Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 24. listopad 2020, 05:58

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 2133 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: st 15. září 2010, 23:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 25. únor 2007
Nahoru
Ladis1: diki, to vysvetluje, preco ich bolo taky problem dostat :)

veteran13:
zombie su aj v zakladnej hre? som myslel, ze su tam pridany az s nejakym modom...inak ten complete meni aj HUD, ale osobne mi ten novy HUD vcelku vyhovuje, menej rusi. Ale da sa aj zmenit na povodny, ak by si chcel.

_________________
MB: ASUS P9X79 CPU: Intel i7-4820K + Noctua NH-U12P RAM: 48 GB DDR3 1333 MHz GPU: EVGA GeForce RTX 2070 XC GAMING SSD: Intel 730 240 GB, Crucial MX300 1 TB
PSU: Seasonic X-560 SOUND: ASUS Xonar Essence ST + Xonar H6 + beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ω + Creative 6.1 6700 CASE: Cooler Master Silencio 650 LCD: HP Z32 4K
KEYBOARD: CM Storm Quickfire XT MOUSE: Logitech G502 HERO + G240 GAMING: Logitech G29, Xbox Elite Controller, Saitek X56 Rhino H.O.T.A.S. OS: Windows 7 Pro 64-bit


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: čt 16. září 2010, 13:24 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. únor 2010
Bydliště: Vsetín/Brno
Nahoru
jsou ale víc ti neřeknu ;) s tim hudem je to super, počkám až vydají nové lokace a pak naistaluju stalkera znova

_________________
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: ne 19. prosinec 2010, 11:05 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. srpen 2009
Bydliště: Brno
Nahoru
zdar , začal jsem hrát stalkera ... a mám otázku je ve hře nějaký místo kam si můžu schovat věci? jsem na začátku hry , hraju bez modů a češtiny.. a už mám docela dost ubraní a chci si je někam schovat. Díky


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: ne 19. prosinec 2010, 11:23 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 20. únor 2007
Nahoru
Hledej takovy zeleny bedny, jedna je je treba hned u Sidorovice, na smetaku atd. Na ne musis narazit kazdopadne :wink:


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: čt 22. září 2011, 15:55 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. únor 2010
Bydliště: Vsetín/Brno
Nahoru
http://www.shacknews.com/article/67459/modders-rebuilding-stalker-with-cryengine - chlapci z ruska předělávají stalkera do CryEnginu 2 :D - výsledek může být zajímavý

_________________
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: čt 22. září 2011, 16:12 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. březen 2008
Bydliště: Subprostor
Nahoru
To je masakr, ale podloe mě to skončí u toho Promo videa, stejně jako project Far Cry postavenej též na CryEngine 2..měli hratelnou ukázku první mise, sice zbraň byla z crysis 1 ale už uběhla jaká doba a projekt nikde...

To samý tenhle stalker, sice pěkný, ale předělat do toho celou hru jim zabere moc času, podle mě to zkrachuje stejně jako všechny podobný modifikace a vše čemu to poslouží bude akorát úžas a poklona od fanoušků hry, jakožto pohled na demonstraci, co všechno se sandboxem dá dělat...

_________________
Intel Core i7 9700K@4.5Ghz (Z170 cflmod)Noctua NH-D14 // ASUS Z170 PROGAMING // 2x8GB Patriot Viper Steel 3866MHz@3200MHz CL14 // MSI GTX 1080 Ti Gaming X // 27" Asus PG279Q //
LITE-ON EP1KB480 (480GB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // Corsair Graphite 600T // SSR-850FX


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: po 26. září 2011, 19:35 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 10. srpen 2005
Nahoru
Mám dotaz, chci dát do hry Argus texture pack a nevím jestli to dělá dobře.

Chci se ujistit že dělám správný postup:
Soubory nakopíruji do adresáře Gamedata který vytvořím v adresáři s hrou, pak dám hodnotu gamedata na true v fsgame.ltx a naposled nastavím r2glossfactor 2.5 v souboru user.ltx.

ptám se, protože nevidím žádné viditelné změny ve hře....

