PCTuning
http://pctforum.tyden.cz/

3D Mark 2003 - Diskuze, problémy a vše okolo
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=42&t=104446
Stránka 5 z 5

Autor:  goelr [ so 24. prosinec 2005, 10:10 ]
Předmět: 

Mám podobnej problém s 3d markem 03 (05 nevím ten nemám ještě stáhnutý) - při startu to chvíli zamrzne a napíše chyba programu - bude ukončen. Patch 3.40 samozřejmě mám. Zkoušel jsem i odinstalovat a znovu nainstalovat. Nic nepomohlo. Grafika je na def a ovladače 5.13. Nemám jediný konflikt v irq...opravdu nevím čím by to mohlo být :sad:

EDIT: tak jsem přišel na to! musel jsem stáhnout přímo 3d mark 03 3.40. samostaně starej 3d mark a pak patch asi nefungují... :o

Autor:  Imation [ so 24. prosinec 2005, 12:25 ]
Předmět: 

Dnes jsem si stáhnul z guru3d 3dMark03 Build 3.6.0 (Full version)
a on mi funguje bez problémů, nepadá ani s přetaktovanou kartou.
Ještě zkusím 3dMark05.


3dMark05 funguje v pohodě, zkoušel jsem oba na ovladačích 81.98
a výsledky:

3dMark03-3395 bodů
3dMark05- 2511 bodů
Není to nějak divné.

Autor:  Fredy [ čt 29. prosinec 2005, 16:28 ]
Předmět:  prblem s 3d markem 03

mam free verzi 3d marku 2003 pri def. taktu procesoru mi dal score kolem 7100 a kdyz jsem taktnul na 2,88 tak sem mel 4200 nevite cim to je

Autor:  Dzin [ čt 29. prosinec 2005, 16:32 ]
Předmět:  Re: prblem s 3d markem 03

Fredy napsal:
mam free verzi 3d marku 2003 pri def. taktu procesoru mi dal score kolem 7100 a kdyz jsem taktnul na 2,88 tak sem mel 4200 nevite cim to je


Pokud jsi nic nemenil, myslim drivery atd. Tak se ti možná přehřiva CPU, Zkus jit trochu dolu s OC a uvidiš.Taky zkus jine testy.

Autor:  Fredy [ pá 30. prosinec 2005, 10:45 ]
Předmět: 

tak jsem snizoval takty a porad to samy aji kdyz to dam na def. tak mi to hodi 4000 a v 05 mam neco malo pres 2000

Autor:  VeVe_350Z [ pá 30. prosinec 2005, 11:30 ]
Předmět: 

nemoze to byt pamatami? mne sa taktovanim nastavilo automaticky casovanie z CL4 na CL5 potom daval procak v 3Dmarku 05 len 3200bodov a Evereste dopadol test pamati tiez dost biedne ani Hot CPU tester nedopadol najlepsie. Potom som nastavila vhodnu delicku pamate bezia sice na 480Mhz z povodnych 533 ale vysledky uz su normalne tj 5560b v marku05.
Neviem mozno to je tym vyskusaj a uvidis

Autor:  Fredy [ pá 30. prosinec 2005, 12:01 ]
Předmět: 

no ty pameti v everestu aji v cpu-z mi to pise frekvenci 166 nebo 200MHz ja se vtech pametech neviznam ale nema to byt 400MHz pameti dle podpisu

Autor:  VeVe_350Z [ pá 30. prosinec 2005, 12:11 ]
Předmět: 

oznacuje to ake maju casovanie pri urcitej frekvencii
ako to mas nastavene v biose?

Autor:  Fredy [ pá 30. prosinec 2005, 13:24 ]
Předmět: 

350Z napsal:
oznacuje to ake maju casovanie pri urcitej frekvencii
ako to mas nastavene v biose?
hele ja tov tom BIOSe nemohl najit snad vsude jsem se dival ale s pametma tam nikde nic nebylo jeste jsem se chtel zaptat co je graphik arture size je tam nastaveno 64MB nema tam byt 128MB jen tak me to v tom BIOSe zaujalo

Autor:  VeVe_350Z [ pá 30. prosinec 2005, 15:33 ]
Předmět: 

podarilo sa mi najst obrazok z biosu P4C800.
Obrázek
nastavenie pamati je DRAM frequency
ake maju casovanie po pretaktovani? zistis to v CPU-Z

Autor:  Fredy [ pá 30. prosinec 2005, 15:35 ]
Předmět: 

mne tam de nastavit jen 333MHz a casovani sem sam nastavil na 2,5-3-3-8

Autor:  Peter8 [ so 4. březen 2006, 14:18 ]
Předmět: 

Jestli ti pada 3DMark tak se jakstaks nic nedeje.Muze byt chyba v nem.Horsi kdyz ti zacnou padat hry nebo narocne aplikace.

Autor:  Imation [ út 7. březen 2006, 13:40 ]
Předmět: 

jj hry nepadaj a ten mark už taky ne.
jinak dík všem kteří mi troch pomohli.

Autor:  nEph [ so 15. září 2007, 09:32 ]
Předmět:  3D mark 2003 - Diskuze, problémy a vše okolo

Zapnem ho a napise mi Display open failed - Invalid Call. Pomožte surne !!!

Autor:  Bartis [ čt 30. duben 2009, 11:20 ]
Předmět:  3dmark 03 spusteni

Zdravim nevi nekdo jak bych spustil 3dmark 03-05 bez uvodnich nastaveni a s nekonecnym loopem?
proste aby se nekonecny test spustil aniz bych neco potvrdil
potrebuji spustit 3dmark ve 3 rano ale kdyz ho spustim vyjede mi vzdy ta uvodni obrazovka a musim to potvrdit

hledal jsem v commands ale nic jsem nenasel sice se mi to podarilo kdyz jsem na konec prikazu zadal soubor pro ulozeni vysledku ale on jede v default nastaveni a dalsi prepinace prehlizi

Diky

Stránka 5 z 5 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/