Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 24. leden 2021, 01:06

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 105 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Microsoft Flight Simulator 2020
PříspěvekZaslal v: st 19. srpen 2020, 17:19 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. srpen 2006
Nahoru
Shaquille napsal:
sipky a mys... slusnej joke


Shaquille napsal:


Ehm... Z takového létání by se člověku rychle udělalo šoufl :)


 Profil  
 Předmět: Re: Microsoft Flight Simulator 2020
PříspěvekZaslal v: st 19. srpen 2020, 18:12 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. červen 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
Hraji to na klávesnici a dívám se po nakem Joystick k teto skvele simul hre.
Doporučily byste něco. Nejsem naruzivej hrac s realistickym letanim jen si chci slusne zalitat v nake komfortnim stylu. Budu rád za nake rady nebo jestli jet jen pres klavesnici.

Kompatibilni co je doporucen jeden z nich jsem se zadival na Thrustmaster T.Flight Hotas X , fajn je rychlostní paka.
https://www.alza.cz/gaming/thrustmaster-t-flight-hotas-x-d488301.htm

Uz jen to nastaveni bude asi na nakou dobu.
Tak pokud k tomu nekdo neco mate sem s tim. Diky.

_________________
MB: GIGABYTE X570 AORUS PRO Bios F32 CPU: AMD RYZEN 7 3700X + NZXT Kraken X52 250mm GPU: SAPPHIRE NITRO+ RX 5700XT-8GB OC Edition RAM: 2x16GB - 32GB G.SKILL Ripjaws 5 Black DDR4 3600MHz CL16 SSD: GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB - SYSTEM: M2 WD Black SN750 NVMe SSD 500GB DATA ZDROJ: GIGABYTE G750H 750W GOLD Modular CASE: Cooler Master Cosmos S MONITOR: SAMSUNG 28" U28R550 IPS FreeSync 4ms - 4K SYSTEM: Windows 10 PRO 64BIT Build 20H2


 Profil  
 Předmět: Re: Microsoft Flight Simulator 2020
PříspěvekZaslal v: st 19. srpen 2020, 20:29 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2014
Bydliště: Bučovice
Nahoru
Twl pořád dlouhej loading na SSD a 1Gb/s net a pak to spadne, kdy to zabírá 25GB RAM, co to je? I ten Star Citizen mi fungoval lépe :-D

Chce to zapnout swap, protože 32GB RAM bez swapu nestačí, kdyby to ta hra aspoň řekla... (krom chyb v prohlížeči událostí 0xc0000005), se swapem 1GB (dynamicky) se zvětšil o 2GB, takže ho používá, prostě málo RAM, první hra za dlouhé roky, swap jsem měl vždy vypnutý, jinak běží to úplně na nic, asi můžu lítat jen na poušti nebo co, protože větší města běží tak 15-20fps, nastavení grafiky moc nepomáhá je to dost náročný na CPU.

_________________
AMD Ryzen 5 2600X 3,6GHz @ 4,2GHz boost; MSI GeForce RTX 2080 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6; MSI X470 GAMING PLUS - AMD X470; HyperX Fury Black 4x8GB DDR4 3200MHz @ CL18 (HX432C18FB2/8); SilentiumPC Navis RGB 280 AiO; M2 SSD WD Blue SN500 - 500GB, SSD Crucial MX500 - 1TB, SSD Crucial BX500 - 480GB, HDD Seagate BarraCuda - 4TB (ST4000DM004); ASUS DRW-24B5ST; Corsair RMx Series RM650x (v.2018) - 650W; SilentiumPC Armis AR7 TG RGB window; SilentiumPC Gear GK550 Omnis Kailh Brown RGB; SteelSeries Rival 310; Creative Sound Blaster Z; Edifier R1280T (42Watt RMS); LG OLED48CX (big format gaming, up to 4k@120Hz, G-Sync Compatible); Microsoft Windows 10 Pro CZ 64-bit v1909


 Profil  
 Předmět: Re: Microsoft Flight Simulator 2020
PříspěvekZaslal v: st 19. srpen 2020, 22:32 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. srpen 2004
Nahoru
stylar napsal:
Twl pořád dlouhej loading na SSD a 1Gb/s net a pak to spadne, kdy to zabírá 25GB RAM, co to je? I ten Star Citizen mi fungoval lépe :-D

