Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je po 24. září 2018, 05:22

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Odpovědět na téma  [ 6040 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 298, 299, 300, 301, 302
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Diablo 3
PříspěvekZaslal v: čt 1. únor 2018, 21:38 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. červen 2015
Bydliště: Praha 2
Nahoru
No myslim to tak, že jsem dostal 2x Shoulders a 2x Chest, takže mi chybí do kopletniho setu 2 věci


 Profil  
 Předmět: Re: Diablo 3
PříspěvekZaslal v: pá 2. únor 2018, 13:25 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. červenec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Musis ve hre jakoby pozadat o dalsi vyzvy a otevrou se ti dalsi ukoly.
Za ty prvni vyzvy jsou jen dva kusy armoru, nikoliv cely set.
Ja to neudelal jeste cele, a uz jsem dostal dokopy 6x setovku. Stejne to pak rychleji ale napada v GR.

_________________
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06


 Profil  
 Předmět: Re: Diablo 3
PříspěvekZaslal v: pá 2. únor 2018, 18:57 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. červen 2015
Bydliště: Praha 2
Nahoru
To si asi nerozumíme, splnil jsem 4 chaptery a jako reward dostanes, křídla, portrét a celý set, který jsem dostal, vyhazoval jsem 3 balíčky, jenže první 2 balíčky šli dobře, pokaždý jsem dostal jinou věc, takže set se kompletoval a při posledním balíčku jsem měl dostal boty a ruce, ale dostal jsem shoulders a chest, který už jsem měl. Každopádně jak řikáš, set jsem si zkompletoval v GR, kde jsem se přidal k hráčům co měli přes 1k paragonu a když zapli GR 70 lvl, tak jsem se divil, že mi tak rychle naskakujou paragony, ted mam 400 paragonu a to pořád nevim, jak se to pořádne hraje :)


 Profil  
 Předmět: Re: Diablo 3
PříspěvekZaslal v: pá 2. únor 2018, 21:39 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. červenec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Brneni muzes vymenit v cube random, takze nekdy na vice pokusu.
Na netu najdes video navod s kratkym questem.

Kostku potrebujes tak jako tak :-)

_________________
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06


 Profil  
 Předmět: Re: Diablo 3
PříspěvekZaslal v: pá 2. únor 2018, 22:20 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. březen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
stoRmjE napsal:
To si asi nerozumíme, splnil jsem 4 chaptery a jako reward dostanes, křídla, portrét a celý set, který jsem dostal, vyhazoval jsem 3 balíčky, jenže první 2 balíčky šli dobře, pokaždý jsem dostal jinou věc, takže set se kompletoval a při posledním balíčku jsem měl dostal boty a ruce, ale dostal jsem shoulders a chest, který už jsem měl.

Tohle je nejaky bug hry... jeste se mi to nestalo
Citace:
Každopádně jak řikáš, set jsem si zkompletoval v GR, kde jsem se přidal k hráčům co měli přes 1k paragonu a když zapli GR 70 lvl, tak jsem se divil, že mi tak rychle naskakujou paragony, ted mam 400 paragonu a to pořád nevim, jak se to pořádne hraje :)

xp na dalsi level porad rostou (breakpointy jsou nejdrive po 10, pozdeji snad po 100/200/500)...
dobre to jde videt tady (ber jako priklad) Paragon 41-50 poterebujes 712,8 mil xp, na para 91-100 uz potrebujes 4x vice xp 2836,8 mil xp.
Obrázek

Tobe pribyly za GR70 treba 4 paragony, ale tipkum s p1000 ani jeden... xp rostou exponencionalne, do dalsiho breakpointu potrebujes porad vice. Ted potrebujes na dalsi paragon treba 100mil xp, brzy to bude 300mil, pak 1,5mld, pak 12mld... pokud bys zahral jeste jednou to same jako doted (paragon 400), tak nebudes mit paragon 800, ale treba 550...

_________________
Asus RoG laptop * AG322QCX


 Profil  
 Předmět: Re: Diablo 3
PříspěvekZaslal v: pá 2. únor 2018, 22:28 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. červen 2015
Bydliště: Praha 2
Nahoru
Tak to je jasny, že každy lvl potřebuje víc xp, myslel jsem to tak, že jsem odklikl GR nějakýmu typkovi a hned to šlo nahoru, proste moment wtf :) SPíš mám problém s tim, že si připadám strašně slaboučkej, lidi s menším paragonem to davaj líp než já.


