PCTuning
http://pctforum.tyden.cz/

CoD "WARZONE"
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=39&t=280895
Stránka 4 z 10

Autor:  senik88 [ pá 27. březen 2020, 10:57 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

Vyšel nový update, no moje crashe to nevyřešilo. Než to crashne, tak vyletí GPU usage na 100 %, ale VRAM je jen okolo 50 %. Teploty OK, bez OC. Po třetí už to stahovat nebudu...

Autor:  Banana [ pá 27. březen 2020, 11:19 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

kámoš začal mít taky problém, jen jiný error než já.Poradil jsem mu at to pustí v safe mode, dá rozlišení v jakém hraje a pak zkusí přehodit to jak se to pouští, třeba Window Borderless/Windowed/Fullscreen nějaké tam dal a od té doby mu to nepadlo

Autor:  tatka.troy [ pá 27. březen 2020, 12:28 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

klasika od tvůrci - jsme si tim prošli u plný verze snad všichni ty pády, bugy a ja nevim co ještě :D

Autor:  Evok [ pá 27. březen 2020, 16:49 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

Stahuju teď nějaký nový update 14,26GB jede to strašně pomalu skoro až vůbec :(

Autor:  Pepe3dx [ pá 27. březen 2020, 17:02 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

Jn taky se mi to updatovalo asi půl hodiny..ono se to pak rozjede. Je to docela velkej patch. :(

Autor:  djstudio [ pá 27. březen 2020, 17:26 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

senik88 napsal:
Vyšel nový update, no moje crashe to nevyřešilo. Než to crashne, tak vyletí GPU usage na 100 %, ale VRAM je jen okolo 50 %. Teploty OK, bez OC. Po třetí už to stahovat nebudu...


Před updatem a i po updatu to jede vše bez padu aspoň u mně.

Fajn že jde zapnout ve hře FPS a Ping latence. Není potřeba externí soft a jde si grafiku vyladit.
Atmosfera fajn mne se to zpracovaní zamlouva dobré odreagovani.
Jen asi to ze ze všech platforem hrajeme za raz. My na PC mame asi vyhodu nez xbox a playstajšn.
Zase aby bylo 140 az 150 lidi pripravenejch by se dlouho cekalo takhle další hra nabiha defacto hodne rychle.

Autor:  Pepe3dx [ pá 27. březen 2020, 18:05 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

Jako hra na PC bude určitě mít nějakou tu výhodu oproti konzolím. Ale oni zase mají "Aimbot" a to je taky docela velká výhoda.. :roll:
Brácha to hraje na PC4 a dává to celkem dost dobře.. :)

Autor:  Banana [ pá 27. březen 2020, 18:24 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

top hráči jsou bud na PS a nebo Čínani na PC s aimbotama :-D je fakt, že co jsem sledoval videa, tak mi připadá, že PS hráči mají výhodu

Autor:  senik88 [ pá 27. březen 2020, 18:32 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

Tak mě to padne i v safe módu... Už tý hře nedávám moc šancí :-D

Autor:  Evok [ pá 27. březen 2020, 18:57 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

senik88 napsal:
Tak mě to padne i v safe módu... Už tý hře nedávám moc šancí :-D



Tak to máš asi někde něco špatně, nahrál jsem už dost hodin a ani jeden pád. Naprosto bez problému.

Autor:  heroik [ pá 27. březen 2020, 19:08 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

Ani ne, ta hra je proste rozbita. Jsem na FB ve skupine a 50% prispevku tam je ze to nekomu pada :lol:

Autor:  Sinpa [ pá 27. březen 2020, 19:47 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

Evok napsal:
Stahuju teď nějaký nový update 14,26GB jede to strašně pomalu skoro až vůbec :(

To samé, jede to 500kb/s.
Pomohla mi instalace VPN a nastavení na US, pak to jelo plnou rychlostí linky.

Autor:  HEAD [ pá 27. březen 2020, 21:16 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

Taky mi to nejde stahnout.Btw opravili vram leak?

Autor:  HEAD [ pá 27. březen 2020, 23:06 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

Tak jsem to zkusil a zase to vyzralo vsechnu Vram a pak se prestali nacitat textury/nizke rozliseni textur a pak mi vytuhlo pc :mrgreen:
Tahle hra neni ani alfa.Porad nechapu jak to muzou lidi hrat?To mam problemy s Vram jen ja?Nebo vsichni hrajou v 1080P?Vsak to je naprosto nehratelny.Proste se to neda hrat kvuli vram leaku.
Kdyz nevytuhne PC, tak zacne silenej stuttering kazdych par vterin a nebo hra spadne s nakym errorem.

Autor:  jakubom [ so 28. březen 2020, 13:38 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

To je fakt divné, mně to jede celkem hezky i přesto, že mám slabší sestavu. Mám sice QHD rozlišení s RX570, ale až se místa, kde je 50 hráčů na jednom místě, to jede naprosto ok, na to, že je to beta verze.

Autor:  zhor [ so 28. březen 2020, 16:15 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

Nekde jsem cetl ze to jde hrat solo. Znamena to proti AI botum, nebo jak tomu mam rozumet?

Autor:  Pepe3dx [ so 28. březen 2020, 16:48 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

Death-match všichni proti všem. 150 lidí na mapě. Last man standing.. :)

Autor:  Pepe3dx [ so 28. březen 2020, 16:53 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

HEAD napsal:
Tak jsem to zkusil a zase to vyzralo vsechnu Vram a pak se prestali nacitat textury/nizke rozliseni textur a pak mi vytuhlo pc :mrgreen:
Tahle hra neni ani alfa.Porad nechapu jak to muzou lidi hrat?To mam problemy s Vram jen ja?Nebo vsichni hrajou v 1080P?Vsak to je naprosto nehratelny.Proste se to neda hrat kvuli vram leaku.
Kdyz nevytuhne PC, tak zacne silenej stuttering kazdych par vterin a nebo hra spadne s nakym errorem.


To máš ty někde chybu na tvém PC. Hraju to 2560x1440 a vše na max. Žere mi to max 8gb Vram. Hra jede plynule a bez pádů. Hraje to se mnou 5x dalších lidí a nikdo problémy jako ty nemá. :?

Autor:  HEAD [ so 28. březen 2020, 17:23 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

Problem je u 5700/xt...
https://www.youtube.com/watch?v=5SoGXZw ... e=youtu.be

Autor:  djstudio [ so 28. březen 2020, 19:50 ]
Předmět:  Re: CoD "WARZONE"

Já mám 5700xt a žádné pády.

Stránka 4 z 10 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/