_________________
[Case]Zalman Z1 modded + Akasa AK-PAX-2 + 4x Noctua NF-S12B ULN 2xIn front + 2xOut rear + 1X Noctua NF-S12A out [PSU] Corsair HX620 [CPU] Intel i5-9600K@4,50Ghz 1,250V+ Scythe SCNJ-4000 Ninja 4 [Motheboard] MSI Z390-A PRO bios 7B98v1A [RAM] G.SKILL Aegis 32GB KIT DDR4 3200MHz@3400Mhz CL16-19-19-39-2T [GPU] Gainward GeForce RTX 2060 SUPER Phantom GS +30sh +300mem [LCD] LG 29UM59-P [75Hz] ultrawide 2560x1080 [Audio] Asus Xonar SE + Superlux HD660 [HDD] Patriot Scorch NVMe 256GB 1700/780MB/s (system) + Akasa A-M2HS01-BK + Crucial MX500 1TB 560/510MB/s (games) + WD Caviar Green 4TB (backup) [Input] A4Tech Bloody B180R + AJAZZ GTX Gaming Mouse (2000dpi/500Hz) + Trust GXT204 [OS] Windows 10 Pro x64 2004/20H1/VB/Vibranium[3dMark11]~X10.800


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: út 27. září 2011, 15:07 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 10. srpen 2005
Nahoru
Pepa1 napsal:
Mám dotaz, chci dát do hry Argus texture pack a nevím jestli to dělá dobře.

Chci se ujistit že dělám správný postup:
Soubory nakopíruji do adresáře Gamedata který vytvořím v adresáři s hrou, pak dám hodnotu gamedata na true v fsgame.ltx a naposled nastavím r2glossfactor 2.5 v souboru user.ltx.

ptám se, protože nevidím žádné viditelné změny ve hře....


prosím o odpověď...

_________________
[Case]Zalman Z1 modded + Akasa AK-PAX-2 + 4x Noctua NF-S12B ULN 2xIn front + 2xOut rear + 1X Noctua NF-S12A out [PSU] Corsair HX620 [CPU] Intel i5-9600K@4,50Ghz 1,250V+ Scythe SCNJ-4000 Ninja 4 [Motheboard] MSI Z390-A PRO bios 7B98v1A [RAM] G.SKILL Aegis 32GB KIT DDR4 3200MHz@3400Mhz CL16-19-19-39-2T [GPU] Gainward GeForce RTX 2060 SUPER Phantom GS +30sh +300mem [LCD] LG 29UM59-P [75Hz] ultrawide 2560x1080 [Audio] Asus Xonar SE + Superlux HD660 [HDD] Patriot Scorch NVMe 256GB 1700/780MB/s (system) + Akasa A-M2HS01-BK + Crucial MX500 1TB 560/510MB/s (games) + WD Caviar Green 4TB (backup) [Input] A4Tech Bloody B180R + AJAZZ GTX Gaming Mouse (2000dpi/500Hz) + Trust GXT204 [OS] Windows 10 Pro x64 2004/20H1/VB/Vibranium[3dMark11]~X10.800


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: út 27. září 2011, 15:41 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Kdyz nevidis zmeny, tak si to asi spatne nainstaloval...
Nemam s tim zkusenosti netusim..

_________________
CPU-Ryzen 3700X,MB-MSI B450 Tomahawk,PAMET-2x16GB Kingston HyperX Predator 3333Mhz@3733Mhz CL16 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-Sapphire 6800XT 16GB,Zvuk-Sound Blaster Z,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: út 27. září 2011, 16:28 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 20. únor 2007
Nahoru
Pepa1 napsal:
Pepa1 napsal:
Mám dotaz, chci dát do hry Argus texture pack a nevím jestli to dělá dobře.

Chci se ujistit že dělám správný postup:
Soubory nakopíruji do adresáře Gamedata který vytvořím v adresáři s hrou, pak dám hodnotu gamedata na true v fsgame.ltx a naposled nastavím r2glossfactor 2.5 v souboru user.ltx.

ptám se, protože nevidím žádné viditelné změny ve hře....


prosím o odpověď...


Podle navodu to mas asi dobre. Jestli nedela problem verze hry...patch?


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: út 27. září 2011, 19:29 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 10. srpen 2005
Nahoru
Tak jsem vše dal do adresáře gamedata\textures\ (původně jen gamedata\) a vypadá to že už je vše o.k.

