Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 5. duben 2020, 15:37

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 188 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 14. březen 2005, 10:54 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Nevite kde se da koupit Sabre Squadron prolezl sem dost vobchodů(normálních i internetovejch) ale nikde ho nemaj?!!

_________________
Skylake i5 - 6600, 16GB ram, MSI GAMING Z GTX 1070 8GB, SSD250 + Hybrid 1TB


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 14. březen 2005, 12:28 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Asi je momentálně vyprodanej ... :(

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 26. září 2005, 18:56 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. květen 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Chlapi potřebuju radu.Je to divný,ale mám nekoordinovaný zvuky s pohybem hry.Hlavně nabíjení zbraně je divný.Zvuk nabíjení a natažení zbraně dávno doběhne,ale pohyb rukou stále běží,občas i střelba je celá zpomalená,třeba taková kadence MP40 by se dala přirovnat k Browningu což si myslím,že je nesmysl,protože z MP40 to jen lítalo,nemýlím-li se.Sestava:Asus A8N-E,Athlon 64 3500+,1 GB RAM,GF 7800 GTX,zvukovka integrovaná na desce.Ovladače jsem vyzkoušel asi patery.Díky za rady.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 26. září 2005, 19:59 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Zkus si v setupu hry pohrát s těmito nastaveními - Software mixing only a Disable EAX.

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 27. září 2005, 15:42 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Nebo zkus vypnout akceleraci zvuku v dxdiag..me tohle dela u PoP2

_________________
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 1. říjen 2005, 17:52 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. květen 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Tak zatím jsem to nevychytal.Zkusil jsem snad všechno,nastavení v setupu hry i vypnutí hw akcelerace v dxdiag a je to pořád stejný.Dost mě to s..e vzhledem k železu na kterým jedu,fps mám třeba 90,ale prostě to běží jak zpomalenej film,zajímavý je,že mi to dělalo už předtím,když jsem měl x800 pro,teď mám komplet novej hw (popsáno výše) a pořád to není ono.Jiný,mnohem náročnější hry lítaj jako blázen,ale s HD2 se stále potýkám.Zkuste prosím ještě pár rad,myslíte že to může být harddiskem,ten je jedinej původní ještě z první sestavy...?Díky moc.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 1. říjen 2005, 18:40 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Swat napsal:
Tak zatím jsem to nevychytal.Zkusil jsem snad všechno,nastavení v setupu hry i vypnutí hw akcelerace v dxdiag a je to pořád stejný.Dost mě to s..e vzhledem k železu na kterým jedu,fps mám třeba 90,ale prostě to běží jak zpomalenej film,zajímavý je,že mi to dělalo už předtím,když jsem měl x800 pro,teď mám komplet novej hw (popsáno výše) a pořád to není ono.Jiný,mnohem náročnější hry lítaj jako blázen,ale s HD2 se stále potýkám.Zkuste prosím ještě pár rad,myslíte že to může být harddiskem,ten je jedinej původní ještě z první sestavy...?Díky moc.


A co máš za hadr??, Puc si treba od nekoho zvukovku a testni to s normalni zvukovkou...intehrovany vetsinou stojej za prd..... :wink:

_________________
Skylake i5 - 6600, 16GB ram, MSI GAMING Z GTX 1070 8GB, SSD250 + Hybrid 1TB


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 2. říjen 2005, 20:25 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Narazil sem nahodou na obchod kde maj Datadisk k HD2 http://www.topcd.cz/DetailPage.asp?DPG=7816&Menu=1
chtel bych ho koupit, ale nevim jestli je lokalizovanej...v popisu maj ze je jenom manual....psal sem jim mejly jestli ta hra kompletne lokalizovana ale neodpovedeli mi......nema nekdo z timhle shopem zkusenost popripade kde by se dala sehnat HD2: Sabre Squadron v cestine.....bojim se abych nekoupil anglickou verzi....

_________________
Skylake i5 - 6600, 16GB ram, MSI GAMING Z GTX 1070 8GB, SSD250 + Hybrid 1TB


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 2. říjen 2005, 21:12 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Walker napsal:
Narazil sem nahodou na obchod kde maj Datadisk k HD2 http://www.topcd.cz/DetailPage.asp?DPG=7816&Menu=1
chtel bych ho koupit, ale nevim jestli je lokalizovanej...v popisu maj ze je jenom manual....psal sem jim mejly jestli ta hra kompletne lokalizovana ale neodpovedeli mi......nema nekdo z timhle shopem zkusenost popripade kde by se dala sehnat HD2: Sabre Squadron v cestine.....bojim se abych nekoupil anglickou verzi....


Co vím, tak je přikládáno cd s češtinou, datadisk samotný vyšel jenom v AJ verzi. Btw, čeština už byla před nějakou dobou uvolněná ke stažení ...

OT : Teď abych sháněl sedm stovek :)

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 2. říjen 2005, 21:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Co vím, tak je přikládáno cd s češtinou, datadisk samotný vyšel jenom v AJ verzi. Btw, čeština už byla před nějakou dobou uvolněná ke stažení ...

OT : Teď abych sháněl sedm stovek :)[/quote]

Takze na dabing mmuzu zapomenout! no prave nevim jestli tech 7kil mam do toho vrazit?! Vim kde to jeste maj za 500 ... btw: co zn. OT??

_________________
Skylake i5 - 6600, 16GB ram, MSI GAMING Z GTX 1070 8GB, SSD250 + Hybrid 1TB


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 2. říjen 2005, 21:35 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Walker napsal:
Takze na dabing mmuzu zapomenout! no prave nevim jestli tech 7kil mam do toho vrazit?! Vim kde to jeste maj za 500 ... btw: co zn. OT??


