Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 4. prosinec 2020, 01:19

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 95 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 8. duben 2005, 07:45 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=5761

_________________
Asus Maximus VII Ranger, Core i7 4790K delid @ 4.8 GHz, 1.33 V, Scythe Mugen 4, MSI GTX 980Ti Gaming 6G, Crucial Ballistix Tactical LP 2x8 GB, Crucial M500, WD Black... Benq 2765HT, Logitech MX Master, Logitech K270, Corsair TX750W, Zalman Z1


 Profil  
 Předmět: pada PC v 3D Marku03
PříspěvekZaslal v: ne 24. duben 2005, 15:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 25. leden 2005
Bydliště: Prostějov
Nahoru
v 3DMrku 03 mi po tretim testu pada PC
nevite nekdo co s tim?

_________________
N-GAGE = rulez

I should made weapons from your bones!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 24. duben 2005, 15:37 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 23. únor 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
mas to pretaktovany? Neco se ti prehriva, jine ovladace?,nebo skus vyndat a zandat kartu z agp :?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 24. duben 2005, 15:49 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 18. leden 2004
Nahoru
Bezi vsetko ostatne bez problemu? Ak sa problem vykytuje jedine v 3D maku 03 mozno by som to ani neriesil....
Pripadne napis dalsie detaili ...

_________________
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 24. duben 2005, 16:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 25. leden 2005
Bydliště: Prostějov
Nahoru
pretaktovany to momentalne neni, neprehriva se to a zadny jiny problemy sem zatim nezjistil.
mozna byl fakt spatnej jenom 3DMark

_________________
N-GAGE = rulez

I should made weapons from your bones!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 24. duben 2005, 19:35 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
SHOCK_WAWE napsal:
Nejede ti to protože máš intel


Trochu to upřesni. Proč by mu to nemělo jít kvůli tomu, ze má Intel? To není problém...

_________________
Asus Maximus VII Ranger, Core i7 4790K delid @ 4.8 GHz, 1.33 V, Scythe Mugen 4, MSI GTX 980Ti Gaming 6G, Crucial Ballistix Tactical LP 2x8 GB, Crucial M500, WD Black... Benq 2765HT, Logitech MX Master, Logitech K270, Corsair TX750W, Zalman Z1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 25. duben 2005, 15:12 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2003
Bydliště: Klobouky u Brna
Nahoru
//promazano OT

pokus se da jiny ovladace

_________________
....ze by to byl MELOUN


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 30. duben 2005, 10:17 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 03. duben 2005
Nahoru
Ted jsem si to nechal trosku taktnout a uz mam 6300 na Dmarku 2003 to uz jde ne??

_________________
Cpu:AMD ATHLON(tm)64processor 3000+@3500 1.8GHz@2,2GHz,MB:MSI K8N NEO2 Platinum,MEMORY:2x512 DDR400-Kingston,VGA:ATI Radeon Sapphire 9800 pro@385,ZDROJ:Fortron 350w,HDD:Maxtor 120GB


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 30. duben 2005, 11:14 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
jin napsal:
Ted jsem si to nechal trosku taktnout a uz mam 6300 na Dmarku 2003 to uz jde ne??


Důležitá věc... Na jakých taktech nyní provozuješ svůj grafický akcelerátor? :roll:

_________________
Asus Maximus VII Ranger, Core i7 4790K delid @ 4.8 GHz, 1.33 V, Scythe Mugen 4, MSI GTX 980Ti Gaming 6G, Crucial Ballistix Tactical LP 2x8 GB, Crucial M500, WD Black... Benq 2765HT, Logitech MX Master, Logitech K270, Corsair TX750W, Zalman Z1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 30. duben 2005, 18:05 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 03. duben 2005
Nahoru
Nevim jak to myslis,nejsem v tom moc zbehlej.... :sad:

_________________
Cpu:AMD ATHLON(tm)64processor 3000+@3500 1.8GHz@2,2GHz,MB:MSI K8N NEO2 Platinum,MEMORY:2x512 DDR400-Kingston,VGA:ATI Radeon Sapphire 9800 pro@385,ZDROJ:Fortron 350w,HDD:Maxtor 120GB


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 1. květen 2005, 12:12 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
jin napsal:
Nevim jak to myslis,nejsem v tom moc zbehlej.... :sad:


Psal jsi, že sis ji nechal trochu taktnout, tak by mě zajímalo, na jakých frekvencích ti to běží teď. ;-) Jestli máš jádro na 385 MHz, jak máš v popisu, tak to moc nataktěné není. Rozdíl 5 MHz oproti defaultu skoro nepoznáš.