Chce to zapnout swap, protože 32GB RAM bez swapu nestačí, kdyby to ta hra aspoň řekla... (krom chyb v prohlížeči událostí 0xc0000005), se swapem 1GB (dynamicky) se zvětšil o 2GB, takže ho používá, prostě málo RAM, první hra za dlouhé roky, swap jsem měl vždy vypnutý, jinak běží to úplně na nic, asi můžu lítat jen na poušti nebo co, protože větší města běží tak 15-20fps, nastavení grafiky moc nepomáhá je to dost náročný na CPU.


Já mám 16GB a swap na 4GB a padalo to, dal jsem ho na 8GB a padalo to, dal jsem ho na 16GB a už to nepadá. Je to fakt ultražrout paměti.

Krátký video letu z Mostu do Loun:

https://www.youtube.com/watch?v=X9WI70XO6aw

Jinak svůj barák jsem našel, takže jsem spokojen :) Hraju to 2880x1620 na highend preset. Samozřejmě na stable 60 můžu zapomenout, v manhattanu jsem rád za 30.

_________________
Ryzen 2700X, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 2080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 3 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.


 Profil  
 Předmět: Re: Microsoft Flight Simulator 2020
PříspěvekZaslal v: st 19. srpen 2020, 22:57 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2014
Bydliště: Bučovice
Nahoru
Já hraji v 4k a HDR ujde, ale tak nějak jsem doufal v těch 30fps stable, což v téhle hře docela i stačí, svůj barák už jsem si taky našel :-D a lítal jsem kolem Brna, tak to jelo parádně.
Citace:
v manhattanu jsem rád za 30

To by odpovídalo, v NY mi to přišlo minimálně o 50% náročnější a fps už byly hodně dole.

_________________
AMD Ryzen 5 2600X 3,6GHz @ 4,2GHz boost; MSI GeForce RTX 2080 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6; MSI X470 GAMING PLUS - AMD X470; HyperX Fury Black 4x8GB DDR4 3200MHz @ CL18 (HX432C18FB2/8); SilentiumPC Navis RGB 280 AiO; M2 SSD WD Blue SN500 - 500GB, SSD Crucial MX500 - 1TB, SSD Crucial BX500 - 480GB, HDD Seagate BarraCuda - 4TB (ST4000DM004); ASUS DRW-24B5ST; Corsair RMx Series RM650x (v.2018) - 650W; SilentiumPC Armis AR7 TG RGB window; SilentiumPC Gear GK550 Omnis Kailh Brown RGB; SteelSeries Rival 310; Creative Sound Blaster Z; Edifier R1280T (42Watt RMS); LG OLED48CX (big format gaming, up to 4k@120Hz, G-Sync Compatible); Microsoft Windows 10 Pro CZ 64-bit v1909


 Profil  
 Předmět: Re: Microsoft Flight Simulator 2020
PříspěvekZaslal v: st 19. srpen 2020, 23:00 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Paul: v cca 1 minutě je tam vidět Chánov. Možná by šlo nějakým tím panelákem proletět :D

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: Re: Microsoft Flight Simulator 2020
PříspěvekZaslal v: čt 20. srpen 2020, 15:11 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 16. březen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Obrázek

_________________
Asus RoG laptop * AG322QCX


 Profil  
 Předmět: Re: Microsoft Flight Simulator 2020
PříspěvekZaslal v: pá 21. srpen 2020, 05:32 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Da se to ovladat na gamepadu?Mam xbox one s gamepad.


 Profil  
 Předmět: Re: Microsoft Flight Simulator 2020
PříspěvekZaslal v: pá 21. srpen 2020, 07:17 
Začátečník
Začátečník

Založen: 14. květen 2004
Bydliště: Kostelany nad Moravou
Nahoru
HEAD napsal:
Da se to ovladat na gamepadu?Mam xbox one s gamepad.

Da se to nastavit i na gamepad,hrani bude lepsi nez klavesnici kde se to neda ovladat vubec,ale take to nebude nic extra.