 Profil  
 Předmět: Re: Diablo 3
PříspěvekZaslal v: so 3. únor 2018, 10:36 
Začátečník
Začátečník

Založen: 14. červen 2011
Nahoru
Zkouším různý hry teď na novým ultrawide monitoru a zapl jsem season 12 asi po 1,5 roční pauze od Diabla. Casual solo hraním se dá během 14ti dní udělat v pohodě achievement na truhlu (35h played) - takže žádná změna. Furt staré dobré po chvíli nudné Diablo x)

Vybral jsem si Crusadera (protože byl zrovna top GR), mám teď PR700+ dal jsem GR 89 se skoro 5timinutovou rezervou. Po složení 6/6 setu není problém dát 10 para za rift. Tam jsou prostě stupidní skoky v síle charu z torment 3 na GR 60+. Vzhledem k tomu, že končí sezona příští týden a v závěru měsíce začne season 13, tak už to moc hrotit nebudu.

Další sezonu možná zkusím Demon Huntera. Sice nedá tak top rifty, jako křižák, ale je to neskutečně rychlý čistič na bounty a T13 rifty - křížák je silnej, ale pomalej, nebo jsem neměl čas vybudovat nějaké rychlé buildy na T13 bounty/rifty. Někdo zkušenosti s rychlým Crusaderem? Někdo se sezónním paragonem 4000+? :mrgreen:

Ultrawide aspekt funguje fajn i ve fullscreenu ve hře. Pozadí menu a cinematics s uřízlýma obdelníkama už tak dobře nevypadá .)

_________________
i7 8700K (5 GHz OC) + G.SKill 2x8GB/3200/CL16 + GTX 1060 Sociální Gajnwart
ROG STRIX Z370-G + 21:9 AOC 35" UW-QHD MWA G-Sync + ASUS XONAR DX/XD + SENNHEISER PC 360
CORSAIR K70 MX RED + RAZER SCARAB + SteelSeries RIVAL 310 + XBO Gamepad + SSD&HDD and stuff


 Profil  
 Předmět: Re: Diablo 3
PříspěvekZaslal v: so 3. únor 2018, 15:52 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. leden 2005
Bydliště: chotebuz
Nahoru
stahnul jsem ted mod tchernobog do diabla 1 a bavi me to vic nez 3ka :)

_________________
FD 500, SS G360, Z97i, 3258, cnps10x, 2x8, 1050ti, 850pro


 Profil  
 Předmět: Re: Diablo 3
PříspěvekZaslal v: ne 4. únor 2018, 15:18 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. červen 2015
Bydliště: Praha 2
Nahoru
Nemá někdo navíc ze setovky Rathmas Skull Helm?


 Profil  
 Předmět: Re: Diablo 3
PříspěvekZaslal v: ne 4. únor 2018, 15:32 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 25. červenec 2011
Nahoru
stoRmjE napsal:
Nemá někdo navíc ze setovky Rathmas Skull Helm?

Setovky se nedají měnit, když nejste v partě a nepadnou vám ve stejný hře.

_________________
CPU: Core i7 - 7700K@4,8Ghz 1.21V // MB: MSI Z170A Mpower Titanium // RAM: Corsair Vengeance 32GB 3466MHz // GPU: Asus ROG Strix GTX 1080 Ti 2000/12000 // Storage: Samsung 840 EVO 120GB + Crucial 1100 Opal 2TB + WD Blue 3D NAND 1TB + OCZ RD400 512GB M.2 // PSU: Corsair HX1000i + CableMod // Case: Phanteks EVOLV X - soon // Cooling: EK Supremacy EVO + EK-FC1080 Ti GTX Strix + EK XRES 140 Revo D5 + EK-RES X3 TUBE 250 + 2x Alphacool NexXxoS XT45 360mm X-Flow + 6x EK Vardar Evo White - soon //


 Profil  
 Předmět: Re: Diablo 3
PříspěvekZaslal v: ne 4. únor 2018, 15:53 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. červen 2015
Bydliště: Praha 2
Nahoru
takže když se pozvem do party a on ji hodi na zem, tak ji neseberu?


