Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 26. říjen 2020, 23:43

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 188 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 29. říjen 2005, 23:00 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Jája napsal:
...


Jj, to je známý problém, že na obtížnost 3 a vyšší se dokumenty nedají najít. řeší to tuším patch 1.03 (ještě kouknu a upřesním jestli opravdu ano).

EDIT : Tak ano, patch 1.03 řeší tento problém. Link zde :)

EDIT 2 : No nedají najít, vyčetl jsem, že se třeba jednou z deseti pokusů objeví, ale to by mě asi jeblo, to zkoušet dokud se to nepovede.

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. říjen 2005, 09:10 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Prostějov
Nahoru
THX za odpověď, asi jsem ale v pr.. mám už totiž nainstalovanej nejnovější patch 1.12 a tet na tech stránkách čtu že by se měl instalovat na verzi 1.06 což nevím jestli jsem měl..

//edit: asi to reinstaluju, ale nevím kterej patch si tam nechat..
to Thellwin: kterej patch je podle tebe nejlepší pro českou verzi?

_________________
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, 120GB Intel SSD 320, Samsung 1TB 103SJ, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Corsair HX520W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. říjen 2005, 10:10 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Já mám ke hře nainstalovanej i datadisk Sabre Squadron a s ním patch 1.12, ten patch 1.12 existuje i pro samotnou hru bez datadisku (kterej tam asi máš). Řeknu ti to asi takhle, Illussion Softworks s každým patchem nějaké chyby opravili a nějaké se tam podle reakcí jiných hráčů zase objevili. Když jsem hru hrál na první dvě obtížnosti, tak jsem tam neměl žádnej patch kromě 1.02, který je v české verzi u zabudovaný z výroby. Třetí obtížnost (kterou teď hraješ) jsem hrál s patchem 1.03, kvůli těm dokumentům a od chvíle kdy mám datadisk tam mám patch 1.12. Datadisk samotný upgraduje hru na verzi 1.11.

Jinak ohledně toho patche 1.12 jsem se nikde nedočet, že by se měl instalovat až na verzi 1.06 :?

No a abych to dlouhý povídání nějak stručně srhnul ... pokud se s tím nechceš nějak s..t tak tam hoď patch 1.03 kvůli dokumentům já jsem pod tím 1.12 stejně nějaký změny nepoznal (určitě tam ale něco je).

Ale nasadil jsi mi brouka do hlavy, musim si zjistit, jestli je ten patch 1.12 kumulativní nebo ne ...

EDIT : Takže patch 1.12 obsahuje všechny předchozí patche, takže buď jak jsem říkal 1.03 a nebo tam hned hoď 1.12 (verzi pro hru bez datadisku !)

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. říjen 2005, 10:25 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Prostějov
Nahoru
No vyloženě napsaný tam nikde není od jaké verze, pouze
Citace:
Pokud nemáte instalovaný datadisk Sabre Squadron, ale pouze H&D2 pod patchem 1.06, pak stáhněte patch 1.12 z tohoto linku (123MB).

mám 1.12 (123MB) a dokumenty nikde, asi se tam ta chyba zase objevila.
Cely to reinstalnu hodím 1.03 a snad to pude :)

_________________
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, 120GB Intel SSD 320, Samsung 1TB 103SJ, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Corsair HX520W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. říjen 2005, 10:28 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Jája napsal:
mám 1.12 (123MB) a dokumenty nikde, asi se tam ta chyba zase objevila.
Cely to reinstalnu hodím 1.03 a snad to pude :)


A prolezl jsi to úplně všude ? Protože na vyšší obtížnosti se objevujou na různých místech. (Teď si nevzpomenu jaká místa to přesně jsou). A hrál jsi po nainstalování toho patche tu misi znova, nebo jsi hru jenom loadnul ?

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. říjen 2005, 10:48 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Prostějov
Nahoru
Prolezl sem všechny budovy a stany, doufám že ty dokumenty vypadají stejně. Samozřejmě sem jenom člověk takže sem to muhl minout, hrál sem to několikrát odznova, pak sem si to uložil před tím než vlezu k tomu důstojníkovy a asi 10x nahrál - ale to už sem se šel vždy jen podívat do vedlejší místnosti. Teď když vím že se mužou objevit i jinde, tak to ještě zkusím. Ten patch sem instaloval hned po nainstalování hry.

