Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 19. září 2020, 08:25

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 104 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 28. prosinec 2006, 20:25 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. září 2006
Bydliště: Stara Tura
Nahoru
Oprasim trochu stary thread :) .Ja som tuto hru presiel na FX5200 a teraz som si ju nainstaloval a zapol next-gen a ono to stale nejako cuka, zeby bolo 512MB na grafike pre textury malo?? :( HELP Kto ma podobny problem? Skoda toho ze tie tiene su tiez vadne kockuju,... inak musim naozaj pochvalit ovladanie na klavesnici + mys ked si clovek sam nadefinuje klavesy je to parada, na mojom Logitech Rumblepade 2 sa mi to nehralo tak dobre prechod od CORE ku Crystal Dynamics urobil svoje uz sa tesim na Tomb Raider Anniversary 8-)

http://bonusweb.idnes.cz/pc/preview/tom ... rsary.html
http://bonusweb.idnes.cz/download/scree ... 10scr.html
Ale to je na samostatny thread vyzera to velmi slubne

_________________
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 28. prosinec 2006, 20:49 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
no tak tohle delalo vesmes vsem.. v tom next-gen zobrazeni byl tusim bug... :-/ a ani patch to snad neresil (jen problemy s Crossfire)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 28. prosinec 2006, 21:48 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. září 2006
Bydliště: Stara Tura
Nahoru
Citace:
no tak tohle delalo vesmes vsem.. v tom next-gen zobrazeni byl tusim bug... :-/ a ani patch to snad neresil (jen problemy s Crossfire)


A to ich v Eidose vobec netrapi??RAMkou to vobec nieje tu mam vyuzitu pri hrani asi z polovice, :( to mam teraz hrat bez next gen?? :( v tomto pripade si zasa nemozem vychutnat hru nie kvoli zlej optimalizacii ale kvoli bugom :( inak na Anniversary sa tesim velmi pozrite si tie dva linky co som napisal vyssie :wink: ale tie screeny su pravdepodobne bez next gen

_________________
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 28. prosinec 2006, 23:08 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
no trapilo ale pak se na to nejak vy....zapomneli.. v next gen neni na lare ani videt voda atd...

anniversary nebude mit vetsinu vychytavek z Legendu, HDR tam nebude a nex gen myslim tak ne :roll:

http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=20704


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 28. prosinec 2006, 23:29 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. září 2006
Bydliště: Stara Tura
Nahoru
OMG keby sa tam toho dalo aspon viac nastavit a nie len next-gen on/off, tak napriklad tie hnusne tiene co stale stvorcekuju by som vypol alebo ponechal na normal ako boli bez next gen tam su normalne, bloom by som zapol, high resolution textures tiez a dalej neviem ale chcelo by to viac nastavenia lebo hentak je to o nicom. k tomu Anniversary, ak nebude mat next gen grafiku tak je to skoda, Legend ju ma aspon premna nepouzitelnu kvoli neustalemu cukaniu co najviac neznasam a rozhodne to s tym nebudem hrat inak fps by boli v pohode len to cukanie :( a anniversary je asi taky marketingovy tah aby oslnil hracov atmosferov a hratelnostou ako to kedysi spravila uzasna jednotka a aby sa lepsie predavalo pokracovanie Legendu ale ak to bude plnohodnotny remake mame sa naco tesit :twisted: Rozlisenie textur vyzera nic moc ale modely a prostredie celkom dostacujuco ak sa bude dat nastavit rozlisenie dost vysoke budem spokojny

_________________
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 29. prosinec 2006, 00:14 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Nevim me to jede plynule.Pod 20FPS mi to nejde.