_________________
CPU:AMD R5 2600X:Silentium Ferra3,MB:MSI B450 Tomahawk:Ram DDR4 2x8Gb HyperX Fury Black 3200,Hdd:2xWd 1Tb SataII,MSI GTX 1660Ti GAMING X 6G ,Cooler Master 600W,Lcd Samsung S24F350F


 Profil  
 Předmět: Re: Microsoft Flight Simulator 2020
PříspěvekZaslal v: pá 21. srpen 2020, 07:25 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. srpen 2004
Nahoru
HEAD napsal:
Da se to ovladat na gamepadu?Mam xbox one s gamepad.


Když to dáš na easy tak je to arkáda a s gamepadem se to hraje jak GTA.

_________________
Ryzen 2700X, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 2080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 3 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.


 Profil  
 Předmět: Re: Microsoft Flight Simulator 2020
PříspěvekZaslal v: pá 21. srpen 2020, 08:07 
Začátečník
Začátečník

Založen: 03. červenec 2012
Bydliště: Praha 10
Nahoru
Lidi neblbněte s gamepady :), pořiďte klidně ten nejlevnější joy a máte zaručený zážitek z letu.


 Profil  
 Předmět: Re: Microsoft Flight Simulator 2020
PříspěvekZaslal v: pá 21. srpen 2020, 12:18 
Začátečník
Začátečník

Založen: 08. květen 2015
Nahoru
máte nebo měli jste někdo problém při stahování? Mě se to samo vždycky vypne úplně client po cca 1-2h a musím dát Resume/Update, včera se mi zasekl na 68Gb a pokaždé když dám update tak je tam Please wait... a nic to nedělá ? místa mám dost. Nechce se mi to moc smazat a jet znovu.


 Profil  
 Předmět: Re: Microsoft Flight Simulator 2020
PříspěvekZaslal v: pá 21. srpen 2020, 12:29 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. červenec 2006
Nahoru
No, seknutý na Please Wait... Jsem byl taky, ale stačilo mi stáhnout jen 9gb.. každopádne se mi to nepodařilo překonat. Stáhl jsem to teda znovu a už v pohodě.

_________________
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X


 Profil  
 Předmět: Re: Microsoft Flight Simulator 2020
PříspěvekZaslal v: pá 21. srpen 2020, 14:00 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. červen 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
logingame napsal:
máte nebo měli jste někdo problém při stahování? Mě se to samo vždycky vypne úplně client po cca 1-2h a musím dát Resume/Update, včera se mi zasekl na 68Gb a pokaždé když dám update tak je tam Please wait... a nic to nedělá ? místa mám dost. Nechce se mi to moc smazat a jet znovu.



V den vydání a normálně se vše stáhlo a rozjelo.
UPC kabel 50/3 stahovalo se to 5hodin. Ale ještě předtím jsem si instaloval cely Windows system už byl po roce provozu třošku zaflákanej.

_________________
MB: GIGABYTE X570 AORUS PRO Bios F32 CPU: AMD RYZEN 7 3700X + NZXT Kraken X52 250mm GPU: SAPPHIRE NITRO+ RX 5700XT-8GB OC Edition RAM: 2x16GB - 32GB G.SKILL Ripjaws 5 Black DDR4 3600MHz CL16 SSD: GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB - SYSTEM: M2 WD Black SN750 NVMe SSD 500GB DATA ZDROJ: GIGABYTE G750H 750W GOLD Modular CASE: Cooler Master Cosmos S MONITOR: SAMSUNG 28" U28R550 IPS FreeSync 4ms - 4K SYSTEM: Windows 10 PRO 64BIT Build 20H2


 Profil  
 Předmět: Re: Microsoft Flight Simulator 2020
PříspěvekZaslal v: pá 21. srpen 2020, 15:33 
Začátečník
Začátečník

Založen: 08. květen 2015
Nahoru
už jsem našel fix na Please wait... stačí smazat poslední cca 3-5 stažené soubory v local a poběží to dále. Ale můj problém stále trvá a to že se samo vypne celá hra během stahování a pak celý proces Please wait... opakuje. :evil:


