Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 3. červenec 2020, 21:13

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 155 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: st 18. březen 2020, 18:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. leden 2009
Bydliště: Všestary
Nahoru
Ano, aktuální, sestavení 1909.

_________________
Intel Core i7-4930k + SilentiumPC Grandis 2 | Gigabyte GA-X79-UP4 | Kingston HyperX 16 GB DDR3 1866 MHz (4x4 GB) | AMD Radeon RX Vega 56 + Raijintek Morpheus II | SSD Intel 520 240 GB + Crucial MX300 1TB | Corsair HX620 | Fractal Design Define R6 | HP LP2475w + HP ZR22w | HyperX Alloy FPS Pro | Gigabyte M8000X


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: čt 19. březen 2020, 04:20 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. červen 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
Tak jsem taky neodolal to zkusit. Ted level 40 a je to chytlaví. Dost mozností nastaveni perku co postava zvlada lepe,zbrane lehci tuning také. Hratelnost je taky slusna v budovách a okolo dost zbrani munice a vselijakejch blbustek. Nekdy hraji sam nekdy ve squadu. Nic nepada vse jede na AMD jak cpu 3700x tak vga 5700XT ovladace aktualni 20.2.2 . Počet lidi ve hre to je taky optimalni. Gulag je fajn jen ta zona nahore kde se ceka na souboj 1vs1 bych ty pesti / boxovani / odboural.

_________________
MB: GIGABYTE X570 AORUS PRO Bios F20a CPU: AMD RYZEN 7 3700X + NZXT Kraken X52 GPU: SAPPHIRE NITRO+ RX 5700XT-8GB OC Edition RAM: 2x8 - 16GB Kingston HyperX DDR4 3333MHz CL16 Predator SSD: CRUCIAL MX500 250GB SSD: M2 WD Black SN750 NVMe SSD 500GB : ZDROJ GIGABYTE 750W GOLD Modular CASE: Cooler Master Cosmos S MONITOR: AOC 27" U2777PQU 4ms - 4K SYSTEM: Windows 10 PRO 64BIT 2004


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: čt 19. březen 2020, 12:40 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. leden 2004
Nahoru
včera v noci pařím, dneska to zapnu a error, hra nejde spustit (nic jsem neinstaloval, nic se neaktualizovalo)


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: čt 19. březen 2020, 13:36 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. leden 2009
Bydliště: Všestary
Nahoru
Jaký error, čistě ze zvědavosti...

_________________
Intel Core i7-4930k + SilentiumPC Grandis 2 | Gigabyte GA-X79-UP4 | Kingston HyperX 16 GB DDR3 1866 MHz (4x4 GB) | AMD Radeon RX Vega 56 + Raijintek Morpheus II | SSD Intel 520 240 GB + Crucial MX300 1TB | Corsair HX620 | Fractal Design Define R6 | HP LP2475w + HP ZR22w | HyperX Alloy FPS Pro | Gigabyte M8000X


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: čt 19. březen 2020, 17:57 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. leden 2004
Nahoru
senik88 napsal:
Jaký error, čistě ze zvědavosti...

Dev Error 6068
nakonec jsem to rozchodil i když s nastavením na low :x


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: čt 19. březen 2020, 18:37 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. leden 2009
Bydliště: Všestary
Nahoru
Dev Error 6068 mám taky, sem tam mi vyletí i 6070... zkusím to hodit všechno na low, ale mám pocit, že mi to padalo i při stupidně nízkym rozlišení...

