Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 19. září 2020, 08:18

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 104 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. květen 2006, 19:38 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. květen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
no já tuhle hru dohrál už dávno...celkem dobrý ale ovládání fakt děs a finální bitka mohla být lepší...párkrát toho démona sejmout mečema a je to... :(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 30. květen 2006, 14:35 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. březen 2006
Bydliště: Poprad,SK
Nahoru
....tak uz tu hru mam... nikdy predtym som ziaden tomb raider nehral.......a mam problem tej hre pochopit...uviazol som v prvom kolo hned na zaciatku za tym mostom :oops: :oops: ...a neviem co dalej ...pls radu :roll:

_________________
CPU:Opteron170(sundany IHS) +Noctua NH-U12F 2000Mhz@3120Mhz-1,44V(Toledo,939), MB: Asus A8R32-MVP DELUXE (ATI Xpress3200 & Uli M1575), VGA: ATI Radeon Sapphire HD3870 Vmod + AC Accelero S1(2x AC 9FAN) (775/2250mhz@1024/2520mhz), HDD: Maxtor 160GB, Hitachi 320GB RAM:2x1GB 400mhz CL2 Kingston HypeX, PSU:Fortron Blue storm2 500W, MONITOR:LG L226WTQ-PF, MOUSE: Razer Copperhead, MOBIL:Nokia N82


Naposledy upravil Dano007 dne út 30. květen 2006, 20:19, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 30. květen 2006, 19:18 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 10. srpen 2005
Nahoru
Dano007 napsal:
....tak som si tu hru stiahol... nikdy predtym som ziaden tomb raider nehral.......a mam problem tej hre pochopit...uviazol som v prvom kolo hned na zaciatku za tym mostom :oops: :oops: ...a neviem co dalej ...pls radu :roll:


daj nejaky screen

ja mam problem v rusku v ten elektrarni ci co to je,zabit tu amandinu priseru,kto helpne?

_________________
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 30. květen 2006, 20:12 
Začátečník
Začátečník

Založen: 08. červen 2005
Nahoru
Dano007 napsal:
....tak som si tu hru stiahol... nikdy predtym som ziaden tomb raider nehral.......a mam problem tej hre pochopit...uviazol som v prvom kolo hned na zaciatku za tym mostom :oops: :oops: ...a neviem co dalej ...pls radu :roll:


Nechť zhynou warézácké socky... Porušuješ pravidla fóra. Kup si tu hru, dostaneš k ní i manuál.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 30. květen 2006, 20:24 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. březen 2006
Bydliště: Poprad,SK
Nahoru
beardie napsal:
....

..no je to hned hned na zaciatku...vzal som tie 2 bronzove premie a tam som aj skoncil..hned na zaciatku

_________________
CPU:Opteron170(sundany IHS) +Noctua NH-U12F 2000Mhz@3120Mhz-1,44V(Toledo,939), MB: Asus A8R32-MVP DELUXE (ATI Xpress3200 & Uli M1575), VGA: ATI Radeon Sapphire HD3870 Vmod + AC Accelero S1(2x AC 9FAN) (775/2250mhz@1024/2520mhz), HDD: Maxtor 160GB, Hitachi 320GB RAM:2x1GB 400mhz CL2 Kingston HypeX, PSU:Fortron Blue storm2 500W, MONITOR:LG L226WTQ-PF, MOUSE: Razer Copperhead, MOBIL:Nokia N82


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 30. květen 2006, 20:40 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 10. srpen 2005
Nahoru
ja mam problem s tymto:

Obrázek

2 dano007:hod pls screen,hned za mostom je dost siroky pojem :)

_________________
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 31. květen 2006, 12:06 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. březen 2006
Bydliště: Poprad,SK
Nahoru
...hm vlastne ked si zapol "new game" ... hodilo to video a potom ta dalo do hry a potom co si spravil...len tak v bodoch strucne pls opis :roll:

_________________
CPU:Opteron170(sundany IHS) +Noctua NH-U12F 2000Mhz@3120Mhz-1,44V(Toledo,939), MB: Asus A8R32-MVP DELUXE (ATI Xpress3200 & Uli M1575), VGA: ATI Radeon Sapphire HD3870 Vmod + AC Accelero S1(2x AC 9FAN) (775/2250mhz@1024/2520mhz), HDD: Maxtor 160GB, Hitachi 320GB RAM:2x1GB 400mhz CL2 Kingston HypeX, PSU:Fortron Blue storm2 500W, MONITOR:LG L226WTQ-PF, MOUSE: Razer Copperhead, MOBIL:Nokia N82


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 31. květen 2006, 17:27 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 10. srpen 2005
Nahoru
1. preskocis ponad riecku
2. prejdes cez vodu
3. vyskocis na suter
4. odtlacis suter
5. vylezes po lianach hore

_________________
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 1. červen 2006, 09:59 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Jotunheim
Nahoru
Promazán OT, neřešte tady jestli nekdo nejakou hru stáhnul nebo ne a pokud už ji nekdo stáhne, tak at tu o tom aspon nepíše ...

