Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 24. listopad 2020, 04:49

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 2133 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 103, 104, 105, 106, 107  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: čt 3. květen 2012, 07:53 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Pro CoP doporučuju AtmosFear + Hi-res textury dle vlastního výběru. Sám jsem si udělal takový mix modů a vyšlo mi tohle. Jen složka Gamedata má i po zabalení 7-zipem s max. kompresí přes 3 GB :(


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: pá 4. květen 2012, 21:19 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. prosinec 2005
Bydliště: Košice
Nahoru
dajake Hi-Res textury do SoC tiez niesu?

nahodil som vanilla SoC, patch 1.0006 a Complete Mod 2009
ze by to bolo dajako graficky prekrasne sa neda povedat (full dynamic lightning a vsetko okrem grass shadows a AA na full)

_________________
...


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: st 9. květen 2012, 09:26 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 31. červenec 2004
Bydliště: Hrob
Nahoru
Krteq: skus zvetsit slovnik, teda jestli mas dost pameti


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: st 9. květen 2012, 09:46 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
jcdenton12 napsal:
dajake Hi-Res textury do SoC tiez niesu?

nahodil som vanilla SoC, patch 1.0006 a Complete Mod 2009
ze by to bolo dajako graficky prekrasne sa neda povedat (full dynamic lightning a vsetko okrem grass shadows a AA na full)
Soubor fsgame.ltx jsi doufám upravil. Hi-Res textury jsou součástí Complete modu, ale můžeš samozřejmě dohrát i jiné. Já používal třeba tyto:

Absolute Nature Texture Pack for SoC
Absolute Structures Texture Pack



//@Flegy: Díky za tip, zkusím :)

//Flegy - pouzivam pevnou velikost bloku,velikost slova 256 a slovnik 768 a 1024MB,LZMA metodu na ultra.lepsi kompresi docilis nekdy i pouzitim jen jednoho jadra, protoze on si deli data na dva streamy ktery se komprimujou nezavysle. takze se muze stat, ze by sli v jednom kontinualnim streamu zkomprimovat lepe (ne vzdy), ale holt to trva dele.


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: st 9. květen 2012, 15:48 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. prosinec 2005
Bydliště: Košice
Nahoru
@ Krteq
nie, nic so manualne neupravoval
nainstaloval som stalkera, opatchoval, zapol som hru a , zacal som hrat prvy level a hned to vypol, nainstaloval Complete 2009 stylom next->next->next->finish a hral


co potrebujem upravovat?

_________________
...


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: st 9. květen 2012, 21:27 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Přečti si README, není tam jen tak pro nic za nic, takhle jsi hrál hru bez modů :roll:

Ve složce hry se nachází soubor fsgame.ltx, ten otevři v text editoru (např. notepad) najdi řádek začínající "$game_data$ " a změň boolean hodnotu z "false" na "true". Řádek potom bude vypadat takto:
Kód:
$game_data$                      = true| true|    $fs_root$|                   gamedata\

Tím řekneš enginu, že má používat složku gamedata namísto vnitřního archivu.

Pokud jsi hrál bez modifikace .ltx souboru, budeš muset začát novou hru. Uložené pozice z "vanilla" verze nejsou s modnutou verzí kompatibilní.


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: čt 10. květen 2012, 09:05 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. květen 2012
Bydliště: Mělník
Nahoru
Pěkně to vypadá, určitě zkusím. Vypadá to skoro jak z reálu.. tak kdo potom potřebuje zájezd na Ukrajinu za 30k?! :twisted:


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: čt 10. květen 2012, 09:12 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. červenec 2007
Bydliště: Praha
Nahoru
Real is real.. 8) Jen aby si odtud člověk něco neodvezl domů :))) (vím že je to nemožné, ale člověk nidky neví).


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: pá 11. květen 2012, 15:51 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 31. červenec 2004
Bydliště: Hrob
Nahoru
Still.Lord: tak sifla si clovek muze privezt odkudkoli jestli si myslel tohle :razz: :lol:

ste me navnadili, tak sem si stalkera opet nainstaloval a ejhle, at delame co delame, pokazdy to spadne pri loadu :sad:


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: pá 11. květen 2012, 15:53 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. červenec 2007
Bydliště: Praha
Nahoru
Flegy: Sifla ne, spíš nějakou ozářenou věcičku, nebo zrnko písku]čehokoliv na oblečení :)


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: pá 11. květen 2012, 17:28 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. květen 2012
Bydliště: Mělník
Nahoru
Třeba by se tam našla nějaká ta přerostlá krysa. Ty prasata s dvěmi hlavami bych tam už neočekával, na to už je pozdě. :)


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: pá 11. květen 2012, 22:21 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Flegy napsal:
ste me navnadili, tak sem si stalkera opet nainstaloval a ejhle, at delame co delame, pokazdy to spadne pri loadu :sad:
A začal jsi novou hru?
Krteq napsal:
... Uložené pozice z "vanilla" verze nejsou s modnutou verzí kompatibilní.


