Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 8. prosinec 2019, 19:11

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 188 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: čt 13. listopad 2008, 01:35 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. leden 2006
Bydliště: Rožnov p/R
Nahoru
ok ... aspon budu vedet as budu hrat priste HD2 ze to nemam ani zkouset :-D
PS: Nevite kde unas koupit za rozumnou cenu datadisk k HD2 ? ... Kdyz sem kupoval HD2 tak byl datadisk nedostupny ... pak byl predrazeny (kolem 5tikila) no a te uz nejde sehnat vubec :-(

_________________
NoteBook - Acer Aspire Switch 12
Tablet - Lenovo miix 3 8" , ALCATEL PIXI 4
Phone - Huawei P9 , Xiaomi Redmi 3


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: čt 13. listopad 2008, 02:22 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
U nás skoro nebyl, já ho mám z UK, zkus omrknout i zahraniční shopy.

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: čt 13. listopad 2008, 07:15 
Nováček
Nováček

Založen: 12. září 2008
Bydliště: Klatovy, Plzeň
Nahoru
Thellwin napsal:
Nativ 1024*768 měly snad 15" LCD, ale tak hrát dneska na něčem tak malém ...


No právě. Dneska je luxus 24" LCD monitor, ale málo kdo si uvědomuje, že při nativním rozlišení musíš mít tak 3 grafiky ve SLI, aby sis dnešní hry zahrál na rozumných detajlech a čistou grafikou.


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: st 3. prosinec 2008, 19:48 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. leden 2006
Bydliště: Rožnov p/R
Nahoru
Hm tak sem si hru nainstaloval a ne a ne ji rozchodit spravne at tomu dam minimalne nebo maximalni nastaveni vzdy se to ve hre seka hra jede dopre (dost FPS) , ale kdyz se clovek pohybuje bezi nebo otaci tak je to jako by se hra zrychlila a jde to s priskokama :-( a nemuzu prijit na to proc :-( ... a v linuxu prozmenu blbne zvuk ... dva systemy a oba na*ovno.

_________________
NoteBook - Acer Aspire Switch 12
Tablet - Lenovo miix 3 8" , ALCATEL PIXI 4
Phone - Huawei P9 , Xiaomi Redmi 3


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: st 3. prosinec 2008, 22:21 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. květen 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Jo,tak tenhle problém jsem nevyřešil dodnes.Zrychlování a zpomalování,zvuky opožděný vůči animacím atd....S tím jsem se natrápil,nakonec jsem hru odehrál tak,jak šla,přežil jsem to,no...

_________________
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: st 3. prosinec 2008, 23:46 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. leden 2006
Bydliště: Rožnov p/R
Nahoru
NJ jenze me stve ze kdyz sem to hral cca pred rokem (na tom samem Notebooku) tak bylo vse OK :-) ... dokonce mam i ten samy bug v treningu - neznicitelni pandulaci u granatoveho cviceni (to muze spusobovat crack - hru mam original ale pouzivam crack kvuli nutnosti mit medium v mechanice :-( ) .Ale tu chybu s pylnulosti hry mi to nedelalo :-( ... takze to 100% musi byt v ovladacich a systemu ale jake sem v tu dobu pouzival nemam zdani :-( .
EDIT : Efekt se castecne eliminuje nastavenim max detailu + vytvorenim profilu v Nvidia ovladacich a zapnuti vseho na max + vysoke AA a AF

_________________
NoteBook - Acer Aspire Switch 12
Tablet - Lenovo miix 3 8" , ALCATEL PIXI 4
Phone - Huawei P9 , Xiaomi Redmi 3


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: so 13. prosinec 2008, 14:03 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Heh, já teď mám podobný problém. FPS jsou naprosto ok, ale hra jede jakoby zpomaleně. Vyzkoušel jsem dvoje drivery, 8.10 na kterých to předtím šlo ok + 8.12, které teď mám nově a problém trvá. Jiné hry jedou ok. Až si z domova dovezu cdčka, tak to zkusim reinstalnout, ale nevěřím tomu, že to pomůže.

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: ne 14. prosinec 2008, 12:08 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. leden 2006
Bydliště: Rožnov p/R
Nahoru
Urcite je to ale nejaky problem v driverech ale jaky na to sem neprisel ... jak budu priste ve win tak skusim jeste prepsat spousteci soubor na mafia.exe ... engine je prece skoro stejny a mafia jede Ok

_________________
NoteBook - Acer Aspire Switch 12
Tablet - Lenovo miix 3 8" , ALCATEL PIXI 4
Phone - Huawei P9 , Xiaomi Redmi 3


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: ne 14. prosinec 2008, 19:12 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. srpen 2006
Nahoru
Existuje editor pro tuhle hru?