_________________
Asus Maximus VII Ranger, Core i7 4790K delid @ 4.8 GHz, 1.33 V, Scythe Mugen 4, MSI GTX 980Ti Gaming 6G, Crucial Ballistix Tactical LP 2x8 GB, Crucial M500, WD Black... Benq 2765HT, Logitech MX Master, Logitech K270, Corsair TX750W, Zalman Z1


 Profil  
 Předmět: 8154
PříspěvekZaslal v: pá 13. květen 2005, 14:10 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 13. květen 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
ja mam a64 3000@2160/2x512 ddr400 v duaL A SCORE JE 8154b mam to na gf6600gt

_________________
C2D65502,33@2,800/4gb RAM,ASUS P5KSE,SAPhire 4850VaporX1GB,HDD80+160Gb,Leadtek DTV1800H.LOGITECH 5.1 Z-680.
adi 21" P2150


 Profil  
 Předmět: Re: 8154
PříspěvekZaslal v: pá 13. květen 2005, 14:14 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 18. březen 2004
Bydliště: Opava
Nahoru
maxxis napsal:
ja mam a64 3000@2160/2x512 ddr400 v duaL A SCORE JE 8154b mam to na gf6600gt

výsledek to máš solidní, ale dej ho raději sem: :wink:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=5761


 Profil  
 Předmět: Zahadna nestabilita 3dMark03
PříspěvekZaslal v: so 18. červen 2005, 20:54 
Černá karta
Černá karta

Založen: 20. srpen 2003
Bydliště: PHA, CB, TP, Aus, Ger
Nahoru
Zdar, resim ted na jednom pocitaci nasledujici problem: Pocitac je pretaktovan a memtest86 je stabilni bez chyb, Prime95 je taktez stabilni, a SuperPi take. Ale v 3dmark03 se pocitac sekne vzdycky v prvnim testu, na ruznych mistech ale hned prvni test nikdy neprojde, hry take funguji v pohode. Kde je chyba? Setkal se s tim nekdo?


 Profil  
 Předmět: Re: Zahadna nestabilita 3dMark03
PříspěvekZaslal v: so 18. červen 2005, 20:58 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
OBR napsal:
Zdar, resim ted na jednom pocitaci nasledujici problem: Pocitac je pretaktovan a memtest86 je stabilni bez chyb, Prime95 je taktez stabilni, a SuperPi take. Ale v 3dmark03 se pocitac sekne vzdycky v prvnim testu, na ruznych mistech ale hned prvni test nikdy neprojde, hry take funguji v pohode. Kde je chyba? Setkal se s tim nekdo?


Co kdybys napsal co je to za sestavu?
Zkoušel jsi reinstal3dMarku a DirecX?
dxdiag zkus taky.... :)

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 19. červen 2005, 15:27 
Černá karta
Černá karta

Založen: 20. srpen 2003
Bydliště: PHA, CB, TP, Aus, Ger
Nahoru
Ale chlape, nejsem amater, pri defaultu samozrejme 3dmark projde ale po pretaktovani se seka.Takze chyba directx a 3dmark03 vyloucena. Sestava je to asi tato: Asus nf4, A64 3500+, 2x512 Vdata, R9600


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 19. červen 2005, 16:08 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. prosinec 2003
Nahoru
tak toto robi mne pri 2.6ghz :sad:

nepomoha nic ani zvysovat napatie ani lepsie chladenie :evil:

a pritom v 2d (win) to ide na 110% ale v3d (vseobecne to pada)

musim ist dolu s MHz a potom ide vsetko o.k., mozno je to nieco podobne :oops:

_________________
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X32GB 3733 DDR4, Gainward Phoenix 3090 1,9/20GHz, H2O + Carbide 600Q,SF Leadex 1kW Ti, 6,5 TB SSD, Topping D50s + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38GN950, Mate 20 Pro, HTPC, ITX 8700k + 2060s + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X


 Profil  
 Předmět: Vyssia frek. na CPU = nizsi vykon v 3DMARK03 ?
PříspěvekZaslal v: čt 21. červenec 2005, 08:18 
Nováček
Nováček

Založen: 10. únor 2005
Nahoru
Zdravim vas, tak som vcera taktoval svoj komp a dospel som ku zvlastnemu vysledku ktoremu vobec nerozumiem. Takze najprv moja zostava: SEMPRON 2500+(1750MHz), 2x512MB DDR KINGMAX CL 2.5, 40GB HDD, MSI NX6600 VTD128 DIAMOND do AGP (flashnuta na NX 6600GT a pretaktovana z 400/800 na 570/1160), Zvukovka CMI8738. Problem resp. zvlastnost je v tom ze ked som procak pretaktoval z 1750MHz (FSB=166) na 1995MHz (FSB=190MHz) tak mi v 3DMARK03 dalo 8400 bodov ale ked som ten procak pretaktil na 2100MHz (FSB=200MHz) tak mi v 3DMARK03 dalo len 7880 bodov. Ramky boli nastavene v pomere ku FSB na 1:1. Vobec tomu nerozumiem moze mi to niekto vysvetlit resp. povedat svoj nazor, ze ako je to mozne? Moc vdaka


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 21. červenec 2005, 08:36 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2003
Bydliště: Klobouky u Brna
Nahoru
a nestalo se ti nahodou, ze po uprave CPU ti spadnuli, takty OC na grafarne do defaultu? Nekdy se to stane.

Jinak 8400 je v pohode.

_________________
....ze by to byl MELOUN


 Profil  
 Předmět: je to vyriesene
PříspěvekZaslal v: po 25. červenec 2005, 14:47 
Nováček
Nováček

Založen: 10. únor 2005
Nahoru
uz som na to prisiel. nebolo to tym, ze by sa boli menili takty na grafike ale casovanim ramky. ked som ho stiahol z povodnych 8-4-4-2.5 na 6-3-3-2.5 tak mi to potom dalo dokonca 8418 bodov , inak maximalna spokojnost :-D


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 95 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.