Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 20. leden 2020, 04:25

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 188 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 14. březen 2004, 14:28 
Nováček
Nováček

Založen: 08. březen 2004
Nahoru
No jo me to ale nebavi radsi nekam vtrhnu jednu ranku do hlavy a de se dal :) :twisted:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 22. březen 2004, 14:16 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 27. leden 2004
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
Dají se tam ukládat screenshoty, takovejch krásnejch záběrů jsem měl a PrintScr a F12 jsem zkoušel a v žádným adresáři nic není...

_________________
Brno: i7 920, 6GB RAM, GTX580
Chalupa: Q6600 2.4@3.0, 8GB RAM, GTX580


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 22. březen 2004, 18:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. leden 2004
Nahoru
Zkus program Hypersnap, je to fakt vychytavka. Muzes treba "vyfotit"nejakou stranku, kde se nemuzou stahovat obrazky, pak to treba v malovani upravis (uriznes zbytek stranky) a mas pozadovanej obrazek... jak proste:) Link nevim, zkus pres Google nebo nejakou CD/DVD prilohu casopisu.

_________________
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 17. duben 2004, 07:45 
Začátečník
Začátečník

Založen: 03. leden 2004
Bydliště: Havlíčkův Brod
Nahoru
Potřebuju poradit:Zasekl jsem se v 11 misi (ENIGMA)
mam všechny bomby položený, šifrovací přístroj taky, ale svítí mi jako nesplněnej úkol -neni podminovaná minilovka, tak nevim když to vše mam :sad:
Poradte


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 17. duben 2004, 18:32 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Boin napsal:
Potřebuju poradit:Zasekl jsem se v 11 misi (ENIGMA)
mam všechny bomby položený, šifrovací přístroj taky, ale svítí mi jako nesplněnej úkol -neni podminovaná minilovka, tak nevim když to vše mam :sad:
Poradte


Zřejmě chyba ve hře ... tady pomůže asi jenom restart mise :)

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 17. duben 2004, 23:45 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
Mě to dělalo taky a zjistil sem že to chtělo 2 miny na 1 loď. 8-)

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 18. duben 2004, 01:47 
Začátečník
Začátečník

Založen: 03. leden 2004
Bydliště: Havlíčkův Brod
Nahoru
Myslíte na každou lod 2 bomby?Ale já už v batůžku nic nemam :sad:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 18. duben 2004, 01:52 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Boin napsal:
Myslíte na každou lod 2 bomby?Ale já už v batůžku nic nemam :sad:


Kdepak ... na Tirptiz patří dvě a na minolovku jenom jedna ... pokud jsi je takhle umístil (všechny tři) a pořád máš ten úkol nesplněný tak je to chyba hry. Mě osobně se to nikdy nestalo, ale o tomhle problému jsem slyšel.

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 18. duben 2004, 10:35 
Začátečník
Začátečník

Založen: 03. leden 2004
Bydliště: Havlíčkův Brod
Nahoru
Ach jo zase mam smůlu :sad:
Díky moc alespon se už nebudu trápit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 22. duben 2004, 19:21 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. září 2003
Bydliště: Buštěhrad, Kladno, Praha
Nahoru
Lidi nevite jestly jsou boty na Hidden and Dangerous 2? Pokud jo nevite kde je stahnout?

Edit: Jinak H&D II ted nehraju protoze sem si zapomnel zalohovat saves a uz se mi to moc nechce hrat znova :sad:
Obsazoval sem tu oazu, ale nemel sem naboje tak sem si musel dat nejakou misi abych mel vic naboju, ale pak sem reinstaloval Wokna :(
Nema nekdo savy az k te Africe? Nechce se mi to hrat znovu. Nemam rad tu misi jak jde jeden vojak do podzemi :wink:
Predem vsem dekuju.

_________________
CPU: Intel E2140 1,6GHz@3,2GHz (400x8) 1.4V + Noctua NH-U12F+120mm Xilence, MB: Gigabyte P35-DS3, MEMORY: 4GB (2x2GB) Transcend 800MHz, VGA: JetWay 8800GT 512 MB, DVDRW: Samsung S203N, HDD: WD 500GB SATA II+Seagate 320GB SATA II, CASE: Chieftec BH-01B-B-SL+2xXilence 80mm, 1xXilence 120mm, ZDROJ: SEASONIC S12II-520W, SOUND: Creative X-Fi Fatal1ty Champion Series, REPRO: Logitech X-530 5.1, MOUSE: Logitech MX1000, PODLOZKA: SteelPad 4D, LCD: Samsung 940BW, TV: Leadtek WinFast DTV1000 DVB-T, WEBCAM: Logitech QuickCam Messenger, Portable Audio: Apple Ipod Video 30GB+Altec Lansing UHP306, Console: XBox 360 Premium@D-Boss 20,1", Samsung 940BW Powered by Samsung S4 Notebook: Sony Vaio NS31S


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 23. duben 2004, 00:12 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
ManchesterUnited napsal:
Lidi nevite jestly jsou boty na Hidden and Dangerous 2? Pokud jo nevite kde je stahnout?

Edit: Jinak H&D II ted nehraju protoze sem si zapomnel zalohovat saves a uz se mi to moc nechce hrat znova :sad:
Obsazoval sem tu oazu, ale nemel sem naboje tak sem si musel dat nejakou misi abych mel vic naboju, ale pak sem reinstaloval Wokna :(
Nema nekdo savy az k te Africe? Nechce se mi to hrat znovu. Nemam rad tu misi jak jde jeden vojak do podzemi :wink:
Predem vsem dekuju.



