Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 3. duben 2020, 22:15

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 188 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 22. červenec 2004, 08:19 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. leden 2004
Bydliště: CistePC.cz
Nahoru
Nedavno jsem to doparil, zpocatku je ovladani docela chaos, ale jakmile si na to zvyknete, je to super. Hlavne ze to je cely CZ vcetne dabingu. Nejvic se mi libily mise na konci hry, kdy behate ci jezdite po ceskych vesnicich a mestech, to je bomba. Po delsi dobe to byla zase jedna gameska, co me totalne dostala a par dni jsem nedelal nic jinyho :-D

_________________
1PC: Intel i5 2500 + Noctua NH-D14, 8GB RAM DDR3, Radeon 6870 1GB, Intel 120GB SSD + 2TB + 750GB, DVD-RW Samsung SH203D, Winfast DTV2000H, LCD Samsung 226BW, Creative 4.1 repro, 620W Seasonic M12 bronze
2PC: Athlon X2 5200, 2x512DDR2, 80GB Seagate, ATI 1250, Winfast 2000 XP Expert, LCD FSC P19-2 DVI


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 11. srpen 2004, 11:49 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. březen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Mam problem. Sem v te misi enigma, podminuju tirpitz, minolovku, ziskam enigmu, vracim se na rybarskou lod a ona tam vubec neni. Je to chyba ve hre, nebo tam proste neni??? Uz nevim co mam delat. Tu misy sem hral petkrat (poprve jenom s nozem :-) ) a vzdycky tam ta lod neni. Prosim poradte


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 11. srpen 2004, 14:07 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
Dewil napsal:
Mam problem. Sem v te misi enigma, podminuju tirpitz, minolovku, ziskam enigmu, vracim se na rybarskou lod a ona tam vubec neni. Je to chyba ve hre, nebo tam proste neni??? Uz nevim co mam delat. Tu misy sem hral petkrat (poprve jenom s nozem :-) ) a vzdycky tam ta lod neni. Prosim poradte


Pokud si ještě vzpomínám tak bys tam měl jet takovou miniponorkou na který sedíš. Pokud na ní nepojedeš tak mise nekončí.Taky sem si říkal že ten kousek doplavu a je to tak udělaný že musíš použít tu miniponorku.Je od Tirpizu nalevo tuším,ale až po podminování.

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 11. srpen 2004, 16:20 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. březen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Dzin napsal:
Dewil napsal:
Mam problem. Sem v te misi enigma, podminuju tirpitz, minolovku, ziskam enigmu, vracim se na rybarskou lod a ona tam vubec neni. Je to chyba ve hre, nebo tam proste neni??? Uz nevim co mam delat. Tu misy sem hral petkrat (poprve jenom s nozem :-) ) a vzdycky tam ta lod neni. Prosim poradte


Pokud si ještě vzpomínám tak bys tam měl jet takovou miniponorkou na který sedíš. Pokud na ní nepojedeš tak mise nekončí.Taky sem si říkal že ten kousek doplavu a je to tak udělaný že musíš použít tu miniponorku.Je od Tirpizu nalevo tuším,ale až po podminování.


OK. Dik moc. Du to zkusit a pak se ozvu.

Edit// Tak sem ju nenasel. Jezdim tam furt dokola na tech miniponorkach a nemuzu ju najit. Musim s tech miniponorek pak slezt nebo se to samo ukonci??? Uz me to zacina srat.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 11. srpen 2004, 23:06 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. prosinec 2003
Bydliště: Pardubice
Nahoru
Z ponorky musis slezt a dostat se k lodi,pak se to ukonci. Ale kdyz tam lod nemas tak nevim :(
Koukni na tohle,je tam spusta tipů a a triků :-D

_________________
AMD Atholon Barton 2500+ @ 3200+, Whisper Rock IV, EPOX 8RDA3+ rev. 2.1, 2x512 MB DDR 400 Kingston Dual Chanell, GeForce FX 5600 256 MB DDR, WiFi D-Link 520+, Seagate Barracuda 7200.7 120GB 8MB , LiteOn Combo 48x24x48x16x, AOpen CD-Rom 56x, Genius NetScroll Opical, IBM 19" ,... Nokia 6630 - OS Symbian 8.0 RULEZZZ

To co nás nezabije,to nás posílí. Nietzche


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 12. srpen 2004, 09:32 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. březen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Uz sem ju nasel. Byla za tim utesem, kdyz plaves od tirpitzu uplne pryc na more tak za tim utesem vpravo. Ale predtim tam nebyla. Prosel sem to uplne cely...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 27. listopad 2004, 12:07 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Tak jsem to dopařil potřetí ... :)

Máte už někdo datadisk Sabre squadron ? Začal jsem ho hrát a zasek jsem se hned v první misi, nemůžu se dostat do toho komplexu ... :oops: Kdyby někdo věděl jak dál, budu mu vděčnej.