_________________
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään



 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 1. červen 2006, 10:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. březen 2006
Bydliště: Poprad,SK
Nahoru
beardie napsal:
1. preskocis ponad riecku
2. prejdes cez vodu
3. vyskocis na suter
4. odtlacis suter
5. vylezes po lianach hore

..dik moc...ja jak debil som sa tam motal a buchal do tych malych kamenov...dik :roll:

_________________
CPU:Opteron170(sundany IHS) +Noctua NH-U12F 2000Mhz@3120Mhz-1,44V(Toledo,939), MB: Asus A8R32-MVP DELUXE (ATI Xpress3200 & Uli M1575), VGA: ATI Radeon Sapphire HD3870 Vmod + AC Accelero S1(2x AC 9FAN) (775/2250mhz@1024/2520mhz), HDD: Maxtor 160GB, Hitachi 320GB RAM:2x1GB 400mhz CL2 Kingston HypeX, PSU:Fortron Blue storm2 500W, MONITOR:LG L226WTQ-PF, MOUSE: Razer Copperhead, MOBIL:Nokia N82


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 2. červen 2006, 17:46 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. březen 2005
Nahoru
Mám takovej menší dotázek Jsem u animace která je po jednom "kontrolním bodu" a ta animace trvá asi 2min a hned po ní musím utíkat před vrtulníkem, který mě ničí most, jenže snad jsem už 2x chcípnul a musím FURT čuměl na tu blbou animaci, vcelku mě to štve kvůli 10s hry čekat 2 min... Nevíte zda to jde nějak přerušit nebo tááááák ? thx

_________________
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 5. červen 2006, 10:54 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Jotunheim
Nahoru
Rammstein napsal:
Mám takovej menší dotázek Jsem u animace která je po jednom "kontrolním bodu" a ta animace trvá asi 2min a hned po ní musím utíkat před vrtulníkem, který mě ničí most, jenže snad jsem už 2x chcípnul a musím FURT čuměl na tu blbou animaci, vcelku mě to štve kvůli 10s hry čekat 2 min... Nevíte zda to jde nějak přerušit nebo tááááák ? thx


Esc a patom Skip animation, tohle moc nedomysleli :(

_________________
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään



 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 5. červen 2006, 12:53 
Nováček
Nováček

Založen: 25. červenec 2005
Nahoru
beardie napsal:
ja mam problem s tymto:


musis vlezt do toho hejblete veprostredku a odstrkat vsechny zelezny koule smerem ke stene (kdyz je dost daleko, zacne silene jiskrit) kdyz jiskri vsechny, tak vyskoc z hejblete a prisavkou si stahni ten kus mece co je nad tebou (a tedko ho nechrani zadny pole)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 6. červen 2006, 00:13 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. květen 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Nevíte prosím vás čím to,že se mi to na next-gen efekty nehorázně seká?Nemyslím malý framerate,ale děsný trhání,taky třeba na vteřinu se to zastaví.Chce to na next-gen 512MB graf.paměti?Pokud ano,problém by byl vyřešen,pokud ne,zůstanu nasrán.

_________________
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 9. červen 2006, 23:23 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. květen 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Tak jsem to taky rozjel a je to dobrý.Nakonec jedu v 1600x1200 vše na max,next-gen OFF,počkám,až to pořádně odladěj.Takovej jednodušší Princ s kozama.Je to poměrně návykový.Tři dny se chystám,že dorazím Condemned,ale vždycky jsem skončil u Lary.Jako hra je to místy až primitivní,ale hrozně chytlavý,ideální hra na odreagování.Ty podzemní prostory se dost povedly,je na co koukat :roll:

_________________
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 10. červen 2006, 15:50 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. březen 2006
Bydliště: Poprad,SK
Nahoru
....hmm ked som skusal next-gen tak mne ide na fps okolo 19-20 ..... je to dost malo ale nemam take velke seky....iba to je take kus spomalene ... citim to hlavne na mysi

_________________
CPU:Opteron170(sundany IHS) +Noctua NH-U12F 2000Mhz@3120Mhz-1,44V(Toledo,939), MB: Asus A8R32-MVP DELUXE (ATI Xpress3200 & Uli M1575), VGA: ATI Radeon Sapphire HD3870 Vmod + AC Accelero S1(2x AC 9FAN) (775/2250mhz@1024/2520mhz), HDD: Maxtor 160GB, Hitachi 320GB RAM:2x1GB 400mhz CL2 Kingston HypeX, PSU:Fortron Blue storm2 500W, MONITOR:LG L226WTQ-PF, MOUSE: Razer Copperhead, MOBIL:Nokia N82


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 10. červen 2006, 18:37 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. březen 2005
Nahoru
Sentenced napsal:

Esc a patom Skip animation, tohle moc nedomysleli :(


jojo už sem to našel a je to fakt kktina :) To nemohli jednoduše dát na nějaký tlačítko atd ? Todle mě vcelku naštvalo :)

_________________
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 10. červen 2006, 20:32 
Začátečník
Začátečník

Založen: 08. červen 2005
Nahoru
Můžete mi někdo dát na Imageshack.us screenshot obsahu registrů z větve HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Crystal Dynamics / Tomb Raider: Legend? Je tam cca 8 položek..¨Díky moc.

Mám koupenou verzi přes Direct2Drive a nejde mi instalovat patch 1.2, po modifikaci registrů na "normální verzi" to snad pojede.

Direct2Drive patch 1.2 nehodlá vydat, jsou to hovada, už si od nich nic nekoupím :(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 10. červen 2006, 21:14 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 10. srpen 2005
Nahoru
Obrázek

_________________
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 10. červen 2006, 21:16 
Začátečník
Začátečník

Založen: 08. červen 2005
Nahoru
beardie napsal:
..


Díky! Patch nainstalován :-)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 104 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Frostys, mstK a 10 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.