Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 24. listopad 2020, 05:57

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 397 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: út 20. říjen 2020, 05:29 
Začátečník
Začátečník

Založen: 26. září 2006
Bydliště: Banánová Republika Ɨ (SR)
Nahoru
uplne to zeriem ten remake jednotky, som v polke ale pride mi to strasne kartke, skoda ze to nejak nerozsirili o cele nove misie :)


 Profil  
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: út 20. říjen 2020, 14:10 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. červen 2005
Bydliště: Liberec
Nahoru
Nejenze to nerozsirili, ale jeste zkratili (mel jsem pocit ze nektery mise vynechali). Prislo mi to cely takovy zkratkovity, jakoby to chteli mit co nejdriv z krku. Bohuzel.

_________________
CPU:i7-6700K@4G8+Noctua NH-U12A|MB:Asus Z170M Plus|RAM:Corsair LPX 2x16G 3600|GPU:EVGA 1080SC ACX3|SSD:Samsung 970 Evo Plus 1T+SSHD:Seagate FireCuda 2T|PS:Seasonic SSR-550RM|Case:FD FocusG Mini|Mon:MAG272-165Hz|


 Profil  
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: út 20. říjen 2020, 15:48 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. červenec 2006
Nahoru
Tak to byl imho záměr, udělat to "moderněji" = aby to odsejpalo. Asi...

Myslím, že kdyby tuhle hru vydalo nějaké lepší studio jako originál bez původní předlohy, tak to bude o dost větší hra.

_________________
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X


 Profil  
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: út 20. říjen 2020, 23:50 
Nováček
Nováček

Založen: 20. prosinec 2017
Nahoru
Sobo napsal:
-+_[] napsal:
Ahoj. Nejde nějak zvednout vykreslovanou vzdálenost aut? Objevují se totiž dost nedaleko z ničeho. Zvláště to je patrné a rušivé na rovných dlouhých úsecích (jízda přes most ve městě, pak na periferii).

Hmm, tezko rict. Hrabal jsem se ve slozce od hry, jestli tam k tomu nejsou nejake konfiguraky, a mozna jsem i neco k tomu nasel.

Cesta: ...\steamapps\common\Mafia Definitive Edition\edit\config\
Soubor: game_constants.xml
Parametr: VehicleSpawnRange

Ja tam u sebe mam hodnotu 110 - odhadoval bych to na vzdalenost v metrech, ale nevim jiste. Pak jsou tam jeste VehicleSpawnCreateOffset a VehicleSpawnRemoveOffset. Netusim, co presne kazdy z nich dela - vyzkousej to nejak rozumne zvetsit a uvidis, co to udela. :)

Díky, to by mělo být ono, zvednul jsem to na 330 (VehicleSpawnRange a VehicleSpawnRemoveOffset (ale to je možná zbytečné)) a vypadá to k světu :-). FPS hit jsem nepocítil.


 Profil  
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: so 7. listopad 2020, 07:09 
Začátečník
Začátečník

Založen: 27. duben 2009
Bydliště: Kousek od ostravy
Nahoru
panove mam takovy technicky dotaz.znamy ma gtx1060 6gb,16gb ram a i5 3570k na 4,8ghz ale i na stredni detaily je cpu porad na 100% a fps okolo 55,nekdy dost klesaji az to skubne treba na 20.Ram vyuzito okolo 8gb a gpu jede na 80%.to je to tak narocne na procesor nebo je neco spatne?Jedna se o mafii 1 de

_________________
CPU:Intel Pentium G4560,MB: MSI Z170A GAMING M3, RAM:2X8GB Kingston hyper x @ 2800mhz,SSD:SSD Samsung M.2 512gb 3000/1800,GPU:NVIDIA GTX770 4gb , PSU:Fortron aurum 700,CASE:Akasa venom toxic,1x240mm rad,1x420mm rad,pumpa eheim,grafika a cpu na vode


 Profil  
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: so 7. listopad 2020, 09:16 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. říjen 2003
Bydliště: Pardubice
Nahoru
docela to narocne na procesor je... nemel jsem problem, aby jelo 6 jader skoro na plno. A to mam o dve jadra vice, takze bych rekl ze to je normalni ze 4 jadro jede porad na 100%.
Uz Mafie 3, na ktere to je postavena, umela vzit 100% cpu vykonu meho predchoziho i5 2500K@4,5G

