Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 20. leden 2020, 15:24

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 188 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 9. květen 2007, 01:45 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Ona v podstatě až obtížnost Hard, tě donutí hrát opravdu opatrně a hru si díky tomu patřičně můžeš vychutnat. Na Easy a Normal se to dá hrát i jako "doomovka", když se něco nepovede tak si poslední minutu prostě zopákneš. Ty tři savy jsou tak akorát, i když byly mise kdy jsem je ani nepotřeboval a naopak někde bych jich ocenil 2x tolik :oops:

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 9. květen 2007, 22:24 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. květen 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Přesně tak.Je to taky hlavně o stealth postupu a to je moje.Na základě HD2 jsem si koupil knihu Ti muži jsou nebezpeční - moc dobrý,člověk se dočte,jak se SAS formovaly,od založení až po největší úspěchy.Zbytečně sebou netahaly moc krámů,počítalo se s tím,že další zbraně a munici získají od eliminovaných nepřátel na jejich vlastním území.Dá se tam neskutečně vyřádit,přesně tak jsem to šel - dal jsem jim devítku a nějakej kvér,Sten s tlumičem a DeLisle nemohly chybět a šlo se na věc.Jak se někdo vzdal,já ho zajmul a převlík se,nikdo mě nezastavil,infiltrace v převleku do nepřátelský uniformy byla prostě lahůdka.Hodně mě dostala mise v Norsku - připevnit nálože na trup Tirpitzu,ukrást Enigmu z minolovky a zmizet,to byla nádhera,ta atmosféra!Barma taky dobrá.U HD2 jsem vydržel strašně dlouho,dalo se to hrát na několik způsobů a pokaždý to bavilo,jak říkám,jedna z nejlepších her,co jsem kdy hrál.Už jen ve druhý misi,jak se musely nafotit ty plány letadla - z toho mi padla brada.Jednou se k HD2 určitě vrátím.

_________________
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 9. květen 2007, 22:46 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Ja to hraju v podstatě od té doby co to vyšlo (koupil jsem originálku hned jako vyšla CZ verze) do teď i když je fakt, že v poslední době to už tak často nezapnu. Různé postupy už jsi zmínil a já bych navíc ještě dodal, že v 1280*1024 vše na max. včetne AA a AF to vypadá více než k světu i dnes.

Moje nejoblíbenější mise z původní hry je asi dobývání té opevněné oázy, tu jsem sjel opravdu mockrát.

Z datadisku stojí za to hlavně obrana toho mostu na Sicílii a pak ten statek ke konci. Když se to člověk snaží hrát potichu tak u toho stráví moře času vymýšlením postupů jak dál atd. ...

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 10. květen 2007, 10:40 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. květen 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Datáč jsem nešel,ale k tý grafice - je to pořád paráda.Je to ten typ grafiky,kterej abych tak řekl pomalu stárne,hned tak se neokouká,na tý hře se prostě pozná dobře odvedená práce.Je vidět,že to prostě dělali fandové,jenom porovnej grafiku Mafia vs Godfather a tam je rozdíl 4 roky jestli se nepletu...?Ono i zvuky,když jsem na střelnici poprvé vypálil z BARu,úplně jsem zajásal :o

_________________
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 10. květen 2007, 10:58 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Pokud jsi nehrál datadisk, tak opravdu doporučuju ... skvělé rozšíření původní hry a navíc mi přišel i mírně obtíženější.

A navíc v DD je Coop mód do MP a přestože MP zrovan nemusím, tak tady je super :)

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 10. květen 2007, 11:23 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. březen 2005
Bydliště: d syty of prak
Nahoru
Me se teda nejvice libily mise v Norsku, hned ta prvni je proste dokonala. V datadisku me dala zabrat zejmena ta mise s mostem.


Hral jsem to napoprve lonewolf, ale team je team, hlavne kdyz si pojmenujete dle libosti 8)

Opravdu jedna z nej her vubec, hratelnost a znovuhratelnost skvela, atmoska vyborna, jede to i na starych strojich (ja hral HD2 prvne na duron1200, 256mb ram, gfTi4200) a grafika neni z nejhorsich ani dnes. Rozhodne the best game s tematikou druhe svetove 8)
Ale priznavam, ze jsem nikdy nepouzil to planovani pohybu:)

Podobnych her pomalu ale :(
Nevite o necem? Ja hral Deadly dozen: Pacific theatre http://www.gamespot.com/pc/action/deadl ... ary;review ale o nicem dalsim v tomto stylu nevim...

_________________

win10: fx6300, 8GB 1600mhz cl9, radeon r7 250, fortron 600W, acer k242hyl, zowie fk1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 10. květen 2007, 22:36 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
BRKO napsal:
... ja hral HD2 prvne na duron1200, 256mb ram, gfTi4200) ...