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: so 12. květen 2012, 16:17 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 31. červenec 2004
Bydliště: Hrob
Nahoru
ee, pouzil jsem savy. zadny mody sem tam nedaval a vim ze sem je savoval na ty sami verzi. no holt jedu uz od znova :)


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: čt 7. červen 2012, 19:20 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. srpen 2011
Nahoru
Zdravím, potřebuji sehnat CZ titulky do Steam verze. Určitě to tu někde řešíte ale nemužu to najít. Pomuže někdo?


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: pá 13. červenec 2012, 17:02 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
Tak jsem se konečně dostal ke hraní, ale je tu problém..
Nainstaluju orig hru z DVD, nahoím Patche až po 1.0005 - spustím, otestuji a hra jede.
Nahodím ten Complete MOD a když chci spustit, tak to hodí chybu s XR_3DA.exe a nejede to.
Když přes správce odinstaluju ten mod, tak se hra zase normálně spustí...
Nesetkal se s tím někdo?? :-(

//EDIT: tak už to facha, stahl jsem si k tomu modu i ten update a hra se už normálně spustila :-) Kdyby něco, ozvu se. PROBLEM SOLVED :-)

_________________
MSI 970A-G43, AMD FX6300@4.5GHz (1,4V), 16GB RAM (1,35V), ASRock Phantom Gaming M2 RX580 8GB, SSD CRUCIAL MS500 250GB (OS) + HDD 1TB WD PURPLE (DATA) + SSD Crucial BX500 - 480GB (GAME), X-Fi Xtreme Music, LCD 32" IIYAMA IPS (2560x1440 2K)


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: ne 15. červenec 2012, 11:06 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
Mám už odehraných nějakých cca 6 hodin společně s tím COP modem, hra ani jednou nespadla, jede docela plynule a vypadá opravdu perfektně! Graficky a zvukově daleko lepší, jen se mi zdá lehčí, než původní S.T.A.L.K.E.R. bez toho modu.
Jinak nemám výhrady, po tolika letech si hru maXXXimálně užívám, prostě paráda :arrow:

_________________
MSI 970A-G43, AMD FX6300@4.5GHz (1,4V), 16GB RAM (1,35V), ASRock Phantom Gaming M2 RX580 8GB, SSD CRUCIAL MS500 250GB (OS) + HDD 1TB WD PURPLE (DATA) + SSD Crucial BX500 - 480GB (GAME), X-Fi Xtreme Music, LCD 32" IIYAMA IPS (2560x1440 2K)


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: ne 15. červenec 2012, 11:20 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 20. únor 2007
Nahoru
kotas napsal:
Mám už odehraných nějakých cca 6 hodin společně s tím COP modem, hra ani jednou nespadla, jede docela plynule a vypadá opravdu perfektně! Graficky a zvukově daleko lepší, jen se mi zdá lehčí, než původní S.T.A.L.K.E.R. bez toho modu.
Jinak nemám výhrady, po tolika letech si hru maXXXimálně užívám, prostě paráda :arrow:



Prave proto mi zadnej z modu moc nesedl, nejak jsem si zvykl na tu "divnou" strelbu a vetsi obtiznost :)


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: ne 15. červenec 2012, 12:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. únor 2010
Bydliště: Vsetín/Brno
Nahoru
medic_xx2 napsal:
Zdravím, potřebuji sehnat CZ titulky do Steam verze. Určitě to tu někde řešíte ale nemužu to najít. Pomuže někdo?


Tropchu pozdě, ale přece odpovim. Řešil sem to taky a nakonec jsem to nevyřešil.. V té steam cverzi je novější verze patche než an kterou jsou ty titulky a patchnout dolů to nejde. Dokonce ani multiplayer nejde poříádně hrát protože většina hrála na jiném patrchi.. Já si vytáhl CD-key z té steam verze a dal ho do craknuté verze kterou sjem si upravil k obrazu svému. Pokud to jde i jinak tak se pls někdo ozvěte.

_________________
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: ne 15. červenec 2012, 17:35 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 01. únor 2005
Bydliště: OV
Nahoru
winter.ondra napsal:
Prave proto mi zadnej z modu moc nesedl, nejak jsem si zvykl na tu "divnou" strelbu a vetsi obtiznost :)


Tak jsi vyzkousejte cesky DATASTOR mod pack, lepsi zvuky, lepsi grafarna, celkem tezky, vice "realny"(coz mi az tak nesedelo, napr. nizssi nosnost, to jsem jsi musel navysit, nebo posunuty hranice, kdy muzes sprintovat a tak...)

_________________
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750


 Profil  
 Předmět: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
PříspěvekZaslal v: ne 29. červenec 2012, 09:27 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
Moje další SCREENy z COMPLETE MODu :-)

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Citace:
Existuje COMPLETE MOD, nebo něco podobného taky pro CLEAR SKY?? Brzo ho dohraju a chystám se oprášit další DVD z krabičky v podobě CLEAR SKY... :-)

_________________
MSI 970A-G43, AMD FX6300@4.5GHz (1,4V), 16GB RAM (1,35V), ASRock Phantom Gaming M2 RX580 8GB, SSD CRUCIAL MS500 250GB (OS) + HDD 1TB WD PURPLE (DATA) + SSD Crucial BX500 - 480GB (GAME), X-Fi Xtreme Music, LCD 32" IIYAMA IPS (2560x1440 2K)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 2133 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 103, 104, 105, 106, 107  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Bing [Bot] a 20 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.