_________________
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, 120GB Intel SSD 320, Samsung 1TB 103SJ, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Corsair HX520W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. říjen 2005, 12:55 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Thellwin napsal:
Jája napsal:
mám 1.12 (123MB) a dokumenty nikde, asi se tam ta chyba zase objevila.
Cely to reinstalnu hodím 1.03 a snad to pude :)


A prolezl jsi to úplně všude ? Protože na vyšší obtížnosti se objevujou na různých místech. (Teď si nevzpomenu jaká místa to přesně jsou). A hrál jsi po nainstalování toho patche tu misi znova, nebo jsi hru jenom loadnul ?


Ja mam verzi 1.12 a dokumenty mi objevujou jak kdy dycky v tyhle misi na zacatku musim dat taktickej mod a proletet az k budove a podivat se jestli tam sou a kdyz ne tak restart atd...dokud se neobjevej :lol:

_________________
Skylake i5 - 6600, 16GB ram, MSI GAMING Z GTX 1070 8GB, SSD250 + Hybrid 1TB


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. říjen 2005, 13:07 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
To Jája : Pak dej vědět jak jsi uspěl :)

Jinak dokumnety by se měly objevovat na těchto třech místech

-> Klasicky v místnosti naproti od té kde je důstojník, který ti poví o tom, že Schuman odletěl
-> V hangáru napravo od hlavní budovy (je možný, že budou v nějaký plechový skříňce
-> V jednom ze stanů napravo od hangáru u hlavní budovy na stole

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. říjen 2005, 20:26 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Prostějov
Nahoru
Takže ten patch 1.12 je asi na p**u, dokumenty nikde. V tom hangáru žádná skříň otevřít nejde. Snad nejsem uplně blbej, když sem to hrál někdy před cca rokem tak jsem to dohrál vpoho na 3. obtížnost a teď takovýhle problémy. Nejblbější je že verze 1.03 projistotu nežere savy z 1.12 :twisted: a to jsem měl už dohrátou op. snowball na nej obtížnost (tj bez savů) :old9:

_________________
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, 120GB Intel SSD 320, Samsung 1TB 103SJ, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Corsair HX520W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. říjen 2005, 20:37 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
To je divný ... asi nezbyde než to zkoušet dokud se ty dokumenty neobjeví. Já to snad zapnu a podívám se jestli se mě na 3. obtížnost ty dokumenty objeví. Jinak ještě by tu bylo jedno řešení, přes nějakej profile changer jde změnit na tu misi (a i libovolnou jinou) obtížnost, takže by se to hodilo třeba na obtížnost normal a dokumenty by měly bejt. Myslím, že krom toho, že na Hard jsou jen 3 savy neni mezi Hard a Normal jinej rozdíl. Aspoň já jsem ho nezpozoroval. A k dodržení dané obtížnosti si prostě řekneš že savneš jenom 3x :)

Já to jdu zapnout, protože s tim 1.12 by to mělo bejt ok ...

EDIT : Jinak jestli jsi dal Op. Snowball na Very hard, tak máš můj velký obdiv. Já se na kampaň na Very hard už dlouho chystám, ale zatím jsem nenašel odvahu, po těch nervácích na Hard :worship:

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. říjen 2005, 20:42 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Prostějov
Nahoru
na 3. obt. mají lepší mušku a na nejtěžší je to masakr, i s pistolkou je tě schopen na střední vzdálenost picnout jednou ranou, což se mi ani zaboha s MP40 nepovede.

//edit: ještě jedna drobnost- nehraju kampaň, ale osamělý vlk, tak jestli nakonec není problem v tomhle

_________________
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, 120GB Intel SSD 320, Samsung 1TB 103SJ, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Corsair HX520W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. říjen 2005, 21:02 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Tak mě se ty dokumnety neobjevily taky ... zkoušel jsem tu misi několikrát restartovat a nic :( (Zkusím to ještě teda jako Lone wolf, ale imho v tomhle zrovna problém není).

