Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 1. červen 2020, 07:32

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: ATITool
PříspěvekZaslal v: st 7. listopad 2007, 19:53 
Nováček
Nováček

Založen: 04. listopad 2006
Nahoru
ahoj , chtěl bych se zeptat jestli když u atitool spustím maxcore jestli se mi nemůže stát něco z grafikou? :?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 7. listopad 2007, 20:14 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 19. leden 2006
Bydliště: Coventry, United Kingdom
Nahoru
tot o patri sem :Benchmarky a diagnostické programy
a nic sa ti stat nemoze...pri artefaktoch sa ti karta rovno podtaktuvava cize prehriatie by nemalo nastat...jedine co sa ti asi tak moze stat je to ze ti zamrzne system..alebo ti bude robit artefakty... :wink:

_________________
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 7. listopad 2007, 20:17 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Přesun z NV grafik

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 7. listopad 2007, 20:36 
Nováček
Nováček

Založen: 04. listopad 2006
Nahoru
j ted jsem to skusil a nastal BSOD :-D už to radši zkoušet nebudu :) ale díky za odpověd


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 7. listopad 2007, 21:05 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 19. leden 2006
Bydliště: Coventry, United Kingdom
Nahoru
mal si sledovat max frekvencie...a vedel by si kolko mas max takt:)...

_________________
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 7. listopad 2007, 21:53 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. březen 2007
Nahoru
mě to zase psalo, že mám extrémně přetaktovanou paměť (asi to nepoznalo, že jedu na "dvojnásobku")

_________________
CPU C2D E4400 @ 2,7GHz MB GIGABYTE P35 DS3L RAM 2 x 1GB Kingston 800Mhz GK X1950PRO + Accelero S1 + 120 mm Xilence HDD WD2500YS Caviar + WD6400AAKS TV DTV2000H Monitor Acer 1916Csd ZDROJ KME 400W -> EC350W -> Corsair VX450
Notebook: HP ProBook 4510s


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 8. listopad 2007, 20:17 
Nováček
Nováček

Založen: 04. listopad 2006
Nahoru
tak ted jsem zkoušel znovu taktovat a jedna hra se mi sekala víc než když grafika nebyla přetaktovaná :?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 8. listopad 2007, 20:50 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Tak už to máš přetaktovaný moc ...

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: AtiTool - Teploty
PříspěvekZaslal v: pá 7. prosinec 2007, 12:54 
Nováček
Nováček

Založen: 02. prosinec 2004
Nahoru
Ahoj, tak sem stahnul a nainstaloval AtiTool 0.26 (E6300@2915, 2x512MB RAM, X1900 GT) spustil ho a kliknul "Find Max Core". Ono se to rozbehlo, tocila se tam ta chlupata krycle, vetrak se rozbehl jak blazen na maximum, skenovalo, testovalo, měnily se frekvence a taky teploty u tlacitka "Scan for artefacts" ...kdyz vylezla teplota na 85, rikam ok, kdyz na 100 uz sem znejistel ale kdyz vylezla na 118°C tak sem vymeknul a ukoncil to. je to vubec normalni? mam strach, ze mi shori. Vite nekdo, co s tim a kde sem udelal chybu? Diky.

_________________
CPU: C2D E6300 1,87@2,94 (420*7) MB: Gigabyte P965-DS4 (F3) RAM: Geil 2x512MB 800@840 GPU: x1900GT HDD: WDC 3200KS Case: Thermaltake Mambo zdroj: KME 500W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 28. prosinec 2007, 10:43 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. říjen 2007
Nahoru
Tak chyba by mohla být ve špatně upevněném chladiči ale ty teploty rozhodně normální nejsou možná tak do 90-95°C.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 10. leden 2008, 10:48 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. říjen 2006
Bydliště: Sand village
Nahoru
ja by som to neskusal. ale ked skusi daj vediet co sa stalo + video ak sa da ako horia pamate :D

_________________
3700+san diegoasus a8n32 sli deluxe4*512 kingston hyperX 400mhz cl2asus eax 1950pro 256mb


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.