 Profil  
 Předmět: Re: Diablo 3
PříspěvekZaslal v: ne 4. únor 2018, 16:12 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 25. červenec 2011
Nahoru
Přesně tak 8-)

_________________
CPU: Core i7 - 7700K@4,8Ghz 1.21V // MB: MSI Z170A Mpower Titanium // RAM: Corsair Vengeance 32GB 3466MHz // GPU: Asus ROG Strix GTX 1080 Ti 2000/12000 // Storage: Samsung 840 EVO 120GB + Crucial 1100 Opal 2TB + WD Blue 3D NAND 1TB + OCZ RD400 512GB M.2 // PSU: Corsair HX1000i + CableMod // Case: Phanteks EVOLV X - soon // Cooling: EK Supremacy EVO + EK-FC1080 Ti GTX Strix + EK XRES 140 Revo D5 + EK-RES X3 TUBE 250 + 2x Alphacool NexXxoS XT45 360mm X-Flow + 6x EK Vardar Evo White - soon //


 Profil  
 Předmět: Re: Diablo 3
PříspěvekZaslal v: po 12. únor 2018, 12:43 
Nováček
Nováček

Založen: 01. říjen 2012
Nahoru
Mám takový drobný dotaz ohledně receptu na SETy. Hraju za křižáka a potřeboval bych sestavit SET Armor of Akkhan.
Pár SETů už mám, jen si nejsem jistý, jestli tohle není nějaký speciální SET, pro který musím splnit nějakou řadu úkolů? Nebo prostě hrát dokola ADVENTURE a doufat, že jednou to padne? Díky, Mejla


 Profil  
 Předmět: Re: Diablo 3
PříspěvekZaslal v: po 12. únor 2018, 12:50 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. červenec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Koukam na web a je to drop, staci Torment obtiznost a 70lvl a je sance ze to padne.
Z klasickych setu jsis nevybral? Tam je podle me vetsi sance neco rozumneho poskladat.

_________________
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06


 Profil  
 Předmět: Re: Diablo 3
PříspěvekZaslal v: po 12. únor 2018, 13:18 
Nováček
Nováček

Založen: 01. říjen 2012
Nahoru
Díky za rychlou odpověď. Hraju docela málo, takže si našel nějaký buildy na webu a tenhle set se dost opakoval. Budu zkoušet chvíli paní štěstěnu. :) M


 Profil  
 Předmět: Re: Diablo 3
PříspěvekZaslal v: po 12. únor 2018, 15:57 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 25. červenec 2011
Nahoru
Není potřeba žádný úkol ani podobné, jen hrát a mít prostě štěstí :)

_________________
CPU: Core i7 - 7700K@4,8Ghz 1.21V // MB: MSI Z170A Mpower Titanium // RAM: Corsair Vengeance 32GB 3466MHz // GPU: Asus ROG Strix GTX 1080 Ti 2000/12000 // Storage: Samsung 840 EVO 120GB + Crucial 1100 Opal 2TB + WD Blue 3D NAND 1TB + OCZ RD400 512GB M.2 // PSU: Corsair HX1000i + CableMod // Case: Phanteks EVOLV X - soon // Cooling: EK Supremacy EVO + EK-FC1080 Ti GTX Strix + EK XRES 140 Revo D5 + EK-RES X3 TUBE 250 + 2x Alphacool NexXxoS XT45 360mm X-Flow + 6x EK Vardar Evo White - soon //


 Profil  
 Předmět: Re: Diablo 3
PříspěvekZaslal v: po 12. únor 2018, 20:18 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. červenec 2004
Bydliště: Pustiměř
Nahoru
zelený legendky si přeroluj v kostce (10 soulů + 10 mlíka).


 Profil  
 Předmět: Re: Diablo 3
PříspěvekZaslal v: čt 26. červenec 2018, 14:01 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. červen 2006
Nahoru
Zdravim.Da se nejak nastavit aby sla hra ovladat na gamepadu?


 Profil  
 Předmět: Re: Diablo 3
PříspěvekZaslal v: čt 26. červenec 2018, 14:53 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. květen 2009
Nahoru
na PC oficiálně ne, viděl jsem na to mod, který to umožnil, ale v podstatě je to proti pravidlům

_________________
CPU: Intel core i5 4690k@4,6 GHz | GPU: GTX 970@1440MHz/8000MHz | MB: Asus Sabertooth Z97 MARK 2 | RAM: 2*8GB Kingston DDR3 | HDD: Samsung SSD 840 Evo 250GB | PSU: EVGA Gold 650W | OS: Win 7 Ultimate SP1 64-bit | Fire Strike: P10068


 Profil  
 Předmět: Re: Diablo 3
PříspěvekZaslal v: čt 26. červenec 2018, 16:19 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. březen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Presne jak pise Alfajk, je to za ban, tak bacha na to...

_________________
Asus RoG laptop * AG322QCX


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 6040 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 298, 299, 300, 301, 302


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.