Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 13. prosinec 2019, 08:44

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 188 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: so 13. únor 2010, 01:55 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
No možná jo, ale když už jí má člověk legálně, tak by taky měla jít legálně spustit.

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: so 13. únor 2010, 16:08 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. březen 2008
Bydliště: Subprostor
Nahoru
Aha! Aktualiovat Starforce mě nenapadlo že to vůbec je, díky! hned to du zkusi v tom bude zakopanej pes...

//Nejde aktualizovat! Stáhnul sem si sfdvrup.exe a píše mi že nenašel žádnej software k aktualizování! :x

Četl sem něco o Protect.exe kterej musim spustit ale já ve složce s hrou žádnej protect.exe nemám :x

_________________
Intel Core i7 7700K@4.8Ghz (cpu life saving) @ Vlastní delid Noctua NH-D14 // ASUS Z170 PROGAMING // 2x8GB Crucial Ballistix 2400MHz@3000MHz CL16 // MSI GTX 1080 Ti Gaming X // 27" Asus QX2710 PG279Q // Crucial M4 256GB, Samsung F1 320GB, Seagate 7200.11 1TB // Corsair Graphite 600T // SSR-850FX


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: ne 14. únor 2010, 00:06 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. leden 2006
Bydliště: Rožnov p/R
Nahoru
sam_217 : Mas smulu musis pouzit crack protoze pro tvou verzi starforce neni aktualizace na vyssi verzi (jde to az od urcite verze starforce) take sem resil tenhle problem ale u jine hry

_________________
NoteBook - Acer Aspire Switch 12
Tablet - Lenovo miix 3 8" , ALCATEL PIXI 4
Phone - Huawei P9 , Xiaomi Redmi 3


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: ne 14. únor 2010, 13:20 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. březen 2008
Bydliště: Subprostor
Nahoru
Hm pravda, už sem si tu "medicínu" našel...co bysme si bez crackerů počali co.... :x

_________________
Intel Core i7 7700K@4.8Ghz (cpu life saving) @ Vlastní delid Noctua NH-D14 // ASUS Z170 PROGAMING // 2x8GB Crucial Ballistix 2400MHz@3000MHz CL16 // MSI GTX 1080 Ti Gaming X // 27" Asus QX2710 PG279Q // Crucial M4 256GB, Samsung F1 320GB, Seagate 7200.11 1TB // Corsair Graphite 600T // SSR-850FX


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: pá 30. červenec 2010, 17:44 
Nováček
Nováček

Založen: 30. červenec 2010
Nahoru
zdravim
nainstaloval jsem HD2 na win7 64 bit, hru v pohodě nainstaluju, ale když ji chci pustit, tak to vůbec nereaguje...nevíte čim by to mohlo bejt?


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: st 4. srpen 2010, 18:19 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Sice jsem na daném OS nezkoušel, ale nebude problém ve StarForce driverech? Zkoušel jsi spusit v kompatibilitě s XP?

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: Re:
PříspěvekZaslal v: út 20. listopad 2012, 10:11 
Nováček
Nováček

Založen: 20. listopad 2012
Nahoru
Dr.Evil napsal:
Já sem se skvěle bavil už u jedničky, tak sem na dvojku čekal a moc těšil. Teď když je venku, tak sem si ji zkoušel u známýho (US verzi) a nestačil sem se divit. Dobře udělaný levely (viděl jsem tři) a co mě potěšilo nejvíc, že přepracovali to taktický menu. V jedničce sem se s sním moc nezkamaradil (prostě sem nepřišel jak to ovládat), ale ve dvojce je to super, teda aspoň pro mě. Určitě to bube jedna z mála her co si koupím pod stromeček. Nevíte náhodou jak dopadla česká verze co se dabingu týče?Je na úrovni Mafie, nebo je to horší?


Hiddena hraju furt a nedávno jsem přišel i na kouzlo taktického módu. Jen nevím přesně, jak se ovládá. Jak mám např. vojákovi, který je u kulometu, dát za úkol zničit střelbou z kulometu letadlo? Nebo položit výbušninu? A na co jsou příkazy I a II?


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: ne 16. prosinec 2012, 14:57 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. listopad 2005
Nahoru
taky jsem hru zkoušel na win7 a nic...v kompatibilitě win xp taky žádná změna :-/


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: ne 16. prosinec 2012, 20:22 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. srpen 2004
Nahoru
Bzuker napsal:
taky jsem hru zkoušel na win7 a nic...v kompatibilitě win xp taky žádná změna :-/


Já to mám nainstalovaný z originál krabice, nejnovější patch a na Win7 64bit to jede bezchybně.

