Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 25. říjen 2020, 03:26

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 188 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 9. březen 2006, 14:46 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. březen 2005
Bydliště: d syty of prak
Nahoru
Mam dalsi problem s touto hrou. Mam CZ origos 1.02, opatchovanej na 1.03.

Mise MAJAK: vylezu z vody, postupuju nahoru na strechu, tam to vystrilim a jdu davat explosives k delum.....a tady hra zacina PEKELNE zamrzat. Pri otvirani dveri, pri pokladani vybusnin, nebo jen tak...proste vzdycky to cele spadne. Uz tady na tim sedim 2 hodky, restartuju, nastavuju a porad to pada.

Nastavoval jsem hru asi uz 1000x, takze mym HW to nejspis nebude. A dalsi patch imho nepomuze, protoze v ty original verzi to nepadalo, po tom 1.03 patchi to sem tam spadlo (asi tak 1x za misi), tagze se bojim, ze novy patch to este zhorsi:-)
Nekde jsem se docet, ze by takovyto problem mohl byt zpusoben mackanim vice klaves najednou...

Nemeli jste negdo podobnej problem? Diky.

_________________

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 24inch@60Hz, zowie fk1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 9. březen 2006, 14:50 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Tak s tímhle jsem se nikdy nesetkal a to mam každou z těch misí i komplet celou hru projetou mockrat. Zkusil jsi přeinstalovat hru ? Dalších patchů se neboj, oni ti komp nesežerou :oops:

Dělá to jenom tahle mise ? Neměnil jsi teď nekdy HW ? Mě HD2 mrzly na onboard zvukovce ...

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 9. březen 2006, 15:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. březen 2005
Bydliště: d syty of prak
Nahoru
HW jsem nemenil a dala to fakt jen tato mise.
Takze patch 1.04 nezabral...
Asi se uchylim k tomu reinstallu :x

_________________

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 24inch@60Hz, zowie fk1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 9. březen 2006, 15:05 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Patche jsou až do čísla 1.12 (a 1.13 je na cestě už víc jak půl roku, ale bůhví, jestli ještě vyjde), takže prostor pro testování tady ještě je, ale tohle spíš vypadá na poškozenou instalaci, takže zkusit reinstal by bylo více než vhodné (krom toho, že to jsi měl udělat hned - je to záležitost na pár minut a jeden ze základních úkonů, pokud jsou s nějakou hrou problémy. Ale už mlčím :oops: )

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 9. březen 2006, 18:56 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. březen 2005
Bydliště: d syty of prak
Nahoru
Tak jsem patchoval a patchoval, az jsem se z toho malem pos*al:-)
Prikrocim nyni k nove instalaci hry!
Krléš!

A dik za ochotu

_________________

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 24inch@60Hz, zowie fk1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 15. březen 2006, 22:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. březen 2005
Bydliště: d syty of prak
Nahoru
A nyni dalsi problem:
hra nejde odinstalovat, alespon ne me znamy zpusobem (ovladaci panely/odebrat program). V seznamu naistalovanych programu mam ted pro jistotu jen zalozku "H&D2 Patch." Zalozka pro samotnou hru nikde...

Tak ted uz fakt nevim...
Opet diky za podnety a napady :wink:

_________________

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 24inch@60Hz, zowie fk1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 16. březen 2006, 08:35 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Když hodiš do mechaniky CD tak by mělo najet Menu a pokud je hra nainstalovaná tak by to mělo nabídnout uninstal. Když dáš uninstal toho patche, tak se stane co ?

Ale jinak pokud by selhaly všechny ostatní možnosti, tak smazat cokoliv co má s hrou něco společnýho (všechno by mělo být ve složce kam se hra instalovala) a vykopat to i z registrů.

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 16. březen 2006, 08:46 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
Taky zkus jestli se ukáže v regcleaneru, tam v položce uninstal a pak tim projed registry....viz. vyše kolega :)

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 19. březen 2006, 13:45 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. březen 2005
Bydliště: d syty of prak
Nahoru
Diky panove, dle navodu jsem vse, co souviselo s hrou smazal a nainstaloval znova.
Jedu defaultni verzi 1.02 bez patchu a nyni uz bez problemu.
:)

_________________

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 24inch@60Hz, zowie fk1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 12. březen 2007, 09:19 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
ZDar hele, nevi nekdo co ma znamenat to Ze mi chybej ty dokumenty v ty 1.misi Africe? proste na zacatku mise tam mam ty dokumenty sou a jak zacnu strilet Italsky nacky tak ty dokumenty zmizej

_________________
Skylake i5 - 6600, 16GB ram, MSI GAMING Z GTX 1070 8GB, SSD250 + Hybrid 1TB


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 12. březen 2007, 12:13 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. květen 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Walker napsal:
ZDar hele, nevi nekdo co ma znamenat to Ze mi chybej ty dokumenty v ty 1.misi Africe? proste na zacatku mise tam mam ty dokumenty sou a jak zacnu strilet Italsky nacky tak ty dokumenty zmizej


Je to bug a opravuje ho patch 1.3,takže ho nainstaluj a bude to v pořádku.