Tohle je jeste v pohode. První sestava na který jsem to hrál byl Celer 766, 384 MB Ram a GF2 MX200 ... 800*600 medium a utrpení, zejména Afrika byla očistec, hned první mise, když člověk vylezl zpoza te zatáčky a zahleděl se do dálky šly FPS hodně pod 10. Ale co bych tenkrát neobětoval pro to zahrát si tuhle hru. Pak jsem koupil GF3 Ti 200 ... moc jsem si nepomoh, ale aspoň trochu se to už hrát dalo. Na XP3200+ 512 MB Ram a GF 6600 @ 515/715 už to jelo jako z praku a konečně jsem si mohl dovolit zapnout AA a AF. Potom menší downgrade na S64 3100+ 1GB Ram a GF 6200TC, která taky stačila na rozlišení 1024. Stačit přestala ve chvíli, kdy jsem koupil LCD a chtěl hrát v nativním rozlišení (1280*1024) na high s AA a AF. To už moc nedávala. Na X1950Pro už není problém udržet FPS konstantně nad 60 :)

Už to vlastně hraju na páté grafice :oops:

Nic podobnýho z 2. světový imho není. Commandos: Strike Force je jenom pitomá střílečka a o žádné jiné hře, která se aspoň pokoušela hrát si na taktickou akci z WW2 nevím.

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 11. květen 2007, 07:36 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2003
Bydliště: Blansko
Nahoru
Kazdopadne je HaD2 paradni hra, ale nejak me prestala bavit v te misi na ostrove, jak bylo potreba znicit ty dela ktery odstrelovali spojenecky lode... do te mise sem to hltal, pak se me to nejak prejedlo. Za to prvni dil sem dohral nekolikrat...

Doufam ze se nekdy dockame HaD3... urcite bych radsi videl HaD3 nez to co ted IS kuti - Moscow Rhapsody (neco na styl CoD z Ruska),

Obrázek

ale je me jasny ze doba si to zada.

_________________
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic SSR-550RM MB ASUS Z97-AR CPU Intel Core i5-4690K FAN SilentiumPC Fera 2 HE1224 RAM 16GB CRUCIAL Ballistix Tactical (4x4GB) DDR3 1600 VGA MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G SSD System Crucial MX100-256GB SSD Games Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR NEC EA273WMi SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon laser gaming mouse KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 11. květen 2007, 09:25 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. květen 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Já měl poměrně kliku,poprvé jsem to šel na Athlonu 2200+,512MB RAM a 4200Ti 128MB,ta už s tím hejbala velice slušně,poprvé jsem to šel na 1600x1200,bez AA,ale max detaily.No pak přišel upgrade na 3200+,1GB a X800Pro a to šlo všechno na plno včetně 16xAF a 4xFSAA a takhle jsem to celý odehrál na ten hard jak jsem zmínil,občas jsem třeba vyčistil mapu a šel se jen tak projít,hlavně v Barmě - prostě graficky je HD2 na vysoký úrovni.

_________________
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 14. květen 2007, 07:45 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. březen 2005
Bydliště: d syty of prak
Nahoru
No ja o vikendu zjistil, ze prvni dil, tj. H&D i s datadiskem je volne ke stazeni.
Napr zde: http://www.gamershell.com/download_3644.shtml

Jednicku jsem nehral a abych se priznal tak po graficke strance se me to na sreenshotech moc nelibi (zacal jsem hrat v roce 2002, takze to je ma minimalni graficka uroven u 3d akci). Rozhodne ale vyzkousim.

Recenze, kdyby nekdo neznal vubec:
http://www.gamespot.com/pc/action/hidde ... ary;review

_________________

win10: fx6300, 8GB 1600mhz cl9, radeon r7 250, fortron 600W, acer k242hyl, zowie fk1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 26. prosinec 2007, 10:16 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Mám problém. Hra mi nechce nabídnout rozlišení 1280*1024 max. 1280*960 ... Mafia na stejném enginu problém neměla. Reinstal hry jsem udělal, v registrech se pohrabal, případně možnost editnout nějakej file ve složce hry jsem také prozkoumal a nic.

Jiné hry nabízejí 1280*1024 normálně.

X1950Pro, Cat 7.9, HP LP1965 19"

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 26. prosinec 2007, 11:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 01. prosinec 2005
Nahoru
Thellwin napsal:
Mám problém. Hra mi nechce nabídnout rozlišení 1280*1024 max. 1280*960 ... Mafia na stejném enginu problém neměla. Reinstal hry jsem udělal, v registrech se pohrabal, případně možnost editnout nějakej file ve složce hry jsem také prozkoumal a nic.

Jiné hry nabízejí 1280*1024 normálně.