Když chceš poslat savy tak musíš mít funkční mail!!!
Tak ho pošli pak není problém 8-)

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět: Divný
PříspěvekZaslal v: pá 23. duben 2004, 12:06 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. duben 2004
Nahoru
Je to dinvný ale na mim Pc se to trhá :-D :D :)



________________________
Duron 600 384ramsdr 20gb GeForce2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 23. duben 2004, 13:33 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. září 2003
Bydliště: Buštěhrad, Kladno, Praha
Nahoru
Dzin napsal:
Když chceš poslat savy tak musíš mít funkční mail!!!
Tak ho pošli pak není problém 8-)


Zkus to poslat na manchester_united7_3@hotmail.com

_________________
CPU: Intel E2140 1,6GHz@3,2GHz (400x8) 1.4V + Noctua NH-U12F+120mm Xilence, MB: Gigabyte P35-DS3, MEMORY: 4GB (2x2GB) Transcend 800MHz, VGA: JetWay 8800GT 512 MB, DVDRW: Samsung S203N, HDD: WD 500GB SATA II+Seagate 320GB SATA II, CASE: Chieftec BH-01B-B-SL+2xXilence 80mm, 1xXilence 120mm, ZDROJ: SEASONIC S12II-520W, SOUND: Creative X-Fi Fatal1ty Champion Series, REPRO: Logitech X-530 5.1, MOUSE: Logitech MX1000, PODLOZKA: SteelPad 4D, LCD: Samsung 940BW, TV: Leadtek WinFast DTV1000 DVB-T, WEBCAM: Logitech QuickCam Messenger, Portable Audio: Apple Ipod Video 30GB+Altec Lansing UHP306, Console: XBox 360 Premium@D-Boss 20,1", Samsung 940BW Powered by Samsung S4 Notebook: Sony Vaio NS31S


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 24. duben 2004, 09:42 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. září 2003
Bydliště: Buštěhrad, Kladno, Praha
Nahoru
To Dzin: Dik za ty savy, ale nejdou mi :sad: Asi si to nakonec dam cely a pokusim se dostat tam kde sem skoncil.

_________________
CPU: Intel E2140 1,6GHz@3,2GHz (400x8) 1.4V + Noctua NH-U12F+120mm Xilence, MB: Gigabyte P35-DS3, MEMORY: 4GB (2x2GB) Transcend 800MHz, VGA: JetWay 8800GT 512 MB, DVDRW: Samsung S203N, HDD: WD 500GB SATA II+Seagate 320GB SATA II, CASE: Chieftec BH-01B-B-SL+2xXilence 80mm, 1xXilence 120mm, ZDROJ: SEASONIC S12II-520W, SOUND: Creative X-Fi Fatal1ty Champion Series, REPRO: Logitech X-530 5.1, MOUSE: Logitech MX1000, PODLOZKA: SteelPad 4D, LCD: Samsung 940BW, TV: Leadtek WinFast DTV1000 DVB-T, WEBCAM: Logitech QuickCam Messenger, Portable Audio: Apple Ipod Video 30GB+Altec Lansing UHP306, Console: XBox 360 Premium@D-Boss 20,1", Samsung 940BW Powered by Samsung S4 Notebook: Sony Vaio NS31S


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 24. duben 2004, 17:46 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
ManchesterUnited napsal:
To Dzin: Dik za ty savy, ale nejdou mi :sad: Asi si to nakonec dam cely a pokusim se dostat tam kde sem skoncil.


Jestli chceš zkusim ti poslat moje savy ... :)

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 3. květen 2004, 15:37 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. září 2003
Bydliště: Prágl
Nahoru
Boin napsal:
Ach jo zase mam smůlu :sad:
Díky moc alespon se už nebudu trápit


mě pomohlo dát nejdřív bombu na minovku, pak čórnout Enigmu(ten ober důstojník je fakt natvrdlej) a nakonec podminovat křižníka....bez jediného výstřelu :), ale taky sem se navztekal, proč že to nejde, když bylo vše hotovo :x

_________________
TOSHIBA SATELLITE A14E, Win Vista Home Premium


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 29. červen 2004, 20:23 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. leden 2004
Bydliště: Trutnov
Nahoru
Poraďte zoufalci, nevím jak zahrát misi na hradě. Mám německou uniformu i samopal, nestřílím, chodím pomalu, ale ať se hnu kamkoliv, hned po mě začnou střílet a to je konec. Dík :sad:

_________________
hasta la vista


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 29. červen 2004, 22:24 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
YohanN napsal:
Poraďte zoufalci, nevím jak zahrát misi na hradě. Mám německou uniformu i samopal, nestřílím, chodím pomalu, ale ať se hnu kamkoliv, hned po mě začnou střílet a to je konec. Dík :sad:


A co helma? Po mě to chtělo i helmu :wink:

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 30. červen 2004, 06:05 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. leden 2004
Bydliště: Trutnov
Nahoru
Helmu mám taky, zkusim se ještě zbavit stena, to by mohlo bejt vono.

_________________
hasta la vista


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 30. červen 2004, 23:04 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
YohanN napsal:
Helmu mám taky, zkusim se ještě zbavit stena, to by mohlo bejt vono.


To je určitě ono ... nesmíš mít nic neněmeckýho (maximálně tak nůž) to že je všechno v pohodě poznáš tak, že vedle proužků se zdravím a výdrží je ještě jeden a ten zezelená, když je všechno OK, ale když se združuješ na dohled němců, tak mizí (to že běháš vůbec nemá vliv) ... takovej malej postřeh z vlastní zkušenosti, když jsem tu misi hrál - na normální obtížnost mi stačilo chodit po nádvoří pomalu a bylo to v pohodě, ale na těžkou ten proužek mizel tak rychle, že se to normálně nedalo stíhat, takže buď běh a nebo se v půli cesty schovat do výklenku.

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 188 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.