Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 1. duben 2020, 03:04

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 9 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: mereni GK ram (GDDR)
PříspěvekZaslal v: so 29. září 2007, 03:49 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. červenec 2005
Nahoru
hi je nejaky program ktery meri zaplneni graficke pameti?

_________________
3D Prophet 9700 Pro-X700Pro -X1600XT-X1950 XTX -2600XT-HD 3870X2-HD 4870X2-HD5670-HD6670-HD7770*-HD6870*-R9 290X


 Profil  
 Předmět: Re: mereni GK ram (GDDR)
PříspěvekZaslal v: so 29. září 2007, 09:18 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. květen 2005
Bydliště: Libice nad Cidlinou
Nahoru
DukeNukemCZ napsal:
hi je nejaky program ktery meri zaplneni graficke pameti?

Třeba Riva Tuner to umí, a můžeš si i nastavit že ti to bude ukazovat při hře (jako fraps).
Když dáš monitoring, tak to tam najdeš v pluginech :wink:


 Profil  
 Předmět: Re: mereni GK ram (GDDR)
PříspěvekZaslal v: so 29. září 2007, 18:01 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. červenec 2005
Nahoru
SpeedyGT napsal:
DukeNukemCZ napsal:
hi je nejaky program ktery meri zaplneni graficke pameti?

Třeba Riva Tuner to umí, a můžeš si i nastavit že ti to bude ukazovat při hře (jako fraps).
Když dáš monitoring, tak to tam najdeš v pluginech :wink:


mno je tam toho vic a jaksi nevim co k cemu slouzi, to je ten "VidMem.dll"? a jak to udelam aby sem to vydel pri hre?

ps: tak sem cetl ze prej i CPU.dll ale ja pri spusteni hry nic nevidim jeste jsem objevil nejakej jinej programek jmenem Video Memory Watcher takl zkusim jeste ten.

ps: Tak videoMemoryWatcher nic neukazuje ... (Asi tim ze mam windows VISTA) :(

_________________
3D Prophet 9700 Pro-X700Pro -X1600XT-X1950 XTX -2600XT-HD 3870X2-HD 4870X2-HD5670-HD6670-HD7770*-HD6870*-R9 290X


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 29. září 2007, 18:37 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. květen 2005
Bydliště: Libice nad Cidlinou
Nahoru
Zkus novější verzi Riva Tuneru, ale pochybuju - maji tam napsano ze ten VidMem.dll faka jen pod 2000/XP :(


 Profil  
 Předmět: Re: mereni GK ram (GDDR)
PříspěvekZaslal v: so 29. září 2007, 20:31 
Začátečník
Začátečník

Založen: 02. duben 2007
Bydliště: Č. Budějky
Nahoru
DukeNukemCZ napsal:
mno je tam toho vic a jaksi nevim co k cemu slouzi, to je ten "VidMem.dll"? a jak to udelam aby sem to vydel pri hre?

ps: tak sem cetl ze prej i CPU.dll ale ja pri spusteni hry nic nevidim jeste jsem objevil nejakej jinej programek jmenem Video Memory Watcher takl zkusim jeste ten.
Ten plugin (treba VidMem) si musis aktivovat v setupu (zobrazi se ti jeho graf), pak na ten graf pravym mysitkem do setupu a zaskrtnout "show usage in on-screen display" (u grafu vpravo nahore ti naskoci ikona RT se zelenou sipkou - tzv. RT Statistic Server). Ten server musis pred zapnutim hry spustit (bud klikni na tu ikonu u grafu nebo pres Start/Programy/RT - zobrazi se ti ikona toho serveru v tray) a sledovani ve hre jede....
Btw. sledovat muzes vsechny takhle aktivovany parametry najednou.... :wink: Ale ve Vistach to vyzkouseny nemam.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 29. září 2007, 23:38 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. červenec 2005
Nahoru
This plugin provides Videomemory usage, Local videomemory usage and Non-local videomemory usage hardware monitoring data sources. The usage is calculated by taking a difference between amount of total and free videomemory reported by IDirectDraw4 interface.

Tips:
- Vidoememory usage may be reported improperly for OpenGL applications under Windows 2000/XP due to limitations of some OpenGL ICD drivers.
- Videomemory usage monitoring is not available under Vista due to Vista videomemory virtualization.

Tak smula no :( nevite nekdo jestli se na tom pracuje nebo to proste pod Vista neni mozne?

_________________
3D Prophet 9700 Pro-X700Pro -X1600XT-X1950 XTX -2600XT-HD 3870X2-HD 4870X2-HD5670-HD6670-HD7770*-HD6870*-R9 290X


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. září 2007, 00:38 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. květen 2005
Bydliště: Libice nad Cidlinou
Nahoru
Co sem tak prolez zahraniční fóra, nejsi jediný, komu to u Vist nejede... a nenašel sem žádnej fix či patch kterej by tomu pomohl... :(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. září 2007, 08:38 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
Nebo zkus att, ten to taky umi... (pod winxp urcite, pod vista nevim...)

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. září 2007, 14:36 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. červenec 2005
Nahoru
Coololooser napsal:
Nebo zkus att, ten to taky umi... (pod winxp urcite, pod vista nevim...)


U ATT je vubec problem ho spustit pod Vista 64, vyzaduje to urcite kroky ktere nechci podstupovat kvuly bezpecnosti a stabilite.

_________________
3D Prophet 9700 Pro-X700Pro -X1600XT-X1950 XTX -2600XT-HD 3870X2-HD 4870X2-HD5670-HD6670-HD7770*-HD6870*-R9 290X


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 9 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.