PCTuning
https://pctforum.tyden.cz/

dotaz
https://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=42&t=100651
Stránka 1 z 1

Autor:  lausmy [ so 28. červenec 2007, 13:34 ]
Předmět:  dotaz

Mám nové komponenty v počítači a chtěl bych si otestovat výkon jenže mi nejde spustit žadný benchmark . Sestava:
procesor :Intel Pentium D 920
grafika: HIS HD 2600XT
paměti:2xGail 1Gb
zakl.deska Asus P5N SLI
Monitor LG Flatron L192WS(1440x900x32)

Autor:  honny [ so 28. červenec 2007, 13:57 ]
Předmět: 

"nejde pustit" - ??

Autor:  Dzin [ so 28. červenec 2007, 15:14 ]
Předmět:  Re: dotaz

lausmy napsal:
Mám nové komponenty v počítači a chtěl bych si otestovat výkon jenže mi nejde spustit žadný benchmark . Sestava:
procesor :Intel Pentium D 920
grafika: HIS HD 2600XT
paměti:2xGail 1Gb
zakl.deska Asus P5N SLI
Monitor LG Flatron L192WS(1440x900x32)


upřesni nám to, nainstalujes 3dMark poklepáš na ikonu a co se stane? Chybová hlaska nejaka nebo co?

Autor:  lausmy [ so 28. červenec 2007, 21:30 ]
Předmět:  odpověd

Restartuje se mi obrazovka a už nenaběhne obraz pak musím restartovat systém

Autor:  KnOx [ ne 29. červenec 2007, 12:11 ]
Předmět: 

chyba v ovladacich...nebo nejaka hardwarova chyba..zkousel si hrat nakou hru? dela ti to jen u 3D marku??

Autor:  lausmy [ ne 29. červenec 2007, 15:49 ]
Předmět:  odpověd

Dělá to jen 3DMark hry jen ted sem zkoušel hru Transport Giant Gold a ze začátku se my nechtěla zpustit pořád se mi ukazovali nějaké kmitočty a hz a tak sem v CCC od ATI zatrhl vynucení obnovení kmitočtu a hra se potom zpustila jinak ostatní hry se zpouštěj normálně

Autor:  KnOx [ ne 29. červenec 2007, 15:59 ]
Předmět: 

zkus 3dmark preinstalovat...mozna to muze byt i spatna verze...
jinak prozkousej vsechny 3dmarky to neni mozny aby ti zadnej nefungoval...nedava to mozek kdyz ti hry jedou a 3d mark se ti nechce spustit...

Autor:  lausmy [ ne 29. červenec 2007, 21:55 ]
Předmět:  odpověd

Tak sem to zkusil a pro jistotu sem stáhnul uplně všechny 3DMarky a nainstaloval a postupně sem je vyzkoušel a nic vždy stejnej výsledek.Černá obrazovka pak zamrzne počítač a konec musím restartovat........Je to fakt divné ještě sem se s tím nesetkal.

Autor:  Don [ po 30. červenec 2007, 12:09 ]
Předmět: 

mas nainstalovany novy system nebo jsi komponenty jen pridal a dohral ovladace?
vse ostatni jede normalne?

Autor:  lausmy [ po 30. červenec 2007, 20:13 ]
Předmět: 

Jen sem přidal novou grafiku a monitor ostatní komponety jsou původní.Sestava procesor: Intel Pentium D 920,ramky Gail 2x 1GB,grafika ATI Sapphire X1900GT a monitor 17" Hynduai Image Flat F770D.S touhle sestavou to ještě fachčilo.Vyměnil sem hardware odinstaloval sem ovladače a nainstaloval sem ovladače z CD,pak sem si řekl,že bych to mohl otestovat a bum nic..............

Autor:  KnOx [ po 30. červenec 2007, 20:23 ]
Předmět: 

lausmy napsal:
Jen sem přidal novou grafiku a monitor ostatní komponety jsou původní.

ta grafika muze hrat vyznamnou roli...tohle muze byt mozna ten duvod proc se ti to nechce spustit..byt tebou jestli se ti pocitac ve hrach zda vykonostne dobry.tak bych to nechal tak dal se tim nezabyval...ale jestli mermomoci chces otestovat kartu 3d markem tak bych to videl na reinstalaci voken...ja osobne pokazde kdyz pridam nejaky zasadni hardware do pocitace jako je VGA atd...tak preinstaluju windows..mam tak jistotu ze mi nedochazi ke konfliktu mezi ovladaci a tak...co si mel pred tim za grafiku?? nebyla to nahodou nVidia??

//te ATiny sem si newsim sry za to :-D jinak proc si menil 1900GT za HD2600XT??

Autor:  Kiith_Sjet [ po 30. červenec 2007, 21:03 ]
Předmět: 

lausmy napsal:
Jen sem přidal novou grafiku a monitor ostatní komponety jsou původní.Sestava procesor: Intel Pentium D 920,ramky Gail 2x 1GB,grafika ATI Sapphire X1900GT

Nemel Nvidii..ale take bych se priklonil k tomu preinstalovani systemu.Nekdy to opravdu nedela dobrotu.
EDIT: Tak k tomu dotazu na zmenu graficke se taky pridavam.Mas vubec nejaky vykon navic?(asi nee ze..nebo se mylim??)

Autor:  lausmy [ út 31. červenec 2007, 19:50 ]
Předmět: 

ale jo něco tam určitě je tak asi zhruba 30-35% nárust výkonu.Si mysli,že je to i znát ve hře

//Třeba F.E.A.R hraju na plno akorát sem si musel pohrát z rozlišením obrazovky no a před tím sem musel jet skoro na půl.

///akorat mám stale potíže s tím rozlišením obrazovky spousty her toto rozlišení nepodporují


//edit Don: uprava postu, nauc se pouzivat edit :!:

Stránka 1 z 1 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/