tomahawk,PAMET-2x16GB Kingston HyperX Predator 3333Mhz@3733Mhz CL16 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-Sapphire 5700XT Nitro+@2050/14880,Zvuk-Sound Blaster Z,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: út 17. březen 2020, 17:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. leden 2009
Bydliště: Cheb
Nahoru
2560X1080 a 8GB na 5700XT nestačí, skočí to klidně na 8300MB a pak to spadne. Ale zkusil jsem dát hru do Full Screen boardless a stáhnout detaily na NORMAL. A ejhle, 4 hry bez pádu a max VRAM kolem 6GB. A vše funguje dobře.

_________________
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: R7 3700X|X470 Taichi|32GFlareX@3600CL14|5700XT|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB/Bykski|SimRacing Seat///PC2: G4560|Z170Gaming7 EK|8G2133|RX550|Custom water loop///NAS: Synology 1515+


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: út 17. březen 2020, 17:30 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Me hra nespadla jen to zacalo silene lagovat/stuttering a textury se jakoby nenacitali.Pomuze vypnout shadow cache.Pak mozna 8GB Vram bude stacit.
Jinak ve hre je jen 1mapa?

_________________
CPU-Ryzen 3700x,MB-MSI B450 Tomahawk,PAMET-2x16GB Kingston HyperX Predator 3333Mhz@3733Mhz CL16 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-Sapphire 5700XT Nitro+@2050/14880,Zvuk-Sound Blaster Z,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: út 17. březen 2020, 18:27 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. únor 2006
Bydliště: Zbůch
Nahoru
HEAD napsal:
Ta hra je naprosto nehratelna na 5700xt.
Porad to hazi nakej error(dev error. dx error, disc read error, black screen)Nechapu jak to mohli vydat v tomhle stavu.

Běhá mi to v pohodě a nespadlo to ani jednou :P

_________________
AMD RYZEN 5 3600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire NITRO+ Radeon RX 5700XT 8G, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD , Sennheiser HD 4.40 BT, Dell Alienware Low-profile RGB Mechanical Gaming Keyboard AW510K Dark Side of the Moon, Logitech G502 Proteus Spectrum


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: út 17. březen 2020, 19:23 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. leden 2004
Nahoru
Riku napsal:
Jo to mě ale hodí samotnýho do hry proti ostatním, kteří jsou po třech takže úplná blbost. Nechápu, proč nedali na výběr jako v pubg, já chci prostě hrát solo a ne se na někoho spoléhat

před chvilkou to tam přidali :-D solo battle royal


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: út 17. březen 2020, 21:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Ta hra musi mit nakej memory leak i Vram leak pac to za nakej cas vzdy zaplni vsech 8GB a zacne to lagovat a zacnou vypadavat textury.
Pritom grafika je spis hnusna.Zadnej zazrak to neni.

_________________
CPU-Ryzen 3700x,MB-MSI B450 Tomahawk,PAMET-2x16GB Kingston HyperX Predator 3333Mhz@3733Mhz CL16 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-Sapphire 5700XT Nitro+@2050/14880,Zvuk-Sound Blaster Z,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: út 17. březen 2020, 23:18 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. červen 2010
Nahoru
Před aktuializací AMD ovladčů to padalo, teď to jede v pohodě. Hratelnost je chytlavá, dost mě baví možnost "vrátit se do hry" :D


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: st 18. březen 2020, 00:13 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 14. květen 2012
Bydliště: MB
Nahoru
Jj ta možnost vrácení do hry je super.. :D a když nedáš "gulag", tak tě může tem-mate koupit za prachy a jseš ve hře znova.. :wink:
Jen musíš dávat left-alt aby viděl kde tě koupit.

_________________
MB: Asus CH6E CPU: Ryzen 3700X Cooler: Be Quiet! D.R.P. 4 RAM: Ballistix Sport LT 2x16GB @ 3800Mhz CL 16 GPU: Geforce GTX 1080ti Gaming X PSU : Seasonic F.P. Gold 850 FX SSD: Corsair Force MP510 960 GB HDDs: Seagate BarraCuda 7200 2+3TB + 2+2TB ext. Case: Phanteks Evolve X (5x140 fans) LCD: Acer 32" @ 144Hz Mouse+Keyb : Logitech G900 / Corsair K70 LP (red) Sound: Creative Stage 2.1 + HyperX Cloud Flight Sys: Win 10 Pro


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: st 18. březen 2020, 08:28 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. leden 2009
Bydliště: Všestary
Nahoru
Hra mi pořád padá - update hry nezabral, reinstal ovladačů nezabral, snížení detailů a borderless fulscreen nezabral... Tak nevím, asi na to seru a budu dál hrát Apex :-D

_________________
Intel Core i7-4930k + SilentiumPC Grandis 2 | Gigabyte GA-X79-UP4 | Kingston HyperX 16 GB DDR3 1866 MHz (4x4 GB) | AMD Radeon RX Vega 56 + Raijintek Morpheus II | SSD Intel 520 240 GB + Crucial MX300 1TB | Corsair HX620 | Fractal Design Define R6 | HP LP2475w + HP ZR22w | HyperX Alloy FPS Pro | Gigabyte M8000X


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: st 18. březen 2020, 11:07 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
A mas grafiku na defaultu?Zadny oc/uv?

_________________
CPU-Ryzen 3700x,MB-MSI B450 Tomahawk,PAMET-2x16GB Kingston HyperX Predator 3333Mhz@3733Mhz CL16 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-Sapphire 5700XT Nitro+@2050/14880,Zvuk-Sound Blaster Z,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: st 18. březen 2020, 12:00 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. leden 2009
Bydliště: Všestary
Nahoru
Vega 56 s BIOSem z Vega 64... v ovladačích AMD vše na default, žádnej soft na OC nemám...

_________________
Intel Core i7-4930k + SilentiumPC Grandis 2 | Gigabyte GA-X79-UP4 | Kingston HyperX 16 GB DDR3 1866 MHz (4x4 GB) | AMD Radeon RX Vega 56 + Raijintek Morpheus II | SSD Intel 520 240 GB + Crucial MX300 1TB | Corsair HX620 | Fractal Design Define R6 | HP LP2475w + HP ZR22w | HyperX Alloy FPS Pro | Gigabyte M8000X


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: st 18. březen 2020, 17:24 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 14. květen 2012
Bydliště: MB
Nahoru
Máš Win 10..?

_________________
MB: Asus CH6E CPU: Ryzen 3700X Cooler: Be Quiet! D.R.P. 4 RAM: Ballistix Sport LT 2x16GB @ 3800Mhz CL 16 GPU: Geforce GTX 1080ti Gaming X PSU : Seasonic F.P. Gold 850 FX SSD: Corsair Force MP510 960 GB HDDs: Seagate BarraCuda 7200 2+3TB + 2+2TB ext. Case: Phanteks Evolve X (5x140 fans) LCD: Acer 32" @ 144Hz Mouse+Keyb : Logitech G900 / Corsair K70 LP (red) Sound: Creative Stage 2.1 + HyperX Cloud Flight Sys: Win 10 Pro


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 155 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 10 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.