Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 4. duben 2020, 07:49

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: RMclock způsobuje pravidelný miniseek HDD !!!
PříspěvekZaslal v: ne 7. říjen 2007, 11:17 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. květen 2004
Bydliště: Tábor
Nahoru
Dlouho mě sr*lo miniseekování HDD ve vteřinových intervalech a náhodou jsem zjistil, že to dělá RM Clock Utility. Je to roztomilý softík, který dovede dynamicky měnit nebo naopak uzamknout násobič CPU + spoustu dalšího.
Bohužel jsem ho musel odinstalovat, protože způsoboval, že PC cvakalo jak pentlovky.

Víte někdo jakej zásah do SW udělat, abych se toho miniseeku zbavil. Dělalo to na soc. 939 a nyní i na 775.

_________________
Když se zeptáš budeš vypadat jako blbec jen 5 minut, když se zeptáš na Google nikdo nepozná, že seš blbec


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. říjen 2007, 14:49 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 18. září 2005
Bydliště: Kopřivnice
Nahoru
:? popis co to je "miniseek" pouzivam tento program na kazdem PC, kde sem byl a nic sem nespozoroval. Disk se toci furt normalne a nic necte. testni starsi/novejsi verzi.

_________________
nevidany: Mimochodem tvou diagnózu zná kdekdo Bandito... Bohužel je to neléčitelný.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. říjen 2007, 22:04 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. květen 2004
Bydliště: Tábor
Nahoru
Miniseek asi není správný výraz, ale prostě RM hrabe na disk a už jsem dostal radu. Způsobuje to zapnutý logging.
Tak mi prosím poraď, jak se dá v RMC upravit Vcore protože pro DC 2160 je tam jen 1,325V a to mi nedá stable 3GHz.

_________________
Když se zeptáš budeš vypadat jako blbec jen 5 minut, když se zeptáš na Google nikdo nepozná, že seš blbec


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. říjen 2007, 23:14 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 19. leden 2006
Bydliště: Coventry, United Kingdom
Nahoru
co ja viem...alebo co som pocul...taq sa to neda....do cpu das iba tolko V kolko je tam max...ale..nastav si v biose nejaku hodnotu...a ta sa ti menit nebude....nebude to sice dobre v dobe nezatazenia/podtaktovania cpu....ale inac sa to asi neda...

_________________
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 8. říjen 2007, 08:19 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. květen 2004
Bydliště: Tábor
Nahoru
....ale inac sa to asi neda...[/quote]

..........jinak to asi nepůjde.........
:sad:

_________________
Když se zeptáš budeš vypadat jako blbec jen 5 minut, když se zeptáš na Google nikdo nepozná, že seš blbec


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 26. říjen 2007, 10:55 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 11. červen 2003
Bydliště: Hlučín
Nahoru
jedine ze by vysla nejaka verze RM OC Edition :lol:

_________________
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.