Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 4. prosinec 2020, 01:43

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 95 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  další
Autor Zpráva
 Předmět: 3D Mark 2003 - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: po 31. leden 2005, 13:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. leden 2005
Bydliště: praha
Nahoru
desi me ze mam puhych 2370 bodu...please pomozte mi..jak mam dosahnout vice bodu....
>AMD atlon procesor 1700+
ram 786 mb
graficka karta RADEON 9800 pro + pretaktovani


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 31. leden 2005, 13:24 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2003
Bydliště: Klobouky u Brna
Nahoru
tak to je opravdu dost malo, jaky tam mas ovladace?
mas vypnuty Fastwrite?

jo a sestavu dej do podpisu

_________________
....ze by to byl MELOUN


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 31. leden 2005, 14:12 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
Fast write by takovej rozdíl nedělalo.
To spíš jestli nemáš zapnutí vyhlazování nebo aniso?Nebo obojí :)

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 31. leden 2005, 15:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. leden 2005
Bydliště: praha
Nahoru
no ja nevim kde se to vyhlazovani vypne ale jinak mam catalyst control center ktery byl u ty karty...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 31. leden 2005, 16:47 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2003
Bydliště: Klobouky u Brna
Nahoru
blaster napsal:
no ja nevim kde se to vyhlazovani vypne ale jinak mam catalyst control center ktery byl u ty karty...

tak vyzousej jine drivery treba Omegy

_________________
....ze by to byl MELOUN


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 31. leden 2005, 16:55 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
blaster napsal:
no ja nevim kde se to vyhlazovani vypne ale jinak mam catalyst control center ktery byl u ty karty...


Pravej myšák na plochu/vlastnosti/nastavení/upřesnit/OpenGL a Direct3D a tam už to uvidíš. :wink:

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 31. leden 2005, 17:04 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. leden 2005
Bydliště: praha
Nahoru
ne...ja to tam nemam....ja to fakt ale nechapu. vsechno by melo byt ok ale je to hrozne malo (bodu)....fastwrite mam vypnutej


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 31. leden 2005, 17:05 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Č.K.
Nahoru
Neni to jen nejakej 128bit mrzak ? Ale i tak by to bylo malo.

_________________
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750, RAM 4GB, VGA Gigabyte HD6950, Audio X-FI Gamer


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 31. leden 2005, 17:20 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. leden 2005
Bydliště: praha
Nahoru
ne..vubec ne...je to radeon 9800 pro 256-bitu s 128 MB pameti


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 31. leden 2005, 18:05 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. leden 2005
Bydliště: praha
Nahoru
jo tak vsem diky...co jste mi napsali...snizil jsem to vyhlazovani a trosku to pravil a mam 3450 bodu...to uz jde ne?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 31. leden 2005, 18:19 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2004
Bydliště: okolie BA
Nahoru
blaster napsal:
jo tak vsem diky...co jste mi napsali...snizil jsem to vyhlazovani a trosku to pravil a mam 3450 bodu...to uz jde ne?

ty mas dostat 5800 bodov a ne 3xxx zniz v ati cnter kvalitu direcx na minimum a otestuj to

_________________
Intel Core 2 Duo E6300@3220Mhz,Asus P5B Deluxe,2GB DDR2 800MHz CORSAIR TWINX XMS2@1150MhzCL4,MSI OC 8800GT,250GB 7200.10 16MB Seagate SATA2,320GB 16 MB Samsung Sata2,Audigy 4+Logitech Z5500,DSL 4 MB 1:1
DENIUS
BOOk:MSI M655X-Turion 2GHz,1GB RAM,100GB,x1600@550/1400DDR3


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 31. leden 2005, 20:12 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
blaster napsal:
jo tak vsem diky...co jste mi napsali...snizil jsem to vyhlazovani a trosku to pravil a mam 3450 bodu...to uz jde ne?


