Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 8. prosinec 2019, 06:43

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 188 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  další
Autor Zpráva
 Předmět: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: ne 9. listopad 2003, 17:01 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. červenec 2003
Nahoru
Tak co říkáte na tuhle super hru??? moc sem se na ní netěšil ale když sem jí zkusil tak mě fakt chytla, sice je to ze začátku dost složitý než sem se naučil to všechno ovládání atd... ale jinak to fakt doporučuju :wink: 8)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 2. prosinec 2003, 11:16 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2003
Bydliště: Blansko
Nahoru
Já sem se skvěle bavil už u jedničky, tak sem na dvojku čekal a moc těšil. Teď když je venku, tak sem si ji zkoušel u známýho (US verzi) a nestačil sem se divit. Dobře udělaný levely (viděl jsem tři) a co mě potěšilo nejvíc, že přepracovali to taktický menu. V jedničce sem se s sním moc nezkamaradil (prostě sem nepřišel jak to ovládat), ale ve dvojce je to super, teda aspoň pro mě. Určitě to bube jedna z mála her co si koupím pod stromeček. Nevíte náhodou jak dopadla česká verze co se dabingu týče?Je na úrovni Mafie, nebo je to horší?

_________________
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic SSR-550RM MB ASUS Z97-AR CPU Intel Core i5-4690K FAN SilentiumPC Fera 2 HE1224 RAM 16GB CRUCIAL Ballistix Tactical (4x4GB) DDR3 1600 VGA MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G SSD System Crucial MX100-256GB SSD Games Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR NEC EA273WMi SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon laser gaming mouse KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 2. prosinec 2003, 22:27 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. září 2003
Bydliště: Buštěhrad, Kladno, Praha
Nahoru
Dr.Evil napsal:
Já sem se skvěle bavil už u jedničky, tak sem na dvojku čekal a moc těšil. Teď když je venku, tak sem si ji zkoušel u známýho (US verzi) a nestačil sem se divit. Dobře udělaný levely (viděl jsem tři) a co mě potěšilo nejvíc, že přepracovali to taktický menu. V jedničce sem se s sním moc nezkamaradil (prostě sem nepřišel jak to ovládat), ale ve dvojce je to super, teda aspoň pro mě. Určitě to bube jedna z mála her co si koupím pod stromeček. Nevíte náhodou jak dopadla česká verze co se dabingu týče?Je na úrovni Mafie, nebo je to horší?


Co sem cetl tak ceska verze je opravdu povedena. Koukni na DOUPE a tam je recenze na anglickou i ceskou verzi.

_________________
CPU: Intel E2140 1,6GHz@3,2GHz (400x8) 1.4V + Noctua NH-U12F+120mm Xilence, MB: Gigabyte P35-DS3, MEMORY: 4GB (2x2GB) Transcend 800MHz, VGA: JetWay 8800GT 512 MB, DVDRW: Samsung S203N, HDD: WD 500GB SATA II+Seagate 320GB SATA II, CASE: Chieftec BH-01B-B-SL+2xXilence 80mm, 1xXilence 120mm, ZDROJ: SEASONIC S12II-520W, SOUND: Creative X-Fi Fatal1ty Champion Series, REPRO: Logitech X-530 5.1, MOUSE: Logitech MX1000, PODLOZKA: SteelPad 4D, LCD: Samsung 940BW, TV: Leadtek WinFast DTV1000 DVB-T, WEBCAM: Logitech QuickCam Messenger, Portable Audio: Apple Ipod Video 30GB+Altec Lansing UHP306, Console: XBox 360 Premium@D-Boss 20,1", Samsung 940BW Powered by Samsung S4 Notebook: Sony Vaio NS31S


 Profil  
 Předmět: good
PříspěvekZaslal v: st 10. prosinec 2003, 10:43 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2003
Bydliště: Blansko
Nahoru
Už mám doma cz verzi, je to dost dobrý,ale řekl bych že u Mafie a Vietcongu byl dabing o stupínek lepší. Hned jak dneska přijdu z práce tak se svejma loňtákama obsadím nějakou oázu a nakopu skopčákům fest prdel :-D