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 5. prosinec 2004, 14:42 
Nováček
Nováček

Založen: 22. listopad 2004
Nahoru
Datac uz mam, ale ENG verzi. Docela bych rad cestinu, poradite kde se da stahnout? :fear:

_________________
Hacking is like having sex. You get in, you get out, then you hope that you didn't leave something behind that can be traced back to you .)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 5. prosinec 2004, 15:17 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. listopad 2004
Bydliště: Toz ja su z Brna
Nahoru
Z jakyho hrajete pohledu. Ja jenom z 3 osoby je to na to delany viz. mafia (stejnej ENGINE)

_________________
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: Noctua NH-D14 :: Nvidia GeForce MSI RTX 2070 :: Super Flower SF-500P14FG Fan less 500W :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 5. prosinec 2004, 16:44 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
inkognito23 napsal:
Datac uz mam, ale ENG verzi. Docela bych rad cestinu, poradite kde se da stahnout? :fear:


Čeština se nedá nikde stáhnout, vyšla jako patch na cd společně s hrou u nás a pouze přeloží anglický texty do češtiny, takže žádnej dabing (to mi ale nějak moc nevadí) Mimochodem ... ta cena u nás je neskutečná, v USA to stojí v přepočtu okolo 300 a v ČR 700 :(

Hraju to z pohledu 1. i 3. osoby, jak kdy ... v interiérech s píš z vlastního pohledu.

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 5. prosinec 2004, 20:47 
Nováček
Nováček

Založen: 22. listopad 2004
Nahoru
Thellwin napsal:
inkognito23 napsal:
Datac uz mam, ale ENG verzi. Docela bych rad cestinu, poradite kde se da stahnout? :fear:


Čeština se nedá nikde stáhnout, vyšla jako patch na cd společně s hrou u nás a pouze přeloží anglický texty do češtiny, takže žádnej dabing (to mi ale nějak moc nevadí) Mimochodem ... ta cena u nás je neskutečná, v USA to stojí v přepočtu okolo 300 a v ČR 700 :(

Hraju to z pohledu 1. i 3. osoby, jak kdy ... v interiérech s píš z vlastního pohledu.

No dyt to prave potrebuju, tak proto se ptam. Oficialne se neda nikde stahnout, ale mohl ten patch nekdo hodit ta web.

_________________
Hacking is like having sex. You get in, you get out, then you hope that you didn't leave something behind that can be traced back to you .)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 29. prosinec 2004, 21:09 
Nováček
Nováček

Založen: 22. listopad 2004
Nahoru
Nikdo nema cestinu??


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 31. prosinec 2004, 00:47 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Tak jsem ten datadisk konečně dohrál ... až na pár mušek v AI to bylo výborný rozšíření HaD2 :)

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: Mise agent
PříspěvekZaslal v: pá 18. únor 2005, 14:00 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. leden 2004
Bydliště: Vyškov
Nahoru
Tchusec lidi. Sem v té misi na hradě.
Jaksi sem se tady zasekl. Jdu ukazát doklady. V poho, ale pak vyjdu a voják který stojí u toho hořícího sudu najednou po mě začne střílet a pak se k němu přidají všichni => Death Sad . Mám u sebe doklady, MP40, a neměckou uniformu. Takže nevím čím bych se mohl prozradit. Restart mise nepomohl. Poradíte? Díkec