_________________
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 12. březen 2007, 12:20 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Swat napsal:
Walker napsal:
ZDar hele, nevi nekdo co ma znamenat to Ze mi chybej ty dokumenty v ty 1.misi Africe? proste na zacatku mise tam mam ty dokumenty sou a jak zacnu strilet Italsky nacky tak ty dokumenty zmizej


Je to bug a opravuje ho patch 1.3,takže ho nainstaluj a bude to v pořádku.

tak to je blby...ja mam patch 1.12 8-)

_________________
Skylake i5 - 6600, 16GB ram, MSI GAMING Z GTX 1070 8GB, SSD250 + Hybrid 1TB


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 12. březen 2007, 15:44 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Patch 1.12 by měl obsahovat všechna vylepšení z předhcozích patchů, také na něm hraju. Tenhle problém jsem v tomto thradu řešil s Jájou, když tak si to zkus pročíst. Ale tam jsme řešili, že se vůbec neobjeví, než že zmizí až v průběhu, o tom slyším poprvé :?

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 12. březen 2007, 18:35 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. květen 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Je fakt,že o zmizení dokumentů během hraní jsem taky neslyšel,myslel jsem,že je to totéž,jako by tam nebyly od začátku.Nestalo se mi,že by mi zmizely před očima.Při prvním hraní jsem to řešil,po instalaci 1.3 vše v pořádku.Je divný,že s 1.12 v tom je takovej bordel.Tak jedině restart mise,přinejhorším reinstal hry s novou instalací patche...?Fakt netuším...

_________________
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 12. březen 2007, 22:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
opravdu mam 1.12 a ty dokumenty tak bud nejsou nebo sou a kdyz po pul hodine hrani sem dal Taktikou mapu a dojel si do msitnosti s dokumentama tak tam uz zase nebyly....takez asi reinstal :x

a jeste ze nekecam :)

http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... 722/HD.jpg

btw: pred chvili sem na neco prisel..restartuju misi hned po animaci jak prilet Schumann tak dam taktickou mapu doletim si az k budove...dokumenty tam jsou....vypnu taktickou mapu, udelam jedinej krok a dokumenty sou fuc proste zmizej....

_________________
Skylake i5 - 6600, 16GB ram, MSI GAMING Z GTX 1070 8GB, SSD250 + Hybrid 1TB


 Profil  
 Předmět: Kódy na túto hru please
PříspěvekZaslal v: po 30. duben 2007, 22:24 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. leden 2007
Nahoru
Nazdar ľudia niektorý tú hovoria že už je path 1.3 tak ak niekto vie link tak by ho som mohol dať. Ale píšem preto lebo by som potreboval vedieť kódy na túto hru mám verziu 1.12 českú ale nejde tam ani hydroshock čiže nesmrteľnosť ani s 1 ani bez, nejde ani happyammo ani s 1 ani bez aj nulu som dával ale nič nejde ide iba heal a kill poradte mi niekto môže byť aj trainer na túto verziu. :-D


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 1. květen 2007, 08:56 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. květen 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Sorry,jediný,co ti já,co by skalní příznivec HD2 můžu napsat je to,že by byla věčná škoda kazit si požitek z tak skvělý hry cheatama.Jak z toho pak člověk může mít radost,že hru dohrál?Nějak nerozumím smyslu cheatování,hra rázem přestává být výzvou k pokoření - mozek netřeba zapojit........

_________________
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 1. květen 2007, 11:01 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 20. únor 2006
Bydliště: Chyšky
Nahoru
Swat napsal:
Sorry,jediný,co ti já,co by skalní příznivec HD2 můžu napsat je to,že by byla věčná škoda kazit si požitek z tak skvělý hry cheatama.Jak z toho pak člověk může mít radost,že hru dohrál?Nějak nerozumím smyslu cheatování,hra rázem přestává být výzvou k pokoření - mozek netřeba zapojit........


amen

Hra mi nepřijde zas tak těžká (na lehčí obtížnosti), takže kazit to cheatama je blbost...


 Profil  
 Předmět: Re: Kódy na túto hru please
PříspěvekZaslal v: čt 3. květen 2007, 15:28 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Maňo napsal:
Nazdar ľudia niektorý tú hovoria že už je path 1.3 tak ak niekto vie link tak by ho som mohol dať ...


Jestli máš hru ve verzi 1.12 tak nevím proč sháníš patch 1.3 (možná by to mělo být 1.03). Každopádně verze 1.12 je nejnovější.

Ad obtížnost - V podstatě trochu problémy jsem měl až na obtížnost Hard, tam to bylo občas na rozflákání klávesnice. Ale bylo to mimojiné způsobeno i tím, že hra rozhodně není bug-free, takže to občas udělalo botu za kterou jsem nemohl :oops:

S mojí povahou jsem se do Very Hard radši nepustil, asi bych se u toho zbláznil ...

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 3. květen 2007, 19:33 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. květen 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Já když to pařil jsem to prošel celý na hard,tzn.na tři savy v každý misi,pár nervově vypjatých momentů kdy mě chytly destruktivní sklony jsem zažil,ale jinak to mělo neskutečný koule,jedna z nejlepších her,co jsem kdy šel.

_________________
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 188 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 12 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.