_________________
[Case]Zalman Z1 modded + Akasa AK-PAX-2 + 4x Noctua NF-S12B ULN 2xIn front + 2xOut rear + 1X Noctua NF-S12A out [PSU] Corsair HX620 [CPU] Intel i5-9600K@4,50Ghz 1,250V+ Scythe SCNJ-4000 Ninja 4 [Motheboard] MSI Z390-A PRO bios 7B98v1A [RAM] G.SKILL Aegis 32GB KIT DDR4 3200MHz@3400Mhz CL16-19-19-39-2T [GPU] Gainward GeForce RTX 2060 SUPER Phantom GS +30sh +300mem [LCD] LG 29UM59-P [75Hz] ultrawide 2560x1080 [Audio] Asus Xonar SE + Superlux HD660 [HDD] Patriot Scorch NVMe 256GB 1700/780MB/s (system) + Akasa A-M2HS01-BK + Crucial MX500 1TB 560/510MB/s (games) + WD Caviar Green 4TB (backup) [Input] A4Tech Bloody B180R + AJAZZ GTX Gaming Mouse (2000dpi/500Hz) + Trust GXT204 [OS] Windows 10 Pro x64 2004/20H1/VB/Vibranium[3dMark11]~X10.800


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: út 1. květen 2012, 11:18 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. prosinec 2005
Bydliště: Košice
Nahoru
nazdar,
chystam sa znova si zahrat tuto skvelu hru, no tentoraz aj s nejakymi modmi
presiel som vanilla verziu asi 2krat, no teraz by som to rad mierne upravil

nepotrebujem ine zbrane ani nic vyrazne meniace hru
jedine co chcem je grafiky orgazmus

teda lepsie textury, krajsie vymodelovane prostredie, proste zlepsenie po grafickej stranke na najvyssiu uroven

_________________
...


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: út 1. květen 2012, 11:55 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. červenec 2007
Bydliště: Praha
Nahoru
Zkus Complete 2009, ale to překopává celou hru (zbraně i grafiku) stejně jako výborný Datastor Modpack.. O jiných lepších modech nevím.


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: út 1. květen 2012, 12:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. prosinec 2005
Bydliště: Košice
Nahoru
vdaka, o tom Complete 2009 som cital

existuje nieco ako AtmosFEAR aj pre SoC? (nasiel som len pre CS a CoP)

_________________
...


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: út 1. květen 2012, 15:58 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
Já se taky chystám projet znovu STALKERa, takže se přikláním ke stejné otázce a Complete 2009 už stahuji....

jcdenton12 napsal:
vdaka, o tom Complete 2009 som cital
existuje nieco ako AtmosFEAR aj pre SoC? (nasiel som len pre CS a CoP)

_________________
MSI 970A-G43, AMD FX6300@4.5GHz (1,4V), 16GB RAM (1,35V), ASRock Phantom Gaming M2 RX580 8GB, SSD CRUCIAL MS500 250GB (OS) + HDD 1TB WD PURPLE (DATA) + SSD Crucial BX500 - 480GB (GAME), X-Fi Xtreme Music, LCD 32" IIYAMA IPS (2560x1440 2K)


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: út 1. květen 2012, 17:12 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 20. únor 2007
Nahoru
Neni nahodou AtmosFEAR obsazem i v Complete?


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: út 1. květen 2012, 17:17 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. prosinec 2005
Bydliště: Košice
Nahoru
Toto práve neviem.
Na ich webe som to nenašiel nikde, avšak počul som, že asi hej

_________________
...


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: st 2. květen 2012, 13:05 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 10. srpen 2005
Nahoru
kotas napsal:
Já se taky chystám projet znovu STALKERa, takže se přikláním ke stejné otázce a Complete 2009 už stahuji....


to kotas: chci se jen zeptat na ten Complete mod 2009 (2012), jestli už si ho zkusil a jaké s ním máš případně zkušenosti oproti standartní verzi. Dík....