_________________
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic SSR-550RM MB ASUS Z97-AR CPU Intel Core i5-4690K FAN SilentiumPC Fera 2 HE1224 RAM 16GB CRUCIAL Ballistix Tactical (4x4GB) DDR3 1600 VGA MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G SSD System Crucial MX100-256GB SSD Games Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR NEC EA273WMi SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon laser gaming mouse KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: čt 11. prosinec 2003, 14:46 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. srpen 2003
Bydliště: Fulnek
Nahoru
Šponty napsal:
Tak co říkáte na tuhle super hru??? moc sem se na ní netěšil ale když sem jí zkusil tak mě fakt chytla, sice je to ze začátku dost složitý než sem se naučil to všechno ovládání atd... ale jinak to fakt doporučuju :wink: 8)


Je to dobrá hra,ale mám ji jenom v ang.verzi...dala by se sehnat čeština,nebo si musím sehnat českou verzi? :)

_________________
CASE/ Corsair Obsidian 1000D,ZDROJ/ Corsair RM750i, 750W,CPU/ Intel Core i7 - 8700k@5Ghz,MB/ Asus ROG Maximus X Hero, RAM/ G.SKILL 32GB DDR4 3200MHz CL14 Trident Z,VGA/ ASUS GeForce TURBO-RTX2080TI-11G, HDD/ WD Caviar Blue WD40EZRZ 3.5" 4TB, Crucial MX300 1TB M.2 2280SS ,WIN/ Win 10 Pro 64bit,REPRO/ Logitech Z-5500 Mouse/Logitech MX 518 2019 verze, CHLAZENÍ/ Watercooled, MONITOR/ Asus ROG SWIFT PG279Q - 27", 165Hz


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: čt 11. prosinec 2003, 17:12 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. září 2003
Bydliště: Buštěhrad, Kladno, Praha
Nahoru
Orbithek napsal:
Šponty napsal:
Tak co říkáte na tuhle super hru??? moc sem se na ní netěšil ale když sem jí zkusil tak mě fakt chytla, sice je to ze začátku dost složitý než sem se naučil to všechno ovládání atd... ale jinak to fakt doporučuju :wink: 8)


Je to dobrá hra,ale mám ji jenom v ang.verzi...dala by se sehnat čeština,nebo si musím sehnat českou verzi? :)


Bohuzel si musis sehnat CS verzi.

_________________
CPU: Intel E2140 1,6GHz@3,2GHz (400x8) 1.4V + Noctua NH-U12F+120mm Xilence, MB: Gigabyte P35-DS3, MEMORY: 4GB (2x2GB) Transcend 800MHz, VGA: JetWay 8800GT 512 MB, DVDRW: Samsung S203N, HDD: WD 500GB SATA II+Seagate 320GB SATA II, CASE: Chieftec BH-01B-B-SL+2xXilence 80mm, 1xXilence 120mm, ZDROJ: SEASONIC S12II-520W, SOUND: Creative X-Fi Fatal1ty Champion Series, REPRO: Logitech X-530 5.1, MOUSE: Logitech MX1000, PODLOZKA: SteelPad 4D, LCD: Samsung 940BW, TV: Leadtek WinFast DTV1000 DVB-T, WEBCAM: Logitech QuickCam Messenger, Portable Audio: Apple Ipod Video 30GB+Altec Lansing UHP306, Console: XBox 360 Premium@D-Boss 20,1", Samsung 940BW Powered by Samsung S4 Notebook: Sony Vaio NS31S


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: pá 12. prosinec 2003, 14:24 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. srpen 2003
Bydliště: Fulnek
Nahoru
ManchesterUnited napsal:
Orbithek napsal:
Šponty napsal:
Tak co říkáte na tuhle super hru??? moc sem se na ní netěšil ale když sem jí zkusil tak mě fakt chytla, sice je to ze začátku dost složitý než sem se naučil to všechno ovládání atd... ale jinak to fakt doporučuju :wink: 8)


Je to dobrá hra,ale mám ji jenom v ang.verzi...dala by se sehnat čeština,nebo si musím sehnat českou verzi? :)


Bohuzel si musis sehnat CS verzi.


