Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 19. září 2020, 07:59

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 104 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 3. duben 2006, 16:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. březen 2006
Bydliště: Plzeň
Nahoru
1. Ty next-gen chujoviny asi chtej PS3.0 co? :(

2. Jestli to nekdo nehral a rad by videl "vlhkou" laru :D tak jsem natocil kratke video (bohuzel komprimaci trosku upada kvalita) http://www.xaero.mysteria.cz/lara.mpg (3,90MB)

_________________
CPU: AMD Athlon 64 3000+ (2480Mhz Venice) MB: DFI LP UT NF4 Ultra-D RAM: 768 MB (333Mhz :( ) HDD: Maxtor DiamondMax 10 200GB GFX: Sapphire ATI Radeon X800GTO Fireblade 256MB (400/490@520/600) Klávesnice: Genius Comfy KB-21e Scroll Myš: Logitech MX 1000


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 3. duben 2006, 19:17 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Celkem pekny video :)

_________________
CPU-Ryzen 2200g,MB-MSI B450 Tomahawk,PAMET-2x16GB Kingston HyperX Predator 3333Mhz@3733Mhz CL16 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-,Zvuk-Sound Blaster Z,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 4. duben 2006, 20:38 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. prosinec 2005
Nahoru
wallot napsal:
........
big thx man! :lol:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. duben 2006, 11:50 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Tak uz to mam a ta next.Gen vecicka mi funguje :) A neni to tak hrozny cose vykonu tyce..Hraju to v 1024x768 s AA a 8x AF.
Par screenu:
ObrázekObrázekObrázekObrázek

_________________
CPU-Ryzen 2200g,MB-MSI B450 Tomahawk,PAMET-2x16GB Kingston HyperX Predator 3333Mhz@3733Mhz CL16 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-,Zvuk-Sound Blaster Z,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. duben 2006, 11:53 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Jotunheim
Nahoru
Co jsem tak četl na netu, tak ty "next gen" vychytávky by mely znamenat akorat detailnější textury .. je to pravda ?

To by byl teda spíš marketingový next gen :)

_________________
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään



 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. duben 2006, 12:06 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Sentenced napsal:
Co jsem tak četl na netu, tak ty "next gen" vychytávky by mely znamenat akorat detailnější textury .. je to pravda ?

To by byl teda spíš marketingový next gen :)

Sou detainejsi textury,lepsi stiny,i nakej ten bloom.Vypada to stim o tridu lip.

_________________
CPU-Ryzen 2200g,MB-MSI B450 Tomahawk,PAMET-2x16GB Kingston HyperX Predator 3333Mhz@3733Mhz CL16 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-,Zvuk-Sound Blaster Z,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 7. duben 2006, 00:00 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
mozna jsem slepy, ale s nextgen nastavenim neni lara mokra, dochazi k prolinani obektu atd... docela me to zklamalo.. nehlede na to ze na moji sh..ne moc vykonne X1300PRO to jde jakztakz 20fps v 800x600... snad ty textury jsou hezci a prostredi bohatsi, lara ma jemnejsi vlasy, ve vode jsou vlny,bloom je jen lehky a kdyz se hodi.. ale taky mate to s tou vodou? ze neni mokra kdyz vyleze z vody?? a prolinaji se mi modely (lehce u larina rukou atd, na standard nastaveni je to mene).. by me zajimalo jestli ma nekdo podobny "problem" na next gen nastaveni.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 7. duben 2006, 11:45 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Je mokra kdyz vyleze z vody :)

_________________
CPU-Ryzen 2200g,MB-MSI B450 Tomahawk,PAMET-2x16GB Kingston HyperX Predator 3333Mhz@3733Mhz CL16 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-,Zvuk-Sound Blaster Z,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 7. duben 2006, 13:51 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. prosinec 2005
Nahoru
no dela to vsem...tenhle problem je vyreseny na xboxu360 a na pc to nejspis bude vyreseno patchem...

Obrázek
normal mod...
Obrázek
next -gen content....

hra ma vice problemu grafiky a zvuku musime jen pockat :wink:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 7. duben 2006, 14:13 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
se zvukem jsem mel taky problemy.. a dost byla hra naladova.. projevovalo se to hlavne pri nextgen nastaveni... kdy pri jednom spusteni byla hra v celku plynula.. a kdyz jsem ji spustil po 5ti minutach tak 5fps... zvuk jsem vyresil vzdicky restartem.. jednou se mi stalo ze mi hra sama odinstalovala zvukovou kartu :-D proste nebyla ve spravci HW a nesel zvuk


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 7. duben 2006, 15:03 
Černá karta
Černá karta