Asi ti nezbyde nic jinýho než to buď zkoušet a nebo ten Profile changer.

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. říjen 2005, 22:06 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Prostějov
Nahoru
THX že jsi to taky zkusil, tetaspon vím že je to chyba hry :)
Zkusím nahodit nějakou vyšší verzi jestli se ty savy nechytnou.

_________________
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, 120GB Intel SSD 320, Samsung 1TB 103SJ, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Corsair HX520W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. říjen 2005, 22:13 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Jája napsal:
THX že jsi to taky zkusil, tetaspon vím že je to chyba hry :)
Zkusím nahodit nějakou vyšší verzi jestli se ty savy nechytnou.


Ještě jsem to párkrát zkusil a jednou se mi ty dokumenty objevily v tom stanu na stole vedle hangáru. Takže bych ti poradil tohle : Zapni misi, nahoď taktickej režim a "dojeď se tam podívat (stan je otevřenej, dá se tam naject obrazem) jestli jsou na tom stole :)

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. říjen 2005, 22:22 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Prostějov
Nahoru
Voni tam jsou hned odzačátku? Na lehkou obtížnost se vždy objeví až po rozhovoru s důstojníkem.


//edit: THX jdu zkoušet :oops:

_________________
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, 120GB Intel SSD 320, Samsung 1TB 103SJ, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Corsair HX520W


Naposledy upravil Jája dne ne 30. říjen 2005, 22:36, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. říjen 2005, 22:27 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Jája napsal:
Voni tam jsou hned odzačátku? Na lehkou obtížnost se vždy objeví až po rozhovoru s důstojníkem.


Tak teď jsi mě dostal ... ale můžu ti potvrdit, že i na lehkou obtížnost (zkoušel jsem to dneska, jestli se objeví vůbec na nějakou obtížnost) byly na tom stole naproti místnosti s důstojníkem taky od začátku a stejně tak na tu třetí obtížnost se tam objevily hned. Dokonce jsem s nikým ani nepohnul, hned jsem dával taktickej mód.

Ale stejně jsi mě zvyklal, jdu to znova zkusit na easy, jestli tam fakt teda jsou ... :?

EDIT : Jo, na easy tam jsou hned od začátku (takže na jakoukoliv jinou asi taky) :)

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 31. říjen 2005, 00:54 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Prostějov
Nahoru
Vypadá to že to najednou funguje, asi pomohlo to, že jsem instaloval jeden patch za druhým a nakonec 1.12, a ne jak předtím hned 1.12
V každým případě dokumenty už mám usebe, zasaveovaný a jdu chrápat :roll:

_________________
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, 120GB Intel SSD 320, Samsung 1TB 103SJ, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Corsair HX520W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 31. říjen 2005, 10:34 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Jája napsal:
Vypadá to že to najednou funguje, asi pomohlo to, že jsem instaloval jeden patch za druhým a nakonec 1.12, a ne jak předtím hned 1.12
V každým případě dokumenty už mám usebe, zasaveovaný a jdu chrápat :roll:


presne takhle to mam ja nainstalovany a proste ty dokumenty na tom stole obcas nebyli...hral sem to na 2 obtiznost

_________________
Skylake i5 - 6600, 16GB ram, MSI GAMING Z GTX 1070 8GB, SSD250 + Hybrid 1TB


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 3. listopad 2005, 20:59 
Začátečník
Začátečník

Založen: 31. leden 2005
Bydliště: 49°31¨ - 16°40¨
Nahoru
Na co jsou ty poklady v ty hře? Na zamku a pak na koci na pude baraku?Nikde jsem nenašel odpověď.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 4. listopad 2005, 12:46 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
3482 napsal:
Na co jsou ty poklady v ty hře? Na zamku a pak na koci na pude baraku?Nikde jsem nenašel odpověď.


K ničemu .. je to vedlejší úkol, který myslím nemá na nic vliv. Jenom pro dobrej pocit, že jsi udělal něco navíc :)

EDIT : Možná, že to má nějakej vliv na ty udělovaný vyznamenání.

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 188 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 20 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.