Tak to je špatný.... :shock:

_________________
CASE/ Corsair Obsidian 1000D,ZDROJ/ Corsair RM750i, 750W,CPU/ Intel Core i7 - 8700k@5Ghz,MB/ Asus ROG Maximus X Hero, RAM/ G.SKILL 32GB DDR4 3200MHz CL14 Trident Z,VGA/ ASUS GeForce TURBO-RTX2080TI-11G, HDD/ WD Caviar Blue WD40EZRZ 3.5" 4TB, Crucial MX300 1TB M.2 2280SS ,WIN/ Win 10 Pro 64bit,REPRO/ Logitech Z-5500 Mouse/Logitech MX 518 2019 verze, CHLAZENÍ/ Watercooled, MONITOR/ Asus ROG SWIFT PG279Q - 27", 165Hz


 Profil  
 Předmět: nehraje mi to!!!!!!
PříspěvekZaslal v: út 16. prosinec 2003, 19:50 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
Při instalaci mi to napsalo,že nemůže otevřít data1,tak sme to zkusili nainstalovat přes clonecd,to se povedlo,ale když chci hrát a chce to po mě cd2, napíše mi to,že ho nenašlo i když tam je originálka nebo clonecd,poradte někdo co stim,chci si to taky zahrát!!!!!(mechaniku mám DVD-ROM LTD-166S)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 10. leden 2004, 22:31 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. září 2003
Bydliště: Buštěhrad, Kladno, Praha
Nahoru
Tak co rikate na tuhle hru? Ja bych ji dal jako hru Roku 2003.
Je fakt supr.

_________________
CPU: Intel E2140 1,6GHz@3,2GHz (400x8) 1.4V + Noctua NH-U12F+120mm Xilence, MB: Gigabyte P35-DS3, MEMORY: 4GB (2x2GB) Transcend 800MHz, VGA: JetWay 8800GT 512 MB, DVDRW: Samsung S203N, HDD: WD 500GB SATA II+Seagate 320GB SATA II, CASE: Chieftec BH-01B-B-SL+2xXilence 80mm, 1xXilence 120mm, ZDROJ: SEASONIC S12II-520W, SOUND: Creative X-Fi Fatal1ty Champion Series, REPRO: Logitech X-530 5.1, MOUSE: Logitech MX1000, PODLOZKA: SteelPad 4D, LCD: Samsung 940BW, TV: Leadtek WinFast DTV1000 DVB-T, WEBCAM: Logitech QuickCam Messenger, Portable Audio: Apple Ipod Video 30GB+Altec Lansing UHP306, Console: XBox 360 Premium@D-Boss 20,1", Samsung 940BW Powered by Samsung S4 Notebook: Sony Vaio NS31S


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 11. leden 2004, 14:24 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. červen 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Vynikající hra perfektní grafika, ovládání, zvuky, mise no prostě snad úplně vše. Hraju jí a fakt nejlepší.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 12. leden 2004, 22:08 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
ManchesterUnited napsal:
Tak co rikate na tuhle hru? Ja bych ji dal jako hru Roku 2003.
Je fakt supr.


Naprosto souhlasím ... hraješ to na tom kompu co máš v podpisu ? Jestli jo, tak by mě docela zajímalo jak ti to běhá, protože mám výkonově dost podobnej, trochu horší a nějak zvlášť super to neběhá :(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 12. leden 2004, 22:15 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. září 2003
Bydliště: Buštěhrad, Kladno, Praha
Nahoru
Thellwin napsal:
ManchesterUnited napsal:
Tak co rikate na tuhle hru? Ja bych ji dal jako hru Roku 2003.
Je fakt supr.