_________________
Intel Core i7-4930k + SilentiumPC Grandis 2 | Gigabyte GA-X79-UP4 | Kingston HyperX 16 GB DDR3 1866 MHz (4x4 GB) | AMD Radeon RX Vega 56 + Raijintek Morpheus II | SSD Intel 520 240 GB + Crucial MX300 1TB | Corsair HX620 | Fractal Design Define R6 | HP LP2475w + HP ZR22w | HyperX Alloy FPS Pro | Gigabyte M8000X


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: čt 19. březen 2020, 21:51 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. červen 2010
Nahoru
Celkem by mě zajímalo, jak to rozděluje hráče do teamu, jak je možné, že z 5 her jsem 2x hrál sám, 1x ve dvou a 1x ve třech, to znamená, že po přiřazení do teamu, mě leavnuli spoluhráči? :D


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: pá 20. březen 2020, 17:23 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. červen 2008
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Nahoru
nejspíš, nebo je to vyhodilo či jim to spadlo, ta hra má dost problémů. Pokud jsem připojenej na Evropu, tak mi to občas hodí disconect, kámošoj to zas hází DX error.

Pokud nejsi s nikým na teamspeaku, tak je asi lepší hrát solo, nepotkáš pak šmejdy co jdou na tebe ve třech


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: pá 20. březen 2020, 18:53 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. leden 2004
Nahoru
strašně často se nám stává, že po nás jdou dva squady naráz.Třeba jsme na střeše a jsou tam dva vchody a v ten samý moment vyběhnou z obou dveří cizí squady.Stává se Vám to taky?


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: pá 20. březen 2020, 19:12 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 14. květen 2012
Bydliště: MB
Nahoru
Ani né, protože si na začátku vybíráme vzdálenější lokace, kde je míň lidí.. :wink:

Pěkně se vybavíme zbraněmi, doplníme armory a pak teprve vyrazíme do fightu..

Včera jsme poprvé, konečně vyhráli celou hru.. 8)

_________________
MB: Asus CH6E CPU: Ryzen 3700X Cooler: Be Quiet! D.R.P. 4 RAM: Ballistix Sport LT 2x16GB @ 3800Mhz CL 16 GPU: Geforce GTX 1080ti Gaming X PSU : Seasonic F.P. Gold 850 FX SSD: Corsair Force MP510 960 GB HDDs: Seagate BarraCuda 7200 2+3TB + 2+2TB ext. Case: Phanteks Evolve X (5x140 fans) LCD: Acer 32" @ 144Hz Mouse+Keyb : Logitech G900 / Corsair K70 LP (red) Sound: Creative Stage 2.1 + HyperX Cloud Flight Sys: Win 10 Pro


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: so 21. březen 2020, 21:30 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Ja to musim hrat s texturama na normal a shadow map resolution tez na normal jinak mi nestaci 8Gb vram :roll:
Docela vtipne mam v menu napsano 2GB/8GB a pritom ve hre to sereze 7800MB pri tom nastaveni.
Edit:tak 8GB vram nestaci ani pri vsim na low...Hra ma 100% Vram leak.Prvni hra je celkem ok, ale druha uz laguje i se vsim na min a Vram je zaplnena na max.. :mrgreen:

_________________
CPU-Ryzen 3700x,MB-MSI B450 Tomahawk,PAMET-2x16GB Kingston HyperX Predator 3333Mhz@3733Mhz CL16 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-Sapphire 5700XT Nitro+@2050/14880,Zvuk-Sound Blaster Z,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: so 21. březen 2020, 23:13 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. březen 2017
Nahoru
Já mám textury a shadow map na high a sežere to přesně 10GB VRAM. :D Naštěstí to nijak nelaguje a vejdu se do limitu s 1080Ti. Jinak je ta hra dobře rozbitá.

Nebyly náhodou stejný problémy s předchozím battleroyale?

_________________
Fractal Design Define R6 TG (6x Noctua A14 ULN) - Intel Core i7-8086K @ 5GHz (Noctua D15S) - ASUS MAXIMUS X APEX - 16GB G.Skill Trident Z DDR4 4000Mhz - MSI GTX 1080 Ti Lightning Z 11GB (ACEX IV + 3x Noctua A9 PWM) - Samsung 960 PRO 512GB + EK-M.2 - Samsung SpinPoint M9T 2TB (SQD mini) - Corsair RM650X - 34" Samsung CF971 @ 100Hz


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: ne 22. březen 2020, 21:23 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Pro me je to nehratelny kvuli Vram leaku :evil:

