PCTuning
http://pctforum.tyden.cz/

CPU-Z - Diskuze, porblémy a vše okolo
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=42&t=109158
Stránka 1 z 2

Autor:  flanker [ st 14. listopad 2007, 23:51 ]
Předmět:  CPU-Z - Diskuze, porblémy a vše okolo

novy cpu-z 1.42

Obrázek

zde ke stazeni:
http://cfs7.blog.daum.net/upload_control/download.blog?fhandle=MEVxWjFAZnM3LmJsb2cuZGF1bS5uZXQ6L0lNQUdFLzYvNjY1LnppcA==&filename=665.zip&filename=cpu-z-142-0.zip

Autor:  [CZ]mike [ čt 15. listopad 2007, 13:16 ]
Předmět: 

ze by si napsal co nova verze prinasi ,kdyz uz si zalozil tenhle thread :wink:

Autor:  flanker [ čt 15. listopad 2007, 13:54 ]
Předmět: 

vim jen,ze tam pribyla spravna detekce Phenomu,jinak vic envim :D

Autor:  djstudio [ po 3. prosinec 2007, 08:26 ]
Předmět: 

no mne hlavne ta nova verze prinasi prinos detekce SPD uz vsechny nadefinovane hodboty od vyrobce.

Obrázek


Corsair DIMM 2048MB DDR II 800MHz Twin2X2048-6400C4

Autor:  ladik1983 [ po 24. prosinec 2007, 23:33 ]
Předmět: 

chci se zeptat jestli je normalni ze mi CPU-Z ukazuje 1.520V kdyz mam 1.31V (viz everest)

ukazuje to porad stejne at snizim ci zvysim napeti...

Obrázek

Autor:  Vitezslav2 [ čt 27. březen 2008, 22:15 ]
Předmět: 

Jak se dá uložit obrázek z ,,CPU-Z"?Nemůžu na to přijít.Díky za radu.

Autor:  Thellwin [ čt 27. březen 2008, 22:19 ]
Předmět: 

Alt + printscreen ... otevřít malování ... vložit ... uložit :roll:

Autor:  Don [ po 12. leden 2009, 12:53 ]
Předmět:  Re: CPU-Z - Diskuze, porblémy a vše okolo

posledni verzi je zatim 1.49

http://www.cpuid.com/index.php

Citace:
News and corrections

AMD Phenom II processor.
New Intel Core 2 models.
Improved loading time.
New online validation process.
New Hall of Fame.

Autor:  Don [ st 6. květen 2009, 18:05 ]
Předmět:  Re: CPU-Z - Diskuze, porblémy a vše okolo

nova verze programu je 1.51

http://www.cpuid.com/index.php

Citace:
News are :

* New version with installer.
* NVIDIA ION platform.
* Intel "Clarkdale" processor preliminary support.

Autor:  l.zdvorak [ čt 14. květen 2009, 20:37 ]
Předmět:  Re: CPU-Z - Diskuze, porblémy a vše okolo

zdravim mohl by mi nekdo rict proc mi tento pragram ukatzje napeti prociku 1.3V a mam tam 1.4V nechce mi to ukazovat spravne diky

Autor:  Don [ pá 15. květen 2009, 06:16 ]
Předmět:  Re: CPU-Z - Diskuze, porblémy a vše okolo

nemas povolene usporne fce v biosu? pak si deska sama snizuje takt i napeti pri nevytizenem cpu

Autor:  Thellwin [ pá 15. květen 2009, 09:30 ]
Předmět:  Re: CPU-Z - Diskuze, porblémy a vše okolo

Taky může deska undervoltovat. Když CPU zatížíš, tak je voltáž jaká ? A jiné softy ukazují kolik ?

Autor:  l.zdvorak [ pá 15. květen 2009, 15:57 ]
Předmět:  Re: CPU-Z - Diskuze, porblémy a vše okolo

to ukazuju furt stejne a v jinejch treba everest dobre jen cpu-z ukazije furt 1.3V vubec nevim cim to je

Autor:  OndraSter [ pá 15. květen 2009, 17:42 ]
Předmět:  Re: CPU-Z - Diskuze, porblémy a vše okolo

Deska undervoltuje. U mě s E5200 nastavím v BIOSu 1.45V, v idle mám 1.3V a v burnu 1.272V :D . (S celeronem 430 jsem nastavil 1.5V, v idle tam bylo 1.47V a v burnu 1.45V.)

Autor:  l.zdvorak [ pá 15. květen 2009, 19:45 ]
Předmět:  Re: CPU-Z - Diskuze, porblémy a vše okolo

co to jako znamena?je to dobre nebo spatne
tedf jsem ho skousel zatizit a ani se to nezmenilo furt stejny i ide a zatezi

Autor:  Thellwin [ po 18. květen 2009, 11:49 ]
Předmět:  Re: CPU-Z - Diskuze, porblémy a vše okolo

Že deska dává méně, než nastavíš, zkus dát 1.45V a koukni, jestli bude ukazovat víc.

Autor:  l.zdvorak [ po 18. květen 2009, 19:37 ]
Předmět:  Re: CPU-Z - Diskuze, porblémy a vše okolo

ukazuje furt stejne 1.3V a everest ukazuje to co je v biosu nastaveny

Autor:  Srandista [ st 8. červenec 2009, 21:05 ]
Předmět:  Re: CPU-Z - Diskuze, porblémy a vše okolo

Bola vypustena nova BETA verzia CPU-Z 1.52, ktora po novom implementuje aj zistovanie informacii o GPU, aj ked tato funkcia zatial nie je este plne implementovana.

Stahovat mozete tu: http://www.cpuid.com/download/cpuz/cpuz_152_002.zip

Autor:  adis [ čt 2. září 2010, 10:30 ]
Předmět:  Re: CPU-Z - Diskuze, porblémy a vše okolo

moze mi prosim niekto vysvetlit k comu su tie informacie k pamati? JEDEC1...JEDEC2.....JEDEC4..

- preco su tam rozdielne frekvencie pri kazdom stlpiku???
- CAS, Latency... - sa tak isto zvysuju o jednotku pri kazdom stlpiku.
- ake max napatie moze byt na RAMkach Kingston?
- co docielim upravov vsetkych tych casov CAS, Latency...atd v biose???

Autor:  icebosss [ ne 4. září 2011, 00:43 ]
Předmět:  Re: CPU-Z - Diskuze, porblémy a vše okolo

to jsou asi nějaké profily pamětí, podle desky si samy nastaví frekvenci, kterou deska zvládne a k tomu dají vhodné časování a napětí

Stránka 1 z 2 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/