Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 3. prosinec 2020, 20:33

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 21 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další
Autor Zpráva
 Předmět: CPU-Z - Diskuze, porblémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: st 14. listopad 2007, 23:51 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 13. prosinec 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
novy cpu-z 1.42

Obrázek

zde ke stazeni:
http://cfs7.blog.daum.net/upload_control/download.blog?fhandle=MEVxWjFAZnM3LmJsb2cuZGF1bS5uZXQ6L0lNQUdFLzYvNjY1LnppcA==&filename=665.zip&filename=cpu-z-142-0.zip

_________________
ROG Power PC1:AMD Ryzen 5 2600X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo 240, 256MB NVMe + 500GB Samsung SSD, 2x 8GB GSkill TridentZ RGB 3200 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, NZXT Noctis. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 15. listopad 2007, 13:16 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 18. září 2005
Bydliště: Kopřivnice
Nahoru
ze by si napsal co nova verze prinasi ,kdyz uz si zalozil tenhle thread :wink:

_________________
nevidany: Mimochodem tvou diagnózu zná kdekdo Bandito... Bohužel je to neléčitelný.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 15. listopad 2007, 13:54 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 13. prosinec 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
vim jen,ze tam pribyla spravna detekce Phenomu,jinak vic envim :D

_________________
ROG Power PC1:AMD Ryzen 5 2600X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo 240, 256MB NVMe + 500GB Samsung SSD, 2x 8GB GSkill TridentZ RGB 3200 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, NZXT Noctis. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 3. prosinec 2007, 08:26 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. červen 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
no mne hlavne ta nova verze prinasi prinos detekce SPD uz vsechny nadefinovane hodboty od vyrobce.

Obrázek


Corsair DIMM 2048MB DDR II 800MHz Twin2X2048-6400C4

_________________
MB: GIGABYTE X570 AORUS PRO Bios F30 CPU: AMD RYZEN 7 3700X + NZXT Kraken X52 GPU: SAPPHIRE NITRO+ RX 5700XT-8GB OC Edition RAM: 2x16GB - 32GB G.SKILL Ripjaws 5 Black DDR4 3600MHz CL16 SSD: APACER AS350 512GB SSD Data: M2 WD Black SN750 NVMe SSD 500GB Systém: ZDROJ GIGABYTE 750W GOLD Modular CASE: Cooler Master Cosmos S MONITOR: SAMSUNG 28" U28R550 IPS FreeSync 4ms - 4K SYSTEM: Windows 10 PRO 64BIT Build 2004


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 24. prosinec 2007, 23:33 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 09. červen 2006
Bydliště: Domažlice
Nahoru
chci se zeptat jestli je normalni ze mi CPU-Z ukazuje 1.520V kdyz mam 1.31V (viz everest)

ukazuje to porad stejne at snizim ci zvysim napeti...

Obrázek

_________________
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing :-)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 27. březen 2008, 22:15 
Začátečník
Začátečník

Založen: 22. prosinec 2007
Nahoru
Jak se dá uložit obrázek z ,,CPU-Z"?Nemůžu na to přijít.Díky za radu.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 27. březen 2008, 22:19 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Alt + printscreen ... otevřít malování ... vložit ... uložit :roll:

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: Re: CPU-Z - Diskuze, porblémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: po 12. leden 2009, 12:53 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 20. leden 2005
Bydliště: Brandýs nad Labem
Nahoru
posledni verzi je zatim 1.49

http://www.cpuid.com/index.php

Citace:
News and corrections

AMD Phenom II processor.
New Intel Core 2 models.
Improved loading time.
New online validation process.
New Hall of Fame.

_________________
CPU:i5-2400; MB:Asus P8P67; RAM:Corsair XMS3 2x4GB; VGA:GW GTX570; HDD: SSD Crucial M4 128GB, SamsungF1 640GB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:CM RC-692-KKN2; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C 375BEE, VMA-II S


 Profil  
 Předmět: Re: CPU-Z - Diskuze, porblémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: st 6. květen 2009, 18:05 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 20. leden 2005
Bydliště: Brandýs nad Labem
Nahoru
nova verze programu je 1.51

http://www.cpuid.com/index.php

Citace:
News are :

* New version with installer.
* NVIDIA ION platform.
* Intel "Clarkdale" processor preliminary support.