_________________
Ryzen 2700X, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 2080Ti, 500GB SSD Evo 960, 120GB M4 SSD, 3 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: st 26. prosinec 2012, 12:27 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Já to schválně zkusím taky instalnout, byla to moje srdcovka a už aspoň 2 roky jsem to nehrál a mezitím jsem vyměnil XP Prof x32 za W7 Ult. x64

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: ne 6. leden 2013, 20:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. březen 2005
Bydliště: d syty of prak
Nahoru
Thellwin napsal:
Já to schválně zkusím taky instalnout, byla to moje srdcovka a už aspoň 2 roky jsem to nehrál a mezitím jsem vyměnil XP Prof x32 za W7 Ult. x64

Dej vedet, dal jsem si H&D2 na svuj 2013 playlist a tesim se na to .)

Btw furt cekam, kdy se H&D serie dostane na GOG...

_________________

win10: fx6300, 8GB 1600mhz cl9, radeon r7 250, fortron 600W, acer k242hyl, zowie fk1


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: st 17. září 2014, 15:24 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. duben 2013
Bydliště: Boskovice
Nahoru
nevíte kde splašit tuhle hru jako digital download? Nikde to nemůžu nějak najít.

díky.

_________________
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: pá 5. prosinec 2014, 20:50 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Ja mam win7 64 a mam i orig hru a hra mi nejde ani nainstalovat.
Spustim setup.exe a pise to pripravuje se instalace a pak to spadne a nic se nedeje.

Vypada to ze hra nejde ani nainstalovat na win7 64

_________________
CPU-Ryzen 3700x,MB-MSI B450 Tomahawk,PAMET-2x16GB Kingston HyperX Predator 3333Mhz@3733Mhz CL16 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-MSI 1080TI gamingx@2038/12600,Zvuk-Sound Blaster Z,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: pá 5. prosinec 2014, 21:02 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. září 2007
Nahoru
Demoverze HD2 jede ale v pohodě, tedy alespoň u mě pod Win8.1x64 bez laborování, jen staženo a instalováno.


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: pá 5. prosinec 2014, 21:04 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. červen 2009
Nahoru
mal som ju nainstalovanu par mesiacov dozadu. Win7 64bit a fungovalo bezproblemovo.

_________________
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: pá 5. prosinec 2014, 21:20 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Vlastik80 napsal:
Demoverze HD2 jede ale v pohodě, tedy alespoň u mě pod Win8.1x64 bez laborování, jen staženo a instalováno.

Demo mi taky funguje

_________________
CPU-Ryzen 3700x,MB-MSI B450 Tomahawk,PAMET-2x16GB Kingston HyperX Predator 3333Mhz@3733Mhz CL16 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-MSI 1080TI gamingx@2038/12600,Zvuk-Sound Blaster Z,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: pá 5. prosinec 2014, 21:58 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. září 2007
Nahoru
Toho jsem se bál :lol: Předpokládám že režimy kompatibility nic neřeší...


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: pá 5. prosinec 2014, 23:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Ne neresi..
Ja sem si stahnul i piratskou verzi a je to stejny.
Tipuju ze je to moc stary a blbne to win 7 64

_________________
CPU-Ryzen 3700x,MB-MSI B450 Tomahawk,PAMET-2x16GB Kingston HyperX Predator 3333Mhz@3733Mhz CL16 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-MSI 1080TI gamingx@2038/12600,Zvuk-Sound Blaster Z,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: so 19. prosinec 2015, 13:49 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. březen 2005
Bydliště: d syty of prak
Nahoru
Da se HD2 dneska jeste nekde koupit?
A jak to jede na win 8.1?

_________________

win10: fx6300, 8GB 1600mhz cl9, radeon r7 250, fortron 600W, acer k242hyl, zowie fk1


 Profil  
 Předmět: Re: Hidden & Dangerous 2
PříspěvekZaslal v: so 19. prosinec 2015, 19:57 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
na win 8.1 by mela fungovat

_________________
CPU-Ryzen 3700x,MB-MSI B450 Tomahawk,PAMET-2x16GB Kingston HyperX Predator 3333Mhz@3733Mhz CL16 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-MSI 1080TI gamingx@2038/12600,Zvuk-Sound Blaster Z,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 188 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: AElfgar, jackone, Walker a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.