Založen: 20. srpen 2003
Bydliště: PHA, CB, TP, Aus, Ger
Nahoru
Ta hra je naprosta bomba, starej dobrej Tomb Raider, skakni lezeni, naprosto briliantni hratelnost ala Tom Raider 1,2 a3, bomba fakt doporucuju tohle mit.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 7. duben 2006, 15:20 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
podle me hra dost trpi na svoji jednoduchost... holt sem zvykly na tezsi tombraidery... :oops:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 7. duben 2006, 23:39 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. prosinec 2005
Nahoru
potreboval by jsem poradit...jsem Kazakhstanu a ta larina byvala kamaradka na me vyvolala takovou tu bestii co vas honila v minulosti...mno...nevim jak ju sejmou...kdyz ji hodim do te elektriky tak chcipa ale pak se portne a ma full nebo pozapinam ty vypinace po boku zduchnu ty koule do elektriky a mam silove pole ale co dal? THX
Obrázek

//EDIT:uz jsem to vyresil


Naposledy upravil Lee dne so 8. duben 2006, 22:56, celkem upraveno 2x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 8. duben 2006, 12:25 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 14. červenec 2004
Bydliště: Liberec
Nahoru
Zdravim, mohli by jste nekdo zkusit v nastaveni zmenit kameru na invert a mrknout se esli se opravdu invertuje? Bo at delam co delam kamera je stale normalni ... a ja hraju s invertovanou, ubec nevim cim to je?! :sad:

_________________
Sony VAIO VPCS11X9E


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 8. duben 2006, 12:34 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. prosinec 2005
Nahoru
Chroust napsal:
Zdravim, mohli by jste nekdo zkusit v nastaveni zmenit kameru na invert a mrknout se esli se opravdu invertuje? Bo at delam co delam kamera je stale normalni ... a ja hraju s invertovanou, ubec nevim cim to je?! :sad:
crack od RELOADED zpusobuje ze nejde invert podle osy Y...jak to napravit? kup si originalku...Nereste tu warez ThX :P


///EDIT: vysel patch 1.1!! download HERE
Kód:
Tomb Raider: Legend by Crystal Dynamics - retail v1.1 patch

This patch addresses the following issues:

- various performance problems
- stability problems
- controller problems

Warning:

The patch does not yet completely resolve the performance issues with the activated Next-Gen content on NVIDIA cards. NVIDIA actively works on an updated driver that should fully address the problems.


Naposledy upravil Lee dne so 8. duben 2006, 22:17, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 8. duben 2006, 18:19 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. březen 2005
Nahoru
1. Patch =)

Sotva Eidos vypustil nové pokračování Tomb Raidera, sotva si Lara stačila vyzvednout ocenění za zápis do Guinnessovy knihy rekordů za nejúspěšnější herní postavičku, už je zde první patch.

Nebojte se, hra není nikterak závažně bugová po herní stránce a tak patch řeší pouze technické problémy. Konkrétně jde o vylepšení stability hry (méně padání), problémy s některými herními ovladači, ale zejména problémy s výkonem na grafických kartách Nvidia při zapnutí Next-Gen efektů. Tento patch však neřeší všechny problémy s výkonem a Nvidia prý pracuje na speciálních ovladačích, které plně vyřeší tento problém a umožní aktivovat Next-Gen efekty bez omezení.

Pravděpodobně jde o využítí Pixel Shaders 3.0 a HDR efektů, které mají zatím jen Nvidia karty 6800+ (na kterých je údajně nová Lara s použitím těchto efektů špatně hratelná). O využítí Next-Gen efektů u ATI karet se Eidos nikterak nezmínil a tak se neví, zda je uživatelé ATI X1x00 ve hře vůbec nemají, či je mohou zapnout bez problémů.

Stahujte ZDE

_________________
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 8. duben 2006, 21:56 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. říjen 2004
Bydliště: Bratislava - Rosenheim
Nahoru
mozem ten patch pouzit na demo?nahodi mi tu nextgen grafiku?

_________________
"So when hell is at the gates, who will stand and meet the waves
and take the fight to their graves to end the dark campaign?"

♪♫last.fm♫♪


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 8. duben 2006, 22:11 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
snapcase napsal:
mozem ten patch pouzit na demo?nahodi mi tu nextgen grafiku?


ne je na plnou verzi hry, o patchi pro demo ani vidu ani slechu


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 9. duben 2006, 15:06 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. prosinec 2005
Nahoru
Tak uz jsem to dohral...time 8:12h 92% uspesnost...konec vypada ze bude pokracovani...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 9. duben 2006, 23:19 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Lee napsal:
potreboval by jsem poradit...jsem Kazakhstanu a ta larina byvala kamaradka na me vyvolala takovou tu bestii co vas honila v minulosti...mno...nevim jak ju sejmou...kdyz ji hodim do te elektriky tak chcipa ale pak se portne a ma full nebo pozapinam ty vypinace po boku zduchnu ty koule do elektriky a mam silove pole ale co dal? THX
Obrázek

//EDIT:uz jsem to vyresil


tak me by to stale zajimalo... spustim ty "stropni" koule a posilam porad tu priseru do toho pole.. dicky ji to sebere trosku a pak se znova respawne a je zdrava..


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 104 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Krteq, TankGeorge a 14 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.