Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 1. červen 2020, 07:27

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 13 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: AKYM PROGRAMOM ZISTIT PRESNY TYP TV TUNERU
PříspěvekZaslal v: čt 6. září 2007, 15:48 
Začátečník
Začátečník

Založen: 27. leden 2006
Bydliště: Košice
Nahoru
Cus , aky program by som mohol pouzit na zistenie verzie TV tuneru (viem ze je to leadtek ale neviem presny typ)? Napadla ma sandra ale neviem ci by mi fakt pomohla a nechcem instalovat zbytocnosti

DIK


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 11. září 2007, 15:24 
Začátečník
Začátečník

Založen: 27. leden 2006
Bydliště: Košice
Nahoru
Caf to nikto nevie pomoci...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 11. září 2007, 21:05 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 09. duben 2006
Bydliště: Velka Morava
Nahoru
Zkus Everest Home (http://www.slunecnice.cz/product/Everest), je free, neni nutno instalovat - jen rozbalis a spustis.
Ale nejjistejsi "program" je sroubovak, tuzka a papir :wink:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 13. září 2007, 15:41 
Začátečník
Začátečník

Založen: 27. leden 2006
Bydliště: Košice
Nahoru
No ved som ho prave skusal a som sa nedopracoval pomocou googlu k nicomu co by mi pomohlo ....a rozoberat som ho rozoberal ale problem je ten ze tam nie je nic ani len nalepka....takze neviem ... preto skusam ci niekto nemal podobny problem...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 13. září 2007, 15:48 
Začátečník
Začátečník

Založen: 27. leden 2006
Bydliště: Košice
Nahoru
A problem je ten ze k tomu neviem najst tym padom ani ovladace a je mi na nic ....


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 13. září 2007, 18:13 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 20. leden 2005
Bydliště: Brandýs nad Labem
Nahoru
takovy program neznam. jedine co me napada vyndat kartu nastartovat napr. czc a proste ty karty porovnat

_________________
CPU:i5-2400; MB:Asus P8P67; RAM:Corsair XMS3 2x4GB; VGA:GW GTX570; HDD: SSD Crucial M4 128GB, SamsungF1 640GB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:CM RC-692-KKN2; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C 375BEE, VMA-II S


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 13. září 2007, 20:04 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 01. srpen 2004
Bydliště: Austerlitz
Nahoru
Zkus tu kartu vyfotit a postnout sem obrázek a ostatní porovnají svoje karty.

_________________
UFO PORNOOOOO!
"To není meloun!!!"
Obrázek


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 14. září 2007, 00:55 
Začátečník
Začátečník

Založen: 27. leden 2006
Bydliště: Košice
Nahoru
Don napsal:
takovy program neznam. jedine co me napada vyndat kartu nastartovat napr. czc a proste ty karty porovnat


no problem je ten ze ta karta bude asi starsia a skusal som ju hladat no a nenasiel som zatial nic podobne....a prave hladaniu na zaklade fotky som sa chcel vyhnut kedze tych tunerov je obrovske mnozstvo....


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 14. září 2007, 00:56 
Začátečník
Začátečník

Založen: 27. leden 2006
Bydliště: Košice
Nahoru
DAveDOG napsal:
Zkus tu kartu vyfotit a postnout sem obrázek a ostatní porovnají svoje karty.


tak to skusim vyfotit , hadam sa najde niekto kto mi pomoze , je mi luto vyhodit funkcny kus hardwaru kvoli takej prkotine...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 14. září 2007, 08:09 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 20. leden 2005
Bydliště: Brandýs nad Labem
Nahoru
jak stare to tak muze byt?

_________________
CPU:i5-2400; MB:Asus P8P67; RAM:Corsair XMS3 2x4GB; VGA:GW GTX570; HDD: SSD Crucial M4 128GB, SamsungF1 640GB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:CM RC-692-KKN2; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C 375BEE, VMA-II S


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 15. září 2007, 00:56 
Začátečník
Začátečník

Založen: 27. leden 2006
Bydliště: Košice
Nahoru
no tak to teda vobec netusm....ale pisal som typkovi mail....dufam ze mi odpise nieco zmysluplne....


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 15. září 2007, 08:22 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 20. leden 2005
Bydliště: Brandýs nad Labem
Nahoru
mozna by si "typek" mohl vzpomenout aspon na toho vyrobce a priblizny rok kdy to koupil

_________________
CPU:i5-2400; MB:Asus P8P67; RAM:Corsair XMS3 2x4GB; VGA:GW GTX570; HDD: SSD Crucial M4 128GB, SamsungF1 640GB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:CM RC-692-KKN2; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C 375BEE, VMA-II S


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 17. září 2007, 18:24 
Začátečník
Začátečník

Založen: 27. leden 2006
Bydliště: Košice
Nahoru
tak som mu pisal ale akosi neodpoveda....neviem ale mam pocit ze to bol aj tak nacek.... :D


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 13 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.