_________________
CPU-Ryzen 3700x,MB-MSI B450 Tomahawk,PAMET-2x16GB Kingston HyperX Predator 3333Mhz@3733Mhz CL16 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-Sapphire 5700XT Nitro+@2050/14880,Zvuk-Sound Blaster Z,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: po 23. březen 2020, 16:40 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. leden 2004
Nahoru
btw ted nemám s kým hrát, takže pokud někomu chybí člověk :oops:


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: po 23. březen 2020, 21:45 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. květen 2009
Bydliště: Praha
Nahoru
Musim rict ze me to dost laka aspon vyzkouset.Koukal sem ze se to da stahnout free ale ma to 80-90gb to bych tahal min. 14 dni.kdyz koupim krabicovku MW kolik budu cca tahat??

_________________
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST l 2xSSD


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: po 23. březen 2020, 22:27 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Ta hra je temer nehratelna.Jakmile nestaci Vram, tak to zacne lagovat a vypadavaj textury.Musi se to vypinat po kazde hre a nekdy to pretece i behem jedne hry.Nehratelny.
Rozhodne kvuli tomu nekupuj COD MW

_________________
CPU-Ryzen 3700x,MB-MSI B450 Tomahawk,PAMET-2x16GB Kingston HyperX Predator 3333Mhz@3733Mhz CL16 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-Sapphire 5700XT Nitro+@2050/14880,Zvuk-Sound Blaster Z,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: po 23. březen 2020, 23:56 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. leden 2004
Nahoru
nekupuj to, battle royal je zdarma, takže nejdřív vyzkoušej


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: út 24. březen 2020, 06:56 
Nováček
Nováček

Založen: 30. listopad 2008
Nahoru
Banana napsal:
btw ted nemám s kým hrát, takže pokud někomu chybí člověk :oops:


Ahoj, jak si prosím přidám někoho do přátel?
Zkoušel jsem přes add friends, zadal nick kamaráda (v záložce vybral playstation, protože na tom hraje), ale žádná pozvánka mu nepřišla.


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: út 24. březen 2020, 11:00 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. červen 2005
Bydliště: Liberec
Nahoru
ŠakaL napsal:
Musim rict ze me to dost laka aspon vyzkouset.Koukal sem ze se to da stahnout free ale ma to 80-90gb to bych tahal min. 14 dni.kdyz koupim krabicovku MW kolik budu cca tahat??

Dnes uz u krabicovky vetsinou zadny DVD nejsou (hra by se na ne nevesla) ale jen kod ke stazeni, takze kazdopadne budes muset tahat tech 80G a to chce aspon 100Mb internet.

_________________
CPU:i7-6700K@4G8+Noctua NH-U12A|MB:Asus Z170M Plus|RAM:Corsair LPX 2x8G 3200|GPU:EVGA 1080SC ACX3|SSD:Samsung 970 Evo Plus 1T+SSHD:Seagate FireCuda 2T|PS:Seasonic SSR-550RM|Case:FD FocusG Mini|Mon:MAG272-165Hz|


 Profil  
 Předmět: Re: CoD "WARZONE"
PříspěvekZaslal v: út 24. březen 2020, 11:30 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. leden 2004
Nahoru
scars napsal:
Banana napsal:
btw ted nemám s kým hrát, takže pokud někomu chybí člověk :oops:


Ahoj, jak si prosím přidám někoho do přátel?
Zkoušel jsem přes add friends, zadal nick kamaráda (v záložce vybral playstation, protože na tom hraje), ale žádná pozvánka mu nepřišla.

ahoj, rád bych ti poradil, jen my používáme battle net.Na youtube jsou nějáká videa, většinou zadáváš nejen nick, ale i číslo, zkus to youtube.
https://www.youtube.com/results?search_query=warzone+how+add+friend


já si stahování omezil na 15Mbit at me to neomezuje a stahoval jsem to jen cca jeden den


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 155 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Leveler a 11 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.