_________________
CPU-Ryzen 2200g,MB-MSI B450 Tomahawk,PAMET-2x16GB Kingston HyperX Predator 3333Mhz@3733Mhz CL16 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-,Zvuk-Sound Blaster Z,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 29. prosinec 2006, 10:11 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. září 2006
Bydliště: Stara Tura
Nahoru
Me to ide tiez plynule nejde mi to pod 30fps ked dam 1280x1024 s next-gen ked dam 1280x1024 +next-gen +AA tak mi to nikde neislo pod 25fps ale ide o tie trhy o tie lagy ked sa otacam lag skusal som na jednom mieste bezat dopredu potom sa otocit a bezat dozadu potom zasa dopredu vsetko malo byt uz davno nacitane skusal som to len na malom kusku plochy a dokonca aj tam boli tie lagy

_________________
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 11. březen 2007, 12:34 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. prosinec 2004
Bydliště: Žilina
Nahoru
No je to sice po dlhsej dobe ale kupil som si XBOX a sosnul demo na TRL a musim povedat ze na konzole je to omnoho sviznejsie a sa mi zda ze aj lepsie graficky ako na PC so zapnutym Next-gen. Hlavne ale ta plynulost je perfektna. Na PC to bolo utrpenie a to nemam zostavu sunt.Tu je to parada aj ked mam len demo samozrejme. :wink:

_________________
XBOX360


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 29. květen 2007, 13:12 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. květen 2005
Bydliště: Libice nad Cidlinou
Nahoru
Zdravím, ted po nějaké době sem oprášil Legend, ale tentokrát s gamepadem. Všechno nastavení je v pohodě, až na jednu věc. V menu mi nejdou povolit vibrace na gamepadu, i když mi je pad podporuje. Neměl ste s tím někdo problém? :?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 29. květen 2007, 15:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. leden 2005
Nahoru
Skus nainstalovat ovladace na gamepad ktore si s nim dostal , ak si to este nespravil.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 29. květen 2007, 21:49 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. květen 2005
Bydliště: Libice nad Cidlinou
Nahoru
No jo, moje chyba. Zkoušel sem ho ve hře a řikal sem si že když skoro všecko funguje, že tam ovladače mám. Přitom sem na ně pozapomněl :oops: thx

Mimochodem, je to dost dobře hratelný na padu, rozhodně lepší jak šipky :wink:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 29. květen 2007, 22:18 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. září 2006
Bydliště: Stara Tura
Nahoru
No neviem ale mne sa pohyb lary ovela lepsie ovlada na klavesnici :) zatacat pomocou mysi je premna urcite lepsie nez sa jemne snazit s analogovou packou, nieje to zle ale kamera je aj vdaka mysi na PC ovela lepsia.

_________________
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 30. květen 2007, 06:09 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. květen 2005
Bydliště: Libice nad Cidlinou
Nahoru
Tak záleží na každym co mu vyhovuje. Na jednom joysticku pohyb lary, na druhym mam kameru okolo ní a na pozičnim kloboučku mám to menu (baterka, dalekolhled atd.). Takže všechno při ruce :) . Sice je občas trošku obtížnější dostat kameru kam chci, ale pomalu už to vychytávám :)

Pro úplnost: mám tenhle pad


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 30. květen 2007, 06:31 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. září 2006
Bydliště: Stara Tura
Nahoru
Ved samozrejme :) ja mam tento gamepad ale nehram to s nim, mozno predchadzajuce diely od Core design s horsim ovladanim by som na nom hral ale Legend a Anniversary nieje nejak dovod, v inych konzolovych hrach sluzi ale na nezaplatenie

_________________
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||


 Profil  
 Předmět: Re: Tomb Raider: Legend
PříspěvekZaslal v: so 5. leden 2013, 16:41 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 01. duben 2006
Bydliště: Liberec
Nahoru
tak jsem si řekl, že si pomocí akce na steamu zlegalizuji některé hry a tak jsem také nakoupil Tomb Raider: Legend ale nastal problém s češtinou...žádná nefunguje...nevíte co s tím?díky...