Ten dabing v english je taky slušnej, když aspoň trochu rozumíš. Ta čeština je zároveň i patch 1.12 ... kde ho mají za 500 ?? Sháním ho už nějakej čas a všude ho mají vyprodanej :( (Až na ten link, který jsi uvedl předtím)

OT : OT = OFF TOPIC = Mimo téma :)

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 3. říjen 2005, 08:45 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Ten dabing v english je taky slušnej, když aspoň trochu rozumíš. Ta čeština je zároveň i patch 1.12 ... kde ho mají za 500 ?? Sháním ho už nějakej čas a všude ho mají vyprodanej :( (Až na ten link, který jsi uvedl předtím)

OT : OT = OFF TOPIC = Mimo téma :)

No bylo to na strance www.hrypresto.cz , ale uz to tam nemaj sem tam byl a rekli mi ze vyprodali posledni kusy, jenom abych nemotal hlavu to 500 je za bazarovej kus, ale ty cd sou v tak slusnym stavu ze nepoznas rozdil. Ja to prave wshanim kvuli Coop modu na net....prej je hodne dobrej!!!

_________________
Skylake i5 - 6600, 16GB ram, MSI GAMING Z GTX 1070 8GB, SSD250 + Hybrid 1TB


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 3. říjen 2005, 08:51 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Walker napsal:
No bylo to na strance www.hrypresto.cz , ale uz to tam nemaj sem tam byl a rekli mi ze vyprodali posledni kusy, jenom abych nemotal hlavu to 500 je za bazarovej kus, ale ty cd sou v tak slusnym stavu ze nepoznas rozdil. Ja to prave wshanim kvuli Coop modu na net....prej je hodne dobrej!!!


Coop je hodně good a když se přidá ještě TeamSpeak ... hrajeme teď s kámošem občas, ale ve dvou to ještě není ono. Z netu jde stáhnout patch, kterej umožní hrát i některý mapy z původní hry v coop módu (cca půlku, ale to teď přesně nevím), neni to tak vychytaný jako coop z datáče, nejspíš to jsou předělaný mapy z DM, takže se občas vyskytne nějaká chybka, když znova najdu link, tak to sem hodim.

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 3. říjen 2005, 09:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Citace:
Coop je hodně good a když se přidá ještě TeamSpeak ... hrajeme teď s kámošem občas, ale ve dvou to ještě není ono. Z netu jde stáhnout patch, kterej umožní hrát i některý mapy z původní hry v coop módu (cca půlku, ale to teď přesně nevím), neni to tak vychytaný jako coop z datáče, nejspíš to jsou předělaný mapy z DM, takže se občas vyskytne nějaká chybka, když znova najdu link, tak to sem hodim.


no ja ted prave budu mit novej net tak si budu chtit koupit bud VC2 (ale nevim jestli to za to stoji) a nebo prave ten SS ....... VC1 Coop me bavil hodne po netu takze ten SS musi bejt super........

[/quote]

_________________
Skylake i5 - 6600, 16GB ram, MSI GAMING Z GTX 1070 8GB, SSD250 + Hybrid 1TB


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 3. říjen 2005, 09:12 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
http://www.hidden-and-dangerous2.com/do ... ile_id=217 ... tady je ten link na coop mapy do původní hry. Nic to nepřepisuje, takže o nic nepřijdeš a dá se to zase odinstalovat samotný (takže žádná úprava, které když se chceš zbavit, tak musíš přeinstalovat celou hru).

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 11. říjen 2005, 08:18 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. říjen 2005
Bydliště: Praha - Ostrava
Nahoru
jj tak tahle se teda opet povedla ceskym vyvojarum ;)
rozhodne pokrok oproti jednicce ;) cloveka to dobre vtahlo ..... opravdu dobra gamesa 8)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 14. říjen 2005, 18:33 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
nevite nekdo jestli se da nejak urychlit to overovani cd (STARFORCE) pri nacitani hry....docela me zacina stvat jak to dlouho trva.... :sad:

_________________
Skylake i5 - 6600, 16GB ram, MSI GAMING Z GTX 1070 8GB, SSD250 + Hybrid 1TB


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 14. říjen 2005, 20:00 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Walker napsal:
nevite nekdo jestli se da nejak urychlit to overovani cd (STARFORCE) pri nacitani hry....docela me zacina stvat jak to dlouho trva.... :sad:


Censored by Thellwin ...

Napiš mi SZ ... nevím jaký je k tomuhle co jsem tady předtím napsal tady postoj, a nechci riskovat kartu :)

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 29. říjen 2005, 22:13 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Prostějov
Nahoru
Mám problém, hraju misi op. nomad (letiště na poušti) první část a zaboha nemůžu najít dokumenty obsahující info o letu Schumana. Na nižší obtížnost se objeví na stole ve velké místnosti, ale když hraju na 3. tak tam prostě nejsou. Nepamatujete si někdo kde bejvaj? Prolezl sem snad všechno a nic. Už mě to leze na mozek :twisted:

_________________
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, 120GB Intel SSD 320, Samsung 1TB 103SJ, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Corsair HX520W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 29. říjen 2005, 22:59 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. březen 2005
Bydliště: d syty of prak
Nahoru
Ja je nasel na stole v jednom z tech dvou velkych stanu, co jsou vpravo od budovy letiste. Je ale fakt, ze kamaradovi, co hral HD2 taky, se tam ty dokumenty proste neobjevily, prolezali jsme tu mapu snad cely den.

Nejaky patch to vyresi treba?

_________________

win10: fx6300, 8GB 1600mhz cl9, radeon r7 250, fortron 600W, acer k242hyl, zowie fk1


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 188 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 5 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.