X1950Pro, Cat 7.9, HP LP1965 19"

Mám stejnej problém na Ge7900GS, nakonec mi bylo poraděno http://www.widescreengamingforum.com/fo ... dden#26956 ale HUD je rozhozenej.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 26. prosinec 2007, 11:20 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Tam jsem to četl, ale pak je rozházený menu i HUD a hlavně HD2 podporují tohle rozlišení, takže tímhle prasáckým (a stejně k ničemu) způsobem to dělat nechci :(

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: ne 9. listopad 2008, 14:32 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. březen 2005
Bydliště: d syty of prak
Nahoru
Hlasim problem!

HD2 hraju uz postopadesate, ale ted jsem se uz v prvni misi zasek. Nemuzu vylezt na ten komin v arealu tovarny, pokazde spadnu jakmile dosahnu vrcholu zebriku a zacnu se soukat na plosinu.
Ne ze by to neslo hrat jinak, ale ja se sniperem na ten komin proste chci:)
Nikdy drive jsem se s padanim ze zebriku nesetkal- ted uz 40 minut hraju dokolecka pouze lezeni na zebrik :(

Nejaky tip? :wink:

_________________

win10: fx6300, 8GB 1600mhz cl9, radeon r7 250, fortron 600W, acer k242hyl, zowie fk1


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: út 11. listopad 2008, 11:14 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Restart mise nepomohl ? S tímhle jsem se nikdy nesetkal s žádnou verzí hry :?

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: Re:
PříspěvekZaslal v: út 11. listopad 2008, 19:45 
Nováček
Nováček

Založen: 12. září 2008
Bydliště: Klatovy, Plzeň
Nahoru
l_iNu$ napsal:
Thellwin napsal:
Mám problém. Hra mi nechce nabídnout rozlišení 1280*1024 max. 1280*960 ... Mafia na stejném enginu problém neměla. Reinstal hry jsem udělal, v registrech se pohrabal, případně možnost editnout nějakej file ve složce hry jsem také prozkoumal a nic.

Jiné hry nabízejí 1280*1024 normálně.

X1950Pro, Cat 7.9, HP LP1965 19"

Mám stejnej problém na Ge7900GS, nakonec mi bylo poraděno http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?p=26956&highlight=hidden#26956 ale HUD je rozhozenej.


Tak tohle mi taky štve mám 19 LCD na GF9600GT a rozlišení 1280x1024 mi to taky nezobrazuje. Při jiném rozlišení je to hnus rozmazaný. Škoda, že na to není nějakej patch. :evil:


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: út 11. listopad 2008, 20:18 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. leden 2006
Bydliště: Rožnov p/R
Nahoru
http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=3336
na wildscreen je to sice nepouzitelne ale kdyz pouzijes normalni 4:3 rozliseni (a spravny kod pro ne) tak by to melo byt OK

_________________
NoteBook - Acer Aspire Switch 12
Tablet - Lenovo miix 3 8" , ALCATEL PIXI 4
Phone - Huawei P9 , Xiaomi Redmi 3


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: st 12. listopad 2008, 12:18 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
To jsem kdysi, když jsem ten problém objevil testoval, ale rozhází to HUD a celkově je to napikachu. A pořád nemůžu přijít na to, čím to je způsobené, protože jsem za tu dobu měl v PC tři grafiky (2xATi a 1xNV), reinstaloval jsem OS, vyzkoušel hafo driverů na GK i monitor a pořád nic, prostě mi to nenabídne 1280*1024 ale max. těch pitomých 1280*960. Mafia na stejném enginu má ..*1024 v nabídce normálně. Google nic, zahraniční fóra nic, domácí fóra nic, prostě tohle snad nemá řešení. Škoda, že už neexistuje BW HD2 fórum, tam by možná někdo věděl co s tím :(

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: st 12. listopad 2008, 13:06 
Nováček
Nováček

Založen: 12. září 2008
Bydliště: Klatovy, Plzeň
Nahoru
CyberDeath napsal:
http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=3336
na wildscreen je to sice nepouzitelne ale kdyz pouzijes normalni 4:3 rozliseni (a spravny kod pro ne) tak by to melo byt OK


Tohle jsem taky zkoušel, je to na nic, jen to rozhází HUD, jak už bylo řečeno. Tohle mi štve na těch 19 LCD monitorech, že jiné rozlišení než nativní prostě neuznávají. Spousta starších her tohle rozlišení nemá. Škoda, že nevyrábějí 19 LCD s rozlišením 1024x768, hned bych si ho pořídil, hodilo by se to i v současných hrách Crysis a spol, kde dostává grafika docela zabrat.


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: st 12. listopad 2008, 18:58 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Nativ 1024*768 měly snad 15" LCD, ale tak hrát dneska na něčem tak malém ...

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 188 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: RaZZoR, riXo a 8 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.