_________________
CPU:i5-2400; MB:Asus P8P67; RAM:Corsair XMS3 2x4GB; VGA:GW GTX570; HDD: SSD Crucial M4 128GB, SamsungF1 640GB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:CM RC-692-KKN2; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C 375BEE, VMA-II S


 Profil  
 Předmět: Re: CPU-Z - Diskuze, porblémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: čt 14. květen 2009, 20:37 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 27. leden 2008
Bydliště: KOLÍN
Nahoru
zdravim mohl by mi nekdo rict proc mi tento pragram ukatzje napeti prociku 1.3V a mam tam 1.4V nechce mi to ukazovat spravne diky


 Profil  
 Předmět: Re: CPU-Z - Diskuze, porblémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: pá 15. květen 2009, 06:16 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 20. leden 2005
Bydliště: Brandýs nad Labem
Nahoru
nemas povolene usporne fce v biosu? pak si deska sama snizuje takt i napeti pri nevytizenem cpu

_________________
CPU:i5-2400; MB:Asus P8P67; RAM:Corsair XMS3 2x4GB; VGA:GW GTX570; HDD: SSD Crucial M4 128GB, SamsungF1 640GB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:CM RC-692-KKN2; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C 375BEE, VMA-II S


 Profil  
 Předmět: Re: CPU-Z - Diskuze, porblémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: pá 15. květen 2009, 09:30 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Taky může deska undervoltovat. Když CPU zatížíš, tak je voltáž jaká ? A jiné softy ukazují kolik ?

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: Re: CPU-Z - Diskuze, porblémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: pá 15. květen 2009, 15:57 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 27. leden 2008
Bydliště: KOLÍN
Nahoru
to ukazuju furt stejne a v jinejch treba everest dobre jen cpu-z ukazije furt 1.3V vubec nevim cim to je


 Profil  
 Předmět: Re: CPU-Z - Diskuze, porblémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: pá 15. květen 2009, 17:42 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
Deska undervoltuje. U mě s E5200 nastavím v BIOSu 1.45V, v idle mám 1.3V a v burnu 1.272V :D . (S celeronem 430 jsem nastavil 1.5V, v idle tam bylo 1.47V a v burnu 1.45V.)

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět: Re: CPU-Z - Diskuze, porblémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: pá 15. květen 2009, 19:45 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 27. leden 2008
Bydliště: KOLÍN
Nahoru
co to jako znamena?je to dobre nebo spatne
tedf jsem ho skousel zatizit a ani se to nezmenilo furt stejny i ide a zatezi


 Profil  
 Předmět: Re: CPU-Z - Diskuze, porblémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: po 18. květen 2009, 11:49 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Že deska dává méně, než nastavíš, zkus dát 1.45V a koukni, jestli bude ukazovat víc.

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: Re: CPU-Z - Diskuze, porblémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: po 18. květen 2009, 19:37 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 27. leden 2008
Bydliště: KOLÍN
Nahoru
ukazuje furt stejne 1.3V a everest ukazuje to co je v biosu nastaveny


 Profil  
 Předmět: Re: CPU-Z - Diskuze, porblémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: st 8. červenec 2009, 21:05 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. červen 2009
Bydliště: Brno
Nahoru
Bola vypustena nova BETA verzia CPU-Z 1.52, ktora po novom implementuje aj zistovanie informacii o GPU, aj ked tato funkcia zatial nie je este plne implementovana.

Stahovat mozete tu: http://www.cpuid.com/download/cpuz/cpuz_152_002.zip

_________________
MTB: Gigabyte GA-Z270X-Gaming K5, CPU: Intel Core i7-6700K@4,4GHz + Scythe Mugen 4, RAM: Patriot Viper 4 Series DDR4 16GB 3000MHz, GPU: MSI RX 470@570 4GB RAM, SSD: Corsair MP510 1TB, SC: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional, PSU: Corsair RM650x, Case: Fractal Design Define C, Monitor: LG IPS277L
Google Pixel 3a, Nexus 7 (2013) 32GB


 Profil  
 Předmět: Re: CPU-Z - Diskuze, porblémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: čt 2. září 2010, 10:30 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. červen 2009
Nahoru
moze mi prosim niekto vysvetlit k comu su tie informacie k pamati? JEDEC1...JEDEC2.....JEDEC4..

- preco su tam rozdielne frekvencie pri kazdom stlpiku???
- CAS, Latency... - sa tak isto zvysuju o jednotku pri kazdom stlpiku.
- ake max napatie moze byt na RAMkach Kingston?
- co docielim upravov vsetkych tych casov CAS, Latency...atd v biose???


Nemáte oprávnění k prohlížení souborů přiložených k tomuto příspěvku.


 Profil  
 Předmět: Re: CPU-Z - Diskuze, porblémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: ne 4. září 2011, 00:43 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. červen 2008
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Nahoru
to jsou asi nějaké profily pamětí, podle desky si samy nastaví frekvenci, kterou deska zvládne a k tomu dají vhodné časování a napětí


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 21 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.