Naprosto souhlasím ... hraješ to na tom kompu co máš v podpisu ? Jestli jo, tak by mě docela zajímalo jak ti to běhá, protože mám výkonově dost podobnej, trochu horší a nějak zvlášť super to neběhá :(


Na plny detaily mi to de,ale asi kazdejch 20 sec sem mi to zastavy na cca5sec i na nejmensi detaily.... jeste si budu hrat s detailama.
Dej si do podpisu tvou sestavu. :-D

_________________
CPU: Intel E2140 1,6GHz@3,2GHz (400x8) 1.4V + Noctua NH-U12F+120mm Xilence, MB: Gigabyte P35-DS3, MEMORY: 4GB (2x2GB) Transcend 800MHz, VGA: JetWay 8800GT 512 MB, DVDRW: Samsung S203N, HDD: WD 500GB SATA II+Seagate 320GB SATA II, CASE: Chieftec BH-01B-B-SL+2xXilence 80mm, 1xXilence 120mm, ZDROJ: SEASONIC S12II-520W, SOUND: Creative X-Fi Fatal1ty Champion Series, REPRO: Logitech X-530 5.1, MOUSE: Logitech MX1000, PODLOZKA: SteelPad 4D, LCD: Samsung 940BW, TV: Leadtek WinFast DTV1000 DVB-T, WEBCAM: Logitech QuickCam Messenger, Portable Audio: Apple Ipod Video 30GB+Altec Lansing UHP306, Console: XBox 360 Premium@D-Boss 20,1", Samsung 940BW Powered by Samsung S4 Notebook: Sony Vaio NS31S


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 28. leden 2004, 22:43 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. září 2003
Bydliště: Buštěhrad, Kladno, Praha
Nahoru
Tak uz mi to beha jak po masle. Jak jste vy daleko? Ja sem vcera zacal a uz sem na tom kousku ledovce. Uz se moc tesim az tem nemcum ukradnu ponorku :-D

_________________
CPU: Intel E2140 1,6GHz@3,2GHz (400x8) 1.4V + Noctua NH-U12F+120mm Xilence, MB: Gigabyte P35-DS3, MEMORY: 4GB (2x2GB) Transcend 800MHz, VGA: JetWay 8800GT 512 MB, DVDRW: Samsung S203N, HDD: WD 500GB SATA II+Seagate 320GB SATA II, CASE: Chieftec BH-01B-B-SL+2xXilence 80mm, 1xXilence 120mm, ZDROJ: SEASONIC S12II-520W, SOUND: Creative X-Fi Fatal1ty Champion Series, REPRO: Logitech X-530 5.1, MOUSE: Logitech MX1000, PODLOZKA: SteelPad 4D, LCD: Samsung 940BW, TV: Leadtek WinFast DTV1000 DVB-T, WEBCAM: Logitech QuickCam Messenger, Portable Audio: Apple Ipod Video 30GB+Altec Lansing UHP306, Console: XBox 360 Premium@D-Boss 20,1", Samsung 940BW Powered by Samsung S4 Notebook: Sony Vaio NS31S


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 29. leden 2004, 20:24 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Ta sestava by tam už měla bejt ... :)

No jinak, už jsem to dohrál a teď to hraju podruhý, zbejvá mi pět misí ... pak si to asi dám znova, tahle hra nabízí spoustu možností jak jí hrát :)

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 8. únor 2004, 19:23 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. prosinec 2003
Bydliště: Chrudim
Nahoru
Je opravdu super.Kdo má zajem mohu poslat textovy soubor který uděla z anglické verze českou ,ale bez dabingu. :)


CPU :AMD 2200MHz : ASUS A7VX8 :RAM 768 MB SDRAM 333 MHZ :GRAFIKA ATI RADEON 9200 128 MB/64bit :HDD -WD 60GB: CD-ROM ASUS:CD-RW ASUS:Zvukovka SB LIVE 5.1: MONITOR 19" ADI