_________________
CPU: AMD Phenom X4 9950 BE RAM: Kingston HyperX 1066MHz 4GB(2 x 2GB) Motherboard: Asus M2N32-SLI Deluxe HDD: SAMSUNG HD501LJ, 2x 500GB + 1TB Grafika: ASUS ENGTX275 896MB
..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..:: Water cooling ::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::....::..::..::..::..::..::..
[pumpa]Laing DDC 12V PRO AGB + Alphacool TOP -> [cpu blok]EnzoTech SCW-1 - Sapphire revA -> [chipset blok]by Wroom -> [mosfet blok #1]by Wroom -> [radiátor #1]Alphacool NexXxoS PRO I rev2 -> [mosfet blok #2]by Wroom -> [gpu blok]Swiftech MCW60 -> [radiátor #2]Magicool Copper Radiator Triple Xtreme 360 -> [expanzka] by Wroom


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 18. únor 2005, 14:06 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Pořádně si zkontroluj, jestli u sebe nemáš něco neněmeckýho, viditelnýho (nůž podle mé zkušensti třeba nevadí) ... jestli jsi ok zjistíš na ukazateli vedle obličeje ... musí bejt zelenej.

BTW ... už se to tu řešilo, projdi si starší přízpěvky :)

Edit : Možná že ti ten ukazatel rychle ubývá ... zkus to proběhnout rychle.

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 5. březen 2005, 17:42 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. leden 2004
Bydliště: Vyškov
Nahoru
Tchusec lidi. o5 sem se zasekl ve 20. misi-Obchod. Všechno f poho ale pak sem teda toho Freiberga přivedl do té vily a ono nic. Zavedl se, ho do všech místností, ale nic se nestalo (PS: mise by tímto měla skončit.). Co to je?? :cry: Help!! díkec

_________________
CPU: AMD Phenom X4 9950 BE RAM: Kingston HyperX 1066MHz 4GB(2 x 2GB) Motherboard: Asus M2N32-SLI Deluxe HDD: SAMSUNG HD501LJ, 2x 500GB + 1TB Grafika: ASUS ENGTX275 896MB
..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..:: Water cooling ::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::....::..::..::..::..::..::..
[pumpa]Laing DDC 12V PRO AGB + Alphacool TOP -> [cpu blok]EnzoTech SCW-1 - Sapphire revA -> [chipset blok]by Wroom -> [mosfet blok #1]by Wroom -> [radiátor #1]Alphacool NexXxoS PRO I rev2 -> [mosfet blok #2]by Wroom -> [gpu blok]Swiftech MCW60 -> [radiátor #2]Magicool Copper Radiator Triple Xtreme 360 -> [expanzka] by Wroom


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 5. březen 2005, 17:45 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Vstup do tý vily se všema vojákama ...

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 5. březen 2005, 17:52 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. leden 2004
Bydliště: Vyškov
Nahoru
Thellwin napsal:
Vstup do tý vily se všema vojákama ...

Vojáci sou tam taky. Vyšel sem tam s nima nahoru, nechal je tam, pak sem šel sám pro něho, přišel tam s ním a ono NIC. :sad:

_________________
CPU: AMD Phenom X4 9950 BE RAM: Kingston HyperX 1066MHz 4GB(2 x 2GB) Motherboard: Asus M2N32-SLI Deluxe HDD: SAMSUNG HD501LJ, 2x 500GB + 1TB Grafika: ASUS ENGTX275 896MB
..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..:: Water cooling ::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::....::..::..::..::..::..::..
[pumpa]Laing DDC 12V PRO AGB + Alphacool TOP -> [cpu blok]EnzoTech SCW-1 - Sapphire revA -> [chipset blok]by Wroom -> [mosfet blok #1]by Wroom -> [radiátor #1]Alphacool NexXxoS PRO I rev2 -> [mosfet blok #2]by Wroom -> [gpu blok]Swiftech MCW60 -> [radiátor #2]Magicool Copper Radiator Triple Xtreme 360 -> [expanzka] by Wroom


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 5. březen 2005, 19:06 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Tak to bude asi nějakej bug a budeš muset tu misi odehrát znovu :(

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 6. březen 2005, 13:54 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. listopad 2003
Bydliště: Frenštát p.R.
Nahoru
Bedas napsal:
Thellwin napsal:
Vstup do tý vily se všema vojákama ...

Vojáci sou tam taky. Vyšel sem tam s nima nahoru, nechal je tam, pak sem šel sám pro něho, přišel tam s ním a ono NIC. :sad:


A pozabijal si vsechny nepratele na tom uzemi? Jeste to checkni, kdyz jo tak to bude asi nejakej bug


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 188 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 5 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.