Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 4. prosinec 2020, 01:35

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 95 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 24. prosinec 2005, 10:10 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. únor 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Mám podobnej problém s 3d markem 03 (05 nevím ten nemám ještě stáhnutý) - při startu to chvíli zamrzne a napíše chyba programu - bude ukončen. Patch 3.40 samozřejmě mám. Zkoušel jsem i odinstalovat a znovu nainstalovat. Nic nepomohlo. Grafika je na def a ovladače 5.13. Nemám jediný konflikt v irq...opravdu nevím čím by to mohlo být :sad:

EDIT: tak jsem přišel na to! musel jsem stáhnout přímo 3d mark 03 3.40. samostaně starej 3d mark a pak patch asi nefungují... :o

_________________
CPU: AMD RYZEN 7 3700X + NH-U14S MB: ASUS ROG CROSSHAIR VIII HERO GK: MSI 2080 Ti DUKE RAM: 16GB Kingston HyperX SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 4TB + 2TB Sound: Schiit Stack Uber 2 + Beyerdynamic DT 880 PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6 Mouse: Razer DeathAdder Elite OS: W10 Pro AUDIO: NAD C368 + VMA-I SL


Naposledy upravil goelr dne ne 25. prosinec 2005, 17:50, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 24. prosinec 2005, 12:25 
Nováček
Nováček

Založen: 14. říjen 2005
Nahoru
Dnes jsem si stáhnul z guru3d 3dMark03 Build 3.6.0 (Full version)
a on mi funguje bez problémů, nepadá ani s přetaktovanou kartou.
Ještě zkusím 3dMark05.


3dMark05 funguje v pohodě, zkoušel jsem oba na ovladačích 81.98
a výsledky:

3dMark03-3395 bodů
3dMark05- 2511 bodů
Není to nějak divné.


 Profil  
 Předmět: prblem s 3d markem 03
PříspěvekZaslal v: čt 29. prosinec 2005, 16:28 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. říjen 2005
Bydliště: Sternberk(mor)
Nahoru
mam free verzi 3d marku 2003 pri def. taktu procesoru mi dal score kolem 7100 a kdyz jsem taktnul na 2,88 tak sem mel 4200 nevite cim to je


 Profil  
 Předmět: Re: prblem s 3d markem 03
PříspěvekZaslal v: čt 29. prosinec 2005, 16:32 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
Fredy napsal:
mam free verzi 3d marku 2003 pri def. taktu procesoru mi dal score kolem 7100 a kdyz jsem taktnul na 2,88 tak sem mel 4200 nevite cim to je


Pokud jsi nic nemenil, myslim drivery atd. Tak se ti možná přehřiva CPU, Zkus jit trochu dolu s OC a uvidiš.Taky zkus jine testy.

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 30. prosinec 2005, 10:45 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. říjen 2005
Bydliště: Sternberk(mor)
Nahoru
tak jsem snizoval takty a porad to samy aji kdyz to dam na def. tak mi to hodi 4000 a v 05 mam neco malo pres 2000


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 30. prosinec 2005, 11:30 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. květen 2005
Bydliště: Area51
Nahoru
nemoze to byt pamatami? mne sa taktovanim nastavilo automaticky casovanie z CL4 na CL5 potom daval procak v 3Dmarku 05 len 3200bodov a Evereste dopadol test pamati tiez dost biedne ani Hot CPU tester nedopadol najlepsie. Potom som nastavila vhodnu delicku pamate bezia sice na 480Mhz z povodnych 533 ale vysledky uz su normalne tj 5560b v marku05.
Neviem mozno to je tym vyskusaj a uvidis

_________________
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 30. prosinec 2005, 12:01 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. říjen 2005
Bydliště: Sternberk(mor)
Nahoru
no ty pameti v everestu aji v cpu-z mi to pise frekvenci 166 nebo 200MHz ja se vtech pametech neviznam ale nema to byt 400MHz pameti dle podpisu


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 30. prosinec 2005, 12:11 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. květen 2005
Bydliště: Area51
Nahoru
oznacuje to ake maju casovanie pri urcitej frekvencii
ako to mas nastavene v biose?

_________________
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 30. prosinec 2005, 13:24 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. říjen 2005
Bydliště: Sternberk(mor)
Nahoru
350Z napsal:
oznacuje to ake maju casovanie pri urcitej frekvencii
ako to mas nastavene v biose?
hele ja tov tom BIOSe nemohl najit snad vsude jsem se dival ale s pametma tam nikde nic nebylo jeste jsem se chtel zaptat co je graphik arture size je tam nastaveno 64MB nema tam byt 128MB jen tak me to v tom BIOSe zaujalo


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 30. prosinec 2005, 15:33 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. květen 2005
Bydliště: Area51
Nahoru
podarilo sa mi najst obrazok z biosu P4C800.
Obrázek
nastavenie pamati je DRAM frequency
ake maju casovanie po pretaktovani? zistis to v CPU-Z

_________________
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 30. prosinec 2005, 15:35 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. říjen 2005
Bydliště: Sternberk(mor)
Nahoru
mne tam de nastavit jen 333MHz a casovani sem sam nastavil na 2,5-3-3-8


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 4. březen 2006, 14:18 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. září 2005
Bydliště: HLUČÍN
Nahoru
Jestli ti pada 3DMark tak se jakstaks nic nedeje.Muze byt chyba v nem.Horsi kdyz ti zacnou padat hry nebo narocne aplikace.

_________________
AMD Sempron 64 2500+@2320Mhz,DFI Infinity nF4X,VGA Leadtek Geforce 7600GT TDH 256MB 600/1700Mhz,RAM 1x1024MB A-Data 400@412Mhz,HDD WD 250GB 16MB SATA 2,Redstar 350W zdroj,DVD-RW LG 4167B,LG Flatron W2234S 22´,Logitech Z-2300,Wi-fi 1536kb/s/256kb/s - day 4000kb/s/1024kb/s - night =HL.NET


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 7. březen 2006, 13:40 
Nováček
Nováček

Založen: 14. říjen 2005
Nahoru
jj hry nepadaj a ten mark už taky ne.
jinak dík všem kteří mi troch pomohli.


 Profil  
 Předmět: 3D mark 2003 - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: so 15. září 2007, 09:32 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 25. prosinec 2005
Nahoru
Zapnem ho a napise mi Display open failed - Invalid Call. Pomožte surne !!!

_________________
i5 750 @ 3.8GHz + Noctua NH-D14, OCZ 2x2GB 1600 7-7-7-24 BE, GB-P55A-UD3, EVGA GTX470, SEASONIX X-650, Antec P-182


 Profil  
 Předmět: 3dmark 03 spusteni
PříspěvekZaslal v: čt 30. duben 2009, 11:20 
Nováček
Nováček

Založen: 19. srpen 2006
Nahoru
Zdravim nevi nekdo jak bych spustil 3dmark 03-05 bez uvodnich nastaveni a s nekonecnym loopem?
proste aby se nekonecny test spustil aniz bych neco potvrdil
potrebuji spustit 3dmark ve 3 rano ale kdyz ho spustim vyjede mi vzdy ta uvodni obrazovka a musim to potvrdit

hledal jsem v commands ale nic jsem nenasel sice se mi to podarilo kdyz jsem na konec prikazu zadal soubor pro ulozeni vysledku ale on jede v default nastaveni a dalsi prepinace prehlizi

Diky


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 95 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.