_________________
CPU: Intel Core i7 8700K @ 4700MHz / 1.224V - all cores AVX COOLER: Noctua NH-U12S MB: MSI Z370M PRO AC RAM: HyperX 2x 8GB DDR4 3200 CL16 VGA Gainward GTX1070 8GB SSD / HDD: WD Black 512GB M2 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fracral Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 24" IPS BenQ BL2411PT 1920x1200 REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM Xornet KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 10 Pro 64
Obrázek
Obrázek


Naposledy upravil Wiruz dne so 7. listopad 2020, 16:37, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: so 7. listopad 2020, 11:00 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. srpen 2004
Nahoru
IceMan5 napsal:
panove mam takovy technicky dotaz.znamy ma gtx1060 6gb,16gb ram a i5 3570k na 4,8ghz ale i na stredni detaily je cpu porad na 100% a fps okolo 55,nekdy dost klesaji az to skubne treba na 20.Ram vyuzito okolo 8gb a gpu jede na 80%.to je to tak narocne na procesor nebo je neco spatne?Jedna se o mafii 1 de


Jo na stable 60fps je potřeba 6core minimum.

_________________
Ryzen 2700X, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 2080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 3 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.


 Profil  
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: so 7. listopad 2020, 21:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. červen 2005
Bydliště: Liberec
Nahoru
Hlavne je potreba poradna grafika, ja mam na 4c/8t stable 90-100fps (FHD).

_________________
CPU:i7-6700K@4G8+Noctua NH-U12A|MB:Asus Z170M Plus|RAM:Corsair LPX 2x16G 3600|GPU:EVGA 1080SC ACX3|SSD:Samsung 970 Evo Plus 1T+SSHD:Seagate FireCuda 2T|PS:Seasonic SSR-550RM|Case:FD FocusG Mini|Mon:MAG272-165Hz|


 Profil  
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: st 11. listopad 2020, 19:19 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2014
Bydliště: Bučovice
Nahoru
tahá to nějakej update, ale asi je to hodně čerstvý (Steam - 3GB)

_________________
AMD Ryzen 5 2600X 3,6GHz @ 4,2GHz boost; MSI GeForce RTX 2080 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6; MSI X470 GAMING PLUS - AMD X470; HyperX Fury Black 4x8GB DDR4 3200MHz @ CL18 (HX432C18FB2/8); SilentiumPC Navis RGB 280 AiO; M2 SSD WD Blue SN500 - 500GB, SSD Crucial MX500 - 1TB, SSD Crucial BX500 - 480GB, HDD Seagate BarraCuda - 4TB (ST4000DM004); ASUS DRW-24B5ST; Corsair RMx Series RM650x (v.2018) - 650W; SilentiumPC Armis AR7 TG RGB window; SilentiumPC Gear GK550 Omnis Kailh Brown RGB; SteelSeries Rival 310; Creative Sound Blaster Z; Edifier R1280T (42Watt RMS); Philips 436M6VBPAB/00 42,5" 3840x2160@60Hz (HDR1000+Adaptive-Sync); Microsoft Windows 10 Pro CZ 64-bit v1909


 Profil  
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: st 11. listopad 2020, 21:31 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. srpen 2004
Nahoru
A bude se prodávat nakonec krabicovka i PC verze. Fakt super, nechápu proč to nemohli vydat při vydání. Chci steelbook, ale samozřejmě už jsem ten krám koupil digi.

_________________
Ryzen 2700X, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 2080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 3 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.


 Profil  
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: so 14. listopad 2020, 17:16 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. červen 2006
Bydliště: Vsetin
Nahoru
Singlovky nehraju ,protože jsou pro lamky ,ale Mafia se mi hodně libí. Nicémně jedu samozřejmě nějtěžší uroven a ten závod ... :evil: :evil: Ještě že dojde brzo nová klávesnice :-D :-D :lol: :lol:

_________________
5800X │ 16Gb 3800Mhz - CL18 │ GTX 1080 TI ON WATER │ ASUS TUF GAMING B550-PLUS │ AG32CQ - 2K - 144Hz │ 500W PSU │


 Profil  
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: út 17. listopad 2020, 22:27 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. květen 2009
Nahoru
ten zavod je v tyhle novy verzi obtiznosti uplne nekde jinde, v ty stary puvodni verzi jsem ho delal snad nekolik tydnu, tady to bylo otazkou nekolika pokusu...

_________________
CPU: Intel core i5 4690k@4,6 GHz | GPU: GTX 970@1440MHz/8000MHz | MB: Asus Sabertooth Z97 MARK 2 | RAM: 2*8GB Kingston DDR3 | HDD: Samsung SSD 840 Evo 250GB | PSU: EVGA Gold 650W | OS: Win 7 Ultimate SP1 64-bit | Fire Strike: P10068


 Profil  
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: st 18. listopad 2020, 00:27 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 28. červenec 2007
Bydliště: Bolatice
Nahoru
Nebude to nahodou tim, ze tvoje schopnosti/zkusenosti jsou po tech osmnacti letech taky trochu jinde? :roll:
Ja jsem jel oba back to back a neprislo mi to nejak moc odlisne z pohledu obtiznosti (na classic).