Jen doplňuji, že k verzi STALKER Complete 2009 1.4.4 .exe
http://www.moddb.com/mods/stalker-complete-2009/downloads/stalker-complete-2009-14-exe-installer je v případě české verze ještě nutné dotáhnout lokalizaci zde: http://www.moddb.com/mods/stalker-complete-2009/forum/thread/international-localization

_________________
[Case]Zalman Z1 modded + Akasa AK-PAX-2 + 4x Noctua NF-S12B ULN 2xIn front + 2xOut rear + 1X Noctua NF-S12A out [PSU] Corsair HX620 [CPU] Intel i5-9600K@4,50Ghz 1,250V+ Scythe SCNJ-4000 Ninja 4 [Motheboard] MSI Z390-A PRO bios 7B98v1A [RAM] G.SKILL Aegis 32GB KIT DDR4 3200MHz@3400Mhz CL16-19-19-39-2T [GPU] Gainward GeForce RTX 2060 SUPER Phantom GS +30sh +300mem [LCD] LG 29UM59-P [75Hz] ultrawide 2560x1080 [Audio] Asus Xonar SE + Superlux HD660 [HDD] Patriot Scorch NVMe 256GB 1700/780MB/s (system) + Akasa A-M2HS01-BK + Crucial MX500 1TB 560/510MB/s (games) + WD Caviar Green 4TB (backup) [Input] A4Tech Bloody B180R + AJAZZ GTX Gaming Mouse (2000dpi/500Hz) + Trust GXT204 [OS] Windows 10 Pro x64 2004/20H1/VB/Vibranium[3dMark11]~X10.800


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: st 2. květen 2012, 16:56 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. březen 2007
Bydliště: Bratislava
Nahoru
Pepa1 napsal:
chci se jen zeptat na ten Complete mod 2009 (2012), jestli už si ho zkusil a jaké s ním máš případně zkušenosti oproti standartní verzi.


Ja som hru s complete modom presiel uz viac krat, ako mod ho mam zo vsetkych co som vyskusal najradsej, ale hra je s nim extremne jednoducha a to som hraval len na najvyssej obtiaznosti.

Najvacsi problem tam tusim robi SC Realistic Weapons add-on 0.8, s nim su zbrane naozaj presne a silne, ale niektorym to tak vyhovuje.

_________________
Main PC - i7 8700k@4.7 + NH-D15, Strix Z390-F, 16GB 3200MHz, MSI RTX2080, Superflower 650W, Meshify C, LG 27GL850, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFFPC - Ryzen 7 2700@3.5, Strix B450-I, 16GB 3000MHz, MSI GTX970, Corsair SF750, Raijintek OPHION EVO, EIZO EV2750
+ PS4Pro


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: čt 3. květen 2012, 04:54 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 10. srpen 2005
Nahoru
Tak jsem complete mod na SOCH zkusil a vypadá fakt docela dobře, funkčnost se zdá taky dobrá tak uvidíme dál. Zkusil jsem i verzi na Clear Sky kde to taky vypadá dobře a pak verzi na COP, kde mi to však blbne (padá při načítání nových lokací) tak jsem musel odinstalovat.

Po instalaci Complete modu u verze pro SOCH se ještě musí smazat několik adresářů z angl. aby to zas mluvilo česky (viz. níže), ale jinak zatím spokojenost.

For now, to remove English audio, you have to delete everything from this folder:
gamedata\sounds\characters_voice\scenario
except for these 2 folders inside:
gamedata\sounds\characters_voice\scenario\bar\radio_music
gamedata\sounds\characters_voice\scenario\megafon

_________________
[Case]Zalman Z1 modded + Akasa AK-PAX-2 + 4x Noctua NF-S12B ULN 2xIn front + 2xOut rear + 1X Noctua NF-S12A out [PSU] Corsair HX620 [CPU] Intel i5-9600K@4,50Ghz 1,250V+ Scythe SCNJ-4000 Ninja 4 [Motheboard] MSI Z390-A PRO bios 7B98v1A [RAM] G.SKILL Aegis 32GB KIT DDR4 3200MHz@3400Mhz CL16-19-19-39-2T [GPU] Gainward GeForce RTX 2060 SUPER Phantom GS +30sh +300mem [LCD] LG 29UM59-P [75Hz] ultrawide 2560x1080 [Audio] Asus Xonar SE + Superlux HD660 [HDD] Patriot Scorch NVMe 256GB 1700/780MB/s (system) + Akasa A-M2HS01-BK + Crucial MX500 1TB 560/510MB/s (games) + WD Caviar Green 4TB (backup) [Input] A4Tech Bloody B180R + AJAZZ GTX Gaming Mouse (2000dpi/500Hz) + Trust GXT204 [OS] Windows 10 Pro x64 2004/20H1/VB/Vibranium[3dMark11]~X10.800


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 2133 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: H2SO4, Swat a 19 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.