_________________
CPU: Core 2 Duo E8400@3.0Ghz MB: Gigabyte GA-EP43-DS3L RAM: 2x2GB A-Data Vitesta Extreme Edition 800+ CL4 Case: Cooler Master Elite 330 GPU: Radeon HD 4850 PSU: Fortron Blue Storm 2 500W HDD: Seagate 250 GB Sata 16MB cache Mouse:Genius Ergo 525 + Steelpad 4D LCD:Acer AL1917 19


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: ne 14. prosinec 2008, 19:13 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Bohužel ne :(


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: po 15. prosinec 2008, 18:35 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Nějakej ofiko asi ne, ale vzhledem k tomu, že existují mapy z MP předělané na coop do singlu v původní hře, tak se s tím, když to někdo umí, asi něco udělat dá.

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: ne 22. únor 2009, 09:04 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Zdravim nutně sháním datadisk Sabre Squadron (nejlépe 2ks), prolejzám net asi 2dny a vsude vyprodano :( jeslti ma nekdo nejakej tip tak budu rad kde to sehnat, klidne i pouzity.

_________________
Skylake i5 - 6600, 16GB ram, MSI GAMING Z GTX 1070 8GB, SSD250 + Hybrid 1TB


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: ne 22. únor 2009, 10:25 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Samotnej těžko, ale mám takovej pocit, že se to pak prodávalo společně s původní hrou za cca 200,- jako nějakej pack. Po tom jsi taky koukal ?

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: ne 22. únor 2009, 12:20 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. květen 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Buď celej ten pack,nebo bych zkusil bazárek Presto.Jeden v pasáži Grosmann na Václaváku,nebo ve Zlatnický ulici.Párkrát jsem tam Sabre Squadron zahlíd....

_________________
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: ne 22. únor 2009, 15:33 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Swat napsal:
Buď celej ten pack,nebo bych zkusil bazárek Presto.Jeden v pasáži Grosmann na Václaváku,nebo ve Zlatnický ulici.Párkrát jsem tam Sabre Squadron zahlíd....


na to sem koukal, ale jen na netu a tam maji myslim jen klasiku tzn. prvni dil + druhej.........jinak nasel sem ten pack kterej se jmenuje Courage under fire (nebo tak nejak) a to stoji asi 600 ale taky to nemaj.......jde mi prave abysme s kamosem mohli hrat kooperaci obcas...

_________________
Skylake i5 - 6600, 16GB ram, MSI GAMING Z GTX 1070 8GB, SSD250 + Hybrid 1TB


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: ne 22. únor 2009, 15:45 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Projeď si všechny možné e-shopy, zkus jim napsat, jestli se jim to ještě někde neválí. Zkoušel jsi i zahraniční obchody ?

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: ne 22. únor 2009, 15:53 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Osáma bin Thellwin napsal:
Projeď si všechny možné e-shopy, zkus jim napsat, jestli se jim to ještě někde neválí. Zkoušel jsi i zahraniční obchody ?


spoustu obchodu nabizi repasovany ty hry , ale stejen nejsou shcopny je dodat......nejaky eshopy sem chtel v zahranici zkusit, ale projel sem asi 2 a nemeli to

_________________
Skylake i5 - 6600, 16GB ram, MSI GAMING Z GTX 1070 8GB, SSD250 + Hybrid 1TB


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: so 13. únor 2010, 01:27 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. březen 2008
Bydliště: Subprostor
Nahoru
Zdravim, absolutně se mi nedaří spustit tuto hru na windows 7 64bit.....když spustim a chci zadat sériové čísl pro starforce napíše že k dokončení instalace je třeba restartovat..tak restartuju PC a spustim znova ale ono to napíše znova to samý, že to chce restart a nic se nezmění....takže se nedaří instalovat ochranu...

_________________
Intel Core i7 7700K@4.8Ghz (cpu life saving) @ Vlastní delid Noctua NH-D14 // ASUS Z170 PROGAMING // 2x8GB Crucial Ballistix 2400MHz@3000MHz CL16 // MSI GTX 1080 Ti Gaming X // 27" Asus QX2710 PG279Q // Crucial M4 256GB, Samsung F1 320GB, Seagate 7200.11 1TB // Corsair Graphite 600T // SSR-850FX


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: so 13. únor 2010, 01:32 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Aktualizovat starfroce jsi zkoušel ?

Potřebuješ verzi minimálně 5.5 -http://www.star-force.com/support/users/windows7/

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: so 13. únor 2010, 01:53 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 25. září 2005
Bydliště: Obřísví
Nahoru
Nebijte mě, ale neni jednodušší si tu hru cracknout?

_________________
CPU: Intel Core i7 8700K@4.8Ghz+NH-D15; MB:ASRock Z370 TAICHI; VGA: Gainwaird RTX 2080Ti; RAM: 2x16GB Crucial 2800; HDDs: 1TB Samsung 960PRO; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; SC: Asus Xonar Phoebus ; Drive: Verbatim BR-RW external; Case: Fractal Design Define R6


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 188 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Alfajk, Max Casper, Still.Lord a 5 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.