_________________
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs


 Profil  
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: st 18. listopad 2020, 00:35 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. květen 2009
Nahoru
mozna, je to uz dost davno, tehda na to mohl mit vliv nejen muj skill ale i hardware - pamatuju si, ze se me hra zrovna moc dobre nehejbala, s cimz dneska uz problem nebyl

_________________
CPU: Intel core i5 4690k@4,6 GHz | GPU: GTX 970@1440MHz/8000MHz | MB: Asus Sabertooth Z97 MARK 2 | RAM: 2*8GB Kingston DDR3 | HDD: Samsung SSD 840 Evo 250GB | PSU: EVGA Gold 650W | OS: Win 7 Ultimate SP1 64-bit | Fire Strike: P10068


 Profil  
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: st 18. listopad 2020, 17:15 
Začátečník
Začátečník

Založen: 05. květen 2008
Nahoru
Kamarád to tehdy taky nedal a musel to vzít tou zkratkou. Mě se to na několikátý pokus povedlo, ale IMHO to bylo dáno tím, že jsem už měl zkušenosti z jiných her jako třeba TOCA nebo NFS Porsche, kde ty auta taky nebyly úplně stabilní a nejezdily jak po kolejích.


 Profil  
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: st 18. listopad 2020, 17:26 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. září 2006
Bydliště: Plzeň
Nahoru
Alfajk napsal:
mozna, je to uz dost davno, tehda na to mohl mit vliv nejen muj skill ale i hardware - pamatuju si, ze se me hra zrovna moc dobre nehejbala, s cimz dneska uz problem nebyl
To je fakt, ono tehdy to hrát plynule moc dobře nešlo. Já měl tehdy ějakýho athlona s 256MB ram a GF2MX a v závodu jak bylo víc vozidel na obraze, tak to plynulý nebylo. To samý třeba drop v přístavu jak tam nabourá ten vagon do toho skladiště kde se ukrývá Morelo - po té scéně docela slideshow. Dnes se to na konstantních 60fps hraje lépe. Tedy kromě extrémní jízdy a vybuchujícího mostu, kde výbuchy jsou řízeny podle fps. Méně fps = lepší šance na projetí... a to samé úkol z vybuchující Celeste (Mercedes) - 60 fps nehratelné, 20 fps pohoda.

_________________
AMD Ryzen 7 3700X | MSI B450 Tomahawk | 32GB DDR4 3200 | GeForce RTX 2070 | 500GB SSD (NVME) + 1TB SSD (SATA) + 4TB Barracuda
Sound Blaster Z + Gigaworks T3 + Beyerdynamic DT 990 (250Ω) | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | Philips 246E7QDSW @ 80Hz


 Profil  
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: pá 20. listopad 2020, 14:18 
Začátečník
Začátečník

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Neratovice
Nahoru
No situace mi nepřijde úplně jiná, já to hrál tehdy na AthlonuXP a GF3Ti500 a běželo to v pohodě. Kámoš na GF2MX to hrál tehdy taky, běželo to hůř, ale taky to ještě docela šlo, navíc k tomu měl ne úplně rychlou P4.

_________________
mogbuk: i5 9300H | 16GB DDR4-2666 Samsung | GeForce RTX 2060 | NVMe WD SN720 512GB SSD + SATA Crucial M550 512GB SSD | 1080p 144Hz IPS screen | HP LP2475w | Ultraportable: Toshiba Portégé R100 Centrino | Pentium-M ULV 1.0 | 1280MB DDR | 1.8" MicroIDE -> ZIF IDE -> mSATA SSD Samsung PM830 32GB | Trident Cyber XP4 32MB | 12.1" XGA | 1.09kg/1.4kg | Dell Latitude E6220, Core i5-2520M, 8GB DDR3, Samsung PM830 128GB SATA3.0 SSD, backlit kbd, 12.5" WXGA | NAS: Asrock N3150DC-ITX | 4GB DDR3L-1600 Crucial | Mach Extreme 8GB SLC USB3.0 | 2x 2TB WD Green WD20EZRX @ RAID1 | TerraTec Dual DVB-T PCI-e | OpenMediaVault | Lian Li PC-Q28B Mini-ITX Cube | 65W DC adapter


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 397 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Swat a 17 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.