 Profil  
 Předmět: Re: Microsoft Flight Simulator 2020
PříspěvekZaslal v: pá 21. srpen 2020, 19:15 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. říjen 2017
Nahoru
Hardware Unboxed
Microsoft Flight Simulator 2020 Benchmark, Next Gen Graphics & Performance

https://www.youtube.com/watch?v=y6RIvvMPBTg


 Profil  
 Předmět: Re: Microsoft Flight Simulator 2020
PříspěvekZaslal v: so 22. srpen 2020, 06:29 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Tak jsem to zkusil a ty mensi letadla se daj v pohode ridit na gamepadu a ty vetsi letadla jako A320 NEO tam se to zase ovlada cvakanim tlacitek a joystick tam clovek stejne nepotrebuje :mrgreen:
Jinak je to pekne promakany-grafika/zvuky/cockpit.Bohuzel bez nakyho proskoleni se ty stroje jako 747 a nebo A320 nedaj moc ovladat.Jako takle: da se to ovladat manualne, ale pokud se clovek podiva jak se to dela realne na youtubu- tzn po startu zapnou autopilota a vypnout ho minutu pred pristanim, tak clovek se musi naucit jak ovladat palubni pocitac/autopilota atd.A zadnej tutorial pro konkretni letadla tam neni.


 Profil  
 Předmět: Re: Microsoft Flight Simulator 2020
PříspěvekZaslal v: so 22. srpen 2020, 20:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. srpen 2004
Nahoru
HEAD napsal:
Tak jsem to zkusil a ty mensi letadla se daj v pohode ridit na gamepadu a ty vetsi letadla jako A320 NEO tam se to zase ovlada cvakanim tlacitek a joystick tam clovek stejne nepotrebuje :mrgreen:
Jinak je to pekne promakany-grafika/zvuky/cockpit.Bohuzel bez nakyho proskoleni se ty stroje jako 747 a nebo A320 nedaj moc ovladat.Jako takle: da se to ovladat manualne, ale pokud se clovek podiva jak se to dela realne na youtubu- tzn po startu zapnou autopilota a vypnout ho minutu pred pristanim, tak clovek se musi naucit jak ovladat palubni pocitac/autopilota atd.A zadnej tutorial pro konkretni letadla tam neni.


Tak tutorial je prostě manuál k tomu letadlu, stáhni z netu, vystiskni a můžeš studovat.. :mrgreen:

_________________
Ryzen 2700X, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 2080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 3 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.


 Profil  
 Předmět: Re: Microsoft Flight Simulator 2020
PříspěvekZaslal v: so 22. srpen 2020, 21:31 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
:D Nastesti jsem na netu nasel tutorial.V pohode jsem doletel z prahy na kretu, ale pak jsem neco posral s ILS a autopilot me navedl na pristani ze spatnyho uhlu takze konec :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=ibIj6nLlro0
https://www.youtube.com/watch?v=32q0xHybKmA&t=

Jinak grafika mi nepripada moc extra aspon ne ve 12KM a i ve 12km kde to nerenderuje skoro nic mam porad jen 40-50fps ve 2560x1440 HIGH-END preset.


 Profil  
 Předmět: Re: Microsoft Flight Simulator 2020
PříspěvekZaslal v: út 25. srpen 2020, 07:06 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Tak jsem si s tim trochu hral o doporucuju vypnout HT.Hra vyuziva stejne jen 3-4jadra a at aspon vyuziva ty "plna".Za dalsi HDR vypada neuveritelne.Takovej zapad slunce ve 12km je fakt jak v realu :-D
Jinak hra je dost nedodelana.Pulka veci v cockpitu A320 nefunguje a ani checklisty tam nejsou.A letadel je tam dost malo.
Taky uz jsem prisel na to jak pristat.Clovek si to musi navolit pred letem jakou runway pouzit.Nejlepsi je pouzivat ILS runway a pak autopilot pekne funguje jak v realu a clovek ho vypne par vterin pred pristanim.Je to docela jednoduchy a zvladne to i cvicena opice :lol: Piloti tam dnes fakt nic nedelaj a jen mackaj 2 tlacitka 99% letu a komunikujou s ATC :mrgreen:
Jsem takhle doletel praha-kahyra uplne bez problemu.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 105 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 9 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.