Uplně ho vypni dej off! Jak aniso tak antialiasing! :)

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 31. leden 2005, 22:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. leden 2005
Bydliště: praha
Nahoru
o.k. jeste to skusim...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 31. leden 2005, 22:37 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. leden 2005
Bydliště: praha
Nahoru
tak jsem ukoncil control center a mam 4600 bodu....


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 31. leden 2005, 23:10 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
blaster napsal:
tak jsem ukoncil control center a mam 4600 bodu....


Stále málo já mám na 9800Pro 5900b na default.
Vypnul jsi to aniso a AA?

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 1. únor 2005, 11:04 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. leden 2005
Bydliště: praha
Nahoru
kdyz mam vypnuty control center tak snad aniso mam v tu chvili vypnuty taky ne?nebo jakym jinym zpusobem ho vypnu?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 1. únor 2005, 18:18 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. červenec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Dzin napsal:
blaster napsal:
tak jsem ukoncil control center a mam 4600 bodu....


Stále málo já mám na 9800Pro 5900b na default.
Vypnul jsi to aniso a AA?


s moji sestavou delam 5720 bodu a vic ani tuk.... rika se ze na vysledek v 3d03 nema procesor vliv coz je samo hloupost.. vliv tam je nehlede na to, ze blaster ma desku s KT266 takze pro nej je 4600 strop.... mel by si casem koupit poradnou desku s Bartnem.... :wink:

_________________
CPU:i5-6600K 3,5Ghz @ 4,2Ghz, MB: , RAM: HyperX 2x8Gb, GK: 1070 GTX 8Gb, HDD: Barracuda 1,5Tb 200 32MB + 2TB Hybrid, Myš: Logitech MX Performance + skleneny Corepad, Monitor: 32'' Samsung UE32H5000 + 24" Samsung Syncmaster P2450H, Audio: Logitech Z-5500, OS:Win7 64-bit,


 Profil  
 Předmět: 6600GT vs 3D mark 03 vs NF 66.93
PříspěvekZaslal v: st 16. březen 2005, 20:52 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Mam takovy dotaz...mam kamose kterej ma 6600GT od Inno3D a ma 7800 bodu na zakladni takty (500/900)
a ja mam Leadtek 6600GT a na zaklad mam jen 7000 bodu...
Moje ovladace byly 66.93...po tomto clanku http://www.svethardware.cz/art_doc-FE6B ... 9F320.html
sem hned sosnul novy ovladace a vysledky sou jeste o 100 bodu mensi nez normal..
S pretaktovanou
(66.93 a 580/1180)mam 8270 bodu
(71.84 a 580/1180)mam 8137 bodu

Vazne netusim cim to muze byt :(

AMD Athlon 2800+
1GHz ram
Win XP SP2

kamose sestava : 512mb ram + 3.4ghz prescott + winxp profesional..

_________________
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 16. březen 2005, 21:41 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2004
Bydliště: okolie BA
Nahoru
no je to jednoduche:kamos ma lepsi procak a asi aj celkova zostava je lepsia podla vysledkov... no a pozri na ten link na akej zostave to robili :wink: tie vysledky su v pohode...skus vyskusat este 3dmark 2005 ten testuje len grafiku tam by si mal mat default okolo 2900 bodov...skus to :wink:

_________________
Intel Core 2 Duo E6300@3220Mhz,Asus P5B Deluxe,2GB DDR2 800MHz CORSAIR TWINX XMS2@1150MhzCL4,MSI OC 8800GT,250GB 7200.10 16MB Seagate SATA2,320GB 16 MB Samsung Sata2,Audigy 4+Logitech Z5500,DSL 4 MB 1:1
DENIUS
BOOk:MSI M655X-Turion 2GHz,1GB RAM,100GB,x1600@550/1400DDR3


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 16. březen 2005, 21:45 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
OK zkusim to v sobotu...ma ho kamos na cdcku a ja to nechci stahovat :)
ale ten rozdil je skoro 1000 bodu od kamose a oni maji rozdil 800 bodu jen v ovladacich :(

_________________
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 95 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.