Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 13. červenec 2020, 09:06

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: EA Server/síť Cerberus blokuje firewall
PříspěvekZaslal v: st 13. květen 2020, 07:54 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. květen 2006
Nahoru
Dobrý den, se zapnutým firewallem Eset (interaktivní režim) se nemohu připojit k EA Servrům (mass effect 3) ani k síti Cerberus ( Mass Effekt 2 ..... chci-li ověřit dlc musím vypnout firewall .... nevíte někdo co musím a kde povolit ( hra funguje ale bez doplňků )

_________________
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB,2xHDD Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit


 Profil  
 Předmět: Re: EA Server/síť Cerberus blokuje firewall
PříspěvekZaslal v: st 13. květen 2020, 08:38 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 16. březen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
musim povolit porty
Citace:
Origin Ports
TCP: 80; 443; 9960-9969; 1024-1124; 3216; 18000; 18120; 18060; 27900; 28910; 29900
UDP: 1024-1124; 18000; 29900
Me3 Port
Port 3659

_________________
Asus RoG laptop * AG322QCX


 Profil  
 Předmět: Re: EA Server/síť Cerberus blokuje firewall
PříspěvekZaslal v: st 13. květen 2020, 10:35 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 12. srpen 2019
Nahoru
Predpokladam ze aj v ESET-e (ako kazdom inteligentnom bezpecnostnom programe) sa da zapnut logovanie kde by si mal nasledne po otestovani vidiet, aka IP adresa/port (pripadne aj aplikacia/protokol) boli blokovane. Ak si nasledne nevies analyzovat logy sam a vytvorit potrebne vynimky (samozrejme, moze sa jednat aj o bug v ich programe - firewall module), odporucam kontaktovat technicku podporu ESET-u.

_________________
cpu AMD Ryzen 7 3700X, mb ASUS Crosshair VI Hero, ram ADATA XPG Gammix D10 32GB, gpu MSI RX580 Gaming X 8GB


 Profil  
 Předmět: Re: EA Server/síť Cerberus blokuje firewall
PříspěvekZaslal v: st 13. květen 2020, 12:16 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. květen 2006
Nahoru
Dík oběma, zkusím to. U nich to není, je to u mě, už sem to kdysi dávno řešil a udělal sem to, když vypnu firewall a nebo dám automatický režim ( používám ale interakktivní) tak to funguje bez problémů, v pravidlech nic od EA zakázanýho nemám ( mám asi deset jejich her ) .... zajímavý je, že problém je jen u me2 a me3 ..... dohrál jsem andromedu a chtěl sem dát po létech tyhle dvě hry .... zkusim project důkladně nastavení Eset ... podle mě se ale jedná o ty porty jak psal Shaquille

_________________
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB,2xHDD Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit


 Profil  
 Předmět: Re: EA Server/síť Cerberus blokuje firewall
PříspěvekZaslal v: čt 14. květen 2020, 13:22 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. květen 2009
Nahoru
to overeni by melo bejt jednorazovy, jestli se s tim nechces matlat, postaci firewall vypnout, dlc overit a firewall zapnout, vickrat by se to ptat nemelo.

_________________
CPU: Intel core i5 4690k@4,6 GHz | GPU: GTX 970@1440MHz/8000MHz | MB: Asus Sabertooth Z97 MARK 2 | RAM: 2*8GB Kingston DDR3 | HDD: Samsung SSD 840 Evo 250GB | PSU: EVGA Gold 650W | OS: Win 7 Ultimate SP1 64-bit | Fire Strike: P10068


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: kingtoy a 5 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.