 Profil  
 Předmět: Re: Tomb Raider: Legend
PříspěvekZaslal v: út 26. únor 2013, 14:18 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. březen 2010
Bydliště: Krupka (Teplice v Čechách)
Nahoru
Tak co říkáte na novou technologii TressFX? Mě to přijdu super a jako živé. Snad to tak fakt bude.
http://www.zing.cz/novinky/15776/amd-predstavilo-tressfx-hair-technologii

_________________
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1


 Profil  
 Předmět: Re: Tomb Raider: Legend
PříspěvekZaslal v: čt 14. březen 2013, 21:35 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. prosinec 2012
Bydliště: Jihlava
Nahoru
Čus, hází mě to tuto hlášku, nevíte co s tím.. ?

http://postimage.org/image/782o7l42l/

_________________
CPU: AMD Ryzen 7 3700X CPUcooler: BOX MB: ASUS ROG STRIX B450-F GAMING - AMD B450 | GPU: PALiT GeForce RTX 2070 Super GamingPro, 8GB GDDR6 | RAM: HyperX Predator 32GB (2x16GB) DDR4 3333| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Green 2TB | SSD: HyperX 3K 120Gb@Read:555Mb/s, Write:510Mb/s /\ Intel 330 180Gb@Read:500Mb/s, Write:450Mb/s | CASE: CM Haf 932 | PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W | AC: ASUS Xonar DX/XD. | DVD-RW: LG GH24NS | LCD: Iiyama ProLite G2773HS 27" /\ Acer HR274H 27" | OS: W10 x64
Logitech G502
Kingstom HyperX
ROCCAT Isku


 Profil  
 Předmět: Re: Tomb Raider: Legend
PříspěvekZaslal v: po 18. březen 2013, 22:41 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. prosinec 2012
Bydliště: Jihlava
Nahoru
Potřeboval bych poradit s jedním úkolem, jsem něco jako skoro v té obětní komoře a jak ze země vytáhnete tu klec a rozbijete zeď, jak jí mám přeskočit.. nějak jsem to zkoušel a po delší době mě to pořád nejde... ;)

_________________
CPU: AMD Ryzen 7 3700X CPUcooler: BOX MB: ASUS ROG STRIX B450-F GAMING - AMD B450 | GPU: PALiT GeForce RTX 2070 Super GamingPro, 8GB GDDR6 | RAM: HyperX Predator 32GB (2x16GB) DDR4 3333| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Green 2TB | SSD: HyperX 3K 120Gb@Read:555Mb/s, Write:510Mb/s /\ Intel 330 180Gb@Read:500Mb/s, Write:450Mb/s | CASE: CM Haf 932 | PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W | AC: ASUS Xonar DX/XD. | DVD-RW: LG GH24NS | LCD: Iiyama ProLite G2773HS 27" /\ Acer HR274H 27" | OS: W10 x64
Logitech G502
Kingstom HyperX
ROCCAT Isku


 Profil  
 Předmět: Re: Tomb Raider: Legend
PříspěvekZaslal v: út 19. březen 2013, 11:56 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 24. červen 2004
Bydliště: Varnsdorf - Thessaloniki
Nahoru
Jste volako nejaky zmeteny. Toto vlakno je o Tomb Raider Legend a ne Tomb Raider 2013.

_________________
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Tomb Raider: Legend
PříspěvekZaslal v: út 19. březen 2013, 12:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. prosinec 2012
Bydliště: Jihlava
Nahoru
Ajo, omlouvám se

_________________
CPU: AMD Ryzen 7 3700X CPUcooler: BOX MB: ASUS ROG STRIX B450-F GAMING - AMD B450 | GPU: PALiT GeForce RTX 2070 Super GamingPro, 8GB GDDR6 | RAM: HyperX Predator 32GB (2x16GB) DDR4 3333| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Green 2TB | SSD: HyperX 3K 120Gb@Read:555Mb/s, Write:510Mb/s /\ Intel 330 180Gb@Read:500Mb/s, Write:450Mb/s | CASE: CM Haf 932 | PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W | AC: ASUS Xonar DX/XD. | DVD-RW: LG GH24NS | LCD: Iiyama ProLite G2773HS 27" /\ Acer HR274H 27" | OS: W10 x64
Logitech G502
Kingstom HyperX
ROCCAT Isku


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 104 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Holda, rbclass a 13 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.