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 18. únor 2004, 18:07 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. leden 2004
Nahoru
Hmpt, sem hral u kamose vcera demo a fakt dost me to chytlo! Prihlizejicim 3kamosum se to teda vubec nelibilo, ale co... Prej ze to sou maly jatka atd :P

_________________
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 8. březen 2004, 16:38 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 25. září 2003
Bydliště: Plzen
Nahoru
Tornquist napsal:
Hmpt, sem hral u kamose vcera demo a fakt dost me to chytlo! Prihlizejicim 3kamosum se to teda vubec nelibilo, ale co... Prej ze to sou maly jatka atd :P

sem si to mel moznost taky zkusit a .. no nic moc. jako grafika a zvuky fajn ale vovladat 4lidi v realtimu to fakt nestiham :sad: ve vietcongu mas taky vic lidi ale ty dou taknak sami za tebou nebo vsichni dete za stoparem ale tady kde by clovek cekal syncronnizovane akce e!e!
ja sem se nejvic tesil na coop. takle sme s kamosema projeli 1ku a datadisk a skvela zabava. tady z neznameho duvodu coop neni. prej bude v datadisku, hmm pak si to asi zahraju, jestli ovsem grafika bude v ty dobe este koukatelna... tak snad HaD3 nebo VC2 :)

_________________
P4 prescot, GF6600, CRT 19 iiyama


 Profil  
 Předmět: Nesouhlas!!!!!
PříspěvekZaslal v: po 8. březen 2004, 19:19 
Nováček
Nováček

Založen: 08. březen 2004
Nahoru
No podle mě to na CS nemá :-D
Grafika docela de ale jinak ............ :x :x


 Profil  
 Předmět: Re: Nesouhlas!!!!!
PříspěvekZaslal v: po 8. březen 2004, 21:26 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Dail napsal:
No podle mě to na CS nemá :-D
Grafika docela de ale jinak ............ :x :x


No tahle hra je taky trochu o něčem jiném než CS ... takže tohle srovnání je trochu mimo ...

To Geo22 : Tohle neni střílečka jako Vietcong, tady se uplatní spíš pomalejší a promyšlenějsí postup, víc taktiky ... když nestíháš ovládat čtyři lidi najednou, zkus taktický mód ... ale chápu, že tenhle styl hry každýmu asi nesedne.

Já jsem to o víkendu dohrál podruhý a jedu to potřetí :)

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 8. březen 2004, 21:51 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Deep Shit
Nahoru
Jakmile jsem tuhle hru dostal do ruk tak jsem si myslel ze to bude nic moc (jednicka me nechytla) ale po chvili hrani jsem zjistill že to celkem jde a tak jsem u toho tak neak skysl aaz jsem to dohral a musim rict ze az na vyjimky je to fakt pekne vymyslený :-D Mam sice US ale ja jsem zastance US verzí vše co jde jsem hral US (ufo,Mafia,..( nevim bere me to více nez CZ.

_________________
MOTHER BOARD: EPOX 8RDA3+ rev. 2.1 | CPU
: AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (1,85V) + 3D Coller ULTRA | Memory: Transcend 2x 256 MB DDR400 + 512 MB DDR400 Corsair CL2 | VGA: ATI Original 9500 256 bit. opened 9700 Pro 277/270 @ 370/310 (8 pipelines) + VGA Silencer | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB + Maxtor 80GB | MONITOR: LG Flatron F900P 19¨ | Zdroj: Chill Inovation 400W | Case modding
MOTHER BOADR: Asus p5Q Pro |CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - 3GHz@3,6GHz (zatim) + Noctua NH-C12P |Memory: 2x2GB DDR2 A-Data | VGA: ASUS EAH4850 TOP/HTDI 512MB 750/1200 + Arctic-Cooling Accelero S1 (Rev. 2) | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB, 1x Maxtor 80GB, 1x WDC 610GB | Zdroj: Blue StormII
NB: Acer 3022LMi-...zatim